کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
توضیح قسمتهای مختلف فرم ثبت نام اینترنتی
(2012-11-02 ساعت 08:18)meisamail نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 18:56)اردوان نوشته:  
(2012-09-25 ساعت 04:36)zoire نوشته:  سلام..من دانشچوی سال 4 رشته ی پزشکی هستم.. برای تحصیلات دیپلم رو بزنم یا some university courses؟
سوال دیگه اینکه اگه همه چی اوکی شد چه مدت باید اونجا باشیم؟ چیزایی که بقیه نوشته بودنو خوندم اما درست متوجه نشدم...
دیدم که میگن باید 6 ماه از سال حداقل اونجا بود اما ادمایی رو دیدم که سالی نهایتن 1 ماه میرن واسه باطل نشدن گرین کارتشون تا وقتی که مثلن درسشون تموم شه و بتونن کامل برن
میزان تحصیلات در روز ثبت نام معادل تحصیلات در سیستم آموزشی آمریکا:
ابتدایی گزینه Primary school only را انتخاب کنید
.
دبیرستان بدون مدرک یا دیپلم ۱۱ ساله گزینه High School, no degree را انتخاب کنید.

دیپلم ۱۲ ساله یا مدرک پیش دانشگاهی گزینه High School degree را انتخاب کنید.

فنی و حرفه‌ای گزینه Vocational School را انتخاب کنید.

دانشجوی کاردانی یا کارشناسی یا مدرک کاردانی Some University
Courses

مدرک کارشناسیUniversity Degree

دانشجوی کارشناسی ارشدSome Graduate Level Courses

مدرک کارشناسی ارشدMaster's Degree

دانشجوی دکترا Some Doctorate Level Courses

مدرک دکترا Doctorate Degree

آقا من برای ثبت نام برای مدرک کاردانی University Degree رو زدم .. الان چی میشه .. دیگه باطل شده ؟؟؟؟ لطفن جواب بدین .. ممنون میشم ..
بهتر بودقبل ثبت نام لینک ها رو مطالعه میکردین.اگه مدرک کاردانی دارین یا دانشجوی کارشناسی هستین باید some university courses رو بزنین.اگه چیزی غیر از این زده باشین اگه برنده بشین شاید براتون مشکل پیش بیاد.به هر صورت صبر کنین تا نتیجه ها بیاد.

(2012-11-02 ساعت 05:27)p450 نوشته:  سلام به همگی
من ثبت نام کردم.فقط خواستم بگم ممنونم از همه دوستانی که دلسوزانه پاسخ دیگران رو دادند.امیدوارم هر کس که واقعا" به این برد احتیاج داره،برنده بشه.اگر دوست داشتید برای من هم دعا کنید.خیلی بهش نیاز دارم،خیلی...
التماس دعا از همه دوستان دارم.
سربلند و پیروز باشید...
منم نظر تورو دارم ایشالا اولیش خودت باشی.خواهش میکنم.
تشکر کنندگان:
درود.
من همه مشخصاتم رو اعم از اسم و فامیل و آدرس خونه رو با حروف بزرگ انگلیسی تایپ کردم.به نظر شما ممکنه که مشکلی پیش بیاد؟
با سپاس.
تشکر کنندگان:
می دونم جای این سوال اینجا نیست اما تاپیک سوالات متداول امروز فعال نیست انگارSad
دوستان من دیر تصمیم گرفتم برای شرکت در لاتاری.
چند تا سوال دارم که خیلی برام مهمه.
1. لطفا بفرمایید دقیقا تا چه ساعتی از امروز (91/08/12) امکان ثبت نام هست؟
2. آیا میشه ضمن در نظر گرفتن شرایط خاص این عکس، عکس فوری هم گرفت؟
3. اگر کسی برنده بشه و به هر دلیلی نتونه بره ، آیا نرفتن (جز اینکه شانس 1 نفر دیگه رو می سوزونه) براش ضرری داره؟
مثلا اینکه دیگه این فرصت رو از دست بده و هیچوقت نتونه دیگه اقدام کنه....
خواهش می کنم زود جواب بدین...فرصت خیلی کمهSad
با تشکر فراوان
تشکر کنندگان:
(2012-11-02 ساعت 15:22)IRANBAN نوشته:  درود.
من همه مشخصاتم رو اعم از اسم و فامیل و آدرس خونه رو با حروف بزرگ انگلیسی تایپ کردم.به نظر شما ممکنه که مشکلی پیش بیاد؟
با سپاس.

نه مهم نیست دوست عزیز
تشکر کنندگان: IRANBAN
(2012-11-02 ساعت 15:29)fa1fa1 نوشته:  می دونم جای این سوال اینجا نیست اما تاپیک سوالات متداول امروز فعال نیست انگارSad
3. اگر کسی برنده بشه و به هر دلیلی نتونه بره ، آیا نرفتن (جز اینکه شانس 1 نفر دیگه رو می سوزونه) براش ضرری داره؟
با تشکر فراوان
زمان ثبت نام لاتاری 2014 تا روز شنبه 3 نوامبر 2012 ساعت 12 ظهر باز به وقت شرق آمریکا برابر با 13 آبان (روز دانش آموز و عید غدیر خم) ساعت 7:30 عصر به وقت ایران آنلاین و از طریق سایت (http://dvlottery.state.gov) انجام میشه.
عکس فوری منظورتون چیه؟
خیر ضرری نداره ولی به یکی دیگه ظلم میشه یجورایی
تشکر کنندگان: rezaahmadi ، fa1fa1 ، amir82
(2012-11-02 ساعت 15:29)fa1fa1 نوشته:  می دونم جای این سوال اینجا نیست اما تاپیک سوالات متداول امروز فعال نیست انگارSad
با تشکر فراوان

1. تا 7:30 شب به وقت ایران 13 آبان
2.عکس دیجیتالی اصولا فوری هست و بدون چاپ کردن فایل JPEG به شما می ده. اگه در تهران هستید برید سر میرداماد، پاساژ اسکان، عکاسی عکسباران تا دچار مشکل هستید.اگه تبریز هستید بگید یه عکاس دیگه معرفی کنم.
3. نه هیچ مشکلی پیش نمی یاد ولی اگه مطمئننید بعد از برنده شدن نیم تونید برید ثبت نام نکنید و اجازه بدید نصیب فرد دیگه ای بشه.
تشکر کنندگان: rezaahmadi ، fa1fa1
(2012-11-02 ساعت 15:43)اردوان نوشته:  
با تشکر فراوان
زمان ثبت نام لاتاری 2014 تا روز شنبه 3 نوامبر 2012 ساعت 12 ظهر باز به وقت شرق آمریکا برابر با 13 آبان (روز دانش آموز و عید غدیر خم) ساعت 7:30 عصر به وقت ایران آنلاین و از طریق سایت (http://dvlottery.state.gov) انجام میشه.
عکس فوری منظورتون چیه؟

خیلی ممنون از راهنماییتون

(2012-11-02 ساعت 15:48)BEHNAM1986 نوشته:  
با تشکر فراوان

2.عکس دیجیتالی اصولا فوری هست و بدون چاپ کردن فایل JPEG به شما می ده. اگه در تهران هستید برید سر میرداماد، پاساژ اسکان، عکاسی عکسباران تا دچار مشکل هستید.اگه تبریز هستید بگید یه عکاس دیگه معرفی کنم.
3. نه هیچ مشکلی پیش نمی یاد ولی اگه مطمئننید بعد از برنده شدن نیم تونید برید ثبت نام نکنید و اجازه بدید نصیب فرد دیگه ای بشه.

خیلی ممنونم از راهنماییتون.خیالم راحت شدSmile

یه سوال دیگه...
اینو میدونم که برای عکس با حجاب، باید گوش ها و صورت بطور کامل مشخص باشه.
برای پوشاندن موها و گردن میشه از یه کلاه ساده استفاده کرد با یه بلوز یقه اسکی؟
یا اگر فقط شال و روسری مجازه،آیا میشه از هر مدل شال و روسری (اعم از ساده و طرح دار و ...) استفاده کرد و اون رو هر مدلی بست؟
ممنون میشم اگه شرایط یه عکس با حجاب رو بگین..
پیشاپیش سپاسگزارم...
تشکر کنندگان:
(2012-11-02 ساعت 16:27)fa1fa1 نوشته:  
(2012-11-02 ساعت 15:43)اردوان نوشته:  
با تشکر فراوان
عکس فوری منظورتون چیه؟

خیلی ممنون از راهنماییتون

(2012-11-02 ساعت 15:48)BEHNAM1986 نوشته:  
با تشکر فراوان

خیلی ممنونم از راهنماییتون.خیالم راحت شدSmile

یه سوال دیگه...
اینو میدونم که برای عکس با حجاب، باید گوش ها و صورت بطور کامل مشخص باشه.
برای پوشاندن موها و گردن میشه از یه کلاه ساده استفاده کرد با یه بلوز یقه اسکی؟
یا اگر فقط شال و روسری مجازه،آیا میشه از هر مدل شال و روسری (اعم از ساده و طرح دار و ...) استفاده کرد و اون رو هر مدلی بست؟
ممنون میشم اگه شرایط یه عکس با حجاب رو بگین..
پیشاپیش سپاسگزارم...
مهم اینه که گردی صورت و گوش ها مشخص باشه و دیگر مشخصات فنی و تکنیکی.فرقی نداره ولی بی حجاب بهتره به نظر من چون دیگه آدم شک نمیکنه عکسی که گرفته درست بوده یا غلط.
تشکر کنندگان:
Question 
آیا بعد از ثبت نام باید ایمیل تایید دریافت کنیم؟
تشکر کنندگان:
(2012-11-02 ساعت 22:45)student_2002 نوشته:  آیا بعد از ثبت نام باید ایمیل تایید دریافت کنیم؟

خیر دوست عزیز
تشکر کنندگان: student_2002
دوستان من همین الان ثبت نام کردم و متاسفانه تا ok آخر رو زدم فهمیدم یک حرف از فامیلم رو به جای i y نوشتم.
الان دوباره میتونم ثبت نام کنم؟
تشکر کنندگان:
من هم ثبت نام کردم فقط به یه قسمت از فرمی که پر کردم شک دارم. قسمت آدرس را این فرمتی پر کردم :

Unit 7, No 18, koochamoon Alley
South Jannat Abad

St را بعد از جنت آباد جنوبی ننوشتم. حالا نظر به اینکه اگر قرار به دریافت نامه ای باشه از سمت لاتاری مشکلی پیش میاد ؟ آخه تو تهران جنت آباد جنوبی بگی کسی نمیگه خیابان یا میدان یا چیز دیگه. یکراست میارنت جنت آباد جنوبی. نظر شما چیه دوستان؟ (البته بگذریم ازینکه طول باکس وارد کردن آدرس هر جفتش خیلی کم بود و من سعی کردم خلاصه بنویسم)
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
تشکر کنندگان:
(2012-11-02 ساعت 23:10)moris نوشته:  دوستان من همین الان ثبت نام کردم و متاسفانه تا ok آخر رو زدم فهمیدم یک حرف از فامیلم رو به جای i y نوشتم.
الان دوباره میتونم ثبت نام کنم؟

نه بزار به امید خدا اگه قبول شدی بعد به کی سی سی ایمیل می زنی درستش می کنی
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: moris
(2012-11-02 ساعت 23:27)babak82 نوشته:  من هم ثبت نام کردم فقط به یه قسمت از فرمی که پر کردم شک دارم. قسمت آدرس را این فرمتی پر کردم :

Sout Jannat Abad

St را بعد از جنت آباد جنوبی ننوشتم. حالا نظر به اینکه اگر قرار به دریافت نامه ای باشه از سمت لاتاری مشکلی پیش میاد ؟ آخه تو تهران جنت آباد جنوبی بگی کسی نمیگه خیابان یا میدان یا چیز دیگه. یکراست میارنت جنت آباد جنوبی. نظر شما چیه دوستان؟ (البته بگذریم ازینکه طول باکس وارد کردن آدرس هر جفتش خیلی کم بود و من سعی کردم خلاصه بنویسم)

آقا بابک , داداش
چیزی واسه شما ارسال نمیشه
دُنت واری
تشکر کنندگان: babak82
(2012-11-02 ساعت 23:27)babak82 نوشته:  من هم ثبت نام کردم فقط به یه قسمت از فرمی که پر کردم شک دارم. قسمت آدرس را این فرمتی پر کردم :

Sout Jannat Abad

St را بعد از جنت آباد جنوبی ننوشتم. حالا نظر به اینکه اگر قرار به دریافت نامه ای باشه از سمت لاتاری مشکلی پیش میاد ؟ آخه تو تهران جنت آباد جنوبی بگی کسی نمیگه خیابان یا میدان یا چیز دیگه. یکراست میارنت جنت آباد جنوبی. نظر شما چیه دوستان؟

چیزی قرار نیست برای شما پست بشه نمی خواد نگران باشی
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: babak82

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان