کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-03-27 ساعت 14:15)b_argi نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 13:06)circle نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 09:53)b_argi نوشته:  دوستان گرامی بنده برای 7 شب در ایروان از شرکت تاتو سوئئیت آپارتمان رزرو کردم شبی 37 دلار. تازه با هماهنگی این شرکت میتونم از تورهای روزانه، لیدر و ترانسفر هم استفاده کنم. موفق باشین

سلام دوست عزیز. شما از طریق ایمیل رزرو کردین یا تلفن؟ نمیدونم چرا شماره های ارمنستان رو نمیتونم بگیرم...
دوست عزیزم از طریق اینترنت و از سایت خودشون رزرو کردم.

میشه لینکش رو بذارید؟ من هرچی گشتم لینک رزرو رو پیدا نکردم. راستی چقدر تصاویر آپارتمان هایی که گذاشتن با واقعیت نزدیکی داره؟ منظورم اینه که میشه از راه دور اعتماد کرد به کیفیتش؟
کیس نامبر:2013AS…59xx
3 نفر از تهران
فرمها سری اول با ایمیل: 11 june
مصاحبه سفارت ایروان هفته دوم آپریل
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
تشکر کنندگان:
(2013-03-27 ساعت 14:25)circle نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 09:53)b_argi نوشته:  دوستان گرامی بنده برای 7 شب در ایروان از شرکت تاتو سوئئیت آپارتمان رزرو کردم شبی 37 دلار. تازه با هماهنگی این شرکت میتونم از تورهای روزانه، لیدر و ترانسفر هم استفاده کنم. موفق باشین

سلام دوست عزیز. شما از طریق ایمیل رزرو کردین یا تلفن؟ نمیدونم چرا شماره های ارمنستان رو نمیتونم بگیرم...

میشه لینکش رو بذارید؟ من هرچی گشتم لینک رزرو رو پیدا نکردم. راستی چقدر تصاویر آپارتمان هایی که گذاشتن با واقعیت نزدیکی داره؟ منظورم اینه که میشه از راه دور اعتماد کرد به کیفیتش؟
لینک سایت شرکت تاتو: http://www.tatevtour.am است.
والله تو این دوره و زمونه آدم به چشمش هم نمیتونه اعتماد کنه چه برسه به دنیای مجازی ارتباطات.
به هر حال یا شانس و یا اقبال.7 یا 8 روز سفر که بیشترش هم به گردش و تفریح میگذره و فقط یه جای مناسب برای استراحت میخوای و نمی خوای هم زیاد هزینه کنی باید قید برخی چیزا رو زد.
اگر هم خوشتون نیاد میتونین خیلی سریع جابجا بشین.
مثل اینکه یه آقایی هم به نام شریفی هست که شمارش تو تاپیک وجود داره و آدم با حوصله و خوبی به نظر میرسه. موفق باشین
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: afshinghwink ، گل نهال
(2013-03-27 ساعت 14:44)b_argi نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 14:25)circle نوشته:  

لینک سایت شرکت تاتو: http://www.tatevtour.am است.
والله تو این دوره و زمونه آدم به چشمش هم نمیتونه اعتماد کنه چه برسه به دنیای مجازی ارتباطات.
به هر حال یا شانس و یا اقبال.7 یا 8 روز سفر که بیشترش هم به گردش و تفریح میگذره و فقط یه جای مناسب برای استراحت میخوای و نمی خوای هم زیاد هزینه کنی باید قید برخی چیزا رو زد.
اگر هم خوشتون نیاد میتونین خیلی سریع جابجا بشین.
مثل اینکه یه آقایی هم به نام شریفی هست که شمارش تو تاپیک وجود داره و آدم با حوصله و خوبی به نظر میرسه. موفق باشین

من هم از این روش اقدام کردم. سوییتی که شما گرفتین مرکز شهره؟ یه سوییت به ما پیشنهاد داد که میگه ۱۰ دقیقه تا مرکز شهر راهه. اما تو مپ که دیدم به نظر بیشتر میاد. شما مبلغی پرداخت کردید واسه رزرو؟
3 نفر از تهران
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
تشکر کنندگان:
(2013-03-27 ساعت 14:01)mlo نوشته:  شماره های ارمنستان یا نمی گیره یا خیلی سخت. من که موفق نشدم!

آره چند وقته خراب شدن خطها نمیدونم از سمت ایرانه یا ارمنستان.
تشکر کنندگان: mlo ، گل نهال
(2013-03-27 ساعت 09:39)mana_s نوشته:  سلام دوستان خوبم
ممكنه مزايا و معايب سفر با ماشين شخصي به ارمنستان رو بفرماييد ؟
با تشكر

سلام دوست عزیز
من چند بار این مسیر رو با ماشین اومدم
مزایاش اینه که توی ماشین خودتونین و راحتین و زمان حرکت و توقف و استراحت دست خودتون هست.
نیازی به گرفتن تاکسی در ایروان نیست.

معایب
راه سخت و کوهستانی و خطرناک
مسیر طولانی
نیاز به پلاک کردن ماشین
سخت بودن پیدا کردن آدرس ها توی شهر
گرون بودن بنزین

من اگه میخواین زمینی بیاین اتوبوس رو توصیه میکنم.VIP هاش آخرین بار 120 تومان بود که صندلی هاش راحت و LCD هم داره جلوی هر صندلی و هر روز هم حرکت داره.
تشکر کنندگان: shimoda ، Saeedv13 ، nina22 ، hamedhamed ، hadi59b ، iman63ir ، گل نهال
سلام دوستان
مصاحبه ما احتمالا خردادماه خواهد بود و میخواهیم با وسیله شخصی خودمان به ارمنستان سفر کنیم به نظرتون برای پلاک بین المللی و گواهینامه بین المللی چه زمانی اقدام نمائیم ؟ضمنا از دوستان کسی با خودرو شخصی برای مصاحبه به ارمنستان رفته؟منتظر راهنمایی موثرتان هستم.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان:
(2013-03-27 ساعت 18:04)sadfar نوشته:  سلام دوستان
مصاحبه ما احتمالا خردادماه خواهد بود و میخواهیم با وسیله شخصی خودمان به ارمنستان سفر کنیم به نظرتون برای پلاک بین المللی و گواهینامه بین المللی چه زمانی اقدام نمائیم ؟ضمنا از دوستان کسی با خودرو شخصی برای مصاحبه به ارمنستان رفته؟منتظر راهنمایی موثرتان هستم.

سلام دوست عزیز برای گرفتن پلاک و گواهینامه بین المللی نهایتا دو سه ساعت زمان میبره. ما خودمون جدیدا سی ام اسفند از ارمنستان با ماشین شخصیمون (پراید) برگشتیم میتونم بطور کلی بگم که اگه راننده ماهری هستید و دست اندازهای جاده را بخوبی رد میکنید و حوصله کافی برای رانندگی در جاده های کوهستانی را دارید با ماشین شخصی خیلی خوش میگذره مخصوصا از اردیبهشت ماه به بعد که هوا خوب میشه. همچنین طبیعت جاده های ارمنستان هم بی نهایت زیباست. برای ما که تجربه خیلی خوبی بود. Smile
تشکر کنندگان: sadfar ، Saeedv13 ، nina22 ، hamedhamed ، tajhizgaran ، iman63ir ، گل نهال
(2013-03-27 ساعت 17:26)sobi_spider نوشته:  
(2013-03-27 ساعت 09:39)mana_s نوشته:  سلام دوستان خوبم
ممكنه مزايا و معايب سفر با ماشين شخصي به ارمنستان رو بفرماييد ؟
با تشكر

سلام دوست عزیز
من چند بار این مسیر رو با ماشین اومدم
مزایاش اینه که توی ماشین خودتونین و راحتین و زمان حرکت و توقف و استراحت دست خودتون هست.
نیازی به گرفتن تاکسی در ایروان نیست.

معایب
راه سخت و کوهستانی و خطرناک
مسیر طولانی
نیاز به پلاک کردن ماشین
سخت بودن پیدا کردن آدرس ها توی شهر
گرون بودن بنزین

من اگه میخواین زمینی بیاین اتوبوس رو توصیه میکنم.VIP هاش آخرین بار 120 تومان بود که صندلی هاش راحت و LCD هم داره جلوی هر صندلی و هر روز هم حرکت داره.

توضیحات دوستمون کامل بود فقط اینو بگم ادرس پیدا کردن خیلی هم سخت نیست . یه چند تا نکته میگم امیدوارم کمک کنه به دوستان .
شکی نیست که قیمتی که تورها و اژانس های مسافرتی میدن بیشتر از اینه که خود ادمی بره و بتونه خونه بگیره . اگر نباشه سودی براشون نداره . اگه چند نفر باشید به مراتب خونه گرفتن به صرفه تر و راحت تره.30 دلار از من تور زمینی گرفت واسه ترانسفر . کل هزینه ترانسفر رفت و برگشت از خونه تا ترمینال 5 دلار هم نمیشه . تورها همیشه 20 یا 30 دلار گرونتر از خود کسایی که تو شهر خونه میدن خونه رو میدن به مسافرا و اکثرا خونه های دور از مرکز شهر و نه چندان خوب . میخواید خط موبایل بگیرید تو شهر 500 درامه . واسه خرید کردن فروشگاه زنجیره ای دارن به اسم yerevan city که قیمت هاش از همه جا ارزونتره و با مرکز شهر 200 متر فاصله داره.
دوستانی هم که با ماشین میان مراقب جاده های کوهستانی باشن و مجهز بیان . دوستان دیگه هم تجربیاتشونو بذارن .
راهنمایی و کمکی خواستین بهم پیام بدین رو سر میذارم
بنی ادم اعضای یکدیگرند*که در افرینش ز یک گوهرند
تشکر کنندگان: mohajer13 ، sobi_spider ، dana ، afshinghwink ، گل نهال
سلام
ما امروز صبح رسیدیم ایروان. با اتوبوس VIPدیدار سیر گیتی که تقریبا اتوبوس راحتی بود. ساعت 12 شب رسیدیم مرز نوردوز و تشریفات گمرکی خیلی ساده انجام شد و اصلا معطلی نداشت. فقط یک سگ موادیاب همه ی چمدونها را بو میکشید و هیچی پیدا نکرد. و چمدانها را از دستگاه رد میکردند و آنها را باز نکردند و اصلا داروهایمان را ندیدند با اینکه نسخه دکتر هم داشتیم ولی کلا نگاه نکردند. کل تشریفات کمتر از یک ساعت طول کشید. جاده از مرز نوردوز تا ایروان خیلی پیچ در پیچ و خطرناکه و به نظر من مثل جاده های فرعی کوهستانهای اطراف تهرانه مثل اوشان و فشم و ... و میتونم بگم جاده های فرعی کوهستانی خودمون خیلی بهتر از این جاده است. در مرز ارمنستان به هر نفر دو عدد سیم کارت viva رایگان دادند. ما قبلا یک آپارتمان یکخوابه از شرکت هیور اجاره کردیم با قیمت شبی 51 دلار که در مرکز شهر هست و همه ی امکانات یک خانه را داره و همه چیزش نو و تمیزه. درضمن اینترنت پرسرعت خوبی داره. هوا خیلی عالیه ، یک کم از تهران خنک تره . دوستان نگران خانه نباشید. آنطور که من فهمیدم آپارتمان خالی زیاده. در ترمینال چند نفر از آزانس هستند که به مسافران آپارتمانهای مختلف را برای اجاره پیشنهاد میدهند. اگر سوالی بود درخدمتم.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: sadfar ، nooshshahnar ، Saeedv13 ، nina22 ، mrr777 ، hamedhamed ، h@med_nj ، dana ، afshinghwink ، tajhizgaran ، pooya.n ، s.s.h ، Hedieh20
(2013-03-27 ساعت 22:09)fariba_a نوشته:  سلام
ما امروز صبح رسیدیم ایروان. با اتوبوس VIPدیدار سیر گیتی که تقریبا اتوبوس راحتی بود. ساعت 12 شب رسیدیم مرز نوردوز و تشریفات گمرکی خیلی ساده انجام شد و اصلا معطلی نداشت. فقط یک سگ موادیاب همه ی چمدونها را بو میکشید و هیچی پیدا نکرد. و چمدانها را از دستگاه رد میکردند و آنها را باز نکردند و اصلا داروهایمان را ندیدند با اینکه نسخه دکتر هم داشتیم ولی کلا نگاه نکردند. کل تشریفات کمتر از یک ساعت طول کشید. جاده از مرز نوردوز تا ایروان خیلی پیچ در پیچ و خطرناکه و به نظر من مثل جاده های فرعی کوهستانهای اطراف تهرانه مثل اوشان و فشم و ... و میتونم بگم جاده های فرعی کوهستانی خودمون خیلی بهتر از این جاده است. در مرز ارمنستان به هر نفر دو عدد سیم کارت viva رایگان دادند. ما قبلا یک آپارتمان یکخوابه از شرکت هیور اجاره کردیم با قیمت شبی 51 دلار که در مرکز شهر هست و همه ی امکانات یک خانه را داره و همه چیزش نو و تمیزه. درضمن اینترنت پرسرعت خوبی داره. هوا خیلی عالیه ، یک کم از تهران خنک تره . دوستان نگران خانه نباشید. آنطور که من فهمیدم آپارتمان خالی زیاده. در ترمینال چند نفر از آزانس هستند که به مسافران آپارتمانهای مختلف را برای اجاره پیشنهاد میدهند. اگر سوالی بود درخدمتم.

ایشاللا که یه ضرب بگیرید دوست عزیز. یه سوال؛ شما خونه رو از تهران رزرو کردید؟ اگه آره به چه صورت؟ اینترنتی؟ ایمیای و یا تماس تلفنی؟ مبشه لطف کنی و لینک سایت اون شرکت رو بذاری؟ ممنونم خیلی زیاااد
3 نفر از تهران
ویزای یکضرب April 10
Don't forget your dreams
تشکر کنندگان: nina22 ، pooya.n
ممنون دوست عزیز
ازطریق سایت www.hyurservice.com یک آپارتمان انتخاب کردم و بهشون اطلاع دادم ازطریق همین سایت مربع مقابل آپارتمان را تیک بزن و در بالای همان صفحه نوشته click here ، کلیک کنید یک صفحه باز میشه که از شما اطلاعات تاریخ ورود و خروج و .... را میخواد بعد خودشون پیگیر میشن. آپارتمانی که ما انتخاب کرده بودیم در زمانی که لازمش داشتیم اشغال بود و آنها یک آپارتمان بهتر ( به قول خودشون excecutive ) را با همون قیمت قبلی به ما پیشنهاد دادند. در روز ورودتون خودشون میان دنبالتون با یک ون آپارتمان را تحویل میدهند و کل مبلغ را یکجا باضافه 4000 درام هزینه ترانسفر از ترمینال تا آپارتمان را از شما میگیرند.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: nina22 ، circle ، Saeedv13 ، mrr777 ، hamedhamed ، dana ، tajhizgaran ، pooya.n ، s.s.h ، Hedieh20 ، گل نهال
سلام دوستان
من واسه هفته دوم اپریل یه اتاق سینگل تو تاتر هاستل رزرو کردم. کسایی که تو این تاریخ اونجا هستن پیام بدن با هم آشنا بشیم.
در ضمن من این اتاق و شبی 8000 درام گرفتم البته خودشون اول 9000 تا پیشنهاد دادن و 6000 تا هم واسه ماشین که از فرودگاه من و ببره به هاستل. که اونم اول 8000 تا میگفتن ولی من با توجه به تجربیات دوستان بهشون گفتم قیمتش 6000 تا هست و اونها هم خیلی راحت قبول کردن. به نظرتون خوبه قیمتش یا وقتی رسیدم باز چونه بزنم باهاشون؟؟؟
به امید ویزای یه ضرب واسه همه شما Smile
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، گل نهال
(2013-03-28 ساعت 13:04)majid.s نوشته:  سلام دوستان
من واسه هفته دوم اپریل یه اتاق سینگل تو تاتر هاستل رزرو کردم. کسایی که تو این تاریخ اونجا هستن پیام بدن با هم آشنا بشیم.
در ضمن من این اتاق و شبی 8000 درام گرفتم البته خودشون اول 9000 تا پیشنهاد دادن و 6000 تا هم واسه ماشین که از فرودگاه من و ببره به هاستل. که اونم اول 8000 تا میگفتن ولی من با توجه به تجربیات دوستان بهشون گفتم قیمتش 6000 تا هست و اونها هم خیلی راحت قبول کردن. به نظرتون خوبه قیمتش یا وقتی رسیدم باز چونه بزنم باهاشون؟؟؟
من تو سفر اولم اونجا بودم کدوم اتاق گرفتی؟سینگل با پرایوت بث یا سینگل ویت شیرد بث؟
تشکر کنندگان: majid.s
(2013-03-28 ساعت 13:16)خانه نوشته:  
(2013-03-28 ساعت 13:04)majid.s نوشته:  سلام دوستان
من تو سفر اولم اونجا بودم کدوم اتاق گرفتی؟سینگل با پرایوت بث یا سینگل ویت شیرد بث؟
سینگل ویت شیرد بث. نظرت چیه؟ جایه خوبیه؟
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
تشکر کنندگان: گل نهال
برو بچ گل مهاجر سرا
ما یکی دو روز دیگه حرکت میکنیم سمت ایروان
دوستان اگه کسی کاری چیزی داره، مدرکی جاگذاشته ایران، چیزی ایروان جا گذاشته....
خلاصه کاری باشه خبر بدین.
راستی بچه های که الان ایروان هستند: هوا الان چطوره سرده یا معمولیه؟ نیاز به لباس گرم هست؟
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، shimoda ، tajhizgaran ، majid.s ، pooya.n ، mehdiii ، iman63ir ، kasrafo ، Hedieh20 ، jazirehh ، گل نهال

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان