موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان اگه نیاز داشته باشم سیمکارتمو برای یه مدت مثلا 6 ماهه روی شماره ایرانم دایورت کنم ، چه سیمکارت و یا پلنیو معرفی میکنید که هزینش کمتر بیوفته؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان چند روز پيش كه در اداره سوشيال سكيورتي در كاليفرنيا در plumer بودم متوجه شدم كه كسانيكه از فود استمپ و مديكل استفاده ميكنن ميتونن ثبت نام كنند براي تلفن مجاني با گوشي تلفن و تكس به تمام امريكا مجاني و ١٥ روز حداكثر طول ميكشه كه اين تلفن رو بفرستند . البته گوشيش زياد جالب نيست
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
خطی که ما استفاده میکنیم از شرکت کریکت خریداری شده. من و همسر محترم رفتیم و یه پلن با تو دوشماره خریداری کردیم که ماهی 70 دلار جمعا پول میدیم و هر کدوممون هم ماهی 2.5 گیگ امکان استفاده از اینترنت پرسرعت 4G داریم.
Cricket
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-10 ساعت 00:42)yami نوشته: (2015-02-09 ساعت 22:40)mohcen نوشته: سلام
دوستان اگه نیاز داشته باشم سیمکارتمو برای یه مدت مثلا 6 ماهه روی شماره ایرانم دایورت کنم ، چه سیمکارت و یا پلنیو معرفی میکنید که هزینش کمتر بیوفته؟
دایورت نمیشه تا جایی که میدونم یا هزینه وحشتناکی خواهد داشت.
یه شماره گوگل ویس یا voip از شرکتهای خصوصی بگیر و دایورت کن رو اون.
تماسهای اونا رو با استفاده از چیز بی ان ای پی آمریکا در ایران میتونی رو گوشی یا تبلت یا کامپیوترت دربافت کنی. تکست و ویس میلشونم بصورت فایل متنی یا صوتی بهت ایمیل میشه و چیز بی ان نمخواد.
مجیک جکم میشه ولی دستگاهش در ایران کار کردن نکردن داره بسته به ای اس پی. کار نکنه باید روتر جیز پی ان دار بگیری براش یا ای اس پی تو یک یا چند بار عوض کنی تا ببینی کدام یک کار میکنه اما خب همانطور که میدانی شرایط خدمات دهی در ایران هی عوض میشه و زیاد نمیشه روی سرویسهای یک شرکت بخصوص خیلی حساب کرد.
سلام
یک شماره می توانی مجانی از سایت www.ephone.com بگیری. تماس به آن رایگان است و اگر بخواهی خودت تماس بگیری که شارژ نیاز دارد. مقدارش هم کم است 5 دلارو voice mail هم داره که واقعا کاربردی است. روی موبایل؛ تبلت و کامپیوتر هم نسب می شود
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه سوال پیچیده دارم
من میخوام اردیبهشت بیام امریکا و قصد دارم یه گوشی اپل 6 بخرم و بعد از دو ماه که امریکا موندم با پاس سفید برگردم ایران و دوباره 2 سال بعد برم چندتا سوال:
به نظرتون گوشی لاک بخرم یا انلاک؟ حدود 300 400 دلار با هم فرق دارند
اگر لاک بخرم میتونم ایران انلاک کنم؟ و اگر در ایران انلاک کنم و بعد از برگشت به امریکا میتونم ازش استفاده کنم یا نه؟
کلا شما چه پیشنهادی دارید؟
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
10
3 تشکر در 3 ارسال
یک سری از سیم کارتهای Prepaid بهمراه شارژ اولیه ماه اول تو ebay هست که قیمتش خیلی مناسبه.
آیا کارتهای شارژ برای ماه های بعدی به قیمت مناسب هم می شود پیدا کرد ؟
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
شما فكتوري انلاك كه سيم كارت ميخوره بگير توش يه سيم كارت at&t هم هست
اومدي اينجا سيم ايران بنداز رديففففه ؛)
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
من سری قبل که اونجا بودم. یک گوشی آنلاک از اپل خریدم و یک سیم کارت پری پید مربوط به t-mobile را هم رایگان بهم داد که دیشب آنرا از طریق سایتش فعال کردم یک پلن جالب هم داشت آنرا را با 30 دلار گرفتم(100 دقیقه مکالمه-5 گیگا بایت اینترنت 4G و تکس نامحدود در امریکا و بین المللی).
گوشی های لاک قراردادی است و قابل استفاده در ایران نیست و یا بایستی با دردسر زیاد آنلاک کنی. در ضمن چون آنجا قرارداد می بندی شماره SSN را می گیرند و عدم انجام تعهدات قرارداد معادل جرائم و سوابق بد برای شما خواهد شد.
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
Lycamobile یه پلن 29 دلاری داره که تماس تکست و دیتای نامحدود داره و حتی میتونید بصورت نامحدود با تلفن ثابت در ایران و 30 کشور دیگه تماس بگیرید. کیفیت تماسش هم عالیه. جالب اینه که تکس هم نداره و فقط همون 29 دلار رو پرداخت میکنید حتی سیمکارتش رو هم مجانی براتون پست میکنه
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد