موضوعها: 0
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
(2013-06-09 ساعت 22:21)ghafari88 نوشته: بچه ها یه سوال ...
می خواستم ببینم خط ها و شماره های آمریکا سیستم شماره گذاریشون چجوریه؟
ببینید. مثلا همراه اول خودمون خطاش براساس شهریه که واگذار شده و مثلا اگر خط تهران رو توی مشهد استفاده کنیم می افته و بالطبع شماره هاش هم براساس شهر تعیین میشه ( مثلا 912 تهران و 915 مشهد ) ... اما ایرانسل اینطوری نیست و خطاش سراسریه و شماره هاش هم مثل همه ..
حالا می خوام ببینم خط های آمریکا شبیه کدوم سیستمه؟!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مثله همراه اول ولی هزینه جابجایی نداره.
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
(2013-06-10 ساعت 01:06)r91 نوشته: دوستان میشه در مورد تلفن ثابت هم صحبت کنید.اونم اپراتورهای مختلف و پلن های مختلف داره؟کلا جریانش چیه.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++=
کلا تلفن ثابت زیاد کاربرد نداره ولی ما چون در رفت و آمد هستیم یک خط از magic-jack گرفتیم هم ایران هم یواس کارمون رو راه انداخته و راضی هستیم هم رو ایفون هم گوشی ثابت هم روی پی سی قابلیت استفاده داره.
هزینه هم خیلی کمه فقط اینترنت میخواد. میتونید از سایتش اطلاعات تکمیلی رو بگیرید
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
(2013-06-15 ساعت 11:14)ghafari88 نوشته: (2013-06-15 ساعت 03:30)ronmony نوشته: (2013-06-09 ساعت 22:21)ghafari88 نوشته: بچه ها یه سوال ...
می خواستم ببینم خط ها و شماره های آمریکا سیستم شماره گذاریشون چجوریه؟
ببینید. مثلا همراه اول خودمون خطاش براساس شهریه که واگذار شده و مثلا اگر خط تهران رو توی مشهد استفاده کنیم می افته و بالطبع شماره هاش هم براساس شهر تعیین میشه ( مثلا 912 تهران و 915 مشهد ) ... اما ایرانسل اینطوری نیست و خطاش سراسریه و شماره هاش هم مثل همه ..
حالا می خوام ببینم خط های آمریکا شبیه کدوم سیستمه؟!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مثله همراه اول ولی هزینه جابجایی نداره.
ممنون. حالا می خواستم ببینم اگر با یه شرکتی مثلا وریزون قرارداد ببندیم بعد از یکی دو ماه شهرمون رو عوض کنیم ( مثلا اول که می ریم از هیوستون بگیریم و بعد بریم پیتسبورگ) شمارمون رو اگر درخواست بدیم ( رایگان) برامون عوض می کنن و شماره پیتسبورگ بدن؟
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دوست عزیز چون هزینه جابجایی وجود نداره معمولا کسی شماره عوض نمیکنه ولی در همه مناطق شماره آزاد وجود داره و میشه شماره جدید براحتی گرفت.
چیزی که بیشتر در یواس مطلوب هست حفظ شماره قدیم هست که اینهم اونجا مقدوره. مثلا فرض کنید شما در ویرجینیا از وریزون شماره گرفتید و بعد از مدتی رفتید ایالت دیگه مثلا یوتا و از خدمات وریزون در محل جدید راضی نبودید و بخواهید مثلا از تی موبایل خدمات بگیرید. با حدود 10 د ل ا ر میتونید همان شماره قبلی رو از وریزون به تی موبایل انتقال بدید. به همین راحتی..! حتی انتقال شماره ثابت هم بین شرکتها به همین راحتیه و متداوله...
امیدوارم پاسختون را گرفته باشید.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من یک سوال داشتم
می خواستم بدونم اگه یک سیم کارت تو یک ایالت مثلا کالیفرنیا خرید بشه بعد بریم تو مثلا تگراس از سیم کارت استفاده کنیم
، هزینه اضافی باید پرداخت کنیم ؟
مثل هرینه جابجایی یا همچین چیزایی
ممنون می شم راهنماییم کنید .
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي
من يك سوال داشتم با خواندن مطالب كمي گيج شدم.ما هنوز كامل ساكن نشدهايم و در حال رفت و امد هستيم،ميخواستم بدانم براي زماني كه به usميايم چه خطي بگيرم كه بتوانم از آن استفاده كنم و وقتي ايران هستم هزينه اي نداشته باشد.انجا به at&t كه سر زديم گفت بايد پلن ماهيانه بخريد
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هایی که الان آمریکا هستن این سیم کارتایی که شما گرفتید(مثلا از T-mobile)میشه گذاشتش تو این مودمای usb و از اینترنتش برای لب تاب استفاده کرد؟مرسی
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ما از شرکت metro pcs خط موبایل گرفتیم ما یه گوشی معمولی از خودشون گرفتیم 9 دلار که برای مکالمه و اس ام اس نامحدود ماهی 25 دلار و برای مکالمه و اس ام اس و اینترنت نامحدود ماهی 40 دلار هستش ولی برای گوشیهای جدید مثل اینکه یه مقدار مبلغش گرونتره در حد 50-55 دلار هستش ماهیانه ما در دالاس بودیم و هیج جایی نبود که ما بریم و آنتن نده
در کل این شرکت دوتا حسن داره که به نظر من خیلی مهمه و خوبه یکی اینکه مکالمه و اینترنتش نامحدوده و دیگه اینکه این شرکت قرار داد باهاتون نمیبنده و مجبور نیستید مثلا یه پلن یکساله یا دوساله بگیرید و در قبالش مسئولیتش داشته باشید میرید اونجا ازشون گوشی و شماره میگیرید هرماهی که پرداخت کردید تلفن دارید و هرماهی که پرداخت نکردید خطتتون قطع میشه به همین راحتی مخصوصا برای دوستانی که مثل ما برای مدت کوتاهی میرن آمریکا خیلی مناسبه البته ما برای همیشه هم که بریم از همین شرکت موبایل خواهیم گرفت چون فکر میکنم توی آمریکا اگه در قبال چیزی قرارداد و مسئولیت قانونی نداشته باشی خیلی باارزشه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-25 ساعت 04:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-25 ساعت 09:16 توسط babak 1234.)
ار دوستان کسی درباره سیم کارت هایpay as you go چیزی شنیده . ظاهرا این سیم کارت ها را میخری وبعد هر چقدر خواستی می تونی توش شارژ بریزید . ؟
شماره کیس: 2013AS00005XXX
کنسولگری:هلسينكي کارنت شدن کیس:Feb-11-2013
مصاحبه:9 آوریل ،دریافت ویزا : 15 آوریل . مقصد etroit
A journey of thousand miles begins with a single step