کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
[quote='mehdiii' pid='296487' dateline='1364219175']
سلام دوستان
فایل زیر مربوط به آدرس سفارت و بیمارستان به زبان ارمنی است.
[/

سلام برای مصاحبه کدام سفارت برای ما ایرانیاها بهتره از همه نظر... ممنونم
به سراغ من اگر میاید نرم آهسته بیاید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهای من.Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2013-03-25 ساعت 19:00)abbas41 نوشته:  سلام برای مصاحبه کدام سفارت برای ما ایرانیاها بهتره از همه نظر... ممنونم

همین ایروان خیلی سفارت خوبی هست Wink
شماره کیس: 2013AS00005xxx
کنسولگری:ایروان
ارسال فرمهای سری اول:31 خرداد (20 June)
کارنت شدن کیس: 12 بهمن (31 January )
از July 2013 در ویرجینیا ساکنم.
تشکر کنندگان: hamedhamed ، kasrafo
بچه ها به نظرتون هاستل گرمی برای یه خانواده دو نفر و نصفه ! اگر اتاق پریویت داشته باشه جای مناسبیه؟ یا اینکه کسی جای مناسب دیگه ای سراغ داره که قیمتش هم مناسب باشه؟ ممنون ممنون وری ماچ!!
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
از چندتا آژانس قیمت بلیط گرفتم، 1020000 تومان کلاس شوگر(Suger) و نکته جالب اینکه وقتی قیمت چارتر گرفتم 1150000 تومان قیمت داد یعنی حدود 130000 گرونتر که وقتی از مسئول آزانس پرسیدم گفت در حال حاضر قیمت چارتر بالاتره. کسی هست که قیمت کمتر گرفته باشه ؟ یا اطلالات دقیقتر داشته باشه ؟
تشکر کنندگان: hamedhamed ، shimoda
(2013-03-26 ساعت 13:54)mehdiii نوشته:  سلام دوستان
از چندتا آژانس قیمت بلیط گرفتم، 1020000 تومان کلاس شوگر(Suger) و نکته جالب اینکه وقتی قیمت چارتر گرفتم 1150000 توام قیمت داد یعنی حدود 130000 گرونتر که وقتی از مسئول آزانس پرسیدم گفت در حال حاضر قیمت چارتر بالاتره. کسی هست که قیمت کمتر گرفته باشه ؟ یا اطلالات دقیقتر داشته باشه ؟

باسلام.
به نظر بنده اگر خانواده هستيد بهتره تور بگیرید ولی یک نفر تنها بحثش جداست. من از يک آژانس استعلام گرفتم برای نیمه دوم اردیبهشت برای 8 شب هتل به همراه بليط و ترانسفر فرودگاه قیمت 1700000 تومان داد و برای بچه هم 1100000 تومان . ضمنا گفت هتلش هم 4 ستاره لوکس ... الان یه مقدار نرخها بالاست . بعد از تعطيلات نرخهای ماه آینده مشخص میشه ...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: hamedhamed ، mehdiii ، mrr777 ، dana ، 30NAP30
(2013-03-26 ساعت 13:03)circle نوشته:  بچه ها به نظرتون هاستل گرمی برای یه خانواده دو نفر و نصفه ! اگر اتاق پریویت داشته باشه جای مناسبیه؟ یا اینکه کسی جای مناسب دیگه ای سراغ داره که قیمتش هم مناسب باشه؟ ممنون ممنون وری ماچ!!

بچه هايي كه گرمي رفتن كه همشون تعريف كردن حسابي!
Center Hostel و Downtown Hostel هم از نظر قيمتي و نزديكي به ميدان جمهوري خوبه
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: mehdiii ، Saeedv13 ، shimoda ، 30NAP30 ، iman63ir
بچه ها یه سایت هست که اطلاعات ایروان رو داره توش مثل نقشه و مسیر اتوبوس ها و ساعت های حرکت اتوبوس تور درون شهری و ... . لینکشو میزارم چکش کنین.

http://www.armeniainfo.am/travel/?section=yerevan

راستی توی سفرنامه ای که یکی از دوستان گذاشته بود دیدم نوشته بود که کرایه تاکسی از فرودگاه تا مرکز شهر 5000 تا 6000 درامه که اینجوری نیست فوقش 2000 درامه.من از مرکز شهر چند بار تا حالا تاکسی گرفتم رفتم تا فرودگاه و برگشتم شده 3000 تا حواستون باشه چون راننده تاکسیاشون پول بیشتر میگیرن اگه حواستون نباشه.توی شهر هم دقت کنید تاکسی هایی که مال یه شرکت تاکسی باشه رو سوار شین که تاکسی متر دارن که روی آینه عقبشون نصبه وقتی سوار میشین نگاه کنین که دکمه اونو بزنن.ورودیه تاکسی هم 600 درامه که تا 3 کیلومتر همون 600 میمونه از 3 به بعد هر کیلومتر 100 درام زیاد میشه واسه همین توی شهر از 1000 درام معمولا بیشتر نمیشه.
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، shimoda ، سمانه777 ، hamedhamed ، Danoosh ، 30NAP30 ، sohailstar ، mehdiii ، گل نهال
(2013-03-27 ساعت 09:03)daffodil1820 نوشته:  سلام.سال نو مبارک.
من الان متوجه شدم که در فرمهای ارسالی تاریخ ازدواج در تبدیلات شمسی به میلادی 1 روز با ترجمه ها متفاوت شدن.الان باید چه کار کنم؟فرم آپ دیت ببرم کافیه یا باید به کی سی سی هم میل بزنم؟
ماه آینده مصاحبه دارم.
ممنون

اگرچه این تاپیک جای مطرح کردن این موضوع نبود ، اما با اجازه بزرگترا باید بگم که اصلا جای هیچ نگرانی نیست دوست عزیز . اونا میدونن که این اشتباه ها طبیعیه و ممکنه نرم افزار مورد نظر سال کبیسه رو لحاظ نکنه .

همین الان فرم رو ادیت کن و همراه خودت ببر و قبل از مصاحبه تحویل آفیسر بده ... از حالا که زمان مصاحبت معلوم شده بهتره که دیگه ایمیل بازی نکنی Smile
تشکر کنندگان: daffodil1820
دوستان گرامی بنده برای 7 شب در ایروان از شرکت تاتو سوئئیت آپارتمان رزرو کردم شبی 37 دلار. تازه با هماهنگی این شرکت میتونم از تورهای روزانه، لیدر و ترانسفر هم استفاده کنم. موفق باشین
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، hamedhamed ، afshinghwink ، گل نهال
(2013-03-25 ساعت 08:51)sahels70 نوشته:  سلام
دوستان عزیز
من 26 اردیبهشت وقت مدیکال دارم
اون هفته کسی هست همسفر من بشه من تنها هستم

سلام دوست عزیز من برای 27 اردیبهشت وقت مدیکال دارم .شما دختر هستید؟ من با مادرم هستم.
تشکر کنندگان:
بچه ها گرمی هاستل یه اتاق پریویت ۳ تخته رو برای یه هفته شبی نفری ۷۰۰۰ درام قیمت داده. به نظرتون مناسبه؟؟
3 نفر از تهران
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
تشکر کنندگان:
(2013-03-27 ساعت 09:53)b_argi نوشته:  دوستان گرامی بنده برای 7 شب در ایروان از شرکت تاتو سوئئیت آپارتمان رزرو کردم شبی 37 دلار. تازه با هماهنگی این شرکت میتونم از تورهای روزانه، لیدر و ترانسفر هم استفاده کنم. موفق باشین

سلام دوست عزیز. شما از طریق ایمیل رزرو کردین یا تلفن؟ نمیدونم چرا شماره های ارمنستان رو نمیتونم بگیرم...
3 نفر از تهران
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
تشکر کنندگان:
(2013-03-27 ساعت 12:09)circle نوشته:  بچه ها گرمی هاستل یه اتاق پریویت ۳ تخته رو برای یه هفته شبی نفری ۷۰۰۰ درام قیمت داده. به نظرتون مناسبه؟؟

زمانی که من در ارمنستان بودم شبی 7000 درام برای اتاق خصوصی پرداختم. که در اون زمان اتاق 3تخته اش شبی 6000 تا برای هر نفر بود. با توجه به اینکه الان دیگه زمان های سیزن می باشد قطعا نرخها بالاتر رفته. قیمتش رو مناسب بهتون گفته ولی باهاش چونه بزنید و سعی کنید تخفیف بگیرید. معمولا کنار میان.
چون اولین مسافرهای گرمی من و دوستمون آکارو بودیم ما در ابتدا تخفیف نگرفته بودیم. ولی اونجا باهاشون صحبت کردیم که اگر اینجا رو به دوستان دیگری معرفی کردیم باید بهشون تخفیف بدید و از این حرفها.. اونا هم استقبال کردند و اینکار رو کردند و افراد بعد از ما با قیمت بهتری اونجا رفتند. شما هم سعیتون رو بکنید. امیدوارم باهاتون کنار بیان.
البته شاید بتونید با این قیمت ( برای 3نفر) آپارتمان پیدا کنید ولی در اونصورت برای صبحانه.، چای، قهوه و آب باید خودتون هزینه کنید. یه برآورد هزینه کنید ببینید کدوم به صرفه تره براتون.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: circle ، shimoda ، mehdiii ، nooshshahnar ، hamedhamed ، iman63ir
شماره های ارمنستان یا نمی گیره یا خیلی سخت. من که موفق نشدم!
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: circle ، hamedhamed
(2013-03-27 ساعت 13:06)circle نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 09:53)b_argi نوشته:  دوستان گرامی بنده برای 7 شب در ایروان از شرکت تاتو سوئئیت آپارتمان رزرو کردم شبی 37 دلار. تازه با هماهنگی این شرکت میتونم از تورهای روزانه، لیدر و ترانسفر هم استفاده کنم. موفق باشین

سلام دوست عزیز. شما از طریق ایمیل رزرو کردین یا تلفن؟ نمیدونم چرا شماره های ارمنستان رو نمیتونم بگیرم...
دوست عزیزم از طریق اینترنت و از سایت خودشون رزرو کردم.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان