کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-03-16 ساعت 15:41)tajhizgaran نوشته:  دوستان‏ ‏عزیز

گویا‏ ‏هواپیمایی‏ ‏آسمان‏ ‏نرخ‏ ‏پروازهای‏ ‏ارمنستان‏ ‏رو‏ ‏کم‏ ‏کرده‏ ‏.‏ ‏اطلاعات‏ ‏بیشتر‏ ‏آژانس‏ ‏آنیا‏ ‏گشت‏ ‏۸۸۱۹۳۲۰۱ الی‏ ‏۳
امیدوارم‏ ‏بدرد‏ ‏دوستان‏ ‏بخوره‏ ‏.
از‏ ‏۹۹۰ هزار‏ ‏تومان‏ ‏تا‏ ‏۱۱۹۰ هزار‏ ‏تومان‏ ‏.

با‏ ‏آرزوی‏ ‏موفقیت‏ ‏همگی‏ ‏دوستان‏ ‏

راستی من چند روز پیش دیدم از یک تاریخی به یک مدت محدودی یک تخفیف خیلی خوبی داره میرنه واسه هواپیما.رفت و برگشت زده بود 80 هزار درام که میشه 700 تومان حدودا.

(2013-03-14 ساعت 16:33)fariba_a نوشته:  سلام
دوستانی که الان در ایروان هستید یا قبلا آنجا بودید، اگر از قبل آپارتمان رزرو نکنیم و بریم ایروان ، تو ایام عید به نظرتون آپارتمان گیر میاریم؟ کسی یک آپارتمان یک خوابه در جایی که دسترسی ش به مرکز شهر خوب باشه سراغ داره؟
ممنون

من ایروان زندگی می کنم میشه بدون رزرو هم بیاید و اینجا آپارتمان رو ببینید اگه دوست داشتید بگیرید.عید امسال کسی نمیاد اینجا هیچ کنسرتی هم که نذاشتن.من آپارتمان سراغ دارم اگه خواستید در خدمتم.
تشکر کنندگان: mohajer13 ، tajhizgaran ، fariba_a ، مانترا ، parsush ، کوهنورد
بچه ها من یک بار گفتم قبلا ولی باز هم میگم من ایروان زندگی می کنم اگه کسی سوالی یا کمکی چیزی خواست من در خدمتم Wink
تشکر کنندگان: amir82 ، nina22 ، badbat ، hana_fd ، pooya.n ، mohajer13 ، tajhizgaran ، fariba_a ، مانترا ، parsush ، کوهنورد ، dana
(2013-03-17 ساعت 01:07)mlo نوشته:  دوستاني كه براي مصاحبه رفتند ، ثبت نام براي csc كه نياز نيست ؟

خیر برای ایروان نیازی نیست.
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: shimoda ، hamedhamed ، mlo ، کوهنورد
(2012-09-27 ساعت 20:37)afs نوشته:  
(2012-09-27 ساعت 19:09)پروا نوشته:  شما چي وقت گرفتين ؟ هتل يا اپارتمان ؟

منم ممنون از پاسختون

من فعلا فقط بلیط رو رزرو کردم برای جا امشب باید چند جا تماس بگیرم. احتمال زیاد اپارتمان می گیرم به خصوص اگر قرار باشه تعداد روز بیشتری برای گرفتن ویزای احتمالی بمونم خیلی به صرفه تر هست. برای شما هم که 2 نفر هستید به نظرم اقتصادی تر هست.

یه چیز جالب انگار شما تنها کیس دو بیشتر از یک نفر ایروان هستید.
در مورد دکتر به نظرم بتونیم نتیجه بگیریم دکتر کریستین روزهای زوج مطب می شینه و دکتر آنوش روزهای فرد.
کریستین منشی فارسی زبان داره که کار ترجمه رو انجام می ده اما با دکتر آنوش باید انگلیسی صحبت کرد.
یه همفکری دیگه، آیا شما جایی دیدید که بگه می شه هزینه های مدیکال رو به دلار پرداخت کرد؟
افشین جان چند مورد
در تمام شهر در مراکز فروش و سوپرمارکتها مراکز exchange هست.
تمامی هزینه ها به جز پول سفارت به درام هست
موقع رفتن به مدیکال پول برای واکسیناسیون ( در صورت لزوم) و پول تاکسی برگشت رو در نظر داشته باش.
به تاکسی ها الزام کن تاکسی متر بزنن یا از اول بگن چقدر میگیرن
از اسانسور های وحشتناک ایروان دوری کن!!!!!!
موفق باشی
شماره کیس: 2013AS00005xxx
کنسولگری:ایروان
ارسال فرمهای سری اول:31 خرداد (20 June)
کارنت شدن کیس: 12 بهمن (31 January )
از July 2013 در ویرجینیا ساکنم.
تشکر کنندگان: hamedhamed ، nina22 ، مانترا ، iman63ir ، کوهنورد ، afs
(2013-03-17 ساعت 11:18)بهنوش نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 12:01)wolfskin نوشته:  منم مدیکال رو تموم کردم ;-) منتظریم تا وقت مصاحبه!
2 نکته :
دکتر انوش خیلی خوب بود من پیشنهاد میکنم ایشون رو انتخاب کنید.
عجب شهر کوچیکیه! برای خودتون سرگرمیجات هم بیارید!

سلام دوست عزیز من یک سوال داشتم شما چطوری وقت پزشک گرفتید ایا واکسن اضافه هم به شما خورده؟
ممنون میشم اگه بتونید کمک کنید
میتونید به دکتر ایمیل بزنید تایم مصاحبه رو بگید و خودتون هم پیشنهاد بدید چه زمانی رو میخواید( اصولا ۳ روز قبل) یا با تلفن اینکار رو بکنید. من ایمیل زدم ;-)
خیر واکسن های من کامل بود، مشهد دکتر دهقان نیری همه رو چک کرد برام
موفق باشید

(2013-03-16 ساعت 14:41)Sivdal نوشته:  دوستان کسی تا حالا yereven Hostel رفته؟ نظرتون راجع به اونجا چیه؟ اتاق های دو نفره comfort به نظر خوب میان.

یکی از دوستان من اونجاست، به نسبت هزینه خوب هستش ;-)
اما envoy از دید من بهتره :-D
شماره کیس: 2013AS00005xxx
کنسولگری:ایروان
ارسال فرمهای سری اول:31 خرداد (20 June)
کارنت شدن کیس: 12 بهمن (31 January )
از July 2013 در ویرجینیا ساکنم.
تشکر کنندگان: hamedhamed ، nina22 ، iman63ir
همین الان با پرشین گلف تماس گرفتم برای هفته دوم آپریل پرواز ایروان رو ۱۰۲۰۰۰۰ قیمت داد. کسی هست که ارزون تر گرفته باشه؟
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
تشکر کنندگان: majid.s
سلام بچه‌های عزیز من الان ارمنستانم هوا خوب و خنک هست ....اگه بچه‌هایئ که میخوان بیان هاستل یه جای خوب و جمع و جور که نزدیک مرکز شهر باشه و موقعیت خوبی داشته باشه من هاستل تئاتر رو پیشنهاد می‌کنم خیلی‌ خوب و باحاله و من تنها یه تنها هستم اینجا و خیلی‌ آروم و تمیز و خلوت.....اگه اهل مسافرت با کول پشتی‌ هستین اینجا رو از دست ندین چون قیمت خوبی داره برای اتاق ۱ نفر با تخت مجزا من ۸۰۰۰ درام گرفتملبت دست شوئ مشترک ولی‌ خیلی‌ تمیزو و شیکه: درام رو هم من با قیمت ۸.۵ تو مرز خریدم اگه سوالی دارین من ۷ روزی هستم بپرسین که در خدمتم
تعداد افراد کیس:۱ نفر
کیس نامبر:**۵۰
زمان مصاحبه: 21 مارچ/ایروان
ایالت انتخابی :کالیفرنیا
رویت قبولی:۲ می
ویزای یه ضرب به صورت عیدی روز اول فروردین
تشکر کنندگان: shimoda ، kasrafo ، parsush ، iman63ir ، کوهنورد ، hamedhamed
بالاخره پروازهای آسمان برای آپریل باز شد. امروز برای 4 آپریل بلیط گرفتم نفری یک میلیون، کودکان بالای 2 سال هم 625 تومن.
کیس نامبر:58xx ایروان ،4 نفر، مصاحبه: 8/4/13 ،کلیر:30/5/13،ویزا: 14/6/13، سفرنامه، ورود به آمریکا: 28/8/13
تشکر کنندگان: circle ، iman63ir ، Saeedv13 ، کوهنورد ، hamedhamed ، el333 ، parsush ، dana
(2013-03-17 ساعت 18:34)ashkan1188 نوشته:  بالاخره پروازهای آسمان برای آپریل باز شد. امروز برای 4 آپریل بلیط گرفتم نفری یک میلیون، کودکان بالای 2 سال هم 625 تومن.

اشکان جان من از ..... قیمت گرفتم بچه ۳ ساله رو ۵۴۵ قیمت داد...
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
تشکر کنندگان: کوهنورد
(2013-03-17 ساعت 11:18)بهنوش نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 10:52)iman63ir نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 01:07)mlo نوشته:  دوستاني كه براي مصاحبه رفتند ، ثبت نام براي csc كه نياز نيست ؟

خیر برای ایروان نیازی نیست.

یعنی چی 9 سئوالی؟ میشه کمی واضح تر بگید؟

اینجا رو بخونید. بازم اگه سئوالی بود من در خدمتم.
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: کوهنورد ، shimoda ، hamedhamed ، parsush ، proje
(2013-03-17 ساعت 19:44)circle نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 18:34)ashkan1188 نوشته:  بالاخره پروازهای آسمان برای آپریل باز شد. امروز برای 4 آپریل بلیط گرفتم نفری یک میلیون، کودکان بالای 2 سال هم 625 تومن.

اشکان جان من از .... قیمت گرفتم بچه ۳ ساله رو ۵۴۵ قیمت داد...

دوست گلم ،دروغ نگفته، قیمت بلیط برای بچه ها 536 تومنه ولی 90 تومن مالیات هم باید بدیم که میشه 625800. برای بزرگسال هم قیمت بلیط 800 تومنه که 220400 مالیات میگیرن که میشه 1020400. برای بچه های زیر دو سال هم 115000 تومن میگیرن که طبیعتا صندلی ندارن.
کیس نامبر:58xx ایروان ،4 نفر، مصاحبه: 8/4/13 ،کلیر:30/5/13،ویزا: 14/6/13، سفرنامه، ورود به آمریکا: 28/8/13
تشکر کنندگان: کوهنورد ، el333 ، Danoosh ، iman63ir ، pooya.n ، parsush
(2013-03-16 ساعت 23:18)mana_s نوشته:  عزيزان كسي ميدونه اگه بليطمون واسه ارمنستان، يه طرفه باشه (چون مستقيم از همون جا ميريم امريكا) در فرودگاه امام مشكلي ايجاد ميكنه يا نه ؟
و اگه بليط يك طرفه باشه آيا ارز دولتي بهش تعلق ميگيره ؟
ممنون
درود برشما . من 3 هفته قبل رفتم ارمنستان خواستم بلیط یکطرفه بگیرم دفتر هواپیمایی بهم گفت در صورتی میتونید که اقامت یکساله اونجا رو داشته باشی یا دانشجو ی اونجا باشید . به بلیط یکطرفه ارز تعلق نمیگیره . Sad
تشکر کنندگان: mana_s ، pooya.n ، parsush ، گل نهال
(2013-03-17 ساعت 23:16)mana_s نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 22:13)کوهنورد نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 23:18)mana_s نوشته:  عزيزان كسي ميدونه اگه بليطمون واسه ارمنستان، يه طرفه باشه (چون مستقيم از همون جا ميريم امريكا) در فرودگاه امام مشكلي ايجاد ميكنه يا نه ؟
و اگه بليط يك طرفه باشه آيا ارز دولتي بهش تعلق ميگيره ؟
ممنون
درود برشما . من 3 هفته قبل رفتم ارمنستان خواستم بلیط یکطرفه بگیرم دفتر هواپیمایی بهم گفت در صورتی میتونید که اقامت یکساله اونجا رو داشته باشی یا دانشجو ی اونجا باشید . به بلیط یکطرفه ارز تعلق نمیگیره . Sad
والا از اونجايي كه در مهاجرسرا به جواب سوالم نرسيدم، از فرودگاه امام استعلام گرفتم گفت مشكلي نداره، دو بار هم استعلام گرفتم كه همين جوابو داد منم امروز يه طرفه گرفتم Smile
از بانك ملت هم پرسيدم گفت مشكلي نداره و با بليط يه طرفه ارز ميديم (كه البته براي خودم هم جالب بود)
بلیط یک طرفه چندگرفتید؟
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان:
(2013-03-16 ساعت 21:51)daffodil1820 نوشته:  
(2013-03-14 ساعت 13:27)sohailstar نوشته:  
(2013-03-14 ساعت 12:03)byousefi_p نوشته:  
(2013-03-12 ساعت 17:44)b_argi نوشته:  دوستان عزیز، ضمن عرض تبریک برای کارنت شدن شماها، عرض شود که بنده برای ویزا رفتم سفارت ارمنستان در تهران و با ارائه فرم پرینت شده، 1 قطعه عکس 3*4 رنگی ، کپی و اصل پاسپورت و مبلغ 6 یورو(تاکید می کنم فقط یورو که برای بچه های زیر 18 سال رایگانه). 3 روز کاری هم طول میکشه ویزا صادر بشه.حداقل اینجوری یک مرحله در ایروان جلوتریم. یا علی
آدرس سفارت تو تهران کجاست؟.

(2013-03-13 ساعت 15:49)sohailstar نوشته:  سلام به همگي
كسي ميدونه اگه بخواهيم تا مرز با ماشين شخصي بريم مرز نوردوز پاركينگ داره يا نه؟ و كرايه هر شب چنده؟
ممنون
اونجا افرادی هستند که درام میفروشند و منزلشون تو دِهی نزدیک گمرک هستش
یه مبلغی میگیرن (فکر کنم شبی 3-4 هزار تومان) مبرن تو حیاط خونشون.
راه دیگش هم اینه: ماشین رو تو جلفا بزاری- یه ماشین دربست کنی تا مرز
آدرس سفارت ارمنستان: تهران- خيابان انقلاب - خيابان رازي (نبش خيابان شهريار)- روبروي پارك دانشجو
درخصوص پاركينگ هم ممنون از جوابتون. خودم هم كه از گمرك نوردوز پيگيري كردم گفتند پاركينگ دارند ولي سرپوشيده نيست با همان مبلغي كه شما گفتيد.

سلام.آیا برای ویزا همه افراد باید باشن یا یه نفر کافیه؟
سلام دوستان

ما یه سفر پروازی رفتیم ایروان،قصد ما این بود برا گرفتن ویزا با ماشین بریم ارمنستان،ولی.........اونجا با صحنه ای مواجه شدیم کلا قید مسافرت با ماشین را زدیم؟! انجا در امد بعضی پلیساشون از طریق رشوه است , الکی ماشین لیدرمون را گرفتن به بهونه جریمه ،رشوه بگیرند،20000 درام تو شهر جریمه نقدیSad
لیدر ما کاملا حرفای عمل کرد و یه درام هم پرداخت نکرد، لیدر میگفت تو جاده های خارج شهر جریمه های نقدی بیشتره، البته من قبل از مسافرت شنیده بودم از یه دزستی که تو مسیر ایروان سال گذشته 60000 درام جریمه نقدی شدن، کافی چند بار جریمه شیم/ف دخل جیب کلهم من حیث المجموع و الرشوتون بربادون کثیرا.
بیشتر تحقیق کنید برا مسافرت با ماشین، مخصوصا کیفیت جاده های کوهستانی را....

..........من تو فرودگاه ایروان ویزای همراهانم را تک نفری گرفتم

.............................شاد باشید و بهاری همیشه ایام ...........................
کیس نامبر :2013AS00003### تاریخ رویت قبولی:2 می(روز تولدم) کنسولگری:ارمنستان کارنت :نوامبر مصاحبه:اواخر ژانویه کلیرنس:اوایل مارچ
تشکر کنندگان: pooya.n ، parsush ، dana ، iman63ir ، hamedhamed
(2013-03-18 ساعت 13:12)sokot نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 21:51)daffodil1820 نوشته:  
(2013-03-14 ساعت 13:27)sohailstar نوشته:  
(2013-03-14 ساعت 12:03)byousefi_p نوشته:  
(2013-03-12 ساعت 17:44)b_argi نوشته:  دوستان عزیز، ضمن عرض تبریک برای کارنت شدن شماها، عرض شود که بنده برای ویزا رفتم سفارت ارمنستان در تهران و با ارائه فرم پرینت شده، 1 قطعه عکس 3*4 رنگی ، کپی و اصل پاسپورت و مبلغ 6 یورو(تاکید می کنم فقط یورو که برای بچه های زیر 18 سال رایگانه). 3 روز کاری هم طول میکشه ویزا صادر بشه.حداقل اینجوری یک مرحله در ایروان جلوتریم. یا علی
آدرس سفارت تو تهران کجاست؟.

(2013-03-13 ساعت 15:49)sohailstar نوشته:  سلام به همگي
كسي ميدونه اگه بخواهيم تا مرز با ماشين شخصي بريم مرز نوردوز پاركينگ داره يا نه؟ و كرايه هر شب چنده؟
ممنون
اونجا افرادی هستند که درام میفروشند و منزلشون تو دِهی نزدیک گمرک هستش
یه مبلغی میگیرن (فکر کنم شبی 3-4 هزار تومان) مبرن تو حیاط خونشون.
راه دیگش هم اینه: ماشین رو تو جلفا بزاری- یه ماشین دربست کنی تا مرز
آدرس سفارت ارمنستان: تهران- خيابان انقلاب - خيابان رازي (نبش خيابان شهريار)- روبروي پارك دانشجو
درخصوص پاركينگ هم ممنون از جوابتون. خودم هم كه از گمرك نوردوز پيگيري كردم گفتند پاركينگ دارند ولي سرپوشيده نيست با همان مبلغي كه شما گفتيد.

سلام.آیا برای ویزا همه افراد باید باشن یا یه نفر کافیه؟
سلام دوستان

ما یه سفر پروازی رفتیم ایروان،قصد ما این بود برا گرفتن ویزا با ماشین بریم ارمنستان،ولی.........اونجا با صحنه ای مواجه شدیم کلا قید مسافرت با ماشین را زدیم؟! انجا در امد بعضی پلیساشون از طریق رشوه است , الکی ماشین لیدرمون را گرفتن به بهونه جریمه ،رشوه بگیرند،20000 درام تو شهر جریمه نقدیSad
لیدر ما کاملا حرفای عمل کرد و یه درام هم پرداخت نکرد، لیدر میگفت تو جاده های خارج شهر جریمه های نقدی بیشتره، البته من قبل از مسافرت شنیده بودم از یه دزستی که تو مسیر ایروان سال گذشته 60000 درام جریمه نقدی شدن، کافی چند بار جریمه شیم/ف دخل جیب کلهم من حیث المجموع و الرشوتون بربادون کثیرا.
بیشتر تحقیق کنید برا مسافرت با ماشین، مخصوصا کیفیت جاده های کوهستانی را....

..........من تو فرودگاه ایروان ویزای همراهانم را تک نفری گرفتم

.............................شاد باشید و بهاری همیشه ایام ...........................
iهیچ نیازی به حضور تمام افراد case نیست، بلکه یه نفر مدارک رو ببره کافیه. موفق باشید
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: hamedhamed ، daffodil1820 ، گل نهال

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان