کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-05-31 ساعت 01:34)Carrot نوشته:  من تو فرمهام تاریخ میلادی دیپلم و پیش رو یک سال اشتباه نوشتم این رو وقتی متوجه شدم که ترجمه هام رو گرفتم دیدم یک سال فرق میکنه / به نظرتون فرم رو اصلاح کنم یکی دیگه و با خودم ببرم مصاحبه یا اونجا خودشون اصلاح میکنند؟؟؟ آخه تو سفرنامه ها خوندم افسر با خودکار اشتباه ها رو اصلاح میکنه / نظر شما چیه؟

قبل از قسم خوردن به افیسر بگو درستش میکنه.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink ، iman63ir
سلام دوستان
ببخشید فرم ویزای سفر زمینی رو از کجا می تونم دانلود کنم؟
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: afshinghwink
متن نامه دكتر رو آماده كرديم و گفتيم كه مصاحبمون فلان روزه و وقت مديكال بهمون بديد
دوستان گفتن كه وقت پيشنهاديتون را هم به دكتر بگيد، ميشه يه متن كه توش متن وقت پيشنهادي خودمون هست بهم بگيد؟؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: mrr777 ، dana ، afshinghwink
(2013-05-31 ساعت 02:04)گل نهال نوشته:  متن نامه دكتر رو آماده كرديم و گفتيم كه مصاحبمون فلان روزه و وقت مديكال بهمون بديد
دوستان گفتن كه وقت پيشنهاديتون را هم به دكتر بگيد، ميشه يه متن كه توش متن وقت پيشنهادي خودمون هست بهم بگيد؟؟

نیازی نیست گل نهال عزیز. خودشون بهترین زمان رو بهتون می دن و ازتون میخوان کانفیرمش کنید اگر از وفتش خوشتون نیومد Coolبعدا می تونید بخواید عوضش کننSmile
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink ، rouzbehdarvishi
(2013-05-31 ساعت 02:04)گل نهال نوشته:  متن نامه دكتر رو آماده كرديم و گفتيم كه مصاحبمون فلان روزه و وقت مديكال بهمون بديد
Dear madam
I here with request an appointment for the following on 00-00-2013
asami
We have to appear before American Embassy for visa on 00-00-2013.
It is much appreciated if you would replay and confirm all in order.
Best Regards
esmetoon
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink ، iman63ir

Dear Dr...
We have an interview appointment on...in United States Embassy,We need an appointment for medical exmanitation.We prefer to have the medical examination on....,Looking forward to hear from you.
Yours sincerely,
....

(2013-05-31 ساعت 12:49)wITCH نوشته:  

Dear Dr...
We have an interview appointment on...in United States Embassy,We need an appointment for medical exmanitation.We prefer to have the medical examination on....,Looking forward to hear from you.
Yours sincerely,
....
توی جای خالی اول اسم دکتر رو بنویسین،بجای we اسمهاتون رو و کیس نامبر،و بعد به جای نقطه چین بعدی تاریخ مصاحبه و نقطه چین آخر تاریخی که میخواین برین پیش دکتر Smile
93##, ۱نفر ,ایروان
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink ، kambiz12
(2013-05-31 ساعت 01:42)Sany58 نوشته:  سلام دوستان
ببخشید فرم ویزای سفر زمینی رو از کجا می تونم دانلود کنم؟
فرم ویزامن دانلودکردم به دردنخوردقدیمی بود.اگررفتم این دفعه یه دونه اضافی میارم میذارم سایت
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: گل نهال
دوستان من تازه کلیر شدم تصمیم دارم 1شنبه با اتوبوس برم ایروان و 2شنبه هم پاسم و تحویل بدم...
اگه کسی همسفر میشه خوشحال میشم پیام بده
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
تشکر کنندگان: mlo ، afshinghwink ، hana_fd ، گل نهال ، jjbahale ، Ehsan1358
(2013-05-31 ساعت 19:40)majid.s نوشته:  دوستان من تازه کلیر شدم تصمیم دارم 1شنبه با اتوبوس برم ایروان و 2شنبه هم پاسم و تحویل بدم...

من پنجشنبه 16 خرداد میرم / صبر کن باهم بریم با اتوبوس
تشکر کنندگان: afshinghwink
یک سوال . آی ام سو ساری که اینجا مطرح میکنم . تمام صفحات پاسپورت را کپی بگیرم ؟؟/
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، afshinghwink
(2013-05-31 ساعت 22:25)nikan_sh نوشته:  یک سوال . آی ام سو ساری که اینجا مطرح میکنم . تمام صفحات پاسپورت را کپی بگیرم ؟؟/

یور ولکام.. خیر همه صفحات لازم نیست...فقط صفحه عکس و مشخصات..بای
تشکر کنندگان: nikan_sh ، iman63ir
هلپپپپپپپپپپپپپپپپپ آی نید گرین هلپ نووووووو
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان:
(2013-05-31 ساعت 21:54)Carrot نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 19:40)majid.s نوشته:  دوستان من تازه کلیر شدم تصمیم دارم 1شنبه با اتوبوس برم ایروان و 2شنبه هم پاسم و تحویل بدم...

من پنجشنبه 16 خرداد میرم / صبر کن باهم بریم با اتوبوس
مرسی دوست من اما اگه 5شنبه بریم به تعطیلی آخر هفته میخوریم و اینجوری مجبورم بیشتر بمونم واسه صدور ویزا.. .
64##/ افراد کیس:1 نفر/ مصاحبه: 10 آپریل-ایروان/کلیرنس بعد از 50 روز/ ایالت انتخابی: ویرجینیا
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink ، tajhizgaran
ببخشید دوستان من این متن رو آماده کردم که امشب واسه هم دکتر آنوش و هم کریستین بفرستم فقط نمیدونم کجای این نامه اسمهامون و کیس نامبرمونو بنویسم..لطفا اگه ایرادی هم داره بهم بگید.ممنونم
Dear Dr. Anoush

Having received my exact date of interview on (July,*,2013) at the U.S. Embassy Consular in Yerevan for a diversity visa, We need an appointment for medical exmanitation. We prefer to have the medical examination on (July,*,2013).
Thanks in advance
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: afshinghwink ، kambiz12 ، tajhizgaran ، jazirehh ، عضو باسابقه
(2013-06-01 ساعت 00:27)گل نهال نوشته:  ببخشید دوستان من این متن رو آماده کردم که امشب واسه هم دکتر آنوش و هم کریستین بفرستم فقط نمیدونم کجای این نامه اسمهامون و کیس نامبرمونو بنویسم..لطفا اگه ایرادی هم داره بهم بگید.ممنونم
Dear Dr. Anoush

Having received my exact date of interview on (July,*,2013) at the U.S. Embassy Consular in Yerevan for a diversity visa, We need an appointment for medical exmanitation. We prefer to have the medical examination on (July,*,2013).
Thanks in advance
زیاد مهم نیست چه جور بنویسی
من اینجور فرستادم:

Dear Dr. Kristin

hi,

I am Hamedhamed. My wife and I have an interview appointment at the U.S. Embassy Consular in Yerevan for a diversity visa on April 04, 2013.

I would be wondered if you set an appointment for medical examination before the April 04, 2013.

I will be appreciated if this time be around April 02, 2013.

Best regards,

Hamedhamed
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان