موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من چند صفحه قبلی رو خوندم ولی چیزی در مورد مترو پی سی اس ندیدم، من فکر کنم یکی از بهترین سرویسها رو داره، ماهی ۴۰ دلار تکس و تاک ناا محدود با ۲۵۰ مگا بیت اینترنت فور جی، قرار داد هم نمیخواد ماه به ماه پرداخت میکنید"metro pcs"
در مورد کردیت هم با دوستمون موافق نیستم، با تجربه که من تو این چند وقت داشتم فهمیدم کردیت مثل کارت شناسائی اینجا ضروریه، همه چیو با کردیتون میسنجند، از خرید موبایل گرفته تا وام خونه و ماشین و حتا اجاره کردن خونه ،
به نظر من که خیلی خوب کار میکنه، چون شما برای ساختن کردیتئون باید یکسری قوانین رو رعایت کنی و مواظب حساب و کتابت باشی و وقتی شما کردیت خوبی ساختی هرجا بری بدون اینکه شمارو بشناسن میتونن به شما اعتماد کنن یا بر عکس فقط با چک کردن کردیتتون، چون اون امتیاز تقریبا تمام رفتار مالیه شما رو در گذشته نشون میده،
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-20 ساعت 22:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-20 ساعت 22:50 توسط Acaro.)
برای دوستانی که تازه وارد شدند Virgin Mobile یک سری آفرهای خیلی خوبی برای تعطیلات گذاشته اسم پلن ها هم :
BEYOND TALK UNLIMITED DATA & MESSAGING PLANS
که از ۳۵ دلار تا ۵۵ دلار در ماه شروع میشه (همه پلن ها اینترنت و تکست نامحدود داره) و بدون کانترکت و قرار داد است
پلن ۵۵ دلار در ماهش مکالمه نامحدود هم داره
در ضمن یک سری گوشی اندروید هم با قیمت های خیلی مناسب عرضه می کنه
این آفر فقط بصورت آنلاین قابل استفاده است من دیروز رفتم Sprint و Radio Shack با این قیمت های آف خورده نمی فروختن خلاصه مجبور شدم آنلاین بخرم.
این لینک در مورد پلن ها است : http://www.virginmobileusa.com/cell-phon.../overview/
این لینک هم گوشی ها است : http://www.virginmobileusa.com/shop/cell...yond-talk/
توصیه من خرید HTC EVO™ V 4G است قیمتش فعلا ۱۴۹.۹۹ است (بدون تکس) و فعال کردن پلن ۳۵ دلاری
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-02 ساعت 03:51)afshin4749 نوشته: (2012-09-30 ساعت 12:13)nicole.gemini نوشته: در اینترنت خواندم آنهاییکه درامدشان زیاد بالا نیست (نمیدونم چقدر) میتوانند از اکثر شرکت های تلفن مثل ورایزن، ای تی اند تی و.................
سلام دوست خوبم ،
در تایید فرمایشات شما بنده یک خط تلفن همراه با همین خصوصیات مطروحه از اشورنس با اپراتوری ویرجین گرفتم و البته هیچ پولی رو هم پرداخت نمی کنم . ماهی 250 دقیقه مکالمه و 250 عدد مسیج . لازم به ذکره که باید هر از چندگاهی هم با ارسال مدارک ، کم درآمد بودن رو اثبات کنم وگرنه قطع میشه . البته من از طریق فرزندم که در مدرسه بود و ما اونو بعنوان فرزند خانواده کم درآمد معرفی کردیم ، گرفتم .
در خصوص اینترنت هم همینطور . از طرح کامکست برای افرادی که فرزند دبستانی دارن و کم درآمد هستن گرفتم . سه مگابایت هستش و ماهی 10 دلار . موفق باشید .
ممنمن از اطلاع رسانيتون
ميشه كمي بيشتر توضيح بديد كه چه مداركي و به كجا بايد فرستاد؟؟؟
ما 2 نفر و تازه وارد هستيم . بدون فرزند و دالاس
ممنون
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
در سفر قبليمون گوشي هاي همراه ما قابل استفاده بود اما به شدت و خيلي زود شارژ تموم ميكرد. nokia express music5800 .
يكي هم جديدا خريدم سامسونگ s5222 كه اون ور تو امريكا هنوز تست نكردم . اما عقل سليم ميگه كه مثل بچه ادم 2 تا گوشي بخريم . حدود فوريه ميريم دالاس و بهتره از الان بدونمچي مي خواهيم
از طرفي هزينه خيلي مهمه ....
1-.ميشه از اينترنت گوشي رو انداخت روي لب تاب تا مجبور نشيم وايرلس جداگانه براي خونه بخريم؟؟؟
2-اين طرح فاميلي كه 99 دلاري هست (براي t.mobile اصلا نت نداره ووو به درد نميخوره .
كسي پيشنهادي داره ؟چون تي موبايلا انتن دهي اش بهرته و قيمت هاش هميشه مناسب تر
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-25 ساعت 20:33)yami نوشته: (2012-12-25 ساعت 14:21)mitr.p نوشته: در سفر قبليمون گوشي هاي همراه ما قابل استفاده بود اما به شدت و خيلي زود شارژ تموم ميكرد. nokia express music5800 .
يكي هم جديدا خريدم سامسونگ s5222 كه اون ور تو امريكا هنوز تست نكردم . اما عقل سليم ميگه كه مثل بچه ادم 2 تا گوشي بخريم . حدود فوريه ميريم دالاس و بهتره از الان بدونمچي مي خواهيم
از طرفي هزينه خيلي مهمه ....
1-.ميشه از اينترنت گوشي رو انداخت روي لب تاب تا مجبور نشيم وايرلس جداگانه براي خونه بخريم؟؟؟
2-اين طرح فاميلي كه 99 دلاري هست (براي t.mobile اصلا نت نداره ووو به درد نميخوره .
كسي پيشنهادي داره ؟چون تي موبايلا انتن دهي اش بهرته و قيمت هاش هميشه مناسب تر
در مورد استفاده از اینترنت گوشی در کامپیوترهای خانه باید بگم که در یکی دو موردی که قبلن ها من تست کردم، گوشی به شدت گرم میشه. اگه میخواهید همچین کاری بکنید، حتما حتما برای گوشیتون بالاترین پلن بیمه خرابی و ضمانت و اینجور چیزها رو بگیرید. ضمنا حتما چک کنین ببینید که کدام فروشگاه ضمانت و بیمه بهتری میده. برای مثال ممکنه برای گوشی تی موبایل، بیمه و ضمانت بهتری از تارگت بتونین بخرین تا خود سایت تی موبایل!! البته مثلا مثال زدم.
ممنون يامي عزيز
خ.ب يه سرويس اينترنت خانگي خوب و ارزون رو شما چي پيشنهاد ميكنيد؟؟
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2012-12-26 ساعت 12:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-26 ساعت 12:59 توسط soheilbadami.)
(2012-12-25 ساعت 14:21)mitr.p نوشته: 2-اين طرح فاميلي كه 99 دلاري هست (براي t.mobile اصلا نت نداره ووو به درد نميخوره .
l
ما این پلن رو داریم که با اینترنت نامحدود هست برای 2 خط اول و برای بعدیها باید جدا خرید. اگر نداشته باشه که دیگه چه 99 دلاری ؟!
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-26 ساعت 13:42)abas_kashan نوشته: يکسری مودم های یو اس بی هست که با نصب سیم کارت میتونین راحت از اینترنت سیمکارت استفاده کنید بدون حرارت گوشی و صدمات به آن و خیلیم کوچیکه
عکس واضحی این نبود
ممنون . ميشه بگيد از كجا ميشه گرفت؟ قيمتش چنده ؟؟ ممنون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
منم تجربه خوذمونو میگم.یه موبایل at&t از والمارت به قیمت 112 دلار خریدیم با یه کارت 25 دلاری 250 دقیقه مکالمه و تکست نامحدود و 15 دلارم واسه اینترنت 250 مگابایت که 10 دلارش واسه بالانس حساب گرفتن واسه فعالسازی اولیه فکر میکنم.
به نظر من که خوبه.اگه سوالی هست بیشتر توضیح میدم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-07 ساعت 09:23)tandoreh نوشته: منم تجربه خوذمونو میگم.یه موبایل at&t از والمارت به قیمت 112 دلار خریدیم با یه کارت 25 دلاری 250 دقیقه مکالمه و تکست نامحدود و 15 دلارم واسه اینترنت 250 مگابایت که 10 دلارش واسه بالانس حساب گرفتن واسه فعالسازی اولیه فکر میکنم.
به نظر من که خوبه.اگه سوالی هست بیشتر توضیح میدم
با داشتن موبایل آنلاک اینترنت با حداقل 3 گیگ و زمان مکالمه محدود در ماه بصورت یکماهه کدام پلان را پیشنهاد می کنید با سیم کارت
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180