کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام به همه دوستان
من آخر نوامبر مصاحبه دارم و قبلا چندين بار به خاطر مسايل كاري ارمنستان رفتم و اقامت اونجا رو دارم اگه سوالي بود در خدمتيم
مصاحبه : 29نوامبر ارمنستان
سفر به آمريكا: اواخر فبريه دالاس
كلير :١١ژانويه
وضعيت : ٣ نفر ، معاف ، شغل خصوصي
**14
تشکر کنندگان: reza6966 ، Acaro ، afs ، mohajer13 ، ani_sheiton ، Saiban ، lilistar ، پدی
سلام دوستان من خودم مصاحبه ام افتاده انکارا سه بار رفتم ام ایروان و انجا را مثل کف دستم بلدم هر سه بار هم زمینی رفتم می رویم تبریز بعد چلفا و بعد نوردوز گمرک نوردوز گذر نامه را مهر می کنند پل را می رویم آنطرف می شود ارمنستان سه هزار درام می گیرند برایتان ویزا صادر می کنند هر صد دلار می شود چهل هزار درام از اولین شهر ارمنستان ( مقری ) تا ایراوان سیصد و هفتاد کیلومتر است صد و هفتاد کیلومتر کوهستانی و بقیه بهتر است سفارت آمریکا هم می شود خیابان آبوویان کمی بالاتر از میدان هرا باراک ( چمهوری ) ارمنیها اکثرا فارسی بلد هستند ارمنی ایرانی هم اونجا زیاد است اجاره یک حانه دو خوابه شبی سی یا چهل دلار است غذا هم ارزان است
2013AS000061##، دیدن قبولی: 8 می ، ارسال فرمهای اولیه: 15 می، کنسولگری: ابوظبی، افراد کیس: 3 نفر، مصاحبه:هفته سوم آپريل:کلیر 43 روز.
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، mooj ، lilistar ، پدی ، parsush ، مانترا ، Saeedv13 ، hamedhamed ، Hedieh20
(2012-10-27 ساعت 00:47)mohammadrezah نوشته:  سلام دوستان من خودم مصاحبه ام افتاده انکارا سه بار رفتم ام ایروان و انجا را مثل کف دستم بلدم هر سه بار هم زمینی رفتم می رویم تبریز بعد چلفا و بعد نوردوز گمرک نوردوز گذر نامه را مهر می کنند پل را می رویم آنطرف می شود ارمنستان سه هزار درام می گیرند برایتان ویزا صادر می کنند هر صد دلار می شود چهل هزار درام از اولین شهر ارمنستان ( مقری ) تا ایراوان سیصد و هفتاد کیلومتر است صد و هفتاد کیلومتر کوهستانی و بقیه بهتر است سفارت آمریکا هم می شود خیابان آبوویان کمی بالاتر از میدان هرا باراک ( چمهوری ) ارمنیها اکثرا فارسی بلد هستند ارمنی ایرانی هم اونجا زیاد است اجاره یک حانه دو خوابه شبی سی یا چهل دلار است غذا هم ارزان است

دوست عزیز از اطلاعاتی که دادید متشکر به خصوص تاکید بر ارزان بودن محل اسکان و غذا.
فقط فکر می کنم محل سفارت امریکا درحال حاضر در این آدرس نیست و محل اون خارج از مرکز شهر قرار گرفته. در مورد بلد بودن فارسی اکثر ارمنی ها از شانس بد من با هرکسی برخورد داشتم انگلیسی هم بلد نبود!
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، mooj ، pooya.n ، lilistar ، پدی ، dreamer60 ، parsush ، Saeedv13 ، hamedhamed ، Hedieh20
آدرس دقیق سفارت آمریکا واقع در ایروان - ارمنستان :

Embassy of the United States of America
1 American Avenue
Yerevan 0082, Republic of Armenia
Telephone: (+37410) 464-700
Fax: (+37410) 464-742

نقشه :

[عکس: 17283094909692680284.jpg]

>> لینک نقشه گوگل مپ سفارت <<
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: الهه سابق ، afs ، sayeh_m ، mooj ، mohajer13 ، pooya.n ، kiasina ، پدی ، dreamer60 ، byousefi_p ، parsush ، مانترا ، Saeedv13 ، hamedhamed
دوستان من یه سوال دارم باید برای ایروان قد و وزن رو بگیریم یا خودشون میگیرن اونجا؟
آنفولانزاروهم حتما باید بزنیم ؟ممنون می شم راهنمایی کنید
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
تشکر کنندگان:
(2012-10-27 ساعت 02:13)sharmin66 نوشته:  دوستان من یه سوال دارم باید برای ایروان قد و وزن رو بگیریم یا خودشون میگیرن اونجا؟
آنفولانزاروهم حتما باید بزنیم ؟ممنون می شم راهنمایی کنید

آنفولانزا رو که باید بزنید.
قد و وزنتون رو بدونید خیلی بهتره. پزشک آنکارا که برای اینکار پول می گیره ولی در رابطه با ایروان دوستانی که مصاحبه رفتند راهنمایی کنند لطفا
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: pooya.n ، پدی ، sharmin66 ، مانترا
سلام دوستان
با توجه به وضعیت زیبای ارزی در کشور دو تا سوال دارم
آیا قیمت واحد پول ارمنستان (درام) به همون نسبت دلار آمریکا افزایش قیمت داشته؟
و اینکه حدودا چقدر پول ارمنی نیاز هست و از کجا میشه تأمین کرد؟
تشکر کنندگان:
(2012-10-27 ساعت 02:40)sahar2311 نوشته:  سلام دوستان

متاسفانه بله.
لطفا توجه کنید ارز که همون ارز مونده ارزش ریــــال کم شده پس توی تبدیل به هر واحد پول این تغییر مشهود هست. به طوریکه قیمت هر درام قبلا 30 ریال بوده و الان بین 70 تا 90 ریال.
نرخ برابری درام با 1 دلار در ارمنستان بین 400 تا 415 متغییر هست.
اینکه چقدر پول ارمنی لازم هست بستگی به تعداد نفرات و برنامه ریزی سفر شما داره اما بهترین روش تامین اون همراه داشتن دلار و تبدیل اون به درام در خود شهر هست.
در اغلب بانک های ایروان، همچنین فروشگاه های پراکنده شده در شهر، تبدیل ارزهای رایج مثل دلار و یورو به درام انجام می شه.

لطفا توجه کنید که هزینه سفارت فقط به دلار و هزینه ویزای ورود به ارمنستان و مدیکال فقط به درام از شما دریافت می شود.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: Acaro ، mooj ، lilistar ، Soap McTavish ، پدی ، مانترا ، sahar2311 ، Saeedv13 ، mohajer13 ، pr.kia ، Hedieh20
(2012-10-27 ساعت 02:40)sahar2311 نوشته:  سلام دوستان

مقدار افزایش درام را نسبت به گذشته را اطلاعی ندارم ولی خوب مسلم است که با کم ارزش شدن ریال واحد پول ارمنستان نیز برای ما تغییر کرده. در حال حاضر ظاهرا هر درام برابر با ۹ تومان است.
بهترین راه اینه که با خودتون دلار ببرید و اونجا چنچ کنید. مقدار مورد نیاز هم بستگی داره که چه هتلی میرید و ... خلاصه بستگی به لایف استایلتون داره. اگر سفرنامه دوستان رو بخونید می تونید اطلاعات کلی رو بدست بیارید که حداقل چه مقدار نیاز دارید.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: afs ، mooj ، Saiban ، ali2316 ، lilistar ، mohajer13 ، پدی ، مانترا ، sahar2311
1 نکته کوچولو بگم شايد مفيد باشه، نرخ تبديل دلار در حال حاضر در فرودگاه به ازاي هر دلار آمريکا 399 درام و در فروشگاهها مثل SAS مبلغ 405 درام پرداخت ميشود.
تشکر کنندگان: mohajer13 ، Acaro ، rouzbehdarvishi ، mooj ، سارا2013 ، afs ، parsush ، مانترا ، Sepasttian ، Saeedv13
دوستانی که تو ارمنستان مصاحبه رفتید، نامه موجودی بانکی که ارائه دادید موجودیتون به دلار هم بوده؟ یا نرخ ارز تو نامه اتون ثبت شده بوده؟ من از بانکهای سپه و ملت پرسیدم میگن نامه رو به لاتین و فقط به ریال میدنSad
به نظرتون اگه فقط ریال باشه، مورد قبول هست؟

تشکر کنندگان: ehsan_ati
(2012-10-29 ساعت 19:52)ehsan_ati نوشته:  1 نکته کوچولو بگم شايد مفيد باشه، نرخ تبديل دلار در حال حاضر در فرودگاه به ازاي هر دلار آمريکا 399 درام و در فروشگاهها مثل SAS مبلغ 405 درام پرداخت ميشود.

همونطور كه احسان عزيز گفت امروز قيمت هر دولار برابر با ٤٠٥ درام بود (در فروشگاههاي sas) در مورد قد و وزن هم خود دكتر ميگيره بدون مبلغ اضافه
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
تشکر کنندگان: ehsan_ati ، mohajer13 ، mooj ، sharmin66 ، Soap McTavish ، lilistar ، مانترا
(2012-10-29 ساعت 22:05)mohajer13 نوشته:  دوستانی که تو ارمنستان مصاحبه رفتید، نامه موجودی بانکی که ارائه دادید موجودیتون به دلار هم بوده؟ یا نرخ ارز تو نامه اتون ثبت شده بوده؟ من از بانکهای سپه و ملت پرسیدم میگن نامه رو به لاتین و فقط به ریال میدنSad
ببین نامه منم از بانک صادرات و فقط به ريال هست. من فکر نميکنم هيچ مشکلی پيش بياد ولي به هرحال فردا بعد از مصاحبه خبر ميدم که نامم قابل قبول بوده يا نه که خيالت راحت بشه Wink

(2012-10-29 ساعت 22:18)dreamer60 نوشته:  
(2012-10-29 ساعت 19:52)ehsan_ati نوشته:  1 نکته کوچولو بگم شايد مفيد باشه، نرخ تبديل دلار در حال حاضر در فرودگاه به ازاي هر دلار آمريکا 399 درام و در فروشگاهها مثل SAS مبلغ 405 درام پرداخت ميشود.

همونطور كه احسان عزيز گفت امروز قيمت هر دولار برابر با ٤٠٥ درام بود (در فروشگاههاي sas) در مورد قد و وزن هم خود دكتر ميگيره بدون مبلغ اضافه
همشهري کجايي تو؟؟ بابا 1 وقتي هم به ما بده ببینيمت اينجا Wink اگه دوست داشتي فردا عصر بهم زنگ بزن که یکجا همديگه رو ببينيم. شماره موبايل ايروانم رو پيغام خصوصی برات ميگذارم الان.
تشکر کنندگان: mohajer13 ، mooj ، dreamer60 ، پدی ، lilistar
خدا خیرت بده احسان جان، خدا ویزای یکضرب بده بهت... اگه فردا یکضرب گرفتی نتیجه دعاهای منه !! از بس که امروز از صبح برات دعا کردم Smile

(2012-10-29 ساعت 22:28)ehsan_ati نوشته:  
(2012-10-29 ساعت 22:05)mohajer13 نوشته:  دوستانی که تو ارمنستان مصاحبه رفتید، نامه موجودی بانکی که ارائه دادید موجودیتون به دلار هم بوده؟ یا نرخ ارز تو نامه اتون ثبت شده بوده؟ من از بانکهای سپه و ملت پرسیدم میگن نامه رو به لاتین و فقط به ریال میدنSad
ببین نامه منم از بانک صادرات و فقط به ريال هست. من فکر نميکنم هيچ مشکلی پيش بياد ولي به هرحال فردا بعد از مصاحبه خبر ميدم که نامم قابل قبول بوده يا نه که خيالت راحت بشه Wink

(2012-10-29 ساعت 22:18)dreamer60 نوشته:  

همشهري کجايي تو؟؟ بابا 1 وقتي هم به ما بده ببینيمت اينجا Wink اگه دوست داشتي فردا عصر بهم زنگ بزن که یکجا همديگه رو ببينيم. شماره موبايل ايروانم رو پيغام خصوصی برات ميگذارم الان.

تشکر کنندگان: ehsan_ati ، mooj ، Szsanazsz

سلام دوست عزیز نامه تمکن مالی من از بانک ملی بود با 45 میلیون و به لاتین شماره حساب و موجودی حساب اعلام شده بود و در آخرنامه زده بود که هر دلار 12260 ریال هست و در سفارت اصلا به مشکل نخوردم و نگران نباشید.
تشکر کنندگان: farmiz ، mohajer13 ، Szsanazsz ، Almond ، mooj ، lilistar ، rezagh ، parsush ، pr.kia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان