کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-06-01 ساعت 00:47)hamedhamed نوشته:  زیاد مهم نیست چه جور بنویسی
من اینجور فرستادم:

Dear Dr. Kristin

hi,

I am Hamedhamed. My wife and I have an interview appointment at the U.S. Embassy Consular in Yerevan for a diversity visa on April 04, 2013.

I would be wondered if you set an appointment for medical examination before the April 04, 2013.

I will be appreciated if this time be around April 02, 2013.

Best regards,

Hamedhamed

ممنون آقا حامد
كيس نامبر نبايد بنويسيم توي نامه؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: afshinghwink ، tajhizgaran
(2013-05-31 ساعت 21:54)Carrot نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 19:40)majid.s نوشته:  دوستان من تازه کلیر شدم تصمیم دارم 1شنبه با اتوبوس برم ایروان و 2شنبه هم پاسم و تحویل بدم...
اگه کسی همسفر میشه خوشحال میشم پیام بده

من پنجشنبه 16 خرداد میرم / صبر کن باهم بریم با اتوبوس

دوستان مامان من هم آخر خرداد با اتوبوس می خوان برن الان دارم سفرنامه مووج رو می خونم نوشته جاده خطرناکه و یه اتوبوس چپ کرده، خیلی نگران شدم، نوشته سواری امن تره، حالا تصمیم با خودتونه اگر با اتوبوس رفتین بیاین بگین جاده چطور بود، سفر به سلامت
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: afshinghwink ، tajhizgaran ، Ehsan1358
(2013-06-01 ساعت 01:48)Sany58 نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 21:54)Carrot نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 19:40)majid.s نوشته:  دوستان من تازه کلیر شدم تصمیم دارم 1شنبه با اتوبوس برم ایروان و 2شنبه هم پاسم و تحویل بدم...
اگه کسی همسفر میشه خوشحال میشم پیام بده

من پنجشنبه 16 خرداد میرم / صبر کن باهم بریم با اتوبوس

دوستان مامان من هم آخر خرداد با اتوبوس می خوان برن الان دارم سفرنامه مووج رو می خونم نوشته جاده خطرناکه و یه اتوبوس چپ کرده، خیلی نگران شدم، نوشته سواری امن تره، حالا تصمیم با خودتونه اگر با اتوبوس رفتین بیاین بگین جاده چطور بود، سفر به سلامت

من بار اولم نیست که میرم ارمنستان / من اون راه رو خیلی رفتم / خطرناک که چه عرض کنم فقط یه خورده مونده به قاپان گردنه داره / اگه زمستان بود آره خطرناک میشود ولی الان چیزی نیست نترسید
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink ، majid.s ، amiz.abdollah ، tajhizgaran ، Ehsan1358
دوستاي خوبم ما الان ايروانيم و همه جيز خيلي تا الان خيلي خوبو راحت پيش ميره. هوا هم عاليه .
يك خونه دو خوابه كرفتيم با سلي جون و همسرش شبي 65 دلار تقريبا 2 دقيقه تا ميدون جمهوري پياده روي داره همسفرهامونم كه فوق العاده هستن.
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
سلام دوستان
میشه لطفا دوستان راهنمایی کنند که قیمت بنزین در ارمنستان چنده ؟ و اینکه تقریبا از لب مرز رفت و برگشت تا ایروان چند کیلومتره یا چقدر بنزین مصرف میشه؟ توضیح اینکه ما می خواهیم با 206 بریم. راستی بیمه را هم توضیح بدید ممنون میشم.
مرسی
c/n:2013AS97##، تاریخ رویت قبولی: آبان 91 ، تاریخ ارسال فرمها: اسفند 91 ، 2نفر، تاريخ كارنت شدن:10مي، نامه دوم:17می، مصاحبه: ایروان 10 جولاي. كليرنس: 8 آگوست. دريافت ويزا: 16 آگوست Smile مقصد واشنگتن.
تشکر کنندگان: afshinghwink ، tajhizgaran
سلام دوستان
من ظهر پرواز دارم به ايروان اما متاسفانه هنوز هتل نگرفتم، ميخوام برم اونجا خونه اجاره كنم. تو فرودگاه ازينايي كه خونه اجاره ميدن هستن ؟ كجاي فرودگاهن معمولن. يا اگه كسيو ميشناسين كه اونجا خونش خوب باشه و wifi هم داشته باشه بهم شمارشو بدين
لطفن راهنماييم كنين ، ديرهههههههه عصر پرواز دارمSadSadSad
#Dani#2013#visa 15 AUG#Yerevan#Huston
تشکر کنندگان: afshinghwink ، tajhizgaran ، dana ، nooshshahnar ، گل نهال ، mrr777
با بلیط هواپیما چقدر ارز مسافرتی میدن؟ به چه نرخی؟
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
تشکر کنندگان: afshinghwink
(2013-06-01 ساعت 11:54)دني نوشته:  سلام دوستان
من ظهر پرواز دارم به ايروان اما متاسفانه هنوز هتل نگرفتم، ميخوام برم اونجا خونه اجاره كنم. تو فرودگاه ازينايي كه خونه اجاره ميدن هستن ؟ كجاي فرودگاهن معمولن. يا اگه كسيو ميشناسين كه اونجا خونش خوب باشه و wifi هم داشته باشه بهم شمارشو بدين
لطفن راهنماييم كنين ، ديرهههههههه عصر پرواز دارمSadSadSad

دوست عزیز نگران نباشید هنگامی که میخواهید از فرودگاه خارج شوید ی سالن بزرگی هست اکثر دلالها اونجا هستند که شما می تونید از اونها خونه اجاره کنید قیمتهاشونم بد نیست ولی حتما ازشون تخفیف بگیرید(چونه بزنید)
با ارزوی موفقیتBig Grin
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
تشکر کنندگان: jazirehh ، afshinghwink ، nooshshahnar ، mlo ، گل نهال ، mrr777
قیمت بنزین هر لیتر 4500 تومن هستش
از لب مرز تا ایروان هم حدود همین فاصله از اینجا تا لبه مرزه
تشکر کنندگان: afshinghwink ، mlo ، گل نهال ، kambiz12 ، iman63ir ، SHABAH51
IKA . imam khomeini air port go to yervan
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: afshinghwink ، Nasimmmm
هر چی گشتم برای دوشنبه بلیط هواپیما نبود، برای 10 جون گرفتم، نسبت به 2 ماه پیش 100 هزار تومن ارزونتر شده Big Grin
کیس نامبر:58xx ایروان ،4 نفر، مصاحبه: 8/4/13 ،کلیر:30/5/13،ویزا: 14/6/13، سفرنامه، ورود به آمریکا: 28/8/13
تشکر کنندگان: گل نهال ، iman63ir ، mrr777 ، Nasimmmm ، afshinghwink
سلام آدرس بيمارستان ارمنستان به زبان ارمني را مي خوام كه به تاكسي نشون بدم. كسي داره برام بذاره
كيس نامبر 91XX , مصاحبه 1 July ايروان , كلير بعد از 39 روز Big Grin
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، afshinghwink
(2013-06-01 ساعت 14:50)hutsa83 نوشته:  سلام آدرس بيمارستان ارمنستان به زبان ارمني را مي خوام كه به تاكسي نشون بدم. كسي داره برام بذاره
برو تو سفرنامه ی hamedhamed گذاشته هم بیمارستان هم سفارت
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink
بچه هامن خیلی استرس دارم گاهی دست خودم نیست شما چطوری این قدر بدون استرس کاراتون راانجام می دهید خیلی دوست دارم بدونم.
تشکر کنندگان: گل نهال ، tajhizgaran ، Ali.US ، parsush ، afshinghwink
(2013-06-01 ساعت 16:56)BEROLIN نوشته:  بچه هامن خیلی استرس دارم گاهی دست خودم نیست شما چطوری این قدر بدون استرس کاراتون راانجام می دهید خیلی دوست دارم بدونم.

استرس واسه چي؟؟!!! من كه اينقدر خوشحالم كه قراره اين خوان رو هم طي كنم كه نگو، تقريباً جزو مهمترين مراحله مصاحبه، اينقدر هم كه دوستان گفتن راحته اصلاً استرس ندارم و فقط ميخوام زود برسه و تموم بشه و زود ويزا بگيريم
يه خرده سفرنامه ايرواني ها رو بخون
من كه زودتر از شما هستمم هنوز هيچكاري نكردم
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، ashkan1188 ، sasbk ، mrr777 ، nooshshahnar ، Chosey ، afshinghwink ، mohajer13 ، godot

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان