کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-05-19 ساعت 15:31)Nasimmmm نوشته:  من میتونم روز قبل از برگشت پروازم رو کانفرم کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما بعد از ورود به ایروان با نمایندگی اسمان تماس بگیرید اونها به خوبی راهنماییتون می کنند.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، امیر مهاجر ، b_argi ، tajhizgaran ، iman63ir ، nooshshahnar ، hamedhamed
(2013-05-19 ساعت 11:44)sgkco24 نوشته:  سلام به همه دوستان

ما به جمع منتظران ویزا پیوستیم و امروز برگشتیم

همه چی همونطور که بقیه دوستان گفته بودند مرتب و راحتتر از اون چیزی که فکر می کنید نگران نباشید و به همونی که لاتاری رو تقدیر شما کرد بسپاریدش .

روز مصاحبه ما يکی دیگه از دوستان گل مهاجر سرا رو اونچا دیدیم که همزمان با ما مصاحبه داشتند و یکضرب گرفتند که خیلی خوشحال شدیم و از اینجا دوباره بهشون تبریک میگم Big GrinBig GrinBig Grin

درود بر شماWink

برای ما افتخار بزرگی یود که با شما آشنا شدیم مطمئن هستم بزودی ویزای شما هم آماده میشه

مواظب خودتون باشین
سلام به همه عزیزان
دوستان عزیزحواسشون باشه که حتما یه کپی از پاسبورت پیششون از قبل باشه
موقع دریافت ویزای یه ضرب چون پاسبورت واسه اماده شدن ویزا پیش سفارت میمونه وروز دریافت ویزا باید حتما کپی پاسبورت روهمراه داشته باشید تا برای دریافت ویزا راهتون بدن داخل.
اگه نداشته باشین یه مقدار معطلی و دردسر داره
یکی از دوستان کپی پاسبورت نداشت بنده خدا با نشون دادن بلیط برگشتش به ایران ویه مقدار دردسر راهش دادن داخل.
احتمالا بچه های کلیر خورده هم باید همراهشون باشه موقع دریافت ویزا.
در ضمن سعی کنید به همراه اصل کارت واکسن پاستور یه کپی از کارت واکسن پاستورهم همراهتون باشه
من به دکتر کریستین کپی کارت واکسن پاستور رو دادم واصل کارت پیش خودم موند
ویزای یه ضرب ایروان april

(2013-05-19 ساعت 15:54)alireza222 نوشته:  سلام به همه عزیزان
دوستان عزیزحواسشون باشه که حتما یه کپی از پاسبورت پیششون از قبل باشه
موقع دریافت ویزای یه ضرب چون پاسبورت واسه اماده شدن ویزا پیش سفارت میمونه وروز دریافت ویزا باید حتما کپی پاسبورت روهمراه داشته باشید تا برای دریافت ویزا راهتون بدن داخل.
اگه نداشته باشین یه مقدار معطلی و دردسر داره
یکی از دوستان کپی پاسبورت نداشت بنده خدا با نشون دادن بلیط برگشتش به ایران ویه مقدار دردسر راهش دادن داخل.
احتمالا بچه های کلیر خورده هم باید همراهشون باشه موقع دریافت ویزا.
در ضمن سعی کنید به همراه اصل کارت واکسن پاستور یه کپی از کارت واکسن پاستورهم همراهتون باشه
من به دکتر کریستین کپی کارت واکسن پاستور رو دادم واصل کارت پیش خودم موند
دوست عزیزم تبریک صمیمانه ما رو بپذیر و برای کلیر خورده ها دعا کن. موفق باشین
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-05-18 ساعت 18:54)سمانه777 نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 18:33)proje نوشته:  آیابرای روزهای شنبه و یکشنبه امکان گرفتن وقت دکتر وجود دارد؟
خیر اگر مثلا دوشنبه یا سه شنبه مصاحبه دارید فقط جمعه وقت میدن

ولی مثل اینکه شنبه ها هم هستند:
Dr. Kristine R. Khachatryan
Muratsan University Hospital
2nd floor (entrance from policlinic side)
Examination Room 222 114 Muratsan St
9am – 4pm Monday-Saturday
Tel. (37410) 56-72-65 (work)
(37491) 20-51-43 (mobile)
E-mail: kristinekhachatryan@ymail.com

