موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-15 ساعت 13:44)afs نوشته: (2012-10-15 ساعت 12:05)Legend نوشته: آیا بیمه مسافرتی اجباری است؟
سلام. بدون بدون بیمه مسافرتی به ارمنستان وارد شدم و به نظرم این موضوع اجباری نیست
(2012-10-15 ساعت 12:43)sahar_3034 نوشته: سلام دوستان ،
میشه راهنمایی کنید چه مدارکی از سابقه کاری باید با خومون ببریم ؟ آیا سوابق بیمه مهر شده و ترجمه شده هم لازمه ؟
به عقیده بنده تا زمانی که لازم نیست یعنی مدرک تحصیلی شما بنا بر نیازمندی اعلام شده پروسه لاتاری هست از ارایه سوابق کاری خودداری کنید
در خصوص ارایه سوابق کاری درصورت لزوم تنها گواهی کار کافیست. ارایه سابقه بیمه کاملا بی مورد است.
(2012-10-15 ساعت 01:21)mrr777 نوشته: افشین جان این قسمت آخر سفرنامه رو، گذاشتی از دست من در رفته یا نذاشتی هنوز؟
نه متاسفانه هنوز اون رو نگذاشتم
البته زیاد بد هم نشد!
بخش باقی مانده در مورد ایروان و مردمش هست فکر می کنم این چند روزی که بیشتر اینجا موندم و ادم های بیشتری رو دیدم و شهر رو بیشتر چرخیدم باعث شد دید واقع بینانه تری از این شهر داشته باشم برای همین فکر می کنم به زودی بخش بعدی رو وقتی برگشتم به صورت تصویری براتون بگذارم
افشین جان کلا چند روز آنجا ماندی برای ویزا
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
افشین جان. گذرنامت رو گرفتی؟
کیس نامبر : **10 2013AS / کنسولگری :ایروان/ مصاحبه : 18 اکتبر /کلیر شدن بعد از ۱۱۴ روز/گرفتن ویزا 22 فوریه
رتبه:
122
3 تشکر در 0 ارسال
حضور دوستان عزیز و مهربان
متاسفانه من امروز برای دریافت پاسپورت و ویزا مراجعه کردم و فرمودند پاسپورت هنوز آماده نشده است. البته افسر همان زمان مصاحبه گفتند که ممکنه برای دوشنبه ویزا آماده نشه.
در هر صورت آماده نشدن ویزا باعث شد من به پرواز دوشنبه هم نرسم.
با حساب اگر فردا ویزا را در ساعتی بدهند که بتوانم با اتوبوس فردا برگردم (که دور از ذهن است) اقامت من برای انجام تست پزشکی، مصاحبه و دریافت ویزای یکضرب ۸ شب خواهد شد، در غیر این صورت اگر بمونم و بخواهم با پرواز پنجشنبه برگردم اقامت من ۱۰ شب خواهد شد
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
اگر عمل آپاندیس داشته باشیم باید مدارکی براشون ببریم؟
====================================
سلام
اون چيزي كه من خودم از تو نوشته ها براي عمل جراحي متوجه شدم فقط گفتنش كفايت ميكنه كه مثلا من فلان عمل انجام دادم حالا بد نيست بتوني مداركتم جور كني ببري.
پيروز باشي
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
ازدوستان محترمی که مصاحبه خود را در ایروان انجام داده اند سئوالی دارم و آن این است که آیا مدارکی را که به سفارت تحویل دادید (بصورت دستی) مشخصات کیس نامبر وتولد ونام متقاضی اصلی باید در قسمت بالا سمت راست چسبانده شود یا خیر و پشت نویسی عکس لازم است یا نه؟
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خطاب به آقا افشین گل و همه مسافران ایروان
قبل از هر چیز باید از افشین عزیزمان تشکر کنم بخاطر قلم قشنگش بخاطر حافظه فوق الاده اش که همه مراحل را مثل کامپیوتر ضبط و ثبت کرده که واقعا بی نظیره-من الان ایروان هستم و در مرحله مدیکال همه چیزو مو بم مو از روی سفر نامه افشین حفظ کردم...مثلا راننده اشتباها جلوتر نگه داشت و من بهش گفتم اینجا نیست و رد شدی چون تابلوش آبیه...یا به خانمم گفتم بچه راببر تاب بازی کنه چون میدانستم تاب و سرسره در حیاط پشت بیمارستان وجود داره...خلاصه هیچ چیزی دیگه برام جدید نبود و مثل فیلم تکراری بود
لذا مطالعه دقیق این سفر نامه را به همه توصیه میکنم
http://mohajersara.com/thread-5613.html
افشین خسته نباشی داداشی ..به سلامتی پاسو گرفتی؟؟؟
2013AS00000XXXقبولی: 2012 1 May،ايروان،3 نفر،ارسال فرم: 2012 30May با دی.اچ.ال،کارنتی:2012 August ،مصاحبه:W3 October تاريخ كليرنس: xxتاريخ عزيمت به آمريكا: xx مقصد احتمالي:هيوستن
موضوعها: 1
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-17 ساعت 18:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-17 ساعت 18:22 توسط mehdiii.)
افشین ویزاشو گرفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا در مورد خبرهای مهم دست و دل باز باشید. دوستی که گفته دلار دولتی گرفته اطلاعات بده از کجا چه جوری و با چه مدرکی تا بدرد بقیه هم بخورد. آخه یک مو کندن از خرس هم غنیمته!
تازه کسانی که چند نفر هستند نفری 300 تا خیلی هم خوبه.
لطفا اطلاعات کامل بدهید.[/size]
[/quote]
بانک ملت شعبه ی پاساژ مریم ( سعادت آباد- خ فرحزادی ) پرداخت میکنه مشروط بر اینکه :
- بلیط داشته باشیم .
-عوارض خروج از کشور پرداخت شده باشد .
-در سال جاری مایحتاج سفر گرفته نشده باشد ( عتبات عالیات شامل نمی شود )
-تا قبل از ساعت 1300 آقای خراطی مسول باجه ی مایحتاج .
تلفن : 02122092070
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013