موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از همه دوستانی که تجربیات و اطلاعاتشون رو اینجا با ما به اشتراک میگذارند ... من چندتا سوال داشتم :
۱.پلن اغلب شرکتها رو که در سایتشون چک میکردم برای اینترنت نامحدود حدودا تا500MB با سرعت 4G سرویس میدن و بعد از اون سرعت کاهش پیدا میکنه ولی قید نکردن که بعد از این کاهش، سرعتش چقدر میشه ؟؟ (ایا انقدری هست که برای استفاده از GPS موبایل موقع رانندگی و یا تماشای ویدئویی کوتاه مشکلی پیش نیاد ) ... دوستانی که از این نوع پلن ها با اینترنت نامحدود استفاده میکنن اطلاعاتی در این مورد دارن ؟؟
۲.ایا شرکتی پلنی با خصوصیات زیر داره
سیم کارتی با data نامحدود 4G و talk , text محدود که البته هر وقت به شارژ بیشتری نیاز داشتیم بتونیم با کارت دوباره شارژش کنیم (برای talk , text )
تاریخ دریافت ویزا : 27June 2012
تاریخ سفر اول : 23OCT 2012 (کالیفرنیا ، ارواین)
مقصد نهایی : کالیفرنیا ، اورنج کانتی
KEEP GOING . Each step may get harder but DONT STOP! The view is beautiful at the top
رتبه:
126
0 تشکر در 0 ارسال
اینجا من فقط سیم کارت گرفتم و گوشی از ایران آوردم. ظاهرا فقط T-mobile همچین سرویسی داره. یک ماه نامحدود مکالمه و تکست و 500 مگ اینترنت 50 دلار. گوشی که آوردم سامسونگ گلکسی tab 2 بود که واقعا به درد خورد. جالب اینه که اینجا تبلت سیم کارت خور نمیدونن چیه همه با تعجب ازم میپرسن اینو از کجا گرفتی؟!!! اصلا گوشی دو سیم کارته هم تا حالا به عمرشون ندیدن.
پیشنهاد من واسه گوشی اگه میخواید از ایران بیارید سامسونگ گلکسی S-3 یا S-4 هست که از 4G هم بشه استفاده کرد.
2013AS3xxx- ابوظبی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، من اصولاً تو باغ مباحث گوشی و ... نبودم! حالا می خوام برم آمریکا و گوشی فعلیم هیچ امکانات خاصی نداره. ممنون میشم اگر ممکنه راهنمائیم کنید که اگه اونجا (آمریکا) یه گوشی خوب بخرم به صرفه تره یا تو ایران؟ با توجه به اینکه به این قضایا آشنائی ندارم ترجیح می دم گوشی + pay as you go از یه شرکت یه جا بخرم، اینو توصیه می کنید؟ سپاس
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-29 ساعت 12:31)خانه نوشته: بچه ها من گوشی samsung Galexy GT-I9003 دارم که البته سیستم 4G , LTE را ساپورت نمیکنه و میخوام یه پلن T-mobile که سرویس داده نامحدود داره بگیرم که البته سرعت این پلن 4G هستش حالا با توجه به اینکه گوشی من اینو(4G) ساپورت نمیکنه میخوام بدونم چه اتفاقی برای سرعتش میفته اگه خیلی افت میکنه تا گوشیمو عوض کنم در ضمن میخوام اینترنت گوشیم رو برای لب تابم tethering کنم و دیگه اینترنت وایرلس نگیرم-مرسی
مشخصات فنی گوشی:
شبکه 2G
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
شبکه 3G
HSDPA 900 / 1900 / 2100
مشخصات فنی کامل گوشی تو لینک زیر هستش:
http://www.gsmarena.com/samsung_i9003_ga...l-3761.php
فوری برو 4g بگیر گوشیتو چون اصلا 3g جواب نمیده منم پلن نامحدود تی موبایل گرفتم ولی عملن بدردم نخورد چون گوشیم ساپرت نمیکرد اینجا هم گوشیها یا همه لاکن و انلاکشم جالبه که از ایران گرونتره خلاصه از ایران بیار یا بیا اینجا از خود پلن ها که دوسالس بگیر منتها قرارداد داره و گوشی هم لاک هستش برای اون اپراتور.
