کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام
من هر چی زنگ میزنم به این شماره اشغاله
0037496047333
شاید هم من اشتباه میگیرم
کسی شماره بخش فارسی مدیکال ایروان رو داره بده الان به من وقت مدیکال بگیرم؟؟؟
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-05-12 ساعت 11:11)Carrot نوشته:  سلام
0037496047333
شاید هم من اشتباه میگیرم

منم موفق نشدم باهاشون صحبت کنم. ولی از طریق ایمیل خیلی راحت جواب میگیرید.
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-05-12 ساعت 11:35)mlo نوشته:  
0037496047333
شاید هم من اشتباه میگیرم

نه بابا / از طریق ایمیل 3-4 روز طول میکشه جواب بدن / تا یه چیزی بخوای دوباره بگی دوباره 3-4 روز باید منتظر شیم / ما هم که دیگه وقت نداریم هفته دوم جون مصاحبه داریم
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، KIMIA2005
(2013-05-12 ساعت 11:51)Carrot نوشته:  
0037496047333
شاید هم من اشتباه میگیرم

نه بابا / از طریق ایمیل 3-4 روز طول میکشه جواب بدن / تا یه چیزی بخوای دوباره بگی دوباره 3-4 روز باید منتظر شیم / ما هم که دیگه وقت نداریم هفته دوم جون مصاحبه داریم
منم هر چی می گرفتم اشغال بود اما آنقدر گرفتم بدون استفاده از 020 و کارت و این حرفا ،مستقیم بار ها بارها گرفتم تا با لوسی عزیز صحبت کردم تا وقتمو اوکی کنم اما جالبه که گفت :همون موقعی که خانم دکتر گفته بیا که زمان خوبیه و اصلا نه اسممو پرسید نه کیس نامبرمو
پس نگران تلفن نباشید
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: jazirehh ، SHABAH51 ، tajhizgaran ، KIMIA2005
دوستان با این وضعیت بلیط که هنوز پیدا نمیشه،
پیشنهاد می کنم بار و بندیل رو جمع کنیم با پای برهنه بریم سمت ایروان Big GrinBig GrinBig Grin
هم فال هستش ، هم تماشا ...
بریم ؟
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، nooshshahnar ، SHABAH51 ، Nasimmmm ، mrr777 ، tajhizgaran ، KIMIA2005
اگر برای گرفتن هتل - یا آپارتمان در ارمنستان مشکل دارید اگر دوست داشتید من میتونم کمک کنم . Smile
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، SHABAH51 ، tajhizgaran ، KIMIA2005
سلام

لطف مي کني به من کمک کني Smile
من يه هاستل يا آپارتمان که wifi و حمام داشته باشه نياز دارم ، البته ترجيحا از نظر موقعيت مکاني خوب باشه
ميتونيد راهنماييم کنين ؟
#Dani#2013#visa 15 AUG#Yerevan#Huston
تشکر کنندگان: b_argi ، nooshshahnar ، tajhizgaran
(2013-05-12 ساعت 14:34)دني نوشته:  سلام

لطف مي کني به من کمک کني Smile
من يه هاستل يا آپارتمان که wifi و حمام داشته باشه نياز دارم ، البته ترجيحا از نظر موقعيت مکاني خوب باشه
ميتونيد راهنماييم کنين ؟
دوست عزیز من با خانوادم ایام عید از شرکت تاتو (www.tatev.com) آپارتمان گرفتیم/ راضی بودیم بد نیست یه تماسی باهاشون داشته باشی.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، mrr777 ، tajhizgaran ، KIMIA2005
0037496047333
شاید هم من اشتباه میگیرم

