کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
من تموم شد کارم ;-) کلیرنس لیست در انتظار ماست :-D
همه موفق باشید
نکته: مثل من عکس قدیمی نبرید، جدید ببرید که قدیمی لا اکسپت
از گذرنامه هم 2تا کپی خواست که اونهم کم بود برا من ;-)
شماره کیس: 2013AS00005xxx
کنسولگری:ایروان
ارسال فرمهای سری اول:31 خرداد (20 June)
کارنت شدن کیس: 12 بهمن (31 January )
از July 2013 در ویرجینیا ساکنم.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، shimoda ، parsush ، dana ، Ali.US ، mlo ، iman63ir ، hamedhamed ، majid.s ، گل نهال
ما هم امروز جواب مدیکالمونو گرفتیم وداریم آماده میشیم برای مصاحبه فردا.لطفا برامون دعا کنید.راستی wolfskin عزیز توی سایت kcc جایی در مورد 2سری کپی از پاسپورتها برای مصاحبه چیزی ننوشته.من یک سری کپی از همه صفحات دارم والآنم دیگه فرصت گرفتن کپی ندارم .چه مشکلی فکر میکنی پیش بیاد.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: mlo ، tajhizgaran ، iman63ir ، wolfskin ، majid.s
از ما که یک سری کپی از صفحه اول بیشتر نگرفتن دوست من. نگران نباش
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Ali.US ، iman63ir ، hamedhamed ، majid.s
(2013-03-18 ساعت 20:59)Ali.US نوشته:  ما هم امروز جواب مدیکالمونو گرفتیم وداریم آماده میشیم برای مصاحبه فردا.لطفا برامون دعا کنید.راستی wolfskin عزیز توی سایت kcc جایی در مورد 2سری کپی از پاسپورتها برای مصاحبه چیزی ننوشته.من یک سری کپی از همه صفحات دارم والآنم دیگه فرصت گرفتن کپی ندارم .چه مشکلی فکر میکنی پیش بیاد.

دوست عزيز نكران اين مسائل نباشيد... خدا به همراهتان ، فردا منتظر خبر خوشحال كننده هستيم...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان:
(2013-03-18 ساعت 20:59)Ali.US نوشته:  ما هم امروز جواب مدیکالمونو گرفتیم وداریم آماده میشیم برای مصاحبه فردا.لطفا برامون دعا کنید.راستی wolfskin عزیز توی سایت kcc جایی در مورد 2سری کپی از پاسپورتها برای مصاحبه چیزی ننوشته.من یک سری کپی از همه صفحات دارم والآنم دیگه فرصت گرفتن کپی ندارم .چه مشکلی فکر میکنی پیش بیاد.

من هم به همین دلیل همراه نداشتم کپی هارو ، اما خوب میخواستن Wink

می‌تونی همینجا کپی بگیری ، مغازه‌هایی‌ هست که لیبل زیراکس Xerox داره

ضمنا بازم آرزوی موفقیت می‌کنم برات

احتمالا از برگشت همسفر باشیم من برای 21 march بلیط دارم
تشکر کنندگان: hamedhamed ، Sepasttian ، گل نهال
(2013-03-19 ساعت 13:38)Ali.US نوشته:  مدارکی که در ایروان از ما خواستند:۱-دانشنامه وترجمه۲-دیپلم وترجمه۳-شناسنامه وترجمه۴-عقدنامه وترجمه آن ویکسری کپی از تمام صفحات آن۵-پاسپورت ویک کپی فقط از صفحه اول آن۶-نامه تمکن مالی فقط یکعدد.
در مورد دیگر افراد کیس هم فقط ۱-کپی صفحه اول پاسپورت۲-ترجمه شناسنامه
درضمن عکسها حتمأجدید باشد وحتمأ ۵x۵
از کارت معافیت ترجمه نخواستند-اصلأنیازی به کارت ملی وترجمه آن نیست-اصلأنیازی به دوسری ترجمه عقدنامه نیست چون از ما فقط یکسری بیشتر نخواستند پس بی جهت ترجمه اضافه انجام ندید.
بازهم اگر سؤالی بود در خدمتم.

دوست عزیز به شما 9 سوالی ندادن ؟ و میشه بگید فرق کارت ابی و صورتی تو چی هستش؟
ممنون میشم کمک کنید

(2013-03-17 ساعت 02:04)sobi_spider نوشته:  بچه ها من یک بار گفتم قبلا ولی باز هم میگم من ایروان زندگی می کنم اگه کسی سوالی یا کمکی چیزی خواست من در خدمتم Wink

سلام دوست عزیز ببخشید من یک سوال داشتم کدوم هتل اپارتمان یا هتل نزدیک سفارت هست البنه کمی هم ارزون باشه . ممنون
تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-03-19 ساعت 13:38)Ali.US نوشته:  مدارکی که در ایروان از ما خواستند:۱....بازهم اگر سؤالی بود در خدمتم.
(2013-03-19 ساعت 14:04)بهنوش نوشته:  دوست عزیز به شما 9 سوالی ندادن ؟ و میشه بگید فرق کارت ابی و صورتی تو چی هستش؟
ممنون میشم کمک کنید
چند روز بعد از مصاحبه اگر لازم باشه فرم 9 سئوالی رو می فرستند به ایمیل متقاضی ویزا. اگر قرار به ارسال این فرم باشه معمولاً آفیسر بعد از مصاحبه به شما خواهد گفت. کارت آبی یا صورتی به قول شما هر دو یک مفهوم رو دارند. این که: متقاضی ویزا نیازمند طی مراحل اداری هست و اصطلاحاً مشمول کلیرنس شده و باید مدتی صبر کنه تا مراحل اداری مزبور کامل بشه. رنگ برگه ای که نشوندهنده چنین مراحلی است در سفارت ایروان آبی و در آنکارا صورتی هست.
تشکر کنندگان: پدی ، Ali.US ، iman63ir ، nina22 ، hamedhamed ، pooya.n ، mrr777 ، jazirehh ، گل نهال
(2013-03-19 ساعت 12:41)Ali.US نوشته:  ما هم فرم آبی گرفتیم ورفتیم در منتظرسرا.البته مصاحبه خیلی خوب پیش رفت وآفیسر دوتا سؤال بیشتر از من نپرسید۱-در آمریکا کجا میخواهید زندگی کنید.۲-تو ایران کجا کارکردی. حتی علت معافیت از سربازی راهم از من نپرسید.درآخرهم گفت به شماتبریک میگم وگفت تمام پرونده کامله . از ۴تا۶هفته دیگه سایت را چک کنیدوسپس بیایید ویزایتان را بگیرید.برای همه آرزوی موفقیت میکنم.

بسیار عالی، موفق باشی علی جان ;-)
برگشت هم همزمان شد کارمون فکر کنم ;-)

(2013-03-19 ساعت 14:04)بهنوش نوشته:  سلام دوست عزیز ببخشید من یک سوال داشتم کدوم هتل اپارتمان یا هتل نزدیک سفارت هست البنه کمی هم ارزون باشه . ممنون

دوست عزیز سفارت از مرکز شهر دور هست، و هتل ها و هاستل های خوب همه در مرکز، برای. یک رفت و برگشت نمی ارزه بخواید اونجا برید. Wink
تشکر کنندگان: hamedhamed
دوست خوبم همونطور که عمو سعید عزیز گفت صورتی و آبی فرقی باهم ندارند.وآفیسربه ما درمورد فرم 9سوالی چیزی نگفت.فقط گفت مدارکی که در برگه آبی برای شما علامت زدم را کامل کنید ووقتی کلیر شدید با پاسپورتها بیاورید و ویزایتان را بگیرید.جالب اینجاست که وقتی از ساختمان سفارت بیرون آمدیم ومن برگه آبی را دیدم هیچ مدرکی را علامت نزده بود به غیراز کادر جلوی کپی پاسپورتها راعلامت ضربدر زده بود.که این نشان میدهد که ما نقص مدرک نخوردیم واین یک پروسه اداریست که باید طی شود.پس بسیار امیدوارم که تا 2-3 ماه آینده ویزا را میگیریم.همگی موفق باشید
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، iman63ir ، nina22 ، hamedhamed ، majid.s
اقا اگه ایروانید haghtanak park, چهارشنبه سوری دارن!!! :-D
تشکر کنندگان: iman63ir
سلام، کسی از http://www.hyurservice.com آپارتمان گرفته؟
کیس نامبر:58xx ایروان ،4 نفر، مصاحبه: 8/4/13 ،کلیر:30/5/13،ویزا: 14/6/13، سفرنامه، ورود به آمریکا: 28/8/13
تشکر کنندگان: wolfskin
ادرس محل مدیکال به ارمنی.
اگه میخواین گم نشین حتما اینو همراهتون داشته باشین.
“Մուրացան” հիվանդանոց,
Երևան, Մուրացանի փող., 114
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: wolfskin ، Ali.US ، pooya.n ، hamedhamed ، majid.s ، dana
سلام به همه دوستای گل گلابم : من یه ضرب گرفتم.خیلی‌ خوشحال شدم که روز اول فروردین سفارت به من و سه نفر دیگه عیدی داد. اونجا داشتم بال در میاوردم از خوشحالی‌....که دیگه نباید برگردم اینجا واسه کلیر شدن خلاصه مرسی‌ از همهٔ دوستای خوبم که این مدت کنار ما بودین از الان به بعد منم مثل شما در کنارتون میمونم تا خرداد که ایشالا برم و از اونجا کنارتون باشم نوروز مبارک دوستای گلم امیدوارم ساله خوبی داشته باشید
تعداد افراد کیس:۱ نفر
کیس نامبر:**۵۰
زمان مصاحبه: 21 مارچ/ایروان
ایالت انتخابی :کالیفرنیا
رویت قبولی:۲ می
ویزای یه ضرب به صورت عیدی روز اول فروردین
تشکر کنندگان: erfi_sh ، wolfskin ، afs ، majid.s ، hamedhamed ، mrr777 ، بهنوش ، fariba_a ، mlo ، آناهيتا ، sgkco24 ، emad iran ، dana ، گل نهال
سلام

من تصمیم دارم با ماشین شخصی برم ارمنستان و هفته سوم آپریل مصاحبه دارم آیا از دوستان مهاجرسرا کسی تصمیمداره با ماشین شخصی بره و در هفته سوم مصاحبه داشته باشه.
من خیلی تحقیق کردم بنظر راه مناسبی است. ممنون می شم اگه نظر بدید.

متشکرم
تشکر کنندگان:
(2013-03-21 ساعت 20:02)آرتین 1 نوشته:  سلام

من تصمیم دارم با ماشین شخصی برم ارمنستان و هفته سوم آپریل مصاحبه دارم آیا از دوستان مهاجرسرا کسی تصمیمداره با ماشین شخصی بره و در هفته سوم مصاحبه داشته باشه.
من خیلی تحقیق کردم بنظر راه مناسبی است. ممنون می شم اگه نظر بدید.

متشکرم

دوست عزیز ما امروز رسیدیم ایران .هفته پیش با ماشین شخصی رفته بودیم خیلی عالی بود البته به غیر از بعضی قسمتهای جاده که دست انداز اینا داره ولی در کل راضی هستیم سوالات دیگری اگر دارید بفرمائید بگم
تشکر کنندگان: shimoda ، afs ، hamedhamed ، iman63ir ، sgkco24 ، sadeghi897 ، farhad1985 ، dana ، گل نهال

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان