کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
بچه ها ما امروز مدیکال داشتیم که خوشبختانه خیلی خوب انجام شد هم سریع و هم مرتب ودقیق.درضمن حتمأ کپی از پاسپورت از صفحه اول دوسری بگیرید هم برای مدیکال وهم برای مصاحبه.فعلأ ازامروز که جمعه هست تا سه شنبه بایداز جیب مبارک بخوریم با دلار ۳۵۰۰ تومان. راستی مواد غذایی اینجا خیلی گرونه، مثلأ یک پرس پلوماهی میشه ۵۰۰۰ درام یعنی ۴۵۰۰۰هزار تومان ویایک سیخ متوسط جوجه بدون برنج ۱۸۰۰درام میشه حدود۱۶۰۰۰ تومان. خیاریک کیلو۹۰۰۰ تومان-پرتقال۸۰۰۰تومان ویا سیب قرمز ۴۵۰۰ تومان. پس تا میتونید ازایران برای چند روزتان ازبرنج وخورشتهای آماده ونیمه پخته بیارید که واقعأ نیاز پیدا میکنید.خبرهای بعدی در برنامه بعد.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
سلام به همه دوستان و تشکر بابت در اختیار گذاشتن تجربیاتتون
وقت مصاحبه من ماه می هستش در ایروان.می خواستم بدونم که آیا مثل آنکارا لازم هست که کپی مدارک رو از قبل برای سفارت بفرستم یا نه؟ ممنون می شم اگر که لینک صفحه ای که مدارک لازم رو برای همراه داشتن چه در روز مصاحبه و چه برای آزمایشات توضیح داده بهم معرفی کنید
تشکر کنندگان:
(2013-03-11 ساعت 02:29)circle نوشته:  دوستایی که هفته دوم آپریل ایروان مصاحبه دارن کسی هست که برنامه سفرش مشخص شده باشه؟ هنوز تورا و پرواز ظاهرا باز نشده واسه اون وقت... ما هم موندیم سر اینکه با تور بریم یا مستقل بلیط و هتل بگیریم؟ انگار هیچ قیمت و تعرفه مشخصی هم وجود نداره. هرکی یه چیزی میگه! موندیم واللا!! همسفر ایروان هفته دوم آپریل نبوووووود؟

من 9 آپریل مصاحبه و 5 آپریل وقت پزشکی با دکتر کریستین دارم. برای مکان هم از سایت فوق العاده booking.com استفاده کردم چون با تجربیات قبلی کاملن مطمئن بودم. به اتاق تک نفره در Theatre Hostel برای 4 شب 40000 درام رزرو کردم که تقریبن 97 دلار میشه.
برای حمل و نقل هم ابتدا قصد داشتم با قطار به مرز جلفا برم و حتی بلیط قطار رو هم خریذم که برای کوپه درجه 1 ، 20400 تومن دادم اما همین امشب وقتی دیدم بلیط اتوبوس VIP رو 150000 تومن اینترنتی خریدم چون مطمئنن شما نمیتونید از این کم هزینه تر وارد ایروان بشید. بلیط رفت رو برای تاریخ 14 فروردین خریدم و سایت تا 15 فروردین برای خرید باز بود.
جالب هم اینکه برای تاریخ های 13 و 15 فروردین هزینه بلیط اتوبوس 130000 تومن هست ولی برای 14 فروردین 150000 تومنه!
تشکر کنندگان: circle ، Saeedv13 ، parsush ، mrr777
(2013-03-16 ساعت 02:34)elham63 نوشته:  سلام به همه دوستان و تشکر بابت در اختیار گذاشتن تجربیاتتون
وقت مصاحبه من ماه می هستش در ایروان.می خواستم بدونم که آیا مثل آنکارا لازم هست که کپی مدارک رو از قبل برای سفارت بفرستم یا نه؟ ممنون می شم اگر که لینک صفحه ای که مدارک لازم رو برای همراه داشتن چه در روز مصاحبه و چه برای آزمایشات توضیح داده بهم معرفی کنید
ارمنستان نيازي به ارسال مدارك نيست
لينك مورد نظر كه خواسته بوديد

(2013-03-16 ساعت 04:12)hgbeigi نوشته:  
(2013-03-11 ساعت 02:29)circle نوشته:  دوستایی که هفته دوم آپریل ایروان مصاحبه دارن کسی هست که برنامه سفرش مشخص شده باشه؟ هنوز تورا و پرواز ظاهرا باز نشده واسه اون وقت... ما هم موندیم سر اینکه با تور بریم یا مستقل بلیط و هتل بگیریم؟ انگار هیچ قیمت و تعرفه مشخصی هم وجود نداره. هرکی یه چیزی میگه! موندیم واللا!! همسفر ایروان هفته دوم آپریل نبوووووود؟

من 9 آپریل مصاحبه و 5 آپریل وقت پزشکی با دکتر کریستین دارم. برای مکان هم از سایت فوق العاده booking.com استفاده کردم چون با تجربیات قبلی کاملن مطمئن بودم. به اتاق تک نفره در Theatre Hostel برای 4 شب 40000 درام رزرو کردم که تقریبن 97 دلار میشه.
برای حمل و نقل هم ابتدا قصد داشتم با قطار به مرز جلفا برم و حتی بلیط قطار رو هم خریذم که برای کوپه درجه 1 ، 20400 تومن دادم اما همین امشب وقتی دیدم بلیط اتوبوس VIP رو 150000 تومن اینترنتی خریدم چون مطمئنن شما نمیتونید از این کم هزینه تر وارد ایروان بشید. بلیط رفت رو برای تاریخ 14 فروردین خریدم و سایت تا 15 فروردین برای خرید باز بود.
جالب هم اینکه برای تاریخ های 13 و 15 فروردین هزینه بلیط اتوبوس 130000 تومن هست ولی برای 14 فروردین 150000 تومنه!

اين به اين علت هست كه روز هاي زوج اتوبوس هاي 25 صندلي (گرانتر) و روز هاي فرد اتوبوس هاي 32 صندلي به سمت ايروان حركت ميكنند.

(2013-03-16 ساعت 09:35)circle نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 04:12)hgbeigi نوشته:  

سلام دوست عزیز. ما هم وقت مدیکال و مصاحبه مون مثل شماست تقریبا. اما ما یه دختر ۳ ساله داریم و واسه همین یه کم تردید داریم برای سفر با اتوبوس. البته هنوز هم تصمیم قطعی نگرفتیم و منتظریم تا پرواز آسمان باز بشه که ببینیم قیمتا چجوریه. راستی یه سوال... هاستل های ایروان مثل گرمی و سایر هاستل ها تمام اتاقاشون share هست؟؟ یا ما میتونیم توی هاستل هم یه اتاق مستقل ۲ تخته و ۲ نفره پیدا کنیم؟ ممنون Smile

بله هاستل ها داراي اتاق هاي خصوصي (private) دو تخته هستند بعضي هاشون حتي اتاق هاي يه تخته خصوصي هم ارائه ميدن.
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: kasrafo ، farhad1985 ، iman63ir ، Saeedv13 ، parsush ، nina22 ، mrr777 ، مانترا ، hgbeigi

آدرس و شماره تلفن سفارت آمريكا در ايروان به زبان ارمني و انگليسي

Մեր հեռախոսահամարն է (+374 10) 49-46-86
Մեր փոստային հասցեն է.
ՀՀ, Երևան 0082, Ամերիկյան պող 1, հյուպատոսական բաժին, ԱՄՆ դեսպանատուն
----------------------------------------------------------------------------
Our phone number is: (+374 10) 49-46-86
Our mailing address is:
Consular Section
U.S. Embasssy
1 American Avenue
Yerevan 0082
Armenia
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: ashkan1188 ، سلی ، afs ، el333 ، tajhizgaran ، farhad1985 ، iman63ir ، parsush ، mlo ، nina22 ، hgbeigi
(2013-03-16 ساعت 02:34)elham63 نوشته:  سلام به همه دوستان و تشکر بابت در اختیار گذاشتن تجربیاتتون

سلام عزیزم من مصاحبه ام تو __ می هستش شما چه روزی مصاحبه دارید؟
تشکر کنندگان:
منم مدیکال رو تموم کردم ;-) منتظریم تا وقت مصاحبه!
2 نکته :
دکتر انوش خیلی خوب بود من پیشنهاد میکنم ایشون رو انتخاب کنید.
عجب شهر کوچیکیه! برای خودتون سرگرمیجات هم بیارید!
شماره کیس: 2013AS00005xxx
کنسولگری:ایروان
ارسال فرمهای سری اول:31 خرداد (20 June)
کارنت شدن کیس: 12 بهمن (31 January )
از July 2013 در ویرجینیا ساکنم.
تشکر کنندگان: afs ، hamedhamed ، farhad1985 ، iman63ir ، parsush ، Saeedv13 ، pooya.n ، amir82 ، shimoda ، majid.s ، mlo ، nina22 ، mrr777 ، گل نهال
(2013-03-16 ساعت 11:16)hamedhamed نوشته:  

Մեր փոստային հասցեն է.
Our mailing address is:
Consular Section
U.S. Embasssy
1 American Avenue
Yerevan 0082
Armenia

سلام خیلی لطف کردی...میتونی لطفا آدرس بیمارستان رو هم به ارمنی بنویسی؟ ممنون
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
تشکر کنندگان: hamedhamed
دوستان کسی تا حالا yereven Hostel رفته؟ نظرتون راجع به اونجا چیه؟ اتاق های دو نفره comfort به نظر خوب میان.
تشکر کنندگان:
دوستان‏ ‏عزیز

گویا‏ ‏هواپیمایی‏ ‏آسمان‏ ‏نرخ‏ ‏پروازهای‏ ‏ارمنستان‏ ‏رو‏ ‏کم‏ ‏کرده‏ ‏.‏ ‏اطلاعات‏ ‏بیشتر‏ ‏آژانس‏ ‏آنیا‏ ‏گشت‏ ‏۸۸۱۹۳۲۰۱ الی‏ ‏۳
امیدوارم‏ ‏بدرد‏ ‏دوستان‏ ‏بخوره‏ ‏.
از‏ ‏۹۹۰ هزار‏ ‏تومان‏ ‏تا‏ ‏۱۱۹۰ هزار‏ ‏تومان‏ ‏.

با‏ ‏آرزوی‏ ‏موفقیت‏ ‏همگی‏ ‏دوستان‏ ‏
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: pooya.n ، hamedhamed ، kasrafo ، پدی ، iman63ir ، nina22
(2013-03-16 ساعت 14:37)farhad1985 نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 11:16)hamedhamed نوشته:  

Մեր փոստային հասցեն է.
Our mailing address is:
Consular Section
U.S. Embasssy
1 American Avenue
Yerevan 0082
Armenia

سلام خیلی لطف کردی...میتونی لطفا آدرس بیمارستان رو هم به ارمنی بنویسی؟ ممنون
آدرس دکتر کریستین خاچاطوریان
Dr. Kristine R. Khachatryan
Muratsan University Hospital
2nd floor (entrance from policlinic side)
Examination Room 222
114 Muratsan St

9am – 4pm Monday-Saturday
Tel. (37410) 56-72-65 (work)
(37491) 20-51-43 (mobile)
E-mail: kristinekhachatryan@ymail.com

Բժ. Քրիստինե Խաչատրյան
Մուրացան փող. 114
“Մուրացան” համալսարանական հիվանդանոց
2-րդ հարկ (մուտքը պոլիկլինիկայի կողմից)
Հետազոտման սենյակ 222

Երկուշաբթիից-շաբաթ, 9:00-16:00
Հեռ. (37410) 56-72-65 աշխ.
(37491) 20-51-43 բջջ.
Էլեկտրոնային փոստ. kristinekhachatryan@ymail.com
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: pooya.n ، hamedhamed ، ashkan1188 ، parsush ، iman63ir ، nina22
یادآوری
شماره تلفن منشی فارسی زبان دکتر کریستین (خانم لوسی): 33-73-04(37496)
تشکر کنندگان: kasrafo ، hamedhamed ، tajhizgaran ، amir82 ، parsush ، پدی ، iman63ir ، Danoosh ، nina22 ، مانترا ، گل نهال
دوستان تاریخ دقیق مصاحبه و سفرتون رو اینجا اعلام نکنید.
اینجا اعلام کنید، خیلی فرقی نداره با اینکه از رادیو پیام پخش بشه. نتیجه تقریبا یکیه.
(2013-03-14 ساعت 13:27)sohailstar نوشته:  
(2013-03-14 ساعت 12:03)byousefi_p نوشته:  
(2013-03-12 ساعت 17:44)b_argi نوشته:  دوستان عزیز، ضمن عرض تبریک برای کارنت شدن شماها، عرض شود که بنده برای ویزا رفتم سفارت ارمنستان در تهران و با ارائه فرم پرینت شده، 1 قطعه عکس 3*4 رنگی ، کپی و اصل پاسپورت و مبلغ 6 یورو(تاکید می کنم فقط یورو که برای بچه های زیر 18 سال رایگانه). 3 روز کاری هم طول میکشه ویزا صادر بشه.حداقل اینجوری یک مرحله در ایروان جلوتریم. یا علی
آدرس سفارت تو تهران کجاست؟.

(2013-03-13 ساعت 15:49)sohailstar نوشته:  سلام به همگي
كسي ميدونه اگه بخواهيم تا مرز با ماشين شخصي بريم مرز نوردوز پاركينگ داره يا نه؟ و كرايه هر شب چنده؟
ممنون
اونجا افرادی هستند که درام میفروشند و منزلشون تو دِهی نزدیک گمرک هستش
یه مبلغی میگیرن (فکر کنم شبی 3-4 هزار تومان) مبرن تو حیاط خونشون.
راه دیگش هم اینه: ماشین رو تو جلفا بزاری- یه ماشین دربست کنی تا مرز
آدرس سفارت ارمنستان: تهران- خيابان انقلاب - خيابان رازي (نبش خيابان شهريار)- روبروي پارك دانشجو
درخصوص پاركينگ هم ممنون از جوابتون. خودم هم كه از گمرك نوردوز پيگيري كردم گفتند پاركينگ دارند ولي سرپوشيده نيست با همان مبلغي كه شما گفتيد.

سلام.آیا برای ویزا همه افراد باید باشن یا یه نفر کافیه؟
تشکر کنندگان:
دوستاني كه براي مصاحبه رفتند ، ثبت نام براي csc كه نياز نيست ؟
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان