کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستان هفته 4 اپریل کسی نبود ؟ ما داریم جا رزرو میکنیم و بلیط میگیریم اگر کسی دوس داره با هم همسفر بشیم لطفا پیغام خصوصی بده .
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان:
(2013-03-28 ساعت 13:43)hamedhamed نوشته:  برو بچ گل مهاجر سرا
ما یکی دو روز دیگه حرکت میکنیم سمت ایروان
دوستان اگه کسی کاری چیزی داره، مدرکی جاگذاشته ایران، چیزی ایروان جا گذاشته....
خلاصه کاری باشه خبر بدین.
راستی بچه های که الان ایروان هستند: هوا الان چطوره سرده یا معمولیه؟ نیاز به لباس گرم هست؟
سلام
دیروز و امروز هوا عالی بود. نه سرد، نه گرم. شکوفه های گیلاس و بادام همه باز شده اند ولی برگ درختها هنوز کامل سبز نشده. برای احتیاط لباس گرم با خودتون بیارید. چیزی که خیلی لازم میشه دمپایی برای داخل آپارتمان و کفش راحتی برای پیاده رویه. درضمن تا جایی که میتونید مایحتاج چند روزتونو بیارید که اینجا خیلی گرونه. دیروز یک کیلو گوجه فرنگی را خریدم 2300 درام یعنی حدود بیست هزار تومان.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
(2013-03-28 ساعت 13:17)majid.s نوشته:  
(2013-03-28 ساعت 13:16)خانه نوشته:  
(2013-03-28 ساعت 13:04)majid.s نوشته:  سلام دوستان
من واسه هفته دوم اپریل یه اتاق سینگل تو تاتر هاستل رزرو کردم. کسایی که تو این تاریخ اونجا هستن پیام بدن با هم آشنا بشیم.
در ضمن من این اتاق و شبی 8000 درام گرفتم البته خودشون اول 9000 تا پیشنهاد دادن و 6000 تا هم واسه ماشین که از فرودگاه من و ببره به هاستل. که اونم اول 8000 تا میگفتن ولی من با توجه به تجربیات دوستان بهشون گفتم قیمتش 6000 تا هست و اونها هم خیلی راحت قبول کردن. به نظرتون خوبه قیمتش یا وقتی رسیدم باز چونه بزنم باهاشون؟؟؟
به امید ویزای یه ضرب واسه همه شما Smile
من تو سفر اولم اونجا بودم کدوم اتاق گرفتی؟سینگل با پرایوت بث یا سینگل ویت شیرد بث؟
سینگل ویت شیرد بث. نظرت چیه؟ جایه خوبیه؟
قیمتا بالاست ولی اتاق کوچک و راحتیه برای یه نفر خوبه فقط راجب صبحونه بهت بگم روشون حساب نکن که خیلی کمه و کرایه هم از فرودگاه تا خیابون تیگران میتز نمیخواد بهشون پول بدی خودت یه ماشین و یه ایرانی دیگه تو فرودگاه پیدا کن که بخواد بره مرکز شهر اونوقت با نفری 2000 درام میتونی بری هاستل کار سختی نیستWink
اینم آدرسش به ارمنی که تاکسی ببرتت
ՏԻԳՐԱՆ ՄԵԾ 27, 2-րդ մուտք (Beeline-ի կողքի դալանից)
تشکر کنندگان: hamedhamed ، majid.s ، pooya.n ، kasrafo
(2013-03-28 ساعت 22:00)sahels70 نوشته:  سلام
دوستان عزیز
من 26 اردیبهشت وقت مدیکال دارم
اون هفته کسی هست همسفر من بشه من تنها هستم

سلام
دوستان عزیز
من 26 اردیبهشت وقت مدیکال دارم
اون هفته کسی هست همسفر من بشه من تنها هستم

مديكال شما ساعت جند و با كدوم دكتره؟
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان:
(2013-03-27 ساعت 18:04)sadfar نوشته:  سلام دوستان
مصاحبه ما احتمالا خردادماه خواهد بود و میخواهیم با وسیله شخصی خودمان به ارمنستان سفر کنیم به نظرتون برای پلاک بین المللی و گواهینامه بین المللی چه زمانی اقدام نمائیم ؟ضمنا از دوستان کسی با خودرو شخصی برای مصاحبه به ارمنستان رفته؟منتظر راهنمایی موثرتان هستم.

دوست عزیز

گواهینامه بین المللی و سند و پلاک بین المللی یک سال از زمان صدور اعتبار دارند . پس زمان اخذ اون رو خودتون هر موقع صلاح دونستید برنامه ریزی کنید .

با تشکر
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: sadfar ، hamedhamed
http://www.pleasehere.com/index.html
دوستان این سایت اطلاعات خوبی درباره ارمنستان داره
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: کاوه شیز ، shimoda ، dana ، mlo ، hgbeigi ، parsush ، hamedhamed ، nooshshahnar
این فایل هم نسخه ویرایش شده منه از فایلی که افشین از مطالب سایت جمع آوری کرده ، مقداری اطلاعات هم از سایت های دیگر اضافه شده و سعی شده تا اصلاحیه بعضی موارد هم انجام بشه بخصوص در زبان نوشتاری Smile
فایل سفر به ایروان را از اینجا دانلود کنید.
تشکر کنندگان: mehdiii ، mlo ، shimoda ، Saeedv13 ، Danoosh ، circle ، hamedhamed ، farhad1985 ، iman63ir ، parsush ، nooshshahnar ، jazirehh ، گل نهال
سلام به دوستان گلم...دو تا سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدین
1-نامه تمکن مالی که برای آفیسر باید ببریم باید چند نسخه باشه؟برای هر نفر یه نسخه کافیه یا باید دوتا نسخه از هر نامه تمکن تهیه بشه؟ و اینکه آیا روی نامه تمکن مالی هم کیس نامبرمون رو بنویسیم؟
2-آیا باید کیس نامبرمون رو روی تمامی برگه های کپی مدارک اصلی و برگه های ترجمه بنویسیم؟
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
تشکر کنندگان:
[quote='farhad1985' pid='299222' dateline='1364733422']
1-نامه تمکن مالی که برای آفیسر باید ببریم باید چند نسخه باشه؟برای هر نفر یه نسخه کافیه یا باید دوتا نسخه از هر نامه تمکن تهیه بشه؟ و اینکه آیا روی نامه تمکن مالی هم کیس نامبرمون رو بنویسیم؟
2-آیا باید کیس نامبرمون رو روی تمامی برگه های کپی مدارک اصلی و برگه های ترجمه بنویسیم؟

درود بز شما
1- برای هر نفر یک نسخه کافیه ولی از هر کدام دو عدد کپی هم داشته باشید.
2-برای این کد نامبر را می نویسیم تا اگر با برگه های دیگران قاطی شد از روی این کد نامبر به راحتی شما رو شناسایی می کنند. در ضمن اگز کپی رنگی میگیرید روی همه کپی ها بنویسید.It's a copy of main document
تشکر کنندگان: farhad1985 ، nooshshahnar ، گل نهال
(2013-03-31 ساعت 17:07)farhad1985 نوشته:  سلام به دوستان گلم...دو تا سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدین

سلام
۱- یک نسخه کافیه، نیازی به نوشتن کیس نامبر روی هیچ مدرکی نیست چون اونا رو با خودتون می برید.
۲- خیر
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: shimoda ، farhad1985 ، mohajer13 ، h@med_nj ، hamedhamed ، parsush
(2013-03-31 ساعت 19:04)afshinghwink نوشته:  [quote='farhad1985' pid='299222' dateline='1364733422']

درود بز شما
2-برای این کد نامبر را می نویسیم تا اگر با برگه های دیگران قاطی شد از روی این کد نامبر به راحتی شما رو شناسایی می کنند. در ضمن اگز کپی رنگی میگیرید روی همه کپی ها بنویسید.It's a copy of main document

مرسی دوست عزیز از راهنمایی کاملتون...فق این کپی رنگی قضیش چیه؟! مگه حتما باید کپی رنگی از ترجمه ها و مدارک اصلی تهیه کنیم؟!
و یه سوال دیگه اینکه آیا باید کپی که از مدارک اصلی و ترجمه ها تهیه کنیم برابر با اصلشون کنیم یا نیازی نیست؟ مرسی
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
تشکر کنندگان:
(2013-03-31 ساعت 21:14)farhad1985 نوشته:  
(2013-03-31 ساعت 19:04)afshinghwink نوشته:  [quote='farhad1985' pid='299222' dateline='1364733422']

درود بز شما

مرسی دوست عزیز از راهنمایی کاملتون...فق این کپی رنگی قضیش چیه؟! مگه حتما باید کپی رنگی از ترجمه ها و مدارک اصلی تهیه کنیم؟!
و یه سوال دیگه اینکه آیا باید کپی که از مدارک اصلی و ترجمه ها تهیه کنیم برابر با اصلشون کنیم یا نیازی نیست؟ مرسی

سفارت هیچ کپی چه رنگی چه سیاه و سفید رو از مدارک یا ترجمه ها رو قبول نداره بجز اون نسخه ای که ضمیمه ترجمه تون هست و توسط مهر مترجم به اصل ترجمه الصاق شده. تمام مدارک باید اصل باشند.
تنها کپی مورد نیاز کپی از صفحه اول پاسپورت کلیه افراد یک کیس هست که اونم سیاه و سفیدش کافیه و خود سفارت کپی رو با اصل پاسپورتها تطبیق میده.
بعضی از دوستانی که مدارک رو برای سفارت انکارا ارسال می کنند جهت احتیاط یک نسخه اصل از ترجمه ها هم با خودشون می برند که اگر بسته شون نرسیده بود دست خالی نباشند. برای ایروان چنین کاری ضرورت نداره چون شما مدارک رو با خودتون می برید و زمانی که فرد مسوول در سفارت مدارکتون رو می گیره اونو مستقیم در پرونده خودتون میزاره و با مدارک بقیه قاطی نمی شه.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
با سلام به دوستان گل
و خسته نباشید به خودم و خانوممTongue خوب 22 ساعت تو ماشین بودیم خسته شدیم دیگهTongue
الان ساعت 1:41 صبح به وقت ایروانه، ما دیروز ساعت 10:30 صبح رسیدیم ایروان هوا عالیه، اینجا هیچ وسیله گرمایشی روشن نیست فعلاً که نیازی هم نشده.
تا الان با هرکی برخورد کردیم باحال مهربان و خونگرم بوده! بگذریم امروز با نصف کسانی که برخورد کردیم یا ایرانی بودند یا فارسی را خوشگل بلد صحبت میکردند!
از الان منتظر انرژی های مثبتتون هستیمSmile
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: hgbeigi ، mrr777 ، dana ، circle ، سمانه777 ، shimoda ، iman63ir ، پروا ، kasrafo ، parsush ، Saeedv13 ، jazirehh
(2013-04-01 ساعت 02:11)hamedhamed نوشته:  با سلام به دوستان گل
و خسته نباشید به خودم و خانوممTongue خوب 22 ساعت تو ماشین بودیم خسته شدیم دیگهTongue
الان ساعت 1:41 صبح به وقت ایروانه، ما دیروز ساعت 10:30 صبح رسیدیم ایروان هوا عالیه، اینجا هیچ وسیله گرمایشی روشن نیست فعلاً که نیازی هم نشده.
تا الان با هرکی برخورد کردیم باحال مهربان و خونگرم بوده! بگذریم امروز با نصف کسانی که برخورد کردیم یا ایرانی بودند یا فارسی را خوشگل بلد صحبت میکردند!
از الان منتظر انرژی های مثبتتون هستیمSmile

به به رسیدن بخیر. داداش زنبیل رو بزار ما هم تو راهیم ایشالله قسمت شه ببینیمتون. کلی هم انرژی مثبت داریم براتون میاریم. ما در عرض 3 روز گذشته تصمیم گرفتیم ازدواج کردیم و همه درها با سرعت عجیبی داره وا میشه. مطمئنم کسی که خواسته تا اینجا پیش بریم بقیش رو هم جور میکنه.
راستی شما همه ارز لازم رو بصورت نقدی با خودتون بردید؟
تشکر کنندگان: dana ، shimoda ، hamedhamed ، Saeedv13
(2013-03-31 ساعت 23:37)mrr777 نوشته:  
(2013-03-31 ساعت 21:14)farhad1985 نوشته:  

درود بز شما

سفارت هیچ کپی چه رنگی چه سیاه و سفید رو از مدارک یا ترجمه ها رو قبول نداره بجز اون نسخه ای که ضمیمه ترجمه تون هست و توسط مهر مترجم به اصل ترجمه الصاق شده. تمام مدارک باید اصل باشند.
تنها کپی مورد نیاز کپی از صفحه اول پاسپورت کلیه افراد یک کیس هست که اونم سیاه و سفیدش کافیه و خود سفارت کپی رو با اصل پاسپورتها تطبیق میده.
بعضی از دوستانی که مدارک رو برای سفارت انکارا ارسال می کنند جهت احتیاط یک نسخه اصل از ترجمه ها هم با خودشون می برند که اگر بسته شون نرسیده بود دست خالی نباشند. برای ایروان چنین کاری ضرورت داره چون شما مدارک رو با خودتون می برید و زمانی که فرد مسوول در سفارت مدارکتون رو می گیره اونو مستقیم در پرونده خودتون میزاره و با مدارک بقیه قاطی نمی شه.

سلام.از عقدنامه 2 که 2 نسخه میخوان .میشه کپی کرد یا باید 2 تا از دارالترجمه گرفت؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان