کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام به همه دوستان
انتظار ما به سر رسید
ما فردا میریم ایروان واسه مدیکال و مصاحبه امیدوارم همه چیز به خوبی پیش بره شدیدا به انرژی مثبتتون نیازمندیمBig GrinBig GrinBig Grin
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
(2013-05-11 ساعت 00:24)sgkco24 نوشته:  سلام به همه دوستان
انتظار ما به سر رسید
ما فردا میریم ایروان واسه مدیکال و مصاحبه امیدوارم همه چیز به خوبی پیش بره شدیدا به انرژی مثبتتون نیازمندیمBig GrinBig GrinBig Grin

برو به سلامت.... ما هم بي خبر نزاريد.... ايشااله با خبرهاي خوش همه رو شادكنيد
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mrr777 ، nooshshahnar ، afshinghwink ، KIMIA2005
[/quote]

توي مصاحبه كه مطمئنا نيازي نخواهي داشت امير، توي بقيه سفر، شايد تنها جائي كه نياز بشه دريافت ارز مسافرتيه كه بعضي از شعبه هاي بانك ملت نياز دارن ... ولي هيچ جاي ديگه اي بهش نياز نخواهي داشت ...
پس بذار دسشون گرو بمونه و با خيال راحت برو به مصاحبت برس ...
[/quote]

ارز مسافرتی مگه میدن؟
تشکر کنندگان: jazirehh ، tajhizgaran ، KIMIA2005
(2013-05-11 ساعت 00:32)mlo نوشته:  
(2013-05-11 ساعت 00:24)sgkco24 نوشته:  سلام به همه دوستان
انتظار ما به سر رسید

برو به سلامت.... ما هم بي خبر نزاريد.... ايشااله با خبرهاي خوش همه رو شادكنيد

مرسی دوست عزیز حتما خبر میدم متشکر و ممنون از لطف شما
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
تشکر کنندگان: mlo ، nooshshahnar ، Ali.US ، tajhizgaran ، KIMIA2005
دوستان من چند شعبه بانک ملت رفتم برای ارز مسافرتی برای ایروان / ولی هیچ شعبه ای حاظر نشد بده و همه گفتند فقط برای زیارتی مکه میدیم / دوستان میشه شماره تلفن بانکی که ارز گرفتید رو به من بدید؟؟ مرسی / اگر خصوصی بدید ممنون میشم
شماره سفارت آمریکا تو ایروان رو هم اگر کسی داره بده تا زنگ بزنیم ببینم تاریخمون عوض شده یا نه / شماره اون قسمت که فارسی صحبت میکنند / مرسی دوستان
تشکر کنندگان: sadfar ، tajhizgaran ، mrr777 ، KIMIA2005
(2013-05-11 ساعت 01:48)Carrot نوشته:  دوستان من چند شعبه بانک ملت رفتم برای ارز مسافرتی برای ایروان / ولی هیچ شعبه ای حاظر نشد بده و همه گفتند فقط برای زیارتی مکه میدیم / دوستان میشه شماره تلفن بانکی که ارز گرفتید رو به من بدید؟؟ مرسی / اگر خصوصی بدید ممنون میشم
شماره سفارت آمریکا تو ایروان رو هم اگر کسی داره بده تا زنگ بزنیم ببینم تاریخمون عوض شده یا نه / شماره اون قسمت که فارسی صحبت میکنند / مرسی دوستان

بانک ملت شعبه میردامادواقع در میدان محسنی
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: nooshshahnar ، iman63ir ، jazirehh ، KIMIA2005
(2013-05-11 ساعت 01:48)Carrot نوشته:  دوستان من چند شعبه بانک ملت رفتم برای ارز مسافرتی برای ایروان / ولی هیچ شعبه ای حاظر نشد بده و همه گفتند فقط برای زیارتی مکه میدیم / دوستان میشه شماره تلفن بانکی که ارز گرفتید رو به من بدید؟؟ مرسی / اگر خصوصی بدید ممنون میشم

من از بانک ملت شعبه خیابان افریقا گرفتم توی سایتشون چک کن تلفن هست

کیس نامبر:**۷۶ مصاحبه : ۱۰ می درحال انتظار
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
تشکر کنندگان: iman63ir ، jazirehh ، nooshshahnar ، tajhizgaran ، KIMIA2005
دوستان تاریخ مدیکالی که خانم کریستین و خانم لوسی به من دادن برای ارمنستان دوشنبه 27 می هستش که فرداش سه شنبه 28 می تعطیلیه و مصاحبه من هم 29 می هستش. بهم گفتن سه شنبه جواب رو بهت تضمین میکنیم که میدیم که برای فرداش در روز مصاحبه دستت باشه چون با وجود تعطیلی برای جواب ها باید سه شنبه بیایم کلینیک و اگر یک درصد هم اختلالی بوجود بیاد ما خودمون مدیکال رو به سفارت میدیم و شما بدون اون هم میتونید مصاحبه انجام بدید. واقعا" اینجوریم میشه؟ خواستم بدونم نظرتون چیه؟ چه کنم؟ چون گفتند بخاطر کمتر هزینه کردن شما که از ایران میاید میگیم دوشنبه وگرنه سه روز قبلش جمعه باید میامدید به خاطر اینکه 3 روز جلوتر باشه بهتره. نمیدونم اگه کسی تجربه داره بگه که میشه رو حرف این دو نفر حساب کرد؟ کلا" چجوری هستن؟ در ضمن من هم با ایمیل باهاشون صحبت کردم هم تلفنی.
تشکر کنندگان: jazirehh ، tajhizgaran ، mrr777 ، KIMIA2005 ، گل نهال
(2013-05-11 ساعت 09:14)vampire نوشته:  دوستان تاریخ مدیکالی که خانم کریستین و خانم لوسی به من دادن برای ارمنستان دوشنبه 27 می هستش که فرداش سه شنبه 28 می تعطیلیه و مصاحبه من هم 29 می هستش. بهم گفتن سه شنبه جواب رو بهت تضمین میکنیم که میدیم که برای فرداش در روز مصاحبه دستت باشه چون با وجود تعطیلی برای جواب ها باید سه شنبه بیایم کلینیک و اگر یک درصد هم اختلالی بوجود بیاد ما خودمون مدیکال رو به سفارت میدیم و شما بدون اون هم میتونید مصاحبه انجام بدید. واقعا" اینجوریم میشه؟ خواستم بدونم نظرتون چیه؟ چه کنم؟ چون گفتند بخاطر کمتر هزینه کردن شما که از ایران میاید میگیم دوشنبه وگرنه سه روز قبلش جمعه باید میامدید به خاطر اینکه 3 روز جلوتر باشه بهتره. نمیدونم اگه کسی تجربه داره بگه که میشه رو حرف این دو نفر حساب کرد؟ کلا" چجوری هستن؟ در ضمن من هم با ایمیل باهاشون صحبت کردم هم تلفنی.
دوست عزیزم ضمن آرزوی دریافت ویزای یک ضرب، ما خودمون مدیکالمونو از منشی دکتر دریافت کردیم و شخصا بردیم سفارت.
ضمنا یه پاکت دربسته برای سفارت بهمون دادن و به ازاء هر کدام از ما هم یک پاکت بزرگ حاوی عکس سینه(در بسته) برای آمریکا دادن.موفق باشین
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: jazirehh ، tajhizgaran ، mrr777 ، KIMIA2005
(2013-05-11 ساعت 09:14)vampire نوشته:  دوستان تاریخ مدیکالی که خانم کریستین و خانم لوسی به من دادن برای ارمنستان دوشنبه 27 می هستش که فرداش سه شنبه 28 می تعطیلیه و مصاحبه من هم 29 می هستش. بهم گفتن سه شنبه جواب رو بهت تضمین میکنیم که میدیم که برای فرداش در روز مصاحبه دستت باشه چون با وجود تعطیلی برای جواب ها باید سه شنبه بیایم کلینیک و اگر یک درصد هم اختلالی بوجود بیاد ما خودمون مدیکال رو به سفارت میدیم و شما بدون اون هم میتونید مصاحبه انجام بدید. واقعا" اینجوریم میشه؟ خواستم بدونم نظرتون چیه؟ چه کنم؟ چون گفتند بخاطر کمتر هزینه کردن شما که از ایران میاید میگیم دوشنبه وگرنه سه روز قبلش جمعه باید میامدید به خاطر اینکه 3 روز جلوتر باشه بهتره. نمیدونم اگه کسی تجربه داره بگه که میشه رو حرف این دو نفر حساب کرد؟ کلا" چجوری هستن؟ در ضمن من هم با ایمیل باهاشون صحبت کردم هم تلفنی.

اگر به شما گفتن که تحویلتون می دن، نگران نباشین ...
دوستان دیگری هم بودن که به همین ترتیب رفتن مصاحبه و مشکلی براشون پیش نیومده ...
امیدوارم که موفق باشین
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: b_argi ، سمانه777 ، nooshshahnar ، tajhizgaran ، vampire ، mrr777 ، KIMIA2005
آدرس دفتر هواپيمايی آسمان در ایروان : خیابان نعلبندیان - شماره 19 - تلفن : 0037410524401
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، tajhizgaran ، KIMIA2005
(2013-05-11 ساعت 10:56)jazirehh نوشته:  

اگر به شما گفتن که تحویلتون می دن، نگران نباشین ...
دوستان دیگری هم بودن که به همین ترتیب رفتن مصاحبه و مشکلی براشون پیش نیومده ...
امیدوارم که موفق باشین

در تایید حرف دوستمون باید بگم که ما هم روز دوشنبه مصاحبه داشتیم و دکتر برای جمعه وقت گذاشت و به ما گفت مه جواب هارو روز 1شنبه ساعت 12 بیاید تحویل بگیرید . ما هم نگران بودیم اما دکتر راس ساعت 11030 در مطبشون بودن و باید بگم خیلی وقت شناس هستن
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: mlo ، nooshshahnar ، jazirehh ، tajhizgaran ، mrr777 ، KIMIA2005 ، گل نهال
بچه ها کسی بلیط هواپیما برای جون پیدا کرده ؟
ظاهرا که هنوز باز نشده !!! البته اگه هم باز بشه، به احتمال زیاد با توجه به اینکه توی خرداد هستش، فکر نمی کنم زیاد شلوغ باشه ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
(2013-05-11 ساعت 22:27)jazirehh نوشته:  بچه ها کسی بلیط هواپیما برای جون پیدا کرده ؟
ظاهرا که هنوز باز نشده !!! البته اگه هم باز بشه، به احتمال زیاد با توجه به اینکه توی خرداد هستش، فکر نمی کنم زیاد شلوغ باشه ...
من فکر کیکنم اون موقع شلوغ باشه چون امتحانات مدارس تموم میشه و همچنین خرداد تعطیلی زیاد داره
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: nikan_sh ، nooshshahnar ، tajhizgaran ، mrr777 ، KIMIA2005
بلیط هواپیمااااااااااااااااااا Sad(
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، tajhizgaran ، parsush ، jazirehh ، Nasimmmm ، mrr777 ، KIMIA2005

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان