کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام دوستان ببخشید برای دریافت ویزا حال چه از طریق سفارت در تهران باشه چه در مرز نوردوز و یا در فرودگاه ایروان آیا فقط باید افرادی که برنده شده اند اقدام بکنند منظورم اینست که اگر شخصی جز برنده ها نباشد و خب طبعا نامه هم از طرف ویزا آفیس نداشته باشد و قصد همراهی ما را داشته باشد باز هم میتواند ویزای ارمنستان را دریافت بکند؟ چند نفر از بستگان ما میخواهند ما را همراهی بکنند و بلیط بگیرند نکند به اونها ویزای ارمنستان ندهند؟
به طور کلی شما دوستان که ویزا گرفتید اصلا موقعیتی پیش آمد که ازتون بپرسند علت سفرتون چیست و شما چی پاسخ دادید؟
تشکر کنندگان: ani_sheiton

(2012-10-26 ساعت 15:40)ehsan_ati نوشته:  سلام به همه دوستان،

بالاخره الان موفق شدم اينترنتم رو راه بندازم. البته به لطف افشین عزیز که هم سيم کارت ديتاش رو بهم داد هم راهنماييم کرد. جا داره همين جا بازم ازش تشکر کنم. الان گوشيم رو وصل کردم به لپ تاپ و از طريق گوشي توي لپ تاپم اينترنت وصل کردم.
من ديشب با پرواز آسمان اومدم ايروان. از قبل با کمپاني Hyur Service از طريق ايميل 1 آپارتمان رزرو کرده بودم و سرويس ترانسفر از فرودگاه هم گرفته بودم. وقتي رسيدم فرودگاه و کاراي اوليه که افشين قبلا کامل توضيح داده رو انجام دادم، در سالن انتظار راننده با 1 قاب عکس آرم کمپاني Hyur Service منتظرم بود. من رو برد به آپارتمان و اونجا 1 آقاي ديگه از کمپاني آپارتمان رو بهم تحويل داد. 6000 درام واسه ترانسفر و 91000 درام هم واسه 7 شب پرداخت کردم. حالا بعدا سفرنامه کامل رو مينويسم. فقط اینا رو گفتم که بدونين اين کمپاني Hyur Service مطمئن هست. امروز صبح هم کاراي مديکالم انجام شد. فعلا ميخوام برم حمام Big Grin برام دعا کنين 1 ضرب بگيرم. Wink بازم اگه سوالي داشتين بپرسين. خوشحال ميشم کمکي کنم.

سلام احسان خان امیدوارم که یه ضرب و یه روزه ویزاتون رو بگیرید.
من دیروز میخواستم از دفتر هواپیمایی آسمان در مورد پرواز و تاریخهای اون بپرسم که سیستمشون قطع بود و گفتند شنبه تماس بگیرید. ببخشید در این مورد چند تا سوال از شما بپرسم اگر موردی نیست.
هواپیما و پرواز چطور بود؟
پرواز چه مدت طول کشید؟ میگویند که زمان حرکتش تغییر کرده، درسته؟
چند روز پیش از پرواز بلیط تهیه فرمودید؟
برگشت رو اپن گرفتید؟ امکانش هست؟
کارهای اداری برای ویزای ارمنستان در فرودگاه چقدر طول کشید؟
تشکر کنندگان: ehsan_ati ، ali2316
(2012-10-26 ساعت 16:50)Almond نوشته:  سلام دوستان ببخشید برای دریافت ویزا حال چه از طریق سفارت در تهران باشه چه در مرز نوردوز و یا در فرودگاه ایروان آیا فقط باید افرادی که برنده شده اند اقدام بکنند منظورم اینست که اگر شخصی جز برنده ها نباشد و خب طبعا نامه هم از طرف ویزا آفیس نداشته باشد و قصد همراهی ما را داشته باشد باز هم میتواند ویزای ارمنستان را دریافت بکند؟ چند نفر از بستگان ما میخواهند ما را همراهی بکنند و بلیط بگیرند نکند به اونها ویزای ارمنستان ندهند؟
به طور کلی شما دوستان که ویزا گرفتید اصلا موقعیتی پیش آمد که ازتون بپرسند علت سفرتون چیست و شما چی پاسخ دادید؟

با اطمینان هیچ مشکلی پیش نمیاد
فقط بگید سفر توریستی اومدیم
حتی خودتون هم می تونید این رو بگید
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: Almond ، ehsan_ati ، hamedhamed ، elhamazizi62@yahoo.com
(2012-10-26 ساعت 16:50)Almond نوشته:  سلام دوستان ببخشید برای دریافت ویزا حال چه از طریق سفارت در تهران باشه چه در مرز نوردوز و یا در فرودگاه ایروان آیا فقط باید افرادی که برنده شده اند اقدام بکنند منظورم اینست که اگر شخصی جز برنده ها نباشد و خب طبعا نامه هم از طرف ویزا آفیس نداشته باشد و قصد همراهی ما را داشته باشد باز هم میتواند ویزای ارمنستان را دریافت بکند؟ چند نفر از بستگان ما میخواهند ما را همراهی بکنند و بلیط بگیرند نکند به اونها ویزای ارمنستان ندهند؟
دوست عزیز کجاي دنيا از توريست بدشون مياد؟ شما 1 قشون آدم هم که ببری مهم نيست. Wink از هر نفر 3000 درام واسه ويزاي 21 روزه ميگيرن و 1 ويزا ميچسبونن توي پاسپورت. در مورد علت سفر هم از کسی سوال نميشه فقط توي فرم ويزا همچين سوالي هست که من زدم واسه مصاحبه در سفارت آمريکا. شما هم همينو بنويس. به دوستاتم بگو بنويسن واسه گردش.

(2012-10-26 ساعت 17:02)Almond نوشته:  
(2012-10-26 ساعت 15:40)ehsan_ati نوشته:  سلام به همه دوستان،

بالاخره الان موفق شدم اينترنتم رو راه بندازم. البته به لطف افشین عزیز که هم سيم کارت ديتاش رو بهم داد هم راهنماييم کرد. جا داره همين جا بازم ازش تشکر کنم. الان گوشيم رو وصل کردم به لپ تاپ و از طريق گوشي توي لپ تاپم اينترنت وصل کردم.
من ديشب با پرواز آسمان اومدم ايروان. از قبل با کمپاني Hyur Service از طريق ايميل 1 آپارتمان رزرو کرده بودم و سرويس ترانسفر از فرودگاه هم گرفته بودم. وقتي رسيدم فرودگاه و کاراي اوليه که افشين قبلا کامل توضيح داده رو انجام دادم، در سالن انتظار راننده با 1 قاب عکس آرم کمپاني Hyur Service منتظرم بود. من رو برد به آپارتمان و اونجا 1 آقاي ديگه از کمپاني آپارتمان رو بهم تحويل داد. 6000 درام واسه ترانسفر و 91000 درام هم واسه 7 شب پرداخت کردم. حالا بعدا سفرنامه کامل رو مينويسم. فقط اینا رو گفتم که بدونين اين کمپاني Hyur Service مطمئن هست. امروز صبح هم کاراي مديکالم انجام شد. فعلا ميخوام برم حمام Big Grin برام دعا کنين 1 ضرب بگيرم. Wink بازم اگه سوالي داشتين بپرسين. خوشحال ميشم کمکي کنم.

سلام احسان خان امیدوارم که یه ضرب و یه روزه ویزاتون رو بگیرید.
من دیروز میخواستم از دفتر هواپیمایی آسمان در مورد پرواز و تاریخهای اون بپرسم که سیستمشون قطع بود و گفتند شنبه تماس بگیرید. ببخشید در این مورد چند تا سوال از شما بپرسم اگر موردی نیست.
هواپیما و پرواز چطور بود؟
پرواز چه مدت طول کشید؟ میگویند که زمان حرکتش تغییر کرده، درسته؟
چند روز پیش از پرواز بلیط تهیه فرمودید؟
برگشت رو اپن گرفتید؟ امکانش هست؟
کارهای اداری برای ویزای ارمنستان در فرودگاه چقدر طول کشید؟
ممنون از لطفتون. هواپيما بوئينگ 727 بود و پرواز خیلي خوبي بود، ولي من در کل از هواپيماهاي ايران خيلي ميترسم و کلا در طول پرواز با اينکه زياد اعتقادات قويي ندارم کلي حمد و سوره خوندم و صلوات فرستادم که سالم برسم Big Grin
طول پرواز 1:25 دقيقه هست که واسه ما با 40 دقيقه تاخير در ساعت 7:30 شب انجام شد.
زمان پرواز ها از اول نوامبر تغيير کرده. پرواز از تهران به ايروان ساعت 15 و برگشت ساعت 18:10 ميباشد.
حدود 3 هفته قبل بليط گرفتم. پرواز اوپن 520000. کارهاي اداري ويزا هم واسه من 5 دقيقه طول کشيد. (به روش افشيني Big Grin )
تشکر کنندگان: afs ، Almond ، sayeh_m ، mooj ، ali2316 ، AsemanAbee ، ani_sheiton ، parsush ، مانترا ، Sepasttian
(2012-10-26 ساعت 11:34)SOROUSHSOFT نوشته:  ممنون افشين جان منم تو همين فكر بودم
فقط يه سوالي
اين 6000 درام رو كه بديم و سيم كارت رو خريداري كنيم چقدر اعتبار تو سيم كارت هست؟
بايد شارژش كنيم يا اينكه مبلغ 6000 با شارژش هست؟آيا اونجا هم مثل ما حجمي اينترنت ميفروشن يا آزاده؟كلا" با اين 6000 درامي كه پرداخت ميكنيم چقدر ميتونيم از اينترنت استفاده كنيم؟سرعتش چقدره؟
لطفا" يكم بيشتر توضيح بده

در مورد این سرویس ۶۰۰۰ درام هزینه اعتبار است
کلا سرویس های ارایه شده بابت سیم کارتپولی نمی گیرند و هرمقداری که پرداخت کنید اعتبار است
ظاهرا در ارمنستان مالیات بر ارزش افزوده و نوع دیگر اون هم وجود نداره و عین مبلغی که پرداخت می کنید سرویس می گیرید

این سرویس ۶۰۰۰ درامی برای حجم ۲ گیگابایت هست
البته نمی دونم سرماه تمام می شه یا اینکه محدودیت زمانی نداره
برروی شبکه 3G به گفته خودشون سرویس ۳۸۴ دانلود و ۲۵۶ اپلود هست اما واقعیت تست سرعت هایی که من انجام دادم دانلودش تا ۱ مگابیت در ثانیه هم بود و با توجه به عدم وجود فیتلر واقعاتجربه استفاده و سرعت فوق العاده ای به شما می دهد
کلا من خیلی ازش راضی بودم بهتر بگم فوق راضی
البته تبلیغات وسیع سرویس 4G هم در شهر بود که من پیگیر اون نشدم 
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: ehsan_ati ، SOROUSHSOFT ، sayeh_m ، ali2316 ، سارا2013 ، ani_sheiton ، Saeedv13 ، hamedhamed ، Hedieh20
دوستان محترم با سلام برای تمام کسانی که به ایروان میروند مواردی را که تجربه کردم به اشتراک میگذارم به امید اینکه مفید با شه و کمکی برای شما باشد.
1- حرکت با آسمان 18 اکتبر بلیط 480000 تومان
ساعت حرکت 6:50 مدت 1:20. در فرودگاه از باجه viva cell یک سیم کارت گرفتم و 2000 درام شارژ کردم.برای اینکه با ایران تماس بگیرید و هزینه کمتری پرداخت کنید میتوانید ابتدا 77009821وشماره مورد نظرتان را بگیرید
2 - هزینه تاکسی از فرودگاه 3000 درام است ولی به شما 5000 میگویند زود زیر بار نرید.
3- کسانی که با دکتر لوسی مصاحبه دارند فارسی میتوانند صحبت کنند
4- هزینه تاکسی از اطراف میدان جمهوری تا بیمارستان700 درام است اگر ابتدا سوار شوید و در مقصد از راننده بپرسید چند میشه از 1500 به بالا میگن.یک راه برای اینکه راحت و بدون چونه زدن سوار شوید اینه که یک 1000 درام به راننده بدهید و آدرس را بگویید
5- هزینه مدیکال برای بالای 14 سال 45000 درام و کمتر 35000
6- قیمت درام به دلار 404تا 406 است یعنی هر 100$40400تا40600درام
7-هزینه تاکسی تا سفارت 600تا 700 درام است
8-سعی کنید از راننده تاکسی متر بخواهید
9-افراد متاهل حتما از عقدنامه یا 2 نسخه ترجمه و یا یک ترجمه و1کپی کامل ترجمه ببرند
10- حداقل 4 نسخه کپی از صفحات اول پاسپورت حتما حتما همراه ببرید برای بچه ها موقع برگشت تو فرودگاه می خواهند
11-من سیم کارت ایترنت برای گالکسی گرفتم برای 6 روز 3000 درام
12 - در بعضی از فروشگاهها و ایستگاه های اتوبوس wifiنوشته که در آنجامیتوانید به اینترنت وصل شوید
13 - اگه دوست دارید kfc بخورید میتوانید در خیابان mashtoots قبل از اپرا میل کنید و به اینترنت هم وصل شوید
14- یک رستوران بنام پروانه در منطفه ای مثل کن خودمان است که میتوانید شبی را با خاطره خوش بگذرانید.کرایه تاکسی تا آنجا 700 درام از جمهوری است
حتما دوربین عکس ببرید
15- در سفارت با شما فارسی صحبت میشه
16- هزینه در سفارت برای هر نفر330$
اگر سوالی باشه و بتوانم کمک کنم دریغی نیست
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
سوالی از دوستان عزیز
1- برای استفاده از GPS گوشی تلفن سامسونگ گلاکسی چه باید کرد
2- چه برنامه فارسی برای این گوشی مناسب است و از کجا تهیه کنم
3- چگونه میتوان گوشی را به لپتاپ متصل کرد و از اینترنت گوشی استفاده کرد
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2012-10-26 ساعت 17:46)kiasina نوشته:  دوستان محترم با سلام برای تمام کسانی که به ایروان میروند مواردی را که تجربه کردم به اشتراک میگذارم به امید اینکه مفید با شه و کمکی برای شما باشد.
ساعت حرکت 6:50 مدت 1:20. در فرودگاه از باجه viva cell یک سیم کارت گرفتم و 2000 درام شارژ کردم.برای اینکه با ایران تماس بگیرید و هزینه کمتری پرداخت کنید میتوانید ابتدا 77009821وشماره مورد نظرتان را بگیرید
2 - هزینه تاکسی از فرودگاه 3000 درام است ولی به شما 5000 میگویند زود زیر بار نرید.
4- هزینه تاکسی از اطراف میدان جمهوری تا بیمارستان700 درام است اگر ابتدا سوار شوید و در مقصد از راننده بپرسید چند میشه از 1500 به بالا میگن.یک راه برای اینکه راحت و بدون چونه زدن سوار شوید اینه که یک 1000 درام به راننده بدهید و آدرس را بگویید
9-افراد متاهل حتما از عقدنامه یا 2 نسخه ترجمه و یا یک ترجمه و1کپی کامل ترجمه ببرند
10- حداقل 4 نسخه کپی از صفحات اول پاسپورت حتما حتما همراه ببرید برای بچه ها موقع برگشت تو فرودگاه می خواهند
12 - در بعضی از فروشگاهها و ایستگاه های اتوبوس wifiنوشته که در آنجامیتوانید به اینترنت وصل شوید
13 - اگه دوست دارید kfc بخورید میتوانید در خیابان mashtoots قبل از اپرا میل کنید و به اینترنت هم وصل شوید
14- یک رستوران بنام پروانه در منطفه ای مثل کن خودمان است که میتوانید شبی را با خاطره خوش بگذرانید.کرایه تاکسی تا آنجا 700 درام از جمهوری است
حتما دوربین عکس ببرید

سلام دوست عزیز
1 - برای بچه ها تست سل انجام میشود ؟و تست بچه ها چند روز طول میکشه .
2 - چگونه آپارتمان اجاره کردید و با چه قیمتی و چه امکاناتی و کجا .؟
ممنون
C.N. : 2013AS000014##
ارسال مدارک : May 28
کنسولگری : ایروان
تعداد نفرات : 3
کارنت : Oct 15
مصاحبه : اواخر NOV - کلیرنس 43 روزه - jan 11
دریافت ویزا :jan-24-2013
تشکر کنندگان: mooj
(2012-10-26 ساعت 18:25)Saiban نوشته:  
(2012-10-26 ساعت 17:46)kiasina نوشته:  دوستان محترم با سلام برای تمام کسانی که به ایروان میروند مواردی را که تجربه کردم به اشتراک میگذارم به امید اینکه مفید با شه و کمکی برای شما باشد.
حتما دوربین عکس ببرید

سلام دوست عزیز
1 - برای بچه ها تست سل انجام میشود ؟و تست بچه ها چند روز طول میکشه .
2 - چگونه آپارتمان اجاره کردید و با چه قیمتی و چه امکاناتی و کجا .؟
ممنون

سلام
خیر تست سل انجام نمی شود. نه خونگیری ونه x rey
من در خیابانی به نام khorenatsi بودم البته آشنایی در آنجا داشتم.ولی در پستهای بچه ها فکر کنم با قیمتهای بهتری گرفته باشند. البته ملاک قیمت خانه محل و متراژوامکانات است
محل ما بد نبود امنیت خوبی داشت و امکاناتش خیلی خوب نبود
دستری به مرکز راحت بود
تشکر کنندگان: مهدي پارس ، Saiban
(2012-10-26 ساعت 15:21)پروا نوشته:  
(2012-10-26 ساعت 12:22)dreamer60 نوشته:  
(2012-10-26 ساعت 11:55)پروا نوشته:  افشين خان
اين سيم كارت رو كجاي ايپد كار ميگذاريد، ....

با اجازه افشین عزیز Smile
اگر روی کارتن ipad شما نوشته wi-fi cellular معنیش این هست که علاوه بر قابلیت استفاده از اینترنت بیسیم , شما میتونید از سیمکارتتون هم استفاده کنید . در مورد سایز سیم کارت هم نگران نباشید درسته که سیم کارتی که به آیپد میخوره کوچکتر از سیم کارتهای استاندارد ایرانه ولی با قیچی های مخصوصی که همه موبایل فروشی ها دارن میتونید سیمکارتتون رو برش بدید و ازش استفاده کنید .Big Grin
در مورد جاش هم درست حدث زدید Big Grin در ضمن یادتون باشه اون آچار (یا سوزن) مخصوص در آوردن سیم کارت(یا وسیله ای مشابه) رو هم به همراه داشته باشید Shy

مرسي
ولي چطور اچاري؟؟

منظور Sim Card Tray Eject Pin است این هم تصویرش (در داخل جعبه آپید شما موجود است)

[عکس: 67189390827165048285.jpg]

راهنمای تصویری قرار دادن سیم کارت (آپید 3G , 4G) :

[عکس: 10768221415070914119.jpg]

[عکس: 20598580958308312842.jpg]

برای اینکه اینترنت را از روی آیپد و یا آیفون خودتون با Wifi یا Bluetooth یا USB به اشتراک بزارید باید از گزینه Personal Hotspot در Setting استفاده کنید و تنظیمات آن را انجام دهید. البته فکر کنم این آپشن روی ios 5 به بالا موجود است.

[عکس: 02.jpg]

>> اطلاعات بیشتر <<
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: amir82 ، reza6966 ، mooj ، afs ، dreamer60 ، Saeedv13 ، hamedhamed
سلام به همه دوستان عزیز Smile
بر عکس تاپیک انتظار عجب تاپیک داغی هست اینجاWink
به مطالب زیر که تو سایت سفارت هست توجه کنید:
Cost of medical examination: 45000 AMD for persons age 15 and older;
31500AMD for persons under age 15
 Attention: if you are charged higher prices than those listed here, please
inform the Consular Section at the American Embassy in Yerevan.
بر عکس آنکارا که هر چی دادو هوار کنی باید بیشتر هم بدیBig Grin

یه خبری هم تو سایت فرودگاه ایروان و مراحل صدور ویزا دیدم که نوشته بود برای افراد زیر 18 سال ویزا بصورت رایگان صادر میشه.

حالا 2تا سوال از جناب kiasina ی عزیز:
1-آیا فرزندتون واکسن خورد که هزینش 35000 تا شد؟
2- حالا که تست سل نمی گیرن کلا چن روز زمان برا مدیکال خانوادگی لازمه ؟
مثلا ما دوشنبه بریم تا پنجشنبه حله؟
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان: Saeedv13 ، hamedhamed
(2012-10-26 ساعت 21:43)mrr777 نوشته:  برای استفاده از این اپشن حتما باید ios 6 رو نصب کرده باشید.

خیر در ios 5.1.1 بر روی New iPad و iPhone 4 این گزینه موجود است ( در مورد Device های دیگر اطلاعی ندارم اگر دوستان اطلاع دارند اعلام کند من روی این دو دستگاه و روی ios 5.1.1 این آپشن را استفاده می کنم)

[عکس: 57645498040108210271.png]

[عکس: 66877471372407357822.png]

اگر این گزینه برای شما موجود نیست فقط باید تنظیمات مربوط به APN Setting را برای اپراتور خود وارد کنید.

Setting > General > Network > APN Setting

تنظیمان ایرانسل به صورت زیر است ٫ برای هر یک از اپراتورها متفاوت است :

[عکس: 54427299494800615280.png]

تنظیمات APN برای هر سه اپراتور ارمنستان :

Beeline Armenia
Data APN: internet.beeline.am
Data APN Username: internet
Data APN Password: internet

VivaCell Armenia
Data APN: inet.vivacell.am

Orange Armenia
Data APN: internet
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: reza6966 ، mooj ، afs ، dreamer60 ، mah1das ، Sepasttian
باسلام به دوستان خوب

یک سوال دارم که مدرک سو پیشینه ایران سفارت ارمنستان قبول دارد یا نه و یا نیاز به تهیه آن نداریم
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
تشکر کنندگان:
(2012-10-27 ساعت 00:18)habibi نوشته:  باسلام به دوستان خوب

یک سوال دارم که مدرک سو پیشینه ایران سفارت ارمنستان قبول دارد یا نه و یا نیاز به تهیه آن نداریم

کلا سو پیشینه ایران را قبول ندارند ٫ ولی اگر ۶ ماه بیشتر در کشور دیگری اقامت داشتید حتما سو پیشینه آن کشور را دریافت کنید.
ولی من برای اطمینان سو پیشینه ایران را دریافت و ترجمه کردم (داشتنش ضرری ندارد)
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، پدی ، dreamer60 ، hamedhamed
(2012-10-26 ساعت 21:49)mooj نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز Smile
بر عکس تاپیک انتظار عجب تاپیک داغی هست اینجاWink
به مطالب زیر که تو سایت سفارت هست توجه کنید:
Cost of medical examination: 45000 AMD for persons age 15 and older;
31500AMD for persons under age 15
 Attention: if you are charged higher prices than those listed here, please
inform the Consular Section at the American Embassy in Yerevan.
بر عکس آنکارا که هر چی دادو هوار کنی باید بیشتر هم بدیBig Grin

یه خبری هم تو سایت فرودگاه ایروان و مراحل صدور ویزا دیدم که نوشته بود برای افراد زیر 18 سال ویزا بصورت رایگان صادر میشه.

حالا 2تا سوال از جناب kiasina ی عزیز:
1-آیا فرزندتون واکسن خورد که هزینش 35000 تا شد؟
2- حالا که تست سل نمی گیرن کلا چن روز زمان برا مدیکال خانوادگی لازمه ؟
مثلا ما دوشنبه بریم تا پنجشنبه حله؟

دوست عزیز سلام
فرزندم هیچ واکسنی نخورد فقط معاینه بالینی میشوند.مثل اندازگیری وزن و قد و ...
3 روز کازی ولی برای اطمینان حتما به دکتر ایمیل بزنید و وقت را هماهنگ کنید

(2012-10-27 ساعت 00:21)Acaro نوشته:  
(2012-10-27 ساعت 00:18)habibi نوشته:  باسلام به دوستان خوب

کلا سو پیشینه ایران را قبول ندارند ٫ ولی اگر ۶ ماه بیشتر در کشور دیگری اقامت داشتید حتما سو پیشینه آن کشور را دریافت کنید.
ولی من برای اطمینان سو پیشینه ایران را دریافت و ترجمه کردم (داشتنش ضرری ندارد)

دوست عزیز
نه سو پیشینه از ایران نیاز است نه تایید ترجمه در دادگستری و وزارت امور خارجه
تشکر کنندگان: mooj ، lilistar ، مانترا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان