موضوعها: 0
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-30 ساعت 06:56)yami نوشته: (2013-12-30 ساعت 06:50)usa lover نوشته: (2013-12-30 ساعت 06:01)j1970 نوشته: قراره آیفون 4 و 4اس رو بده؟! آقا بیخیال شین تو رو خدا.
خیلی خودتون رو اذیت نکنین. من اون زمان که کردیت نداشتم رفتم 50 دلار در ماه دادم و تاک و تکست نامحدود + 500مگ اینترنت سرعت بالا گرفتم از تی-موبیل و بعدشم واسه سه نفرمون ماهی 100 دلار واسه تاک و تکست نامحدود واسه همه، 2.5 گیگ واسه خودم و 500مگ واسه بقیه با سرعت بالا اینترنت گرفتم که بعد از اون سرعتش کم میشه.
اینا رو گفتم که بگم، زیاد دنبال حساب کتاب کردن این اقلام نشین که بعد یه مدت کاملا عادی میشه و بیشتر از اون بفکر پیدا کردن کار باشین که با وجود اون این چیزا بسیار بسیار پیشپاافتاده و جزئی هستن و اصلا فکر کردن نمیخواد.
فقط واسه اینکه ذهنتو درگیر این چیزا نکنین گفتم
دوست عزیز موضوع همون کاره که هنوز ما نتونستیم پیدا کنیم برای همین ماهی 30 دلار برای پری پید تی موبایل که تکس و تاک محدود داره و اینترنت هم مثلا روشه ولی تعطیله میشه ماهی 90 هزار تومن اخرین باری که موبایلم رو در ایران شارژ کردم 5000 تومن برای 1 ماه بود که اضافی باقی مونده رو تا اخرین لحظات تو هواپیما استفاده کردم قبول کنید که می خوایم بهش فکر نکنیم ولی حداقل در شرایط فعلی نمیشه
عزیز جان!! من الان سه ساله دندونام ریخت از بس از اوضاع کار و بار اینجا تعریف کردم و کسی گوشش بدهکار نشد و بین خودمون باشه، خیلی ها از من بهمین خاطر بدشون میاد!!
الان هم همین ایده ام بیشتر به درد اونایی میخوره که ماهی چه میدونم شصت هفتاد دولار برای یک خط موبایل و بیش از صد دولار برای دو خط موبایل دارن هزینه میدن! فقط به خاطر اینکه دلشون خوش باشه که اینترنت خفن نامحدود خشخاشی دو آتیشه سفارشی رو گوشی اصل شاطر پسندشون باشه!!
وگرنه من همین الانش هم از اسپات موبایل استفاده میکنم، دقیقه ای 10 سنت. 5 دولار شارژ میکنم 90 روز اعتبار داره. سر 90 روز هم میبینم هنوز یکی دو دولارش مونده!!
با اینحال بلکه روایت شماها از اوضاع کاری اینجا و هزینه های زندگی اینجا (همین دم دستیش دو خط موبایل که برای یک زن و شوهر بالای سیصد هزار تومن ماهی خرج بر میداره!!) برای بقیه قابل قبول تر باشه و از الان به فکرش باشن.
میشه یک اطلاعاتی در مورد اسپات موبایل بدین ؟ما اگر تی موبایل رو عوض کنیم میشه همین شماره رو داشته باشیم؟
کلا یک پلن خیلی ارزون بدون اینترنت می خوام
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
10
3 تشکر در 3 ارسال
ارزون ترین پلن دیتا برای ایفون چی پیشنهاد می کنید ؟
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
از من به تمام كساني كه تازه وارد امريكا ميشن نصيحت، هرگز خودتون رو دو سال اسير اين كمپاني ها نكنيد. گوشي انلاك بگيريد و سيمكارت، تا هروقت دوست داشتيد بتونيد كمپانيتون رو بر اساس قيمت يا كيفيت عوض كنيد،
براي گوشي انلاك هم لازم نيست حتما كلي هزينه كنيد ميتونيد از موتورولا گوشي MOTO G كه ١٧٩ دلاره رو بخريد يا اگر ايفون دوست داريد يه ايفون دست دوم از ebay بخريد
............