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
گوشی من galaxy y duas و تتر هم usb و هم wifi داره و android 2.3 هم هست مشکل نیست
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-29 ساعت 18:41)خانه نوشته: (2013-06-29 ساعت 18:12)mahakk نوشته: با تشکر از همه دوستانی که تجربیات و اطلاعاتشون رو اینجا با ما به اشتراک میگذارند ... من چندتا سوال داشتم :
۱.پلن اغلب شرکتها رو که در سایتشون چک میکردم برای اینترنت نامحدود حدودا تا500MB با سرعت 4G سرویس میدن و بعد از اون سرعت کاهش پیدا میکنه ولی قید نکردن که بعد از این کاهش، سرعتش چقدر میشه ؟؟ (ایا انقدری هست که برای استفاده از GPS موبایل موقع رانندگی و یا تماشای ویدئویی کوتاه مشکلی پیش نیاد ) ... دوستانی که از این نوع پلن ها با اینترنت نامحدود استفاده میکنن اطلاعاتی در این مورد دارن ؟؟
۲.ایا شرکتی پلنی با خصوصیات زیر داره
سیم کارتی با data نامحدود 4G و talk , text محدود که البته هر وقت به شارژ بیشتری نیاز داشتیم بتونیم با کارت دوباره شارژش کنیم (برای talk , text )
در مورد سوال اولتون اگه از t-mobile استفاده کنید یه جا خوندم سرعت میرسه به 2G البته بیشتر تحقیق کنید و در مورد سوال دومتون از پلن 30 دلاری t-mobile استفاده کنید اینم لینکش:
http://prepaid-phones.t-mobile.com/prepaid-plans
دوست عزیز ممنون از پاسختون ...
یک نکته خیلی خوب اینه که در سایت هر کدوم از این شرکتها قسمتی هست که میتونید انلاین با اونها چت کنید و همه سوالاتتون رو بپرسید اونها هم با کمال میل به هر تعداد از سوالهای شما پاسخ میدن تا شما رو کمک کنن به نتیجه برسید که چه پلنی مناسب برای شماست . بعد از چت با اونها به پاسخ سوال هام رسیدم که میزارم اینجا برای بچه هایی که سوال مشابه دارن .. دیتا نامحدود 4G بعد از یه مدت ( که این مقداز از طرف شرکتها تعیین میشه ،مثلا 500 MB) به 2G کاهش پیدا میکنه ..ضمنا پلن ۳۰ دلاری به نظر خوب میرسید که بعد از سوال کردن در مورد اون فهمیدم با گوشی من کار نمیکنه ( iphone 5 با nano sim card کار میکنه) و اینطور که میگفت پلنهای prepaid با Nano SIM card کار نمیکنن ...و وقتی ازش خواستم پلنی مناسب شرایط من معرفی کنه پلن ۵۰ دلادی (talk,text,data نامحدود )رو پیشنهاد کرد
تاریخ دریافت ویزا : 27June 2012
تاریخ سفر اول : 23OCT 2012 (کالیفرنیا ، ارواین)
مقصد نهایی : کالیفرنیا ، اورنج کانتی
KEEP GOING . Each step may get harder but DONT STOP! The view is beautiful at the top
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدونه با این سیم کارتهای پریپید مثلا تی موبایل چطور میشه با ایران تماس گرفت ؟ آیا باید کارت تلفن بین المللی خرید ؟ از کجا و چقدر هزینه ؟
C.N. : 2013AS000014##
ارسال مدارک : May 28
کنسولگری : ایروان
تعداد نفرات : 3
کارنت : Oct 15
مصاحبه : اواخر NOV - کلیرنس 43 روزه - jan 11
دریافت ویزا :jan-24-2013
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان میخواستم بدونم گوشی سامسونگ s3 و ایفون 5 را که از ایران خریداری کردم در امریکا میتونیم استفاده کنیم و مشکلی باهاش نداریم ؟؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند