کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-06-30 ساعت 08:12)sadfar نوشته:  
(2013-06-28 ساعت 21:23)moti1369 نوشته:  سلام من مصاحبه ام ايروان،مي خوام زميني برم 2 نفر دختر مجرد هستيم ميخواستم ببينم با توجه به امنيتش تو ايروان و اينكه زبان هم بلد نيستم،با تور برم برام به صرفه تر هست يا اينكه خودم بليط اتوبوس بگيرم و برم آنجا هتل يا هاستل بگيرم كسي ميدونه كدوم ارزونتر در مياد؟تور كه گفت سه شب و 4 روز زميني 600 تومن نفري اگه اضافه تر از 3 شب بخوام بمونم كارم آنجا تموم نشده باشه حدودا شبي 30 دلار ميشه

سلام
به نظر من تور نگیرید و آپارتمان از شرکت Hyur بصورت اینترنتی از ایران رزرو کنید . حداقل 5 شب هست که معمولا کارتون در این مدت انجام میشه و قابل تمدید هم هست.در خصوص زبان هم باید سعی کنید انگلیسی صحبت کنید و پرسنل Hyur هم انگلیسی می توانند صحبت کنند. حسن سفر به این شکل آنست که می توانید قابلیت های خودتان را هم در سفر ارزیابی و ارتقا دهید. موفق باشید.

دوست عزیز به نظر من قیمتی که خودتون گفتید عالیه

(2013-06-30 ساعت 22:01)بهنوش نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز
من یک ماه پیش ویزایی یکضرب گرفتم اما یک برگه دادن که قبل از اینکه بییاین آمریکا باید 165 $ واریز کنید من کسی رو ندارم که برام بتونه واریز کنه.
من چیکار کنم؟

یک سری به سا یت‌ رسمی صرافی جلالی‌ بزنید،اطلاعاتی در مورد خرید ویزا کارت و گیفت کارت به دست میاورید ،موفق باشید
تشکر کنندگان: گل نهال ، بهنوش ، jazirehh ، Ehsan1358 ، tajhizgaran ، jjbahale
(2013-07-03 ساعت 12:36)wITCH نوشته:  یه سوال،سفارت چه ساعتی ویزا رو میده؟به من گفتن چهارشنبه اما هنوز زنگ نزدن بهم،لطفا اگه کسی میدونه بگه زود،مرسییی.

مباركه ويزاي يه ضربتون
شما استحقاق ويزاي يه ضرب رو داشتيد با اون لطفي كه واسه ما كرديد و كارنت شدنمون را زودتر بهمون گفتيد.
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: mlo ، amiz.abdollah ، KIMIA2005 ، Ehsan1358 ، tajhizgaran ، majid194 ، Hedieh20 ، jjbahale ، parsush ، s.s.h
(2013-07-02 ساعت 13:20)sadfar نوشته:  
(2013-07-02 ساعت 11:29)Rasoul_j نوشته:  درود بر همگی
محل مصاحبه من در ابتدا آنکارا اعلام شده بود.پس از فرستادن فرم ها به KCC ایمیل زدم و محل مصاحبه رو به ایروان تغییر دادم.بعد از 9 روز این جواب رو دادن: Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review.

آیا معنیش اینه که با خواستم موافقت کردن؟ آیا نیاز به پیگیری بیشتر دارم یا خیر؟

سلام
معنی آن تغییر سفارت نیست . چون من همین کار را کردم و پاسخ شفاف دادند که سفارتتون به ایروان تغییر کرده است به نظر من سوالتون را شفاف بپرسید و بخواهید که آنها هم بصورت شفاف پاسخشون را در این خصوص بدهند.

سلام و درود به همه دوستان
من هنوز فرمهارو ارسال نکردم, میتونم سفارتم رو از آنکارا به ایروان تغییر بدم؟
و اینکه با توجه به Case Number 35xx که احتمالا تو زمستونه مصاحبمون, برای 4 نفر بهتره که تغییر بدم؟
مسلما تو زمستون نمیشه زمینی رفت؟؟؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، amiz.abdollah ، Ehsan1358 ، tajhizgaran
سلام همه دوستان :ی
من امروز ۱۱ مصاحبه داشتیم :ي ساعت ۱۷ هم ویزامون رو دادن :ي ( آفیسر غافل گیرم کرد با این حرکت :ی دمش گرم آقا مهربونه بود )
ایشالا به زودی یه سفرنامه هم می نویسم :ی
(2013-07-03 ساعت 21:37)butb0rn نوشته:  سلام همه دوستان :ی
من امروز ۱۱ مصاحبه داشتیم :ي ساعت ۱۷ هم ویزامون رو دادن :ي ( آفیسر غافل گیرم کرد با این حرکت :ی دمش گرم آقا مهربونه بود )

دستش درد نكنه واقعا ...
البته قانون ويزاهاي مهاجرتي سفارت امريكا در ارمنستان اينه كه همه ويزاهاي مهاجرتي كه مصاحبه اونها از روز پنجشنبه تا چهارشنبه انجام ميشه، در روز چهارشنبه ساعت ٤.٣٠ تحويل داده ميشه ... اين قانون اين سفارت هست ...

در هر صورت مباركتون باشه دوست عزيز Smile
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: butb0rn ، amiz.abdollah ، گل نهال ، KIMIA2005 ، Ehsan1358 ، tajhizgaran ، aghaghia ، kambiz12 ، Hedieh20 ، parsush ، s.s.h
بچه ها كسي مسافر ارمنستان نيست ؟
Sad
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، tajhizgaran ، sgkco24 ، dana
(2013-07-04 ساعت 07:32)jazirehh نوشته:  بچه ها كسي مسافر ارمنستان نيست ؟
Sad

من الان ارمنستانم، امري باشه در خدمتتونم
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، majid194 ، sgkco24 ، dana
(2013-07-03 ساعت 21:37)butb0rn نوشته:  سلام همه دوستان :ی

مبارك باشه دوست عزيز
سفارش ما كلير خورده ها رو هم پيش اون آفيسر ميكردي
كيس نامبر: 2013AS92XX -رؤيت قبولي: 4 June-ارسال مدارك: 4 July-تعداد افراد کیس: 2 نفر-مصاحبه: ایروان- هفته اول July - كليرنس:06 آگوست -مقصد: فعلا لس آنجلسBig Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، tajhizgaran ، aghaghia ، elmira_fa ، Ehsan1358
(2013-07-03 ساعت 16:43)گل نهال نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 12:36)wITCH نوشته:  یه سوال،سفارت چه ساعتی ویزا رو میده؟به من گفتن چهارشنبه اما هنوز زنگ نزدن بهم،لطفا اگه کسی میدونه بگه زود،مرسییی.

مباركه ويزاي يه ضربتون
شما استحقاق ويزاي يه ضرب رو داشتيد با اون لطفي كه واسه ما كرديد و كارنت شدنمون را زودتر بهمون گفتيد.

مرسی گل نهال جان.کلا فکر کنم اگر مدارک کامل باشه جای هیچ نگرانی برای کسی نیست و من یه چیزی از سفرنامه جزیره عزیز یاد گرفتم،اونم اینکه برای جا انداختن یه واو فوری فرم ها رو عوض نکنید و قبل از قسم شروع نکنید اعتراف کردن!!!قسم که می خوریم یعنی دروغ بزرگ و عمدی نگفتیم ،من که دارالترجمه هزار و یک اشتباه کرده بود توی ترجمه هام.امیدوارم همون روز ویزات رو بگیری Smile
93##, ۱نفر ,ایروان
تشکر کنندگان: گل نهال ، KIMIA2005 ، pv-n ، aghaghia ، tajhizgaran ، Ehsan1358
سلام بر همگی،
دوستانی که الان در ارمنستان هستند، کسی برنامه ای، نمایشی، فستیوالی چیزی خبر نداره ؟ اینجوری که خیلی حوصلمون سر رفت، حالا این 4 روز تعطیلی رو اینجا چکار کنیم ؟

(2013-07-02 ساعت 22:31)tajhizgaran نوشته:  
(2013-07-02 ساعت 16:25)گل نهال نوشته:  بچه ها ما الان ايروانيم، دلال خونمون بهمون گفت يكماهه مرز زميني ارمنستان به گرجستان واسه ايرانيها بسته ست، درسته؟

همین‏ ‏الان‏ ‏شبکه‏ ‏بی‏ ‏بی‏ ‏سی‏ ‏اعلام‏ ‏کرد‏ ‏که‏ ‏ورود‏ ‏ایرانیان‏ ‏به‏ ‏گرجستان‏ ‏مانند‏ ‏قدیم‏ ‏و‏ ‏بدون‏ ‏ویزا‏ ‏ممکن‏ ‏نیست‏ ‏و‏ ‏از‏ ‏امروز‏ ‏برای‏ ‏ورود‏ ‏باید‏ ‏از‏ ‏قبل‏ ‏از‏ ‏طریق‏ ‏سفارت‏ ‏ویزا‏ ‏بگیرند‏ ‏.‏ ‏

دوستان دلال خونه ما دیروز گفت مرز باز شده ولی باید ویزا بگیرید و می گفت میشه همونجا لب مرز ویزا بگیرید.
c/n:2013AS97##، تاریخ رویت قبولی: آبان 91 ، تاریخ ارسال فرمها: اسفند 91 ، 2نفر، تاريخ كارنت شدن:10مي، نامه دوم:17می، مصاحبه: ایروان 10 جولاي. كليرنس: 8 آگوست. دريافت ويزا: 16 آگوست Smile مقصد واشنگتن.
تشکر کنندگان: گل نهال ، tajhizgaran
(2013-07-05 ساعت 16:25)kambiz12 نوشته:  سلام بر همگی،
دوستانی که الان در ارمنستان هستند، کسی برنامه ای، نمایشی، فستیوالی چیزی خبر نداره ؟ اینجوری که خیلی حوصلمون سر رفت، حالا این 4 روز تعطیلی رو اینجا چکار کنیم ؟

رستوران parvana كه خواننده و رقص هم داره خيلي خوبه
درياچه سوان،دره گلها هست كه بيرون شهره
رقص فواره ها از ساعت٩-١١شب در ميدان هاراپاراك يا جمهوري
ضمناً يكشنبه هم روز فستيوال وارداوار هست كه توي خيابونها بهتون آب ميپاشن مخصوصاً توي هاراپاراك و اپرا
تشکر کنندگان: pv-n ، kambiz12 ، aghaghia ، Hedieh20 ، majid194 ، amiz.abdollah ، tajhizgaran ، gitialyari ، dana ، el333 ، Nasimmmm ، s.s.h
سلام به دوستان. من هفته پیش مصاحبه داشتم و به لطف خدا و راهنمایی های دوستان در این سایت، یک ضرب گرفتم. سفرنامه دوستان خیلی کمکم کرد و فکر می کنم نتونم به کاملی اونها سفرنامه بنویسم. فقط چند مورد رو که ممکنه به درد دوستان بخوره عرض می کنم.
1- برای آپارتمان قبل از رفتن حتما با یک نفر تماس بگیرید تا اونجا در فشار سفر و شلوغ بازی دلالها، تصمیم گیری عجولانه نکنید. من با یک ایرانی بسیار مودب آشنا شدم که هم آپارتمان خوب و ارزان پیشنهاد میده و هم لیدر هست با قیمت خوب و راهنمایی صادقانه. شمارش 0037491363660 به نام سعید
2- من یک آپارتمان یک خوابه به قیمت شبی 25 دلار گرفتم. یک خانواده یک آپارتمان سه خوابه به قیمت 30 دلار . نکته مهم اینکه حتما نزدیک میدان جمهوری آپارتمان بگیرید.
3- امکان استفاده از کافی نت به ازای هر ساعت 300 درام وجود داره. لذا نیازی نیست که با خودتون لب تاب ببرید. می تونید فایلهاتون رو روی یک فلش مموری ببرید تا بارتون سبک باشه.
4- بعضی از برندگان که من با یکی از اونها برخورد کردم حتی نمی دونستن که باید 330 دلار هزینه مصاحبه بدن یا عکس همراشون نداشتند و نامه تمکن که اصلا نمی دونستن چی هست. پس دوستانی که مدارکشون کامله، خیالشون راحت باشه که حتما ویزاشون رو می گیرن.
در پناه حق باشید. از همه مدیران و دوستان بی نهایت سپاسگزارم به خاطر همه راهنمایی ها و اطلاعاتی که در اختیار من گذاشتند. شاد باشید و پیروز.
کیس نامبر:--2013AS96 : نامه اول:22 اکتبر
افراد کیس:یک نفر :کارنت: 10 می 2013 : نامه دوم 18 می 2013
تاریخ مصاحبه: هفته اول جولای 2013
ویزای یک ضرب. مقصد اول کالیفرنیا.
Cool
با سلام
دوستان من الان ارمنستان هستم.مصاحبه ما روز 2شنبه هستش.چند روز پىش که مطب انوش رفته بودىم واسه مدىکال, 1 خانوم و اقاى اىرانى به ما گفتن که روز دوشنبه تعطىله ولى اىن روز هىچ تعطىلى تو تقوىم ارمنستان نىست.
کسى در اىن مورد اطلاعى داره؟
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: گل نهال ، Ehsan1358 ، amiz.abdollah ، tajhizgaran
(2013-07-06 ساعت 17:29)proje نوشته:  با سلام
دوستان من الان ارمنستان هستم.مصاحبه ما روز 2شنبه هستش.چند روز پىش که مطب انوش رفته بودىم واسه مدىکال, 1 خانوم و اقاى اىرانى به ما گفتن که روز دوشنبه تعطىله ولى اىن روز هىچ تعطىلى تو تقوىم ارمنستان نىست.
کسى در اىن مورد اطلاعى داره؟
دوست عزيز اتفاقاً ما هم امروز شنيديم كه ٢شنبه ارمنستان تعطيل اعلام كردن از ديروز، حالا برنامه سفارت رو نميدونم. ما هم امروز توي تور درياچه كه رفته بوديم ٣تا از همراهيهامون هم ٢شنبه وقت داشتن ولي بعيد ميدونم سفارت تعطيل باشه، اگه اطلاعاتي يافتيد به منم بگيد
تشکر کنندگان: jjbahale ، proje ، Ehsan1358 ، Hedieh20 ، amiz.abdollah ، tajhizgaran ، gitialyari
روزی که ما مصاحبه داشتیم، کل ارمنستان تعطیل بود ولی سفارت باز بود. اگر قرار بود سفارت تعطیل بشه حتما بهتون ایمیل میزدند.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: گل نهال ، jjbahale ، el333 ، mlo ، proje ، Ehsan1358 ، Nasimmmm ، Hedieh20 ، pv-n ، tajhizgaran

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان