موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
دوستان هنوز خبری از بلیط نیست؟
آژانسها میگن ما نمیتونیم چک کنیم ببینیم پرواز باز نشده یا پر شده. به ما اطلاعاتی نمیده.
امروز زنگ زدم آژانس گفتن که قاعدتا باید الان باز میشد. وقتی چارتر داشته باشند باز نمیکنند که چارترها فروش بره اول. اما چک کرد و گفت چارتر هم نیست.
خلاصه میگفت عجیبه که هنوز باز نشده. نکنه پر شده باشه؟ فکر کنم ماه جون های سیزنه و حسابی توریست ایرونی میریزه توی ارمنستان؟ کسی نظری نداره؟
کسی آژانس آشنا نداره؟
موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-13 ساعت 11:39)امیر مهاجر نوشته: دوستان هنوز خبری از بلیط نیست؟
آژانسها میگن ما نمیتونیم چک کنیم ببینیم پرواز باز نشده یا پر شده. به ما اطلاعاتی نمیده.
امروز زنگ زدم آژانس گفتن که قاعدتا باید الان باز میشد. وقتی چارتر داشته باشند باز نمیکنند که چارترها فروش بره اول. اما چک کرد و گفت چارتر هم نیست.
خلاصه میگفت عجیبه که هنوز باز نشده. نکنه پر شده باشه؟ فکر کنم ماه جون های سیزنه و حسابی توریست ایرونی میریزه توی ارمنستان؟ کسی نظری نداره؟
کسی آژانس آشنا نداره؟
امیر جان شماره آژانس رو برات ایمیل کردم. الان هم زنگ زدم میگه جا میده... یه پیگیری بفرمایید.
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
من دیروز بلیط اوپن خریدم آژانس بهم گفت می تونم هم از طریق خودشون هم از اونجا نمایندگی آسمان برگشت رو اوکی کنم
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-13 ساعت 12:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-13 ساعت 12:22 توسط sadfar.)
(2013-05-13 ساعت 11:39)امیر مهاجر نوشته: دوستان هنوز خبری از بلیط نیست؟
کسی آژانس آشنا نداره؟
سلام دوست عزیز
من پیگیر این قضیه هستم امروز و یا فردا پروازها باز میشه پیگیر باشید .موضوع را از آزانس آتی پرواز پیگیری کنید.
(2013-05-13 ساعت 12:19)nooshshahnar نوشته: من دیروز بلیط اوپن خریدم آژانس بهم گفت می تونم هم از طریق خودشون هم از اونجا نمایندگی آسمان برگشت رو اوکی کنم
دوست عزیز چون ما اقامت دائم ارمنستان را نداریم نمیشه با open پرواز کرد باید حتما برگشتتون را قطعی کنید . این موضوع در قرارداد آسمان قید شده است. هوشیار باشید
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها بلیط های ارمنستان برای ماه جون باز شد ...
البته فعلا فقط کلاس S داره جا میده به قیمت 10240000 !!!
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪
یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪
سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-13 ساعت 13:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-13 ساعت 13:16 توسط nikan_sh.)
بلیط جون باز شد بچه ها
نرخ بالا - میتونم تو رزرئو بلیط کمک کنم .. پیام خصوصی
آژانس هواپیمائی
8XXX * ایروان
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-13 ساعت 14:01)دني نوشته: سلام
بچه ها پروازها باز شده براي جون
من يک نفرم و 1 به 8 گرفتم ، کسي هست که تو اين تاريخ ارمنستان باشه ؟ ميتونيم با هم هم اتاقي شيم.
هنوز هتل نگرفتم ، راهنمايي کنين مهاجرا
هتل تو مرکز شهر باشه؟
نزديک سفارت باشه ؟
هاستل بگيرم يا هتل؟
(wifiداشته باشه و حمام)
جاي خاصي يا نفر خاصي سراغ دارين که کمکم کنه ؟
به اميد يکضرب
سعی کنین حتماً تو مرکز شهر جا پیدا کنین. ایروان جای دیدنی زیادی نداره و اکثر امکانات هم تو مرکز شهره مثل سوپرمارکت و ...
اونجوری هم حوصلتون بیشتر سر می ره هم باید کلی پول کرایه تاکسی بدین.
به نظر من آپارتمان خیلی بهتره. می تونید تو مرکز شهر آپارتمان با قیمت مناسب پیدا کنین. اکیداً بهتون توصیه می کنم که همون جا و از فرودگاه یا ایستگاه اتوبوس از طریق افرادی که آپارتمان اجاره می دن خونه بگیرین.
اینجوری هم با قیمت بهتری می گیرین هم از خونه مطمئنین.
ممکنه ظاهر یه آپارتمان تو عکس خوب باشه ولی نتونین تحملش کنین. خیلی از خونه هاشون یه بوی خاصی داره. من چون به بو حساس بودم مجبور شدم جایی رو که از ایران رزرو کرده بودم عوض کنم.
دوستانی هم که از فرودگاه خونه گرفته بودن با قیمت بهتری تونسته بودن خونه پیدا کنن.
با آرزوی موفقیت و ویزای یکضرب
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-13 ساعت 12:20)sadfar نوشته: (2013-05-13 ساعت 11:39)امیر مهاجر نوشته: دوستان هنوز خبری از بلیط نیست؟
کسی آژانس آشنا نداره؟
سلام دوست عزیز
من پیگیر این قضیه هستم امروز و یا فردا پروازها باز میشه پیگیر باشید .موضوع را از آزانس آتی پرواز پیگیری کنید.
(2013-05-13 ساعت 12:19)nooshshahnar نوشته: من دیروز بلیط اوپن خریدم آژانس بهم گفت می تونم هم از طریق خودشون هم از اونجا نمایندگی آسمان برگشت رو اوکی کنم
دوست عزیز چون ما اقامت دائم ارمنستان را نداریم نمیشه با open پرواز کرد باید حتما برگشتتون را قطعی کنید . این موضوع در قرارداد آسمان قید شده است. هوشیار باشید
دوست عزیز درست می گید خود آژانس هم این نکته رو گفت اما تقبل کرد که 2 یا 3 روز مونده به رفتن برامون برگشت رو هم اوکی کنه
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز
من به زودی می رم برای مصاحبه
آدرس شهر برای اومدن گرین کارت در آمریکا رو ندارم
به نظرت چیکار کنم.
یا آدرس کسی برای من سراغ نداری ممنون می شم کمکم کنی
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
حتما رفت و برگشت رو با هم بکیرید ما فقط برگشت رو اونجا قیمت گرفتیم 22هزار درام بود و این به اندازه رفت و برگشت هزینه میشه
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان