موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من آخر نوامبر مصاحبه دارم و قبلا چندين بار به خاطر مسايل كاري ارمنستان رفتم و اقامت اونجا رو دارم اگه سوالي بود در خدمتيم
مصاحبه : 29نوامبر ارمنستان
سفر به آمريكا: اواخر فبريه دالاس
كلير :١١ژانويه
وضعيت : ٣ نفر ، معاف ، شغل خصوصي
**14
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من خودم مصاحبه ام افتاده انکارا سه بار رفتم ام ایروان و انجا را مثل کف دستم بلدم هر سه بار هم زمینی رفتم می رویم تبریز بعد چلفا و بعد نوردوز گمرک نوردوز گذر نامه را مهر می کنند پل را می رویم آنطرف می شود ارمنستان سه هزار درام می گیرند برایتان ویزا صادر می کنند هر صد دلار می شود چهل هزار درام از اولین شهر ارمنستان ( مقری ) تا ایراوان سیصد و هفتاد کیلومتر است صد و هفتاد کیلومتر کوهستانی و بقیه بهