موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام رفقا من همه اين كارارو برلي خانوادم انجام دادم و يك هفته اي ميشه كه فرستادمشون امريكا اما يك سوال از افسر سفارت ميخواستم بشه كه اكر يكي از دوستان عزيز مهاجر سرا انجام بده ممنون ميشم
هركدوم از دوستان تمايل به قبول برسش دارن ممنون ميشم كامنت بدن
قبلا تبريك قبولي يك به يك دوستان رو عارض هستم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
از دوستاني كه اخيرا ارمنستان بودند 2 تا سئوال داشتم
1 - در اكثر سفرنامه هاي خوندم كه دكتر بهشون گفته يك روز بعد از مصاحبه ،دوباره براي گرفتن برخي مدارك پزشكي مورد نياز در آمريكا پيش دكتر برند. آيا اين درسته يعني نميشه بعد از مصاحبه د صورت يكضرب نبودن برگشت ايران و بايد تا فرداش صبر كنيم.؟
2 - آيا هنوز اعتبار مديكال ارمنستان 1 ساله هستش ؟ چون ظاهراً دكترگفته به زودي عوض ميشه . كسي اطلاع داره از كي عوض ميشه؟
ممنون
كيس نامبر 91XX , مصاحبه 1 July ايروان , كلير بعد از 39 روز
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
دوستانی که امروزمصاحبه دارندبا آرزوی موفقیت لطف کنید یک اطلاعاتی ازاوضاع واحوال داخلی سفارت هم بدید.شلوغه خلوته .ارامنه سوریه وایروان هم آیا مصاحبه داشتندیا نه؟بیشترازچه گروه افرادی درسفارت دیدید؟اینا یک مقداراطلاعات ازکارماهم بدست میده که روبه رشده با نه.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
مدارکی رو که از دکتر میگیریم؟؟؟ یک پاکت در بسته .و بک عکس رو با خودم ببرم سفارت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8XXX * ایروان
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='nikan_sh' pid='351602' dateline='1370255409']
مدارکی رو که از دکتر میگیریم؟؟؟ یک پاکت در بسته .و بک عکس رو با خودم ببرم سفارت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[بله/quote]
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-03 ساعت 15:00)nikan_sh نوشته: مدارکی رو که از دکتر میگیریم؟؟؟ یک پاکت در بسته .و بک عکس رو با خودم ببرم سفارت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط پاكت رو بايد ببرين و عكس لازم نيست. عكس رو بايد صحيح و سالم با خودتون برين آمريكا
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان 300 دلارارز مسافرتی به ارمنستان تعلق میگیره ؟فقط هوایی ؟؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بروبچ سلام
من امروز رفتم مديكال، همه چيز مثل توضيحات دوستان و توي سفرنامه ها بود، خيلي خيلي راحت و ساده و بي استرس.
يه تاريخ داد بهم روز قبل از مصاحبه كه برم و جوابامو بگيرم.
دكتر كريستين خيلي خوش برخورد ، مهربون و لوسي هم همينطور،حتي يه ذره هم گپ زديم.
الانم منتظرم كه روزش برسه برم مداركو بگيرم و واسه مصاحبه آماده شم.
يه دختر خانومي اومده بود با دكتر كار داشت كه مي گفت هفته پيش كه مصاحبه بوده اونو سه نفر ديگه اي كه اونجا بودن همه يه ضرب زدن، اميدوارم قرعه ي ما هم همين شه
به هر حال استرس بي استرس ، ريلكس و با انرژي بريد تو دل كارا
سفارتم تموم شه يه سفرنامه تكميلي ميدم خدمتتون
فعلن
#Dani#2013#visa 15 AUG#Yerevan#Huston
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-03 ساعت 21:32)Carrot نوشته: دوستان یک سوال اورژانسی از بچه هایی که در هنگام ثبت نام در اسپل اسمشان اشتباه کرده بودن و الان مدیکال و مصاحبه رو پشت سر گذاشتند
آیا پاکتی که مدیکال برای سفارت صادر میکنه با اسمی که اسپلش اشتباهه (در نامه دوم کی سی سی) نوشته شده مینویسند یا با اسم صحیح پاسپورت؟؟؟ چون نامه دوم کی سی سی را باید به مدیکال بدیم
اگر مدیکال پاکت رو با اسمی که اسپلش اشتباهه (در نامه دوم کی سی سی) صادر کنه در سفارت قبول میکنند؟؟؟
مرسی
طبق پاسپورت دوست من نگران نباشید...
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
ممکنه من رو راهنمایی کنین که وقتهای خالی سفارت یروان رو چجوری میتونم ببینم؟ من سفارتم رو آنکارا انتخاب کردم اما اگه یروان سریع تر وقت میدن می خوام انتقال بدم. شما از زمان اپرووال چقدر طول کشید که وقت مصاحبه گرفتین؟
ممنونم از جوابتون