کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-06-06 ساعت 13:35)jjbahale نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 12:44)fariba_a نوشته:  سلام دوستان
برای گرفتن ارز مسافرتی برای ارمنستان، فقط بلیت کافیه یا باید ویزا هم از سفارت بگیریم؟
یک سوال دیگه هم دارم: پروازهای آسمان از تهران به ایروان روزهای دوشنبه ساعت چند انجام میشه؟
ممنون

همون بليت كافيه دوست عزيز
پرواز از تهران به ايروان ساعت 6 بعدازظهره ولي بعضي وقت ها ساعت 2 بعدازظهر هم پرواز ميزاره
در حال حاضر پرواز ساعت ۳ بعد از زهره.مدارک،پاسپورت و کپی‌ صفحه اول،خروجی و کپی‌،بلیت ممهور به مهر آژانس و کپی‌ ،۳-۴ روز قبل از پرواز،ساعت ۸ باید اونجا باشید،ما از بانک ملت شعبه اسکان حواله گرفتیم،شعبه میدان ارژنتین هم میتونید برید.موفق باشید.
تشکر کنندگان: fariba_a ، godot
(2013-06-06 ساعت 20:50)tamara نوشته:  
برای گرفتن ارز مسافرتی برای ارمنستان، فقط بلیت کافیه یا باید ویزا هم از سفارت بگیریم؟
یک سوال دیگه هم دارم: پروازهای آسمان از تهران به ایروان روزهای دوشنبه ساعت چند انجام میشه؟
ممنون

پرواز از تهران به ايروان ساعت 6 بعدازظهره ولي بعضي وقت ها ساعت 2 بعدازظهر هم پرواز ميزاره
در حال حاضر پرواز ساعت ۳ بعد از زهره.مدارک،پاسپورت و کپی‌ صفحه اول،خروجی و کپی‌،بلیت ممهور به مهر آژانس و کپی‌ ،۳-۴ روز قبل از پرواز،ساعت ۸ باید اونجا باشید،ما از بانک ملت شعبه اسکان حواله گرفتیم،شعبه میدان ارژنتین هم میتونید برید.موفق باشید.

البته دوست عزیز با این چیزی که من دیدم ملت از شب قبلش ساعت ۱۱ شب میان جلوی بانک‌ها و نوبت میگیرن،من خودم ساعت ۷ صبح رفتم نفر ۱۲۰ بودم در صورتی‌ که هر بانکی تا سقف ۵۰ نفر روزانه سهمیه داره.
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: fariba_a
(2013-06-06 ساعت 17:21)KIMIA2005 نوشته:  بچه ها حدودای مهر و ابان که احتمالا زمان مصاحبه ما هستش وضعیت هوای ایروان چه جوریاست ؟

خوبه من بودم
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink
(2013-06-06 ساعت 23:38)elima1980 نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 17:21)KIMIA2005 نوشته:  بچه ها حدودای مهر و ابان که احتمالا زمان مصاحبه ما هستش وضعیت هوای ایروان چه جوریاست ؟

خوبه من بودم

ممنونم دوست عزیز پس توی این فصل سرمای ارمنستان اذیت نمیکنه درسته...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: afshinghwink
(2013-06-06 ساعت 22:26)mani.iht نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 20:50)tamara نوشته:  
ممنون

البته دوست عزیز با این چیزی که من دیدم ملت از شب قبلش ساعت ۱۱ شب میان جلوی بانک‌ها و نوبت میگیرن،من خودم ساعت ۷ صبح رفتم نفر ۱۲۰ بودم در صورتی‌ که هر بانکی تا سقف ۵۰ نفر روزانه سهمیه داره.

ما ساعت ۷.۴۵ اسکان بودیم،نفر بیستم
تشکر کنندگان: afshinghwink
(2013-06-06 ساعت 14:24)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 10:39)farhadjr نوشته:  سلام به همه
من میخوام زمینی برم ارمنستان ولی یه سوال برام پیش اومد:

ارز مسافرتی که در فرودگاه میگیریم سقفش 300 دلار هستش ولی آیا برای خرید درام هم سقفی وجود داره؟؟؟

تو سفرنامه های بعضی از عزیزان که مطالعه میکردم اشاره ای به این موضوع نشده. در ضمن بعضیا میگن هر درام 3تومانه و بعضیا میگن هر درام 6تومانه! قضیه چیه؟
میشه لطفا کسایی که قبلا زمینی رفتن جواب بدن؟

دوست عزیز برا سفر زمینی به ارمنستان ارز مسافرتی تعلق نمیگیره
من که ماه اپریل رفتم هر درام حدودا بین هشت تا نه درام بود
ویزای یه ضرب ایروان april

تشکر کنندگان:
(2013-06-07 ساعت 04:33)alireza222 نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 14:24)KIMIA2005 نوشته:  [quote='farhadjr' pid='353051' dateline='1370498987']
سلام به همه

ارز مسافرتی که در فرودگاه میگیریم سقفش 300 دلار هستش ولی آیا برای خرید درام هم سقفی وجود داره؟؟؟

تو سفرنامه های بعضی از عزیزان که مطالعه میکردم اشاره ای به این موضوع نشده. در ضمن بعضیا میگن هر درام 3تومانه و بعضیا میگن هر درام 6تومانه! قضیه چیه؟

من که ماه اپریل رفتم هر درام حدودا بین هشت تا نه درام بود

دوستان خوبمWink

هر 100 درام 890تومان..در ضمن اگر سوار اتوبوس یا ون میشین 100 درام برای هر نفز است بیشتر پول ندین من بار اول نمی ذونستم 5 تا 200 درامی به راننذه دادم یعنی پول 10 نفر!! اونم نه نگفت !!!!!!!!!مواظب باشین راننده اتوبوس بود و یه غده بزرگ زو پیشونیش بود..اگر ذیذینش یه نگاه از اون نگاها از قول من بهش بکنین.....فکر سوغاتی هم نکنین همه چی گزونه به غیر از شکلات مثلا اسنیکرز..
تون ماهی برنج سیب زمینی و کنسروهای هانی ...صنذل حتما با خودتون ببرین
تشکر کنندگان: ali1982 ، kambiz12 ، گل نهال ، سلی ، میخک سفید

بند 1-1-1 پی دی افی که سایت بانک مرکزی گذاشته نوشته "فروش ارز مسافرتی مجموعا یکبار در سال برای کلیه مقاصد به مسافرین هوایی، زمینی، ریلی و دریایی به میزان 300 دلار یا معادل آن به سایر ارزها به نرخ مبادله ای می باشد."
تاریخ این سند مال آذرماه 1391 است

قابل توجه کیمیا خانوم : حتما لازم نیس به همه سوالاتی که پرسیده میشه جواب بدید، راهنمایی اشتباه از راهنمایی نکردن بدتره
(این یه توصیه دوستانه س Smile )
تشکر کنندگان: mlo ، afshinghwink ، mohcen
سلام از ارمنستان. با ماشین های در بست چه جوری میشه رفت تا مرز نوردوز؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-06-07 ساعت 16:04)hosseinmm نوشته:  

بند 1-1-1 پی دی افی که سایت بانک مرکزی گذاشته نوشته "فروش ارز مسافرتی مجموعا یکبار در سال برای کلیه مقاصد به مسافرین هوایی، زمینی، ریلی و دریایی به میزان 300 دلار یا معادل آن به سایر ارزها به نرخ مبادله ای می باشد."
تاریخ این سند مال آذرماه 1391 است

قابل توجه کیمیا خانوم : حتما لازم نیس به همه سوالاتی که پرسیده میشه جواب بدید، راهنمایی اشتباه از راهنمایی نکردن بدتره
(این یه توصیه دوستانه س Smile )

جواب کیمیا خانم بر مبنای تجربه گذشته دوستان دیگره
شما برو به تایپیک سفرنامه و ببین هیچ کس نتونسته برای سفر زمینی ارز مسافرتی بگیره
حالا شما تلاش کن شاید تونستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
تشکر کنندگان: گل نهال ، KIMIA2005
من امروز ساعت 1 بعد از ظهر رسیدم / یک آپارتمان خیلی خوب با تمامی تجهیزات گرفتم با شبی 20 دلار نزدیک میدون جمهوری / صاحب خونه یه GSM مودم هم داد که با اون وصل شدم به اینترنت / سرعت دانلود 200 میده و راضیم / فردا ساعت 11 مدیکال دارم / فعلا
تشکر کنندگان: jjbahale ، hana_fd ، mlo ، Ali.US ، گل نهال ، tajhizgaran ، dana ، SHABAH51 ، godot
(2013-06-07 ساعت 17:19)Carrot نوشته:  من امروز ساعت 1 بعد از ظهر رسیدم / یک آپارتمان خیلی خوب با تمامی تجهیزات گرفتم با شبی 20 دلار نزدیک میدون جمهوری / صاحب خونه یه GSM مودم هم داد که با اون وصل شدم به اینترنت / سرعت دانلود 200 میده و راضیم / فردا ساعت 11 مدیکال دارم / فعلا

ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ
ﻣﻲ ﺷﻪ ﻟﻂﻔﺎ ﺁﺩﺭﺱ ﻳﺎ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺗﻤﺎﺱ ﺻﺎﺣﺐ ﺁﭘﺎ ﺗﻤﺎﻥ ﺭﻭ ﺑﺮاﻡ ﺑﻔﺮﺳﺘﻴﺪ,ﻣﺎﺩﺭ ﻣﻦ ﻫﻔﺘﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﻋﺎﺯﻣﻪ و ﻫﻨﻮﺯ ﺟﺎ ﻧﮕﺮﻓﺘﻴﻢ ﺑﺮاﺷﻮﻥ,ﺟﺎﻱ ﺷﻤﺎ ﺑﺮاﻱ ﻳﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﻨﺎﺳﺒﻪ?
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: jjbahale ، tajhizgaran
(2013-06-07 ساعت 17:28)Sany58 نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 17:19)Carrot نوشته:  من امروز ساعت 1 بعد از ظهر رسیدم / یک آپارتمان خیلی خوب با تمامی تجهیزات گرفتم با شبی 20 دلار نزدیک میدون جمهوری / صاحب خونه یه GSM مودم هم داد که با اون وصل شدم به اینترنت / سرعت دانلود 200 میده و راضیم / فردا ساعت 11 مدیکال دارم / فعلا

ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ
ﻣﻲ ﺷﻪ ﻟﻂﻔﺎ ﺁﺩﺭﺱ ﻳﺎ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺗﻤﺎﺱ ﺻﺎﺣﺐ ﺁﭘﺎ ﺗﻤﺎﻥ ﺭﻭ ﺑﺮاﻡ ﺑﻔﺮﺳﺘﻴﺪ,ﻣﺎﺩﺭ ﻣﻦ ﻫﻔﺘﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﻋﺎﺯﻣﻪ و ﻫﻨﻮﺯ ﺟﺎ ﻧﮕﺮﻓﺘﻴﻢ ﺑﺮاﺷﻮﻥ,ﺟﺎﻱ ﺷﻤﺎ ﺑﺮاﻱ ﻳﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﻨﺎﺳﺒﻪ?

بله دوست عزیز هم مناسب و امنه و هم مجهزه / اینجا برای منه تنها خیلی بزرگ و خوبه / 2 تا تخت داره ولی چون من یک نفرم یکیش اضافه است / ببین دوست من / من از امروز به مدت 4 روز رزرو کردم / اگر ویزا یکضرب بگیرم مجبورم چند روز هم بمونم اینجا / ولی اگر کلیرنس شدم چشم شمارش رو میدم بهت صحبت کن / فارسی هم یکم بلده / 4 روزه دیگه خبرش رو میدم
تشکر کنندگان: jjbahale ، discovery ، گل نهال ، tajhizgaran
سلام دوستان یک سوال فوری دارم:
یکی از دوستان من هفته دیگه داره می ره ارمنستان اما قیمت هایی که برای پرواز دادند بهش خیلی متغییر بوده!!،
کسی تو هفته دیگه عازم ارمنستان هست که قیمت بلیط چارتر و بدونه؟!!،
لطفا اگر کسی یک آژانس خوب سراغ داره که می شه بهش اعتماد کرد لطفا شمارش و بگذارید
خیلی ممنونم ازتون.
کیس نامبر: **2013AS000103 / برنده: سری دوم / روئیت قبولی: 29 october/زمان مصاحبه: هفته اولAUGUST(هفته دوم مرداد)/ مدت زمان کلیرنس: 22 روز(9 شهریور)/مقصد: دالاس
تشکر کنندگان: afshinghwink ، rezagh ، tajhizgaran ، dana
(2013-06-07 ساعت 17:54)sayeh20 نوشته:  سلام دوستان یک سوال فوری دارم:
یکی از دوستان من هفته دیگه داره می ره ارمنستان اما قیمت هایی که برای پرواز دادند بهش خیلی متغییر بوده!!،
کسی تو هفته دیگه عازم ارمنستان هست که قیمت بلیط چارتر و بدونه؟!!،
لطفا اگر کسی یک آژانس خوب سراغ داره که می شه بهش اعتماد کرد لطفا شمارش و بگذارید
خیلی ممنونم ازتون.

الکی برای خودتون چرا ضرر میدید / 150 هزار بدید اتوبوس راحت بیاین / الان جاده های ارمنستان هم خیلی تماشاییه
تشکر کنندگان: afshinghwink ، گل نهال ، tajhizgaran ، dana

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان