موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-27 ساعت 14:15)b_argi نوشته: (2013-03-27 ساعت 13:06)circle نوشته: (2013-03-27 ساعت 09:53)b_argi نوشته: دوستان گرامی بنده برای 7 شب در ایروان از شرکت تاتو سوئئیت آپارتمان رزرو کردم شبی 37 دلار. تازه با هماهنگی این شرکت میتونم از تورهای روزانه، لیدر و ترانسفر هم استفاده کنم. موفق باشین
سلام دوست عزیز. شما از طریق ایمیل رزرو کردین یا تلفن؟ نمیدونم چرا شماره های ارمنستان رو نمیتونم بگیرم...
دوست عزیزم از طریق اینترنت و از سایت خودشون رزرو کردم.
میشه لینکش رو بذارید؟ من هرچی گشتم لینک رزرو رو پیدا نکردم. راستی چقدر تصاویر آپارتمان هایی که گذاشتن با واقعیت نزدیکی داره؟ منظورم اینه که میشه از راه دور اعتماد کرد به کیفیتش؟
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-27 ساعت 14:25)circle نوشته: (2013-03-27 ساعت 14:15)b_argi نوشته: (2013-03-27 ساعت 13:06)circle نوشته: (2013-03-27 ساعت 09:53)b_argi نوشته: دوستان گرامی بنده برای 7 شب در ایروان از شرکت تاتو سوئئیت آپارتمان رزرو کردم شبی 37 دلار. تازه با هماهنگی این شرکت میتونم از تورهای روزانه، لیدر و ترانسفر هم استفاده کنم. موفق باشین
سلام دوست عزیز. شما از طریق ایمیل رزرو کردین یا تلفن؟ نمیدونم چرا شماره های ارمنستان رو نمیتونم بگیرم...
میشه لینکش رو بذارید؟ من هرچی گشتم لینک رزرو رو پیدا نکردم. راستی چقدر تصاویر آپارتمان هایی که گذاشتن با واقعیت نزدیکی داره؟ منظورم اینه که میشه از راه دور اعتماد کرد به کیفیتش؟
لینک سایت شرکت تاتو: http://www.tatevtour.am است.
والله تو این دوره و زمونه آدم به چشمش هم نمیتونه اعتماد کنه چه برسه به دنیای مجازی ارتباطات.
به هر حال یا شانس و یا اقبال.7 یا 8 روز سفر که بیشترش هم به گردش و تفریح میگذره و فقط یه جای مناسب برای استراحت میخوای و نمی خوای هم زیاد هزینه کنی باید قید برخی چیزا رو زد.
اگر هم خوشتون نیاد میتونین خیلی سریع جابجا بشین.
مثل اینکه یه آقایی هم به نام شریفی هست که شمارش تو تاپیک وجود داره و آدم با حوصله و خوبی به نظر میرسه. موفق باشین
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-27 ساعت 14:44)b_argi نوشته: (2013-03-27 ساعت 14:25)circle نوشته: (2013-03-27 ساعت 14:15)b_argi نوشته: (2013-03-27 ساعت 13:06)circle نوشته: (2013-03-27 ساعت 09:53)b_argi نوشته: دوستان گرامی بنده برای 7 شب در ایروان از شرکت تاتو سوئئیت آپارتمان رزرو کردم شبی 37 دلار. تازه با هماهنگی این شرکت میتونم از تورهای روزانه، لیدر و ترانسفر هم استفاده کنم. موفق باشین
لینک سایت شرکت تاتو: http://www.tatevtour.am است.
والله تو این دوره و زمونه آدم به چشمش هم نمیتونه اعتماد کنه چه برسه به دنیای مجازی ارتباطات.
به هر حال یا شانس و یا اقبال.7 یا 8 روز سفر که بیشترش هم به گردش و تفریح میگذره و فقط یه جای مناسب برای استراحت میخوای و نمی خوای هم زیاد هزینه کنی باید قید برخی چیزا رو زد.
اگر هم خوشتون نیاد میتونین خیلی سریع جابجا بشین.
مثل اینکه یه آقایی هم به نام شریفی هست که شمارش تو تاپیک وجود داره و آدم با حوصله و خوبی به نظر میرسه. موفق باشین
من هم از این روش اقدام کردم. سوییتی که شما گرفتین مرکز شهره؟ یه سوییت به ما پیشنهاد داد که میگه ۱۰ دقیقه تا مرکز شهر راهه. اما تو مپ که دیدم به نظر بیشتر میاد. شما مبلغی پرداخت کردید واسه رزرو؟
3 نفر از تهران
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
مصاحبه ما احتمالا خردادماه خواهد بود و میخواهیم با وسیله شخصی خودمان به ارمنستان سفر کنیم به نظرتون برای پلاک بین المللی و گواهینامه بین المللی چه زمانی اقدام نمائیم ؟ضمنا از دوستان کسی با خودرو شخصی برای مصاحبه به ارمنستان رفته؟منتظر راهنمایی موثرتان هستم.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما امروز صبح رسیدیم ایروان. با اتوبوس VIPدیدار سیر گیتی که تقریبا اتوبوس راحتی بود. ساعت 12 شب رسیدیم مرز نوردوز و تشریفات گمرکی خیلی ساده انجام شد و اصلا معطلی نداشت. فقط یک سگ موادیاب همه ی چمدونها را بو میکشید و هیچی پیدا نکرد. و چمدانها را از دستگاه رد میکردند و آنها را باز نکردند و اصلا داروهایمان را ندیدند با اینکه نسخه دکتر هم داشتیم ولی کلا نگاه نکردند. کل تشریفات کمتر از یک ساعت طول کشید. جاده از مرز نوردوز تا ایروان خیلی پیچ در پیچ و خطرناکه و به نظر من مثل جاده های فرعی کوهستانهای اطراف تهرانه مثل اوشان و فشم و ... و میتونم بگم جاده های فرعی کوهستانی خودمون خیلی بهتر از این جاده است. در مرز ارمنستان به هر نفر دو عدد سیم کارت viva رایگان دادند. ما قبلا یک آپارتمان یکخوابه از شرکت هیور اجاره کردیم با قیمت شبی 51 دلار که در مرکز شهر هست و همه ی امکانات یک خانه را داره و همه چیزش نو و تمیزه. درضمن اینترنت پرسرعت خوبی داره. هوا خیلی عالیه ، یک کم از تهران خنک تره . دوستان نگران خانه نباشید. آنطور که من فهمیدم آپارتمان خالی زیاده. در ترمینال چند نفر از آزانس هستند که به مسافران آپارتمانهای مختلف را برای اجاره پیشنهاد میدهند. اگر سوالی بود درخدمتم.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-27 ساعت 22:09)fariba_a نوشته: سلام
ما امروز صبح رسیدیم ایروان. با اتوبوس VIPدیدار سیر گیتی که تقریبا اتوبوس راحتی بود. ساعت 12 شب رسیدیم مرز نوردوز و تشریفات گمرکی خیلی ساده انجام شد و اصلا معطلی نداشت. فقط یک سگ موادیاب همه ی چمدونها را بو میکشید و هیچی پیدا نکرد. و چمدانها را از دستگاه رد میکردند و آنها را باز نکردند و اصلا داروهایمان را ندیدند با اینکه نسخه دکتر هم داشتیم ولی کلا نگاه نکردند. کل تشریفات کمتر از یک ساعت طول کشید. جاده از مرز نوردوز تا ایروان خیلی پیچ در پیچ و خطرناکه و به نظر من مثل جاده های فرعی کوهستانهای اطراف تهرانه مثل اوشان و فشم و ... و میتونم بگم جاده های فرعی کوهستانی خودمون خیلی بهتر از این جاده است. در مرز ارمنستان به هر نفر دو عدد سیم کارت viva رایگان دادند. ما قبلا یک آپارتمان یکخوابه از شرکت هیور اجاره کردیم با قیمت شبی 51 دلار که در مرکز شهر هست و همه ی امکانات یک خانه را داره و همه چیزش نو و تمیزه. درضمن اینترنت پرسرعت خوبی داره. هوا خیلی عالیه ، یک کم از تهران خنک تره . دوستان نگران خانه نباشید. آنطور که من فهمیدم آپارتمان خالی زیاده. در ترمینال چند نفر از آزانس هستند که به مسافران آپارتمانهای مختلف را برای اجاره پیشنهاد میدهند. اگر سوالی بود درخدمتم.
ایشاللا که یه ضرب بگیرید دوست عزیز. یه سوال؛ شما خونه رو از تهران رزرو کردید؟ اگه آره به چه صورت؟ اینترنتی؟ ایمیای و یا تماس تلفنی؟ مبشه لطف کنی و لینک سایت اون شرکت رو بذاری؟ ممنونم خیلی زیاااد
3 نفر از تهران
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من واسه هفته دوم اپریل یه اتاق سینگل تو تاتر هاستل رزرو کردم. کسایی که تو این تاریخ اونجا هستن پیام بدن با هم آشنا بشیم.
در ضمن من این اتاق و شبی 8000 درام گرفتم البته خودشون اول 9000 تا پیشنهاد دادن و 6000 تا هم واسه ماشین که از فرودگاه من و ببره به هاستل. که اونم اول 8000 تا میگفتن ولی من با توجه به تجربیات دوستان بهشون گفتم قیمتش 6000 تا هست و اونها هم خیلی راحت قبول کردن. به نظرتون خوبه قیمتش یا وقتی رسیدم باز چونه بزنم باهاشون؟؟؟
به امید ویزای یه ضرب واسه همه شما
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-28 ساعت 13:16)خانه نوشته: (2013-03-28 ساعت 13:04)majid.s نوشته: سلام دوستان
من واسه هفته دوم اپریل یه اتاق سینگل تو تاتر هاستل رزرو کردم. کسایی که تو این تاریخ اونجا هستن پیام بدن با هم آشنا بشیم.
در ضمن من این اتاق و شبی 8000 درام گرفتم البته خودشون اول 9000 تا پیشنهاد دادن و 6000 تا هم واسه ماشین که از فرودگاه من و ببره به هاستل. که اونم اول 8000 تا میگفتن ولی من با توجه به تجربیات دوستان بهشون گفتم قیمتش 6000 تا هست و اونها هم خیلی راحت قبول کردن. به نظرتون خوبه قیمتش یا وقتی رسیدم باز چونه بزنم باهاشون؟؟؟
به امید ویزای یه ضرب واسه همه شما
من تو سفر اولم اونجا بودم کدوم اتاق گرفتی؟سینگل با پرایوت بث یا سینگل ویت شیرد بث؟
سینگل ویت شیرد بث. نظرت چیه؟ جایه خوبیه؟
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-28 ساعت 13:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-28 ساعت 13:44 توسط hamedhamed.)
برو بچ گل مهاجر سرا
ما یکی دو روز دیگه حرکت میکنیم سمت ایروان
دوستان اگه کسی کاری چیزی داره، مدرکی جاگذاشته ایران، چیزی ایروان جا گذاشته....
خلاصه کاری باشه خبر بدین.
راستی بچه های که الان ایروان هستند: هوا الان چطوره سرده یا معمولیه؟ نیاز به لباس گرم هست؟