Dr. Anush M. Ordyan
Muratsan University Hospital
2nd floor (entrance from policlinic side)
Examination Room 222 114 Muratsan St
9am – 4pm Monday-Saturday
Tel. (37410) 55-69-06 (work)
(37491) 41-00-31 (mobile)
(37410) 26-58-55 (home)
E-mail: anushordyan@mail.ru
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

چطوريه كه از ترمينال آزادي تا ايروان نفري ١٢٠هزار تومنه ولي از مرز نوردوز تا ايروان ١٠٠ د.ل.اره؟؟؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، nooshshahnar ، امیر مهاجر ، afshinghwink ، Ehsan1358
(2013-05-19 ساعت 16:41)گل نهال نوشته:  چطوريه كه از ترمينال آزادي تا ايروان نفري ١٢٠هزار تومنه ولي از مرز نوردوز تا ايروان ١٠٠ د.ل.اره؟؟؟

فکر کنم 100 دلار هزینه ماشین دربست باشه ......Wink
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
سلام مهاجراي گل

راهنمايي لطفاٌ

من از 1 تا 8 جون ايروانم
هنوز هيچ جارو بوک نکردم ، نظرتون چيه ؟ کجا خوبه هم WIFI داشته باشه هم حمام خصوصي ، زيادم گرون نباشه؟
هتل ؟ هاستل؟ آپارتمان ؟ گرامي هاستل ؟ تاتو ؟

کمکم کنين ، داره دير ميشه خب
#Dani#2013#visa 15 AUG#Yerevan#Huston
(2013-05-19 ساعت 15:52)afshinghwink نوشته:  

همه چی همونطور که بقیه دوستان گفته بودند مرتب و راحتتر از اون چیزی که فکر می کنید نگران نباشید و به همونی که لاتاری رو تقدیر شما کرد بسپاریدش .

روز مصاحبه ما يکی دیگه از دوستان گل مهاجر سرا رو اونچا دیدیم که همزمان با ما مصاحبه داشتند و یکضرب گرفتند که خیلی خوشحال شدیم و از اینجا دوباره بهشون تبریک میگم Big GrinBig GrinBig Grin

درود بر شماWink

برای ما افتخار بزرگی یود که با شما آشنا شدیم مطمئن هستم بزودی ویزای شما هم آماده میشه

مواظب خودتون باشین

مرسی افشین جان

همچنین برای ما، خیلی خوشحال شدم که یک ضرب گرفتید
از صمیم قلب براتون آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم همیشه در کنار خانواده محترمتون پیروز و شاد باشید
به امید دیدارشما در لاس وگاس آمریکا Cool

(2013-05-19 ساعت 13:06)امیر مهاجر نوشته:  

منتظرسرا در انتظار تاریخ مصاحبه شماست. Big Grin
امیر جان ما تاریخ مصاحبه مون جمعه 17 می بود مثل این که زحمت ثبتش با شماست متشکر از زحمت شما
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
(2013-05-19 ساعت 16:41)گل نهال نوشته:  چطوريه كه از ترمينال آزادي تا ايروان نفري ١٢٠هزار تومنه ولي از مرز نوردوز تا ايروان ١٠٠ د.ل.اره؟؟؟

خوب گل نهال جان با 120 هزار تومان با اتوبوس هزینه یک نفر میشه تا ایروان / ولی 100 دلار هزینه 4 نفر میشه تا ایروان / یعنی اگر 4 نفر هم تو یه سواری بشینند برند به ایروان از مرز همون 100 دلار رو میدند باهم / به عبارتی 100 دلار هزینه دربستیه از مرز تا ایروان
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink ، el333 ، jazirehh ، nooshshahnar ، parsush
(2013-05-20 ساعت 01:23)Old_Man نوشته:  

خوب گل نهال جان با 120 هزار تومان با اتوبوس هزینه یک نفر میشه تا ایروان / ولی 100 دلار هزینه 4 نفر میشه تا ایروان / یعنی اگر 4 نفر هم تو یه سواری بشینند برند به ایروان از مرز همون 100 دلار رو میدند باهم / به عبارتی 100 دلار هزینه دربستیه از مرز تا ایروان
مطمئنيد 100 دلار؟ من فكر ميكنم 100 درام باشه.
كيس نامبر 91XX , مصاحبه 1 July ايروان , كلير بعد از 39 روز Big Grin
تشکر کنندگان: گل نهال
یه مطلب برای آگاهی دوستانی که با ماشین شخصی می رند ایروان

بعد از این که از گمرک ارمنستان بیرون میاييد باید ماشین تون رو برای 10 الی 15 روز بستگی به زمانی که گمرک ارمنستان براتون کاپوتاز کرده بیمه کنید که نماینده شرکت انینگو یا شرکت سیل دم در داخل یه کیوسک ماشین رو بیمه می کنند حواستون باشه اینها آدم ها متقلبی هستند هزینه بیمه شما برای اون مدت بین 2500 درام تا 4500 درام می شه و نکته دیگه این که علاوه بر برچسب بیمه که بهتون می ده حتما از شون رسید بخواهید و مبلغ پرداختی تون رو با رسید حتما چک کنید و گرنه 19000 درام شارژتون می کنه بدون اینکه بهتون رسید بدن و در واقع ماشین رو 15 روز بیمه می کنه
این پول رو از من اضافه گرفته بود که با اطلاع رسانی به موقع دوست گل مهاچر سراییمون آرتین عزيز و مراجعه به دفتر مرکزی و تهدیدشون به این که این مطلب رو به سفارت ایران و سازمان اتومبیلرانی گزارش خواهم کرد و اینکه من وکیلم و این پرونده رو تا انتهاش با هاتون میرم پس از کلی پرو بازی از دفتر مرکزی گرفته تا لب مرز بالاخره 15000 دزام اضافی که به جیب زده بودن رو از شون پس گرفتم تا اونا باشن دیگه از این کلاه برداری ها نکنن و دوم اینکه ثابت کنم سر بچه تهرون رو نمی تونند کلاه بزارند Big GrinBig Grin
اینو براتون نوشتم تا به همه دوستان که می خوان با ماشین شخصی شون برند اطلاع رسانی کنید تا سرشون سر مرز کلاه نگذارند Wink
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
دوستان سلام
اگر نقشه ای به فارسی یا انگلیسی از شهر ایروان موجود هستش لطف کنید برا دانلود بذارید ممنونم ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: battosai ، proje
(2013-05-20 ساعت 08:42)KIMIA2005 نوشته:  دوستان سلام
اگر نقشه ای به فارسی یا انگلیسی از شهر ایروان موجود هستش لطف کنید برا دانلود بذارید ممنونم ...
توی امضای سمانه 777 اطلاعات ایروان هست یه نگاهی بندازید
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: afshinghwink ، گل نهال ، proje ، hamedhamed ، Ehsan1358
سلام به دوستان.
من به خاطر تاریخ مصاحبه مجبورم از پنجشنبه 27 جون تا پنجشنبه هفته بعد یعنی 4 جولای ارمنستان باشم. برای گرفتن خونه هم کسانی رو دارم که اونجا کمک کنن یه خونه بگیریم ولی برای کاهش هزینه پیشنهاد می دم اگر کسی برنامه اش شبیه برنامه من هست یا اشتراک در زمان سفر داریم با هم خونه بگیریم. اگر شبی 30 تا 40 دلار باشه هر خونه متوسط و سه نفر باشیم هزینه خیلی پایین میاد. دوستانی که تمایل دارند یا پیشنهاد بهتر دارند از طریق پیام خصوصی پیغام بذارن.
البته با اجازه مدیران محترم سایت.
کیس نامبر:--2013AS96 : نامه اول:22 اکتبر
افراد کیس:یک نفر :کارنت: 10 می 2013 : نامه دوم 18 می 2013
تاریخ مصاحبه: هفته اول جولای 2013
ویزای یک ضرب. مقصد اول کالیفرنیا.
Cool
تشکر کنندگان: afshinghwink ، گل نهال ، Ehsan1358 ، proje

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان