کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-06-01 ساعت 14:50)hutsa83 نوشته:  سلام آدرس بيمارستان ارمنستان به زبان ارمني را مي خوام كه به تاكسي نشون بدم. كسي داره برام بذاره

بیمارستان
[عکس: 71538725466354922665.jpg]

سفارت
Մեր հեռախոսահամարն է (+374 10) 49-46-86
Մեր փոստային հասցեն է.
ՀՀ, Երևան 0082, Ամերիկյան պող 1, հյուպատոսական բաժին, ԱՄՆ դեսպանատուն
----------------------------------------------------------------------------
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: گل نهال ، tajhizgaran ، iman63ir ، hutsa83 ، afshinghwink ، Nasimmmm ، nooshshahnar ، Chosey ، Ehsan1358
سلام دوستان اميدوارم همگي موفق باشيد من شماره كسي كه مستقيم بدون واسطه ازش خونه گرفتم رو دارم اگه كسي خواست در خدمتم
كيس:2013AS7000,كليرنس ٣ آگوست ايروان مقصد نيويورك شايدم لاس وگاس
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink
(2013-06-01 ساعت 22:41)emade307 نوشته:  سلام دوستان اميدوارم همگي موفق باشيد من شماره كسي كه مستقيم بدون واسطه ازش خونه گرفتم رو دارم اگه كسي خواست در خدمتم

چند گرفتی شبی؟؟؟ شمارش رو بده بی زحمت
تشکر کنندگان: emade307 ، afshinghwink ، proje
(2013-06-01 ساعت 09:20)kambiz12 نوشته:  سلام دوستان
میشه لطفا دوستان راهنمایی کنند که قیمت بنزین در ارمنستان چنده ؟ و اینکه تقریبا از لب مرز رفت و برگشت تا ایروان چند کیلومتره یا چقدر بنزین مصرف میشه؟ توضیح اینکه ما می خواهیم با 206 بریم. راستی بیمه را هم توضیح بدید ممنون میشم.
مرسی

;کامبیز جان کی میری ما هم با ماشین داریم میریم بهبینیم اگه بشه با هم بریم هم امن تره هم بهتر من 30 خرداد باید اونجا باشم یعنی 28 خرداد می رم تبریز شبو می مونیم و فرداش صبح تو روز میریم
Regards,
Houman
AS2013874#
تشکر کنندگان: گل نهال ، emade307 ، afshinghwink ، kambiz12 ، proje
بچه ها ما هتل Herazdan جا گرفتیم 7 شب شد دقیقا 000/000/3 تومان اتاق Triple من و همسرم و دوتا بچه هامون. دارم با ماشین خودم میرم زمینی, 28 خرداد حرکت می کنیم چون 30 خرداد یعنی جمعه 9.5 صبح مدیکال داریم پیش کریستین. یک نفر جا داریم که می تونیم ببریم زمینی اگر کسی دوشت داشت با خانواده بیاد. راستی اگر کسی با ماشین خودش تو این تاریخ می یاد بگه که دو ماشینه بریم

2013AS00087##
تاریخ مدیکال : جمعه 21 Jun
تاریخ مصاحبه: چهارشنبه 26 Jun
تعداد: 4 نفر
هتل : Herazdan
سفر: خودروی شخصی
Regards,
Houman
AS2013874#
تشکر کنندگان: afshinghwink ، mlo ، nooshshahnar ، dana ، proje ، Ehsan1358
(2013-06-02 ساعت 00:10)cieofficer نوشته:  بچه ها ما هتل Herazdan جا گرفتیم 7 شب شد دقیقا 000/000/3 تومان اتاق Triple من و همسرم و دوتا بچه هامون. دارم با ماشین خودم میرم زمینی, 28 خرداد حرکت می کنیم چون 30 خرداد یعنی جمعه 9.5 صبح مدیکال داریم پیش کریستین. یک نفر جا داریم که می تونیم ببریم زمینی اگر کسی دوشت داشت با خانواده بیاد. راستی اگر کسی با ماشین خودش تو این تاریخ می یاد بگه که دو ماشینه بریم

2013AS00087##

دوست عزيز بهتره كه توي تاپيك عمومي تاريخ و ساعت دقيق مصاحبه و مديكالتون گفته نشه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: emade307 ، afshinghwink ، iman63ir ، proje
berolin استرس نداره ما که انقدر بهمون خوش میگذره با بچه ها که اصلا یادمون رفته برای چی اومدیم!!! مدیکال آسونتر از آب خوردنه مصاحبه که هنوز نرفتیم ولی واقعا هیچ استرسی نداره وقتتونو با تفریح و آشنایی با دوستای مهاجر سرایی بگذرونین
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
(2013-06-02 ساعت 00:10)cieofficer نوشته:  بچه ها ما هتل Herazdan جا گرفتیم 7 شب شد دقیقا 000/000/3 تومان اتاق Triple من و همسرم و دوتا بچه هامون. دارم با ماشین خودم میرم زمینی, 28 خرداد حرکت می کنیم چون 30 خرداد یعنی جمعه 9.5 صبح مدیکال داریم پیش کریستین. یک نفر جا داریم که می تونیم ببریم زمینی اگر کسی دوشت داشت با خانواده بیاد. راستی اگر کسی با ماشین خودش تو این تاریخ می یاد بگه که دو ماشینه بریم

2013AS00087##

دوست عزيز ما تو ايروان خونه اجاره كرديم خداييش خونه اش خيلي تميز بود همه چي هم داشت براي ١٤ شب ٤٥٠ دلار،به نظرم از هتل خيلي بهتر وبا صرفه تر بود به نظرم ميتونيد روي اين گزينه هم فكر كنيد،در هر صورت موفق باشيد
تشکر کنندگان: afshinghwink ، nooshshahnar
(2013-06-01 ساعت 23:44)cieofficer نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 09:20)kambiz12 نوشته:  سلام دوستان
میشه لطفا دوستان راهنمایی کنند که قیمت بنزین در ارمنستان چنده ؟ و اینکه تقریبا از لب مرز رفت و برگشت تا ایروان چند کیلومتره یا چقدر بنزین مصرف میشه؟ توضیح اینکه ما می خواهیم با 206 بریم. راستی بیمه را هم توضیح بدید ممنون میشم.
مرسی

;کامبیز جان کی میری ما هم با ماشین داریم میریم بهبینیم اگه بشه با هم بریم هم امن تره هم بهتر من 30 خرداد باید اونجا باشم یعنی 28 خرداد می رم تبریز شبو می مونیم و فرداش صبح تو روز میریم

سلام دوست عزيز بنزين ليتري ٤٨٠-٥٠٠ درامه،از لب مرز هم تا خود ايروان ٣٨٠ كيلومتره و اينكه بيمه رو هم ميتوني لب مرز با ٣٠٠٠ درام بگيري فقط مواظب باش بيشتر ازت نگيرن،سفر خوبي داشته باشي و ويزاي يكضرب بگيري به اميد خدا
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink ، kambiz12
دوستان خوبمWink

بچه هایی که الان یروان هستند و به امید خدا ویزای یکضرب رو میگیرن و از راه زمینی برمیگردن در نظر داشته باشن که موقع ورود به ایران برادران بسیار محترم و وظیفه شناس حراست از ویزا و مراحل انجام اون سوال خواهند کرد...... لطفا با این برادران همکاری کامل رو داشته باشین در ضمن از شما آدرس و شماره منزل و موبایل رو می خوان چون باید در سیستم وارد کنن ..رفتارشون هم بسیار خوب و صمیمیه چون دوست و هم کیش و هموطن ما هستن از من پرسیدن چرا می خوای به ا م ر ی ک ا بری؟ و منم گفتم می خوام درس بخونم و برگردم و بعد گفتن این ویزای شما دانشجویی نیست که!!!!!!!!!!!!!!! گفتم بله این ویزا باعث میشه من مخارج تحصیلم به یک دهم کاهش پیدا کنه و اجازه کار هم داشته باشم ولی اگر ویزای دانشجویی بگیرم یک دانشجوی اینترنشنال حساب میشم و اون موقع دیگه نه میتونم کارکنم و نه می تونم درس بخونم چون مخارجم بالا میره...و به نظر من هم خیلی از بچه ها همین هدف رو دارن... همین و بس ..........بچه ها منتظرم خبرهای یکضرب بشنوماBig Grinمواظب خودتون باشین بدرود
ببخشید دوبا ره می پرسم. با بلیط هواپیما چقدر ارز مسافرتی میدن؟ به چه نرخی؟
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
تشکر کنندگان:
(2013-06-02 ساعت 12:53)babash نوشته:  ببخشید دوبا ره می پرسم. با بلیط هواپیما چقدر ارز مسافرتی میدن؟ به چه نرخی؟

٣٠٠دلار به نرخ ٢٥٠٠ تومن
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، afshinghwink ، گل نهال ، babash ، iman63ir
(2013-06-02 ساعت 01:21)parsush نوشته:  berolin استرس نداره ما که انقدر بهمون خوش میگذره با بچه ها که اصلا یادمون رفته برای چی اومدیم!!! مدیکال آسونتر از آب خوردنه مصاحبه که هنوز نرفتیم ولی واقعا هیچ استرسی نداره وقتتونو با تفریح و آشنایی با دوستای مهاجر سرایی بگذرونین

دوستان عزیز من فکر نمی کنم کسی به اندازه من استرس داشته باشه من تمان این مراحل رو هفته پیش گذروندم و موفق شدم یک ضرب ویزا بگیرم اگه استرس داشته باشید به مشکل بر می خورید فقط قبل رفتن مدارک کامل کنید و حتما رسیدید ارمنستان یک سیم کارت بگیرید اگه هر سوالی داشتین من در خدمتم. امیدوارم موفق باشید.
(2013-06-02 ساعت 15:22)بهنوش نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 01:21)parsush نوشته:  berolin استرس نداره ما که انقدر بهمون خوش میگذره با بچه ها که اصلا یادمون رفته برای چی اومدیم!!! مدیکال آسونتر از آب خوردنه مصاحبه که هنوز نرفتیم ولی واقعا هیچ استرسی نداره وقتتونو با تفریح و آشنایی با دوستای مهاجر سرایی بگذرونین

دوستان عزیز من فکر نمی کنم کسی به اندازه من استرس داشته باشه من تمان این مراحل رو هفته پیش گذروندم و موفق شدم یک ضرب ویزا بگیرم اگه استرس داشته باشید به مشکل بر می خورید فقط قبل رفتن مدارک کامل کنید و حتما رسیدید ارمنستان یک سیم کارت بگیرید اگه هر سوالی داشتین من در خدمتم. امیدوارم موفق باشید.

سلام به بهنوش عزیز. با توجه به اینکه سفرنامه های کاملی تو این سایت در مورد ارمنستان هست شاید لازم نباشه همه مطالب رو ازتون بخوام که مطرح کنید. ولی میشه به صورت خلاصه مواردی که مهمه و شاید تو این روزها نسبت به سفرنامه های قبلی تغییر کرده رو بازگو بفرمایید. ضمنا در مورد هزینه های سفرتون هم یه توضیحاتی بفرمایید.
کیس نامبر:--2013AS96 : نامه اول:22 اکتبر
افراد کیس:یک نفر :کارنت: 10 می 2013 : نامه دوم 18 می 2013
تاریخ مصاحبه: هفته اول جولای 2013
ویزای یک ضرب. مقصد اول کالیفرنیا.
Cool
تشکر کنندگان: afshinghwink ، گل نهال ، dana
(2013-06-01 ساعت 02:17)Carrot نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 01:48)Sany58 نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 21:54)Carrot نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 19:40)majid.s نوشته:  دوستان من تازه کلیر شدم تصمیم دارم 1شنبه با اتوبوس برم ایروان و 2شنبه هم پاسم و تحویل بدم...
اگه کسی همسفر میشه خوشحال میشم پیام بده

من پنجشنبه 16 خرداد میرم / صبر کن باهم بریم با اتوبوس

دوستان مامان من هم آخر خرداد با اتوبوس می خوان برن الان دارم سفرنامه مووج رو می خونم نوشته جاده خطرناکه و یه اتوبوس چپ کرده، خیلی نگران شدم، نوشته سواری امن تره، حالا تصمیم با خودتونه اگر با اتوبوس رفتین بیاین بگین جاده چطور بود، سفر به سلامت

من بار اولم نیست که میرم ارمنستان / من اون راه رو خیلی رفتم / خطرناک که چه عرض کنم فقط یه خورده مونده به قاپان گردنه داره / اگه زمستان بود آره خطرناک میشود ولی الان چیزی نیست نترسید

واقعا؟ آخه این دوستمون نوشته همش گردنه است من خیلی ترسیدم، از گردنه حیران بدتره یا تو همون مایه هاست؟
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: afshinghwink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان