موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
2012-09-30 ساعت 12:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-30 ساعت 12:22 توسط nicole.gemini.)
در اینترنت خواندم آنهاییکه درامدشان زیاد بالا نیست (نمیدونم چقدر) میتوانند از اکثر شرکت های تلفن مثل ورایزن، ای تی اند تی و.... ، 1 خط تلفن منزل با 200-300 دقیقه برای مکالمات محلی بگیرند با ماهیانه فقط 10 دلار... شرکتهای دیگری دیگری هم هستند که سرویس موبایل را با همین شرائط میدهند مثل ریچ اوت این هم لینکش: http://www.lifelinesupport.org/ls/
به این سرویس میگویند لایف لاین
اینترنت معمولی هم میتونند ارزان بگیرند آنهم با ماهی فقط 10 دلار به شرطی که بچه مدرسه ایی در حانواده داشته باشید که از غذای مجانی مدرسه استفاده میکند و گویا ظرف مدت 90 روز گذشته مشتری آن کریر نبوده باشید. اینهم لینکش:
http://stopthecap.com/2011/11/09/low-inc...u-qualify/
البته سرویس اینترنت را همه نمیدهند.
من از هیچ کدام از اینها استفاده نمیکنم . قصد دارم سرویس اینترنت ای که دارم ( با تایم وارنر با ماهی 41 دلار) و افتضاح است را عوض کنم که به اینها برخوردم. اگر شامل حالم میشد که درنگ نمیکردم... البته این گزارش مربوط به پارسال میشه. میتونید باهاشون تماس بگیرید و تحقیق کنید ببینند هنوز هم یه همچین چیزی برقرار است؟
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
نتیجهای که من گرفتم تو این دو هفتهای که بودم اینه که زیاد نمیشه پی ارزون و اینا بود و در کل اگه چیزی رو احتیاج داری باید بخری و اگه نداری نه.
خلاصش اینکه من که کلا گیج شدم تا اینکه به تی-موبایل رسیدم که یه پلن داره که تاک+تکست+تا 2گیگ اینترنت پرسرعت (بقیش کم سرعت بدون مبلغ اضافه) به اسم "value plans" که مثلا واسه ما 3 نفر میشه ماهی 110 دلار.
مطمئنم که یه سال دیگه خندم میگیره از اینکه هی پی ارزون قیمت بودم (البته الان لازمه که همه چیز رو جستجو کرد)
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-02 ساعت 03:51)afshin4749 نوشته: (2012-09-30 ساعت 12:13)nicole.gemini نوشته: در اینترنت خواندم آنهاییکه درامدشان زیاد بالا نیست (نمیدونم چقدر) میتوانند از اکثر شرکت های تلفن مثل ورایزن، ای تی اند تی و.................
سلام دوست خوبم ،
در تایید فرمایشات شما بنده یک خط تلفن همراه با همین خصوصیات مطروحه از اشورنس با اپراتوری ویرجین گرفتم و البته هیچ پولی رو هم پرداخت نمی کنم . ماهی 250 دقیقه مکالمه و 250 عدد مسیج . لازم به ذکره که باید هر از چندگاهی هم با ارسال مدارک ، کم درآمد بودن رو اثبات کنم وگرنه قطع میشه . البته من از طریق فرزندم که در مدرسه بود و ما اونو بعنوان فرزند خانواده کم درآمد معرفی کردیم ، گرفتم .
در خصوص اینترنت هم همینطور . از طرح کامکست برای افرادی که فرزند دبستانی دارن و کم درآمد هستن گرفتم . سه مگابایت هستش و ماهی 10 دلار . موفق باشید .
خوب این خیلی خوبه... میدونید ماهی چند دلار جلو افتادید؟ .. پس اینطورها هم که نشان میداد، دروغی نبود...
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
یه داستانی که برای من پیش اومد و میخواستم به بقیه هم بگم اینه که موقع خرید گوشی دقت کنید مثلا گوشی گلکسی س ۳ اینجا در حدوده ۳ یا چهار مدل که هر شرکت مشخصات سخت افزاری خودش رو داره این مساله بود که من نمیدونستم و بعد از گرفتن گوشی متوجه شدم .محض اطلاع به بقیه دوستان گفتم ، کلان اینجا همه چی داستانهای خاص خودشو داره! گوشی گالکسی س ۳ که همه اونو در حال حاضر میشناسن در امریکا مشکل اینترنتی داره گوشیهای اینجا همه دو هسته ای هستن و ......... .
موفق باشید
شماره کیس : 2012AS00019XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:اواخر Oct
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:اواسط Nov
کنسولگری: تغییر یافته به ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیسec
تاریخ دریافت نامه دوم:اواخر Dec
تاریخ مصاحبه: اواسط Feb
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
از دوستان عزيزي كه تازگي ها تشريف بردن به يو اس A و قراره يكي دوماه فقط اونجا بمونن و برگردن اگه كسي تجربه اي مفيد در زمينه تماس كم هزينه و مناسب با خانواده در ايران داره ممنون مي شم ما رو هم مطلع بكنه ( غير از سيستمهاي viber, ovoo, gmail )
البته yami جان سايتي رو هم كه براي sms معرفي كردين ديدم ممنون
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-08 ساعت 20:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-08 ساعت 20:31 توسط IMMI.)
جمع بندی مطالبی که خوندم، بیشتر، نظر روی t mobile بوده و value plan این کمپانی. منم احتمالا وقتی اومدم شاید این plan رو بگیرم.
دوستان برای ارتباط با ایران هم، من برای sms در نظر دارم از سرویس های اینترنتی ایرانی استفاده کنم. در حال حاضر در سایت http://www.0098sms.com عضو هستم و plan دارم. راحت می تونم به خطوط موبایل ایران sms بزنم و اون ها هم میتونن به شماره اختصاصی من از گوشیشون sms بفرستن که البته من تو پروفایل اینترنتیم می تونم SMS ها رو بخونم و جواب بدم.
هزینه هاشم پایینه. هر sms که میزنی، حدود 12-14 تومن میوفته. خوبی دیگه شم اینه که یک شماره اختصاصی می تونی برای خودت بسازی
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
اينكه خيلي پيچيدس!
من يه كار ساده تر كردم واونم اينه كه با ايران كاري ندارم و نهايتا هفته اي يكبار به پدرومادر زنگ ميزنمو تمام، كه كل صحبت هم تا ١٠ دقيقه هم نميرسه كه با توجه به سرويس گوگل ميشه يه دلار (يه بليط اتوبوس) و از طرفي چون اينجا زندگي ميكنم و قراره اينجا كار كنم پس زحمت تبديل به ريال رو هم نميكشم كه فك كنم كم شده يا زياد!
خلاصش اينكه بقول آمريكاييهاي عزيز وقتي ميري روم مثل رومي زندگي كن.