شماره تلفن های ارمنستان مدتی که با 00 وصل نمی شه. ولی اگه بجای 00 ابتدای شماره 020 بگیرید می تونید باهاشون تماس بگیرین.
02037496047333
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: mlo ، iman63ir ، mohajer13 ، nooshshahnar ، Nasimmmm ، tajhizgaran ، jazirehh ، KIMIA2005
دوستان عزیز اگر ارمنستان تشریف میارین
چتر
کنسرو
برنج
به تعداد روزهایی که اینجا هستین فراموش نشه
اگه سوالی بود در خدمتم من فعلا اینجامWinkWinkWink
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، iman63ir ، tajhizgaran ، hana_fd ، jazirehh ، nooshshahnar ، KIMIA2005
دوستان خوبم اگه زمینی میاین
ویزا از سفارت ارمنستان فراموش نشه(برای تسریع در کار چون گاهی اوقات چند اتوبوس با هم میرسن)
و خروجی زمینی به شماره 2180 منطقه ازاد ارس
دقت کنید شماره قبلی دیگه اعتبار نداره و کسانی که به شماره قبلی ریخته بودن مجبور شدن دوباره بریزن Wink
(2013-05-12 ساعت 13:13)jazirehh نوشته:  دوستان با این وضعیت بلیط که هنوز پیدا نمیشه،
پیشنهاد می کنم بار و بندیل رو جمع کنیم با پای برهنه بریم سمت ایروان Big GrinBig GrinBig Grin
هم فال هستش ، هم تماشا ...
بریم ؟

من یکی واسه فردا رزرو کردم اما برنامم کنسل شد.
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، KIMIA2005
(2013-05-12 ساعت 20:49)afshinghwink نوشته:  دوستان خوبم اگه زمینی میاین
ویزا از سفارت ارمنستان فراموش نشه(برای تسریع در کار چون گاهی اوقات چند اتوبوس با هم میرسن)
و خروجی زمینی به شماره 2180 منطقه ازاد ارس
دقت کنید شماره قبلی دیگه اعتبار نداره و کسانی که به شماره قبلی ریخته بودن مجبور شدن دوباره بریزن Wink
ویزاکه مرزصادرمیشه به سرعت .من برگشت ازباجه ملی سوال کردم که چطوری میشه ازتهران پول واسه خروجی واریزکنم به شماره سیبا ملی
به من دادگفت به این شماره بریز.

0107945131007
منطقه آزادارس
مبلغ 11000ت
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: ASALI ، tajhizgaran ، KIMIA2005
(2013-05-03 ساعت 09:59)vampire نوشته:  دوستان لطفا" اگه کسی دقیق و با منبع موسق میدونه که بالاخره باید برای ارمنستان هم مثل آنکارا مدارک و ترجمه ها رو پانزده روز جلوتر بفرستیم یا نه؟
یه چیز دیگه هم شنیدم که فکر نمیکنم درست باشه که یکی میگفت فایل اسکن شده مدارک و ترجمه ها رو به سفارت ایمیل کنید!؟ لطفا" دقیق و کامل بگید.

با تشکر.

(2013-05-11 ساعت 10:56)jazirehh نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 09:14)vampire نوشته:  دوستان تاریخ مدیکالی که خانم کریستین و خانم لوسی به من دادن برای ارمنستان دوشنبه 27 می هستش که فرداش سه شنبه 28 می تعطیلیه و مصاحبه من هم 29 می هستش. بهم گفتن سه شنبه جواب رو بهت تضمین میکنیم که میدیم که برای فرداش در روز مصاحبه دستت باشه چون با وجود تعطیلی برای جواب ها باید سه شنبه بیایم کلینیک و اگر یک درصد هم اختلالی بوجود بیاد ما خودمون مدیکال رو به سفارت میدیم و شما بدون اون هم میتونید مصاحبه انجام بدید. واقعا" اینجوریم میشه؟ خواستم بدونم نظرتون چیه؟ چه کنم؟ چون گفتند بخاطر کمتر هزینه کردن شما که از ایران میاید میگیم دوشنبه وگرنه سه روز قبلش جمعه باید میامدید به خاطر اینکه 3 روز جلوتر باشه بهتره. نمیدونم اگه کسی تجربه داره بگه که میشه رو حرف این دو نفر حساب کرد؟ کلا" چجوری هستن؟ در ضمن من هم با ایمیل باهاشون صحبت کردم هم تلفنی.

اگر به شما گفتن که تحویلتون می دن، نگران نباشین ...
دوستان دیگری هم بودن که به همین ترتیب رفتن مصاحبه و مشکلی براشون پیش نیومده ...
امیدوارم که موفق باشین

جزیره جان و دوستان عزیز منظورتون اینه که بودن کسایی که در روز مصاحبه مدیکال دستشون نبوده و مشکل خاصی براشون پیش نیومده؟
چون مطمئنا" یکی از مدارک اصلی که باعث میشه آفیسر جواب بده مسائل پزشکی هستش برای موافقت با ویزای یک ضرب.
مثلا" ممکنه که بگن فرداش بیار مدارک رو؟ یه همچین چیزی؟
کلا" دوست دارم اگه کسی دقیق میدونه روند پزشکی رو بهبم سریعتر بگه..
سپاس..
منظورم این اتفاق خطرناکی نیست که؟
یعنی اصلا" فرض رو میذاریم یکه بدون حاضر شدن مدیکال بره مصاحبه چی بهش میگن؟ اینو میخوام بدونم..

جزیره جان و دوستان عزیز منظورتون اینه که بودن کسایی که در روز مصاحبه مدیکال دستشون نبوده و مشکل خاصی براشون پیش نیومده؟
چون مطمئنا" یکی از مدارک اصلی که باعث میشه آفیسر جواب بده مسائل پزشکی هستش برای موافقت با ویزای یک ضرب.
سپاس..
یعنی اصلا" فرض رو میذاریم یکی بدون حاضر شدن مدیکال بره مصاحبه چی بهش میگن؟ اینو میخوام بدونم..
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، KIMIA2005 ، گل نهال
(2013-05-13 ساعت 10:19)vampire نوشته:  
(2013-05-03 ساعت 09:59)vampire نوشته:  دوستان لطفا" اگه کسی دقیق و با منبع موسق میدونه که بالاخره باید برای ارمنستان هم مثل آنکارا مدارک و ترجمه ها رو پانزده روز جلوتر بفرستیم یا نه؟
یه چیز دیگه هم شنیدم که فکر نمیکنم درست باشه که یکی میگفت فایل اسکن شده مدارک و ترجمه ها رو به سفارت ایمیل کنید!؟ لطفا" دقیق و کامل بگید.

با تشکر.

(2013-05-11 ساعت 10:56)jazirehh نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 09:14)vampire نوشته:  دوستان تاریخ مدیکالی که خانم کریستین و خانم لوسی به من دادن برای ارمنستان دوشنبه 27 می هستش که فرداش سه شنبه 28 می تعطیلیه و مصاحبه من هم 29 می هستش. بهم گفتن سه شنبه جواب رو بهت تضمین میکنیم که میدیم که برای فرداش در روز مصاحبه دستت باشه چون با وجود تعطیلی برای جواب ها باید سه شنبه بیایم کلینیک و اگر یک درصد هم اختلالی بوجود بیاد ما خودمون مدیکال رو به سفارت میدیم و شما بدون اون هم میتونید مصاحبه انجام بدید. واقعا" اینجوریم میشه؟ خواستم بدونم نظرتون چیه؟ چه کنم؟ چون گفتند بخاطر کمتر هزینه کردن شما که از ایران میاید میگیم دوشنبه وگرنه سه روز قبلش جمعه باید میامدید به خاطر اینکه 3 روز جلوتر باشه بهتره. نمیدونم اگه کسی تجربه داره بگه که میشه رو حرف این دو نفر حساب کرد؟ کلا" چجوری هستن؟ در ضمن من هم با ایمیل باهاشون صحبت کردم هم تلفنی.

اگر به شما گفتن که تحویلتون می دن، نگران نباشین ...
دوستان دیگری هم بودن که به همین ترتیب رفتن مصاحبه و مشکلی براشون پیش نیومده ...
امیدوارم که موفق باشین

سپاس..
یعنی اصلا" فرض رو میذاریم یکه بدون حاضر شدن مدیکال بره مصاحبه چی بهش میگن؟ اینو میخوام بدونم..

اتفاق بدی نخواهد افتاد ... هر چند که روی ویزای یک ضرب شما تاثیر گذاره اما فقط نقص مدارک خواهید خورد و ویزای یک ضرب رو از دست می دین.
اکر توی تاپیک سفرنامه ارمنستان صفحه دوم رو نگاه کنین، یکی از دوستان روز مصاحبه شون، جواب مدیکالشون رو افیسر پیدا نکرده، اما گفته که ایرادی نداره ما خودمون پیگیری می کنیم ... فقط نقص مدرک و کلیرنس ....
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، KIMIA2005 ، Saeedv13 ، گل نهال

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان