موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها لطفا منو راهنمایی کنید من 20 روز دیگه می رم لس آنجلس نمی دونم گوشی نت 3 سامسونگ را از اینجا که قیمتش هست یک میلیون و هشتصد بخرم یا بهتر از آمریکا بخرم؟و اینم بگم که شرایطی هم نمی تونم بخرم چون بر می گردم و نمی تونم قسط بدم یا سیم کارت بخرم که از تخفیفاشون استفاده کنم به نظرتون چیکارکنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
و البته بیشتر قفل شبکه اند و برای بازکردن بایستی هزینه کنید
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من اگه میخواهین اینجا زندگی کنین از اینجا گوشی بگیرین در غیر این صورت ایران فکر کنم ارزونتره
من بعد از 1 سال و اندی T-mobile Family Plan گرفتم با دوستام 4 نفری ،ماهی 25$ میدیم کار مونم را میندازه
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:دسامبر
تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec
ورود :Apr 2012
محل زندگی :Orange County
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال در مورد دانلود داشتم میدونم این جا بخشش نیست ولی ممنون میشم جواب بدید !!
برای دانلود از سایت ها ی ایرانی مثل پی سی دانلود و دانلود ها و میهن دانلود و... چجوریه ؟ اگه دانلود کنی جریمه میشی ؟ تورنت و.. که نه فقط همین سایت های ایرانی !
تا حالا کسی دانلود کرده ؟ مشکلی واسش پیش نیومده ؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از شما دوست عزيز
ولي مثلا شما ويندوز سرور رو توضيح داديد يا گفتيد فروش اين ها يعني فروش نرم افزار و فيلم ها و گيم هاي كركي و كپي !!
سوال من اينه من نه با ويندوز سرور كاري دارم و نه قصد فروش اون ها !!!
چون من هميشه يه ارشوي درست ميكنم براي همين فقط گيم ها و انيميشن و فيلم ها رو دانلود ميكنم ميرزم تو هاردم و كاري به PC و لپتاپم ندارم !
الان من تا يه فايلي دانلود كنم جريمه ميشم يا اين كه نميفهمن و كاري ندارن ؟
چون به خصوص من چند نفر رو هم ميشناسم كه خيلي فيلم دانلود كردن و مشكلي پيش نيومده واسشون
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از توجه تون و پاسخ دادنتون !!
بله من هم از چند نفری که میشناسم که امریکا هستن گفتن وقتی داری دانلود میکنی باید فکر اپلود به اصطلاح Share کردنشون نباشی و 100%گرفتار میشی ! و این که از تورنت هم دانلود نکنی ! اگه Share نکنی کاری باهات ندارن و این که برای ویندوز کرکی و... هم به کاربرای خونگی کاری ندارن تا اون جایی که ازت شکایتی نشه ایا حرف هاشون درسته ؟ همین طوره ؟
خود شما یا دوستان دیگه چیزی دانلود کردن ؟ اتفاقی افتاده یا نه ؟
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
بعضی نرم افزارها مخصوصا اگه بخوای تخصصی کار کنی واقعا نمونه رایگان ندارن. مثلا در حد معمولی میشه با همان لیبره آفیس کار رو راه انداخت ولی کمی تخصصی که میخوای ورد کار کنی واقعا میبینی که نرم افزار آفیس مایکروسافت میخوای.
این نرم افزارها هم یکی دو ورژن پایینترش در سایت ئی بی به فروش میره و قیمت مناسبی هم داره.
مثلا بگم نرم افزار Office 365 که آنلاین کار میکنه لایسنس 4 سالش رو در ئی بی میدن شصت هفتاد دولار البته چون ورژن دانشگاهی هست بریا ثبتش به ایمیل با دامین .edu نیاز داری ولی میخوام بگم که میشه قانونی هم کار کرد و پول کامل نداد.
یا آفیس 2007 رو خریدن بجای خرید نسخه آخرش.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من صفحات این تاپیک رو مطالعه کردم. بر اساس راهنمایی دوستان طرح پری پید از h2owireless را انتخاب کردم فقط یک سوال از سروران عزیز دارم . من آیفون 4s دارم و میخواهم از اینترنت گوشی و سیم کارت روی لپ تاپ استفاده کنمHOTSPOT. حالا نمی دانم آیا با اینترنت شبکه H2o میشود اینکار رو انجام داد؟
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
اول اینکه باید پلن با اینترنت نامحدودش رو بخرید و بعد هم امکان تترینگ و شیر کردن اینترنتش با کامپیوترتون بسته به امکانات موبایلتون هست.
در ضمن شیر کردن اینترنت موبایل با کامپیوتر در طولانی مدت باعث گرم شدن شدید موبایل میشه و من شنیدم که با این روش نمیشه زیاد روش حساب کرد. حالا گاه به گاهی آدم لازمشه بعله ولی اینکه این رو جایگزین اینترنت اصلی خونتون بکنید که همیشه در حال وبگردی و دانلود هستید، بعید میدونم جواب بده.