کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-06-02 ساعت 20:23)Sany58 نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 02:17)Carrot نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 01:48)Sany58 نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 21:54)Carrot نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 19:40)majid.s نوشته:  دوستان من تازه کلیر شدم تصمیم دارم 1شنبه با اتوبوس برم ایروان و 2شنبه هم پاسم و تحویل بدم...
اگه کسی همسفر میشه خوشحال میشم پیام بده

من پنجشنبه 16 خرداد میرم / صبر کن باهم بریم با اتوبوس

دوستان مامان من هم آخر خرداد با اتوبوس می خوان برن الان دارم سفرنامه مووج رو می خونم نوشته جاده خطرناکه و یه اتوبوس چپ کرده، خیلی نگران شدم، نوشته سواری امن تره، حالا تصمیم با خودتونه اگر با اتوبوس رفتین بیاین بگین جاده چطور بود، سفر به سلامت

من بار اولم نیست که میرم ارمنستان / من اون راه رو خیلی رفتم / خطرناک که چه عرض کنم فقط یه خورده مونده به قاپان گردنه داره / اگه زمستان بود آره خطرناک میشود ولی الان چیزی نیست نترسید

واقعا؟ آخه این دوستمون نوشته همش گردنه است من خیلی ترسیدم، از گردنه حیران بدتره یا تو همون مایه هاست؟

دوست عزیز مثل گردنه حیران نیست / تو آذربایجان شرقی وقتی از شهر کوچک و توریستی کلیبر میری به سمت مرز ارمنستان و آذربایجان گردنه هست که درست شبیه همون گردنه است / ولی من چند بار که رفتم تو همه سفرهام تصادف دیدم تو گردنه ولی هیچکدومش اتوبوس نبود کامیون بودن / یا به کوه خورده بودن یا تو دره افتاده بودن / کلا اگر راننده احتیاط نکنه ماشین میره به دره / اصلا نترس دوست من / حادثه خبر نمیکنه که / آدم از این طرف خیابون رد میشه به اون طرف خیابون ماشین میزنه میمیره / من زیاد با اتوبوس سفر کردم به کشورهای همسایه و یک چیزی به کسانی که با اتوبوس میرن میگم خوب یادتون باشه / وقتی دیدید که راننده خواب آلود رانندگی میکنه اصلا خجالت نکشید و اعتراض کنید یا بکشه ماشین رو بخوابه یه نیم ساعت یا بده به شاگردش برونه
تشکر کنندگان: afshinghwink ، گل نهال ، hamedhamed ، KIMIA2005 ، kambiz12
سلام رفقا من همه اين كارارو برلي خانوادم انجام دادم و يك هفته اي ميشه كه فرستادمشون امريكا اما يك سوال از افسر سفارت ميخواستم بشه كه اكر يكي از دوستان عزيز مهاجر سرا انجام بده ممنون ميشم
هركدوم از دوستان تمايل به قبول برسش دارن ممنون ميشم كامنت بدن
قبلا تبريك قبولي يك به يك دوستان رو عارض هستم.
تشکر کنندگان: afshinghwink
سلام
از دوستاني كه اخيرا ارمنستان بودند 2 تا سئوال داشتم
1 - در اكثر سفرنامه هاي خوندم كه دكتر بهشون گفته يك روز بعد از مصاحبه ،دوباره براي گرفتن برخي مدارك پزشكي مورد نياز در آمريكا پيش دكتر برند. آيا اين درسته يعني نميشه بعد از مصاحبه د صورت يكضرب نبودن برگشت ايران و بايد تا فرداش صبر كنيم.؟
2 - آيا هنوز اعتبار مديكال ارمنستان 1 ساله هستش ؟ چون ظاهراً دكترگفته به زودي عوض ميشه . كسي اطلاع داره از كي عوض ميشه؟
ممنون
كيس نامبر 91XX , مصاحبه 1 July ايروان , كلير بعد از 39 روز Big Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink
دوستانی که امروزمصاحبه دارندبا آرزوی موفقیت لطف کنید یک اطلاعاتی ازاوضاع واحوال داخلی سفارت هم بدید.شلوغه خلوته .ارامنه سوریه وایروان هم آیا مصاحبه داشتندیا نه؟بیشترازچه گروه افرادی درسفارت دیدید؟اینا یک مقداراطلاعات ازکارماهم بدست میده که روبه رشده با نه.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: گل نهال ، KIMIA2005
(2013-05-20 ساعت 11:31)dolood نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 11:02)Nasimmmm نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 09:41)dolood نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 09:37)zzarin نوشته:  
(2013-05-20 ساعت 07:57)dolood نوشته:  خانومهای محترم کمک کنید. از کجا باید کت و شلوار رسمی شیک پیدا کرد؟ توی مفتح همه کت ها مامان بزرگی ان از اون کت کرپ ها که پولک و مروارید دارن. من کت اسپرت و شیک می خوام . مرکز خرید گلستان و تندیس هم رفتم. انگار قحطیه. تو رو خدا به منم بگید.
................................................................................................................
به نظر من فقط هاکوپیان من برای همسرم فقط از اونجا خرید میکنم چون هم قیمتش مناسبه ،هم شیکه ، از همه مهم تر 2 تا شلوارداره ، الان هم تخفیف روز پدر داره

زنونه می خوام Tongue

دبنهامز رو سری بزن... میرداماد و جام جم شعبه داره
مرسی نسیم جون. اونجا می رم حتماً اما یه مغازه هست فقط اگه گرون بود یا پیدا نکردم. میشه بگی خودت چیکار کردیو از کجا خریدی و چی پوشیدی؟ می ترسم تو این زمان کم چیزی پیدا نکنم. دوستانی که رفتن و برگشتن قیمتها و کیفیت و مدل لباس رو تو ایروان چطور دیدن؟ یعنی اینکه اگه اینجا پیدا نکردم می تونم به امید ایروان باشم و اونجا بخرم؟

(2013-06-03 ساعت 10:26)hutsa83 نوشته:  سلام
از دوستاني كه اخيرا ارمنستان بودند 2 تا سئوال داشتم
1 - در اكثر سفرنامه هاي خوندم كه دكتر بهشون گفته يك روز بعد از مصاحبه ،دوباره براي گرفتن برخي مدارك پزشكي مورد نياز در آمريكا پيش دكتر برند. آيا اين درسته يعني نميشه بعد از مصاحبه د صورت يكضرب نبودن برگشت ايران و بايد تا فرداش صبر كنيم.؟
2 - آيا هنوز اعتبار مديكال ارمنستان 1 ساله هستش ؟ چون ظاهراً دكترگفته به زودي عوض ميشه . كسي اطلاع داره از كي عوض ميشه؟
ممنون

دوست عزيز
بعد از معاينه پزشكي براي گرفتن جواب بايستي به دكتر مراجعه كرد ولي بعد از مصاحبه درصورت يك ضرب نبودن ويزا مي توانيد همان روز برگرديد و نيازي به مراجعه مجدد به پزشك نيست
كيس نامبر ٢٠١٣as00008xxx
تشکر کنندگان: iman63ir
مدارکی رو که از دکتر میگیریم؟؟؟ یک پاکت در بسته .و بک عکس رو با خودم ببرم سفارت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8XXX * ایروان
[quote='nikan_sh' pid='351602' dateline='1370255409']
مدارکی رو که از دکتر میگیریم؟؟؟ یک پاکت در بسته .و بک عکس رو با خودم ببرم سفارت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[بله/quote]
تشکر کنندگان: nikan_sh
(2013-06-03 ساعت 15:00)nikan_sh نوشته:  مدارکی رو که از دکتر میگیریم؟؟؟ یک پاکت در بسته .و بک عکس رو با خودم ببرم سفارت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط پاكت رو بايد ببرين و عكس لازم نيست. عكس رو بايد صحيح و سالم با خودتون برين آمريكا
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، گل نهال ، nikan_sh ، hamedhamed ، kambiz12 ، godot
دوستان 300 دلارارز مسافرتی به ارمنستان تعلق میگیره ؟فقط هوایی ؟؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: iman63ir
بروبچ سلام
من امروز رفتم مديكال، همه چيز مثل توضيحات دوستان و توي سفرنامه ها بود، خيلي خيلي راحت و ساده و بي استرس.
يه تاريخ داد بهم روز قبل از مصاحبه كه برم و جوابامو بگيرم.
دكتر كريستين خيلي خوش برخورد ، مهربون و لوسي هم همينطور،حتي يه ذره هم گپ زديم.
الانم منتظرم كه روزش برسه برم مداركو بگيرم و واسه مصاحبه آماده شم.
يه دختر خانومي اومده بود با دكتر كار داشت كه مي گفت هفته پيش كه مصاحبه بوده اونو سه نفر ديگه اي كه اونجا بودن همه يه ضرب زدن، اميدوارم قرعه ي ما هم همين شه Big Grin
به هر حال استرس بي استرس ، ريلكس و با انرژي بريد تو دل كارا
سفارتم تموم شه يه سفرنامه تكميلي ميدم خدمتتون
فعلن
#Dani#2013#visa 15 AUG#Yerevan#Huston
(2013-06-03 ساعت 16:12)KIMIA2005 نوشته:  دوستان 300 دلارارز مسافرتی به ارمنستان تعلق میگیره ؟فقط هوایی ؟؟

بله ٣٠٠ تا فقط به هوايي ارمنستان تعلق ميگيره نه زميني
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، hamedhamed ، kambiz12 ، iman63ir ، jjbahale
(2013-06-02 ساعت 01:56)emade307 نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 23:44)cieofficer نوشته:  
(2013-06-01 ساعت 09:20)kambiz12 نوشته:  سلام دوستان
میشه لطفا دوستان راهنمایی کنند که قیمت بنزین در ارمنستان چنده ؟ و اینکه تقریبا از لب مرز رفت و برگشت تا ایروان چند کیلومتره یا چقدر بنزین مصرف میشه؟ توضیح اینکه ما می خواهیم با 206 بریم. راستی بیمه را هم توضیح بدید ممنون میشم.
مرسی

;کامبیز جان کی میری ما هم با ماشین داریم میریم بهبینیم اگه بشه با هم بریم هم امن تره هم بهتر من 30 خرداد باید اونجا باشم یعنی 28 خرداد می رم تبریز شبو می مونیم و فرداش صبح تو روز میریم

سلام دوست عزيز بنزين ليتري ٤٨٠-٥٠٠ درامه،از لب مرز هم تا خود ايروان ٣٨٠ كيلومتره و اينكه بيمه رو هم ميتوني لب مرز با ٣٠٠٠ درام بگيري فقط مواظب باش بيشتر ازت نگيرن،سفر خوبي داشته باشي و ويزاي يكضرب بگيري به اميد خدا
سلام cieofficer ما چون هفته دوم جولای مصاحبه داریم دیرتر میریم بنابراین متاسفانه سعادت همسفری با شما را نداریم ولی امیدوارم به سلامتی و با ویزای یکضرب به ایران برگردید.
سلام emade307 عزیز. ممنون از اطلاعات مفیدت.
c/n:2013AS97##، تاریخ رویت قبولی: آبان 91 ، تاریخ ارسال فرمها: اسفند 91 ، 2نفر، تاريخ كارنت شدن:10مي، نامه دوم:17می، مصاحبه: ایروان 10 جولاي. كليرنس: 8 آگوست. دريافت ويزا: 16 آگوست Smile مقصد واشنگتن.
تشکر کنندگان: emade307 ، afshinghwink ، Ehsan1358
(2013-06-03 ساعت 21:32)Carrot نوشته:  دوستان یک سوال اورژانسی از بچه هایی که در هنگام ثبت نام در اسپل اسمشان اشتباه کرده بودن و الان مدیکال و مصاحبه رو پشت سر گذاشتند
آیا پاکتی که مدیکال برای سفارت صادر میکنه با اسمی که اسپلش اشتباهه (در نامه دوم کی سی سی) نوشته شده مینویسند یا با اسم صحیح پاسپورت؟؟؟ چون نامه دوم کی سی سی را باید به مدیکال بدیم
اگر مدیکال پاکت رو با اسمی که اسپلش اشتباهه (در نامه دوم کی سی سی) صادر کنه در سفارت قبول میکنند؟؟؟
مرسی
طبق پاسپورت دوست من نگران نباشید...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
ممکنه من رو راهنمایی کنین که وقتهای خالی سفارت یروان رو چجوری میتونم ببینم؟ من سفارتم رو آنکارا انتخاب کردم اما اگه یروان سریع تر وقت میدن می خوام انتقال بدم. شما از زمان اپرووال چقدر طول کشید که وقت مصاحبه گرفتین؟
ممنونم از جوابتون
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink ، Ehsan1358
(2013-06-04 ساعت 02:03)poram نوشته:  ممکنه من رو راهنمایی کنین که وقتهای خالی سفارت یروان رو چجوری میتونم ببینم؟ من سفارتم رو آنکارا انتخاب کردم اما اگه یروان سریع تر وقت میدن می خوام انتقال بدم. شما از زمان اپرووال چقدر طول کشید که وقت مصاحبه گرفتین؟
ممنونم از جوابتون
poram عزیز
اینجا تاپیک برنده های لاتاری هست. لاتاری ها با NVC و اپرو و ...کاری ندارند و در عوض با خواهرش KCC درگیرن. KCC هر ماه تا یک کیس نامبری رو کارنت می کنه و حدود یک هفته بعد هم تاریخ و محل مصاحبه رو معلوم می کنه. البته لاتاری ها هم می تونن سفارت رو بنا به مصلحت تغییر بدن. تو امضای من روی "مقایسه سفارت ها" اگر کلیک کنی می تونی تفاوت های سفارت آمریکا در ترکیه، ارمنستان و امارات متحده عربی رو از دید برنده های لاتاری ببینی ولی شک دارم که خیلی به درد کیس های ازدواجی مثل شما بخوره. در هر صورت پیش از هر اقدامی برای این کار تمام جوانب امر را بسنج. الهه حداقل در یک محدوده زمانی از تغییر سفارتش پشیمون شده بود. موفق باشی.
تشکر کنندگان: گل نهال ، mrr777 ، KIMIA2005 ، afshinghwink ، hamedhamed ، soruosh ، jjbahale ، Ehsan1358 ، iman63ir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان