موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز من تصمیم دارم طرح PAY AS YOU GO را برای مکالمه بخرم و اینترنتش را OFF کنم.( چون حساب کردم 1 گیگ اینترنت 100دلار میشه که غیر منطقی هستش). حالا برای اینترنت چکار کنم. چه طرحی هستش که به صرفه باشه یکی از دوستان در شهر شیکاگو اکسس پوینت سیار داشت که می گفت ماهی 50 دلار براش میده ، آیا ارزونتر از این هم هست اگه دوستان اطلاعات درمورد حجم و قیمت بدن ممنون میشم
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت عموسعیدگل و یامی عزیز
گوشی ما اس3 سامسونگه وفقط باید سیمکارتهای مینی بخریم حالا سیمکارتهای اونجا مینی سیمکارته یا باید سیمکارت رو بعد خریدن تبدیل به مینی سیمکارت کرد
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
میخواستم بپرسم که تا حالا کسی از دوستان از RepublicWireless استفاده کرده و اگر استفاده کرده کیفیت صداش و کاوریجش در مناطق مختلف چطوره؟
ممنون میشم اطلاعاتی در این مورد بهم بدین.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ظاهرا موبایلهای ما اونجا کار نمیکنه ! پیشنهادتون برای خرید یه گوشی با قیمت مناسب در شروع چیه؟ چه برند و چه مدلی که بتونه نیازهای اونجا رو برآورده کنه
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
2014-02-21 ساعت 19:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-21 ساعت 19:12 توسط yami.)
RepublicWireless از Sprint استفاده میکنه که جزو یکی از چهار اپراتور اصلی موبایل آمریکا هست و البته ضعیف ترینشون از بابت انتن دهی!!! من به هیچ وجه توصیه نمیکنم. نه مکافات استفاده از وای فایش به ارزشش رو داره و نه ماهانه نزدیک به 20 دولار پول دادن بابتش. کلا سرطان هست!! تازه باید گوشی مخصوصش رو هم بخرین که البته در ئی بی ارزان هست دست دومش.
اما بجاش LycaMobile.us بخرین. دقیقه ای 2 سنت به آمریکا و دقیقه ای 4 سنت به ایران!!!! و انتن دهی تی موبایل و با موبایلهای ایران هم کار میکنه. ممنون از دوستی که اینو معرفی کردن.