ارزون ترین روش تماس با ایران :
دوستانی که گوشی اندرویدی یا آیفون دارن میتونن اپلیکیشن AVT Mobile رو از Google Play و یا App store روی گوشیشون نصب کنن.
هزینه تماس با ایران از طریق این اپلیکیشن از تمام کارتهایی که من تا حالا دیدم ارزونتر بوده. برای تماس با موبایل ایران ازم دقیقه ای 5 سنت کم میکنه.
وقتی هم اپلیکیشن رو نصب میکنید 50 سنت اکانت مجانی بهتون میده که تقریبا میتونید 9 دقیقه تماس برقرار کنید. کیفیت صدا هم فوق العاده ست.
مزیت دیگه ش اینه که دیگه لازم نیست مثل کارتهای تماس اول یک شماره رو بگیرید و بعد شماره ی مورد نظرتون رو بصورت دستی شماره گیری کنید. توی خود اپلیکیشن کانتکتاتون هست و بصورت مستقیم از توی کانتکت تماس میگیرین.
موضوعها: 6
رتبه:
222
5 تشکر در 0 ارسال
کلاً دستم به چت امشب گرم شده. با کارمند H2O چت کردم. ازش پرسیدم میشه شماره تلفن فعلیمو منتقل کنم به اونها؟ ببینین چی جواب داده:
Saeed: Can I keep my current phone number or I receive a new one from your operator?
H2OREP VAL. : If you wish to transfer your number over to H20 Wireless, you'll be required to have the account number and password from your current carrier. If you do not have this information, you will need to contact the current carrier. Also, you need to have a brand new H2O sim card, which has never been used nor activated.
کسی می دونه این account number و پسورد چیه و چه جوری باید تهیه اش کنیم؟ زنگ بزنیم؟ ایمیل بدیم؟ حضوری بریم نمایندگی؟
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
این جریان تبدیل دولار به ریال هم عالمی داره برای خودش!
البته باید اعتراف کرد که تا زمانی که مهاجر کاری پیدا نکرده و داره ریال تبدیل شده به دولارش رو میخوره، نه تنها این تبدیل کردن ذهنی مخارج به ریال اشکالی نداره بلکه لازم هم هست.
مثلا دوستانی که تازه میان (حالا اونایی که با مایه تیله میان که حسابشون جدا هست!! بقول آذری ها دست راستشون بر سر ما) و نه میدونن موندنی هستن نه کاری نه چیزی، فوری میرن یک آیفون آخرین مدل از ورایزون با بهترین اینترنت نامحدود اونم نه تنها برای خودشون بلکه برای همسرشون هم میگیرن! خوب اگه منم مثل اونا دولار رو به ریال تبدیل نمیکردم احتمالا بدم نمیومد که از محدودیت رها شده یک صفای تکنولوژیکی به خودم بدم اما یک محاسبه دم دستی بهم نشون داد که نزدیک به حقوق یک کارگر در ایران رو باید برای خودم و همسرم فقط برای تلفن بذارم کنار!!! نتیجتا این شد که نه تنها خودم نگرفتم بلکه همان گوشی اندروید با اینترنت نصفه نیمه محدود همسرم رو هم گفتم ببر پس بده و مثل من با پری پید بساز! اولش براش سخت بود ولی بعدا خودشم میگفت که حساسیت گرفته که مردم همش سرشون تو اسمارت فونشون هست!!!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-02 ساعت 00:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-02 ساعت 00:34 توسط farbod_frz.)
سلام
این پلان تی موبایل ۳۰ دلار ۱۵۰۰ دقیقه مکالمه و .... دیگه تو سایتش نیست؟