کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستان هنوز خبری از بلیط نیست؟
آژانسها میگن ما نمیتونیم چک کنیم ببینیم پرواز باز نشده یا پر شده. به ما اطلاعاتی نمیده.
امروز زنگ زدم آژانس گفتن که قاعدتا باید الان باز میشد. وقتی چارتر داشته باشند باز نمیکنند که چارترها فروش بره اول. اما چک کرد و گفت چارتر هم نیست.
خلاصه میگفت عجیبه که هنوز باز نشده. نکنه پر شده باشه؟ فکر کنم ماه جون های سیزنه و حسابی توریست ایرونی میریزه توی ارمنستان؟ کسی نظری نداره؟
کسی آژانس آشنا نداره؟
تشکر کنندگان: mlo ، nooshshahnar ، sadfar ، parsush ، KIMIA2005 ، گل نهال
(2013-05-13 ساعت 11:39)امیر مهاجر نوشته:  دوستان هنوز خبری از بلیط نیست؟
آژانسها میگن ما نمیتونیم چک کنیم ببینیم پرواز باز نشده یا پر شده. به ما اطلاعاتی نمیده.
امروز زنگ زدم آژانس گفتن که قاعدتا باید الان باز میشد. وقتی چارتر داشته باشند باز نمیکنند که چارترها فروش بره اول. اما چک کرد و گفت چارتر هم نیست.
خلاصه میگفت عجیبه که هنوز باز نشده. نکنه پر شده باشه؟ فکر کنم ماه جون های سیزنه و حسابی توریست ایرونی میریزه توی ارمنستان؟ کسی نظری نداره؟
کسی آژانس آشنا نداره؟

امیر جان شماره آژانس رو برات ایمیل کردم. الان هم زنگ زدم میگه جا میده... یه پیگیری بفرمایید.
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، KIMIA2005
من دیروز بلیط اوپن خریدم آژانس بهم گفت می تونم هم از طریق خودشون هم از اونجا نمایندگی آسمان برگشت رو اوکی کنم
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: parsush ، امیر مهاجر ، jazirehh ، Saeedv13 ، گل نهال
کسی آژانس آشنا نداره؟

سلام دوست عزیز
من پیگیر این قضیه هستم امروز و یا فردا پروازها باز میشه پیگیر باشید .موضوع را از آزانس آتی پرواز پیگیری کنید.

(2013-05-13 ساعت 12:19)nooshshahnar نوشته:  من دیروز بلیط اوپن خریدم آژانس بهم گفت می تونم هم از طریق خودشون هم از اونجا نمایندگی آسمان برگشت رو اوکی کنم

دوست عزیز چون ما اقامت دائم ارمنستان را نداریم نمیشه با open پرواز کرد باید حتما برگشتتون را قطعی کنید . این موضوع در قرارداد آسمان قید شده است. هوشیار باشید
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: parsush ، امیر مهاجر ، KIMIA2005
بچه ها بلیط های ارمنستان برای ماه جون باز شد ...
البته فعلا فقط کلاس S داره جا میده به قیمت 10240000 !!!
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
بلیط جون باز شد بچه ها
نرخ بالا - میتونم تو رزرئو بلیط کمک کنم .. پیام خصوصی

آژانس هواپیمائی
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mrr777 ، nooshshahnar ، Nasimmmm ، KIMIA2005
سلام
بچه ها پروازها باز شده براي جون
من يک نفرم و 1 به 8 گرفتم ، کسي هست که تو اين تاريخ ارمنستان باشه ؟ ميتونيم با هم هم اتاقي شيم.
هنوز هتل نگرفتم ، راهنمايي کنين مهاجرا
هتل تو مرکز شهر باشه؟
نزديک سفارت باشه ؟
هاستل بگيرم يا هتل؟
(wifiداشته باشه و حمام)

جاي خاصي يا نفر خاصي سراغ دارين که کمکم کنه ؟

به اميد يکضرب Smile
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، parsush ، mrr777 ، amiz.abdollah ، KIMIA2005 ، گل نهال
(2013-05-13 ساعت 14:01)دني نوشته:  سلام
بچه ها پروازها باز شده براي جون
من يک نفرم و 1 به 8 گرفتم ، کسي هست که تو اين تاريخ ارمنستان باشه ؟ ميتونيم با هم هم اتاقي شيم.
هنوز هتل نگرفتم ، راهنمايي کنين مهاجرا
هتل تو مرکز شهر باشه؟
نزديک سفارت باشه ؟
هاستل بگيرم يا هتل؟
(wifiداشته باشه و حمام)

جاي خاصي يا نفر خاصي سراغ دارين که کمکم کنه ؟

به اميد يکضرب Smile
سعی کنین حتماً تو مرکز شهر جا پیدا کنین. ایروان جای دیدنی زیادی نداره و اکثر امکانات هم تو مرکز شهره مثل سوپرمارکت و ...
اونجوری هم حوصلتون بیشتر سر می ره هم باید کلی پول کرایه تاکسی بدین.
به نظر من آپارتمان خیلی بهتره. می تونید تو مرکز شهر آپارتمان با قیمت مناسب پیدا کنین. اکیداً بهتون توصیه می کنم که همون جا و از فرودگاه یا ایستگاه اتوبوس از طریق افرادی که آپارتمان اجاره می دن خونه بگیرین.
اینجوری هم با قیمت بهتری می گیرین هم از خونه مطمئنین.
ممکنه ظاهر یه آپارتمان تو عکس خوب باشه ولی نتونین تحملش کنین. خیلی از خونه هاشون یه بوی خاصی داره. من چون به بو حساس بودم مجبور شدم جایی رو که از ایران رزرو کرده بودم عوض کنم.
دوستانی هم که از فرودگاه خونه گرفته بودن با قیمت بهتری تونسته بودن خونه پیدا کنن.
با آرزوی موفقیت و ویزای یکضرب Smile
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
(2013-05-13 ساعت 12:20)sadfar نوشته:  
کسی آژانس آشنا نداره؟

سلام دوست عزیز
من پیگیر این قضیه هستم امروز و یا فردا پروازها باز میشه پیگیر باشید .موضوع را از آزانس آتی پرواز پیگیری کنید.

(2013-05-13 ساعت 12:19)nooshshahnar نوشته:  من دیروز بلیط اوپن خریدم آژانس بهم گفت می تونم هم از طریق خودشون هم از اونجا نمایندگی آسمان برگشت رو اوکی کنم

دوست عزیز چون ما اقامت دائم ارمنستان را نداریم نمیشه با open پرواز کرد باید حتما برگشتتون را قطعی کنید . این موضوع در قرارداد آسمان قید شده است. هوشیار باشید

دوست عزیز درست می گید خود آژانس هم این نکته رو گفت اما تقبل کرد که 2 یا 3 روز مونده به رفتن برامون برگشت رو هم اوکی کنه
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، امیر مهاجر ، SHABAH51 ، KIMIA2005 ، jazirehh
سلام دوست عزیز
من به زودی می رم برای مصاحبه
آدرس شهر برای اومدن گرین کارت در آمریکا رو ندارم
به نظرت چیکار کنم.
یا آدرس کسی برای من سراغ نداری ممنون می شم کمکم کنی
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، SHABAH51 ، KIMIA2005 ، Ehsan1358 ، گل نهال
(2013-05-14 ساعت 08:22)sahels70 نوشته:  سلام دوست عزیز
من به زودی می رم برای مصاحبه
آدرس شهر برای اومدن گرین کارت در آمریکا رو ندارم
به نظرت چیکار کنم.
یا آدرس کسی برای من سراغ نداری ممنون می شم کمکم کنی
سعی کنید از بچه های مهاجر سرا که اون طرف حضور دارند کمک بگیرید خیلی ها کمکتون میکنن
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، tajhizgaran ، امیر مهاجر ، SHABAH51 ، KIMIA2005 ، jazirehh
دوستان امروز یک سری به سایت سفارت امریکا در ارمنستان زدم
اولا یک قسمت سایت کاملا فارسی بود دوما جددا قانونی تسویب شده که برای گرفت گرین کارت باید 160 $ دلار دیگه هم نفری بدید سوما نوشته بود که برای زمان مصاحبه به نکات زیر توجه کنید
1- 15 دقیقه قبل در سفارت باشید و زودتر نیان
2- دوستان و آشنایان را با خود نبرید که راه نمی دن فقط افرادی که قراره برن امریکا
3 - عسک الکترونیکی و دوربین نبرید
4 - اطراف سفارت گردش نکنید و عکس یادگاری بگیرید Tongueچون این کار ممنوع است Big Grin
نکات خیلی خوب دیگه هم بود . توی گوگل با فارسی سرچ کنید وقتی سایتش اومد برید تو قسمت ویزا بعدش قسمت ویزای ایرانیان همه چی اونجا هست
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، nooshshahnar ، KIMIA2005 ، jazirehh ، گل نهال
(2013-05-13 ساعت 12:07)mlo نوشته:  امیر جان شماره آژانس رو برات ایمیل کردم. الان هم زنگ زدم میگه جا میده... یه پیگیری بفرمایید.

سلام. پیام شما رو گرفتم و بسیار سپاسگزارم از محبتت.
الان همه آژانسها میگن باز شده ولی متأسفانه رو قیمت ۱.۰۷۵.۰۰۰ تومن. برای من فرقش تا ۹۲۰.۰۰۰ تومن میشه ۳۰۰.۰۰۰ تومن برای دو نفر.
دوستان به نظر شما تا چه مدت قبل از مصاحبه میشه ریسک نخریدن بلیط رو کرد و منتظر قیمت ۹۲۰.۰۰۰ بود؟ با توجه به این که احتمالا توی جون خیلی شلوغ هست. درست میگم؟!
الان برای رفت قیمت ۹۲۰.۰۰۰ تومن بازه ولی برگشت نداره!
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، mlo ، mrr777 ، KIMIA2005 ، iman63ir ، parsush ، jazirehh ، گل نهال
حتما رفت و برگشت رو با هم بکیرید ما فقط برگشت رو اونجا قیمت گرفتیم 22هزار درام بود و این به اندازه رفت و برگشت هزینه میشه
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، KIMIA2005 ، گل نهال
بالاخره موفق شدم وارد بشم،
دوستان عزیز، نظر شخصی من اینه که تو این پروسه سعی کنید تا میشه ریسک کم کنید، بلیط رو سریع بگیرید و قبل از مصاحبه هم اقامتتون یه جای مناسب باشه،
هفته اول می پرواز رفت من، 4 تا صندلی خالی داشت، ولی جون فکر کنم کمی شلوغ تر باشه
موفق باشید
در حال نوشتن شرح سفر به ایروان هستم
موفق باشید
(2013-05-14 ساعت 13:54)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 12:07)mlo نوشته:  امیر جان شماره آژانس رو برات ایمیل کردم. الان هم زنگ زدم میگه جا میده... یه پیگیری بفرمایید.

متأسفانه رو قیمت ۱.۰۷۵.۰۰۰ تومن. برای من فرقش تا ۹۲۰.۰۰۰ تومن میشه ۳۰۰.۰۰۰ تومن برای دو نفر.
دوستان به نظر شما تا چه مدت قبل از مصاحبه میشه ریسک نخریدن بلیط رو کرد
تشکر کنندگان: سمانه777 ، امیر مهاجر ، KIMIA2005 ، Saeedv13 ، گل نهال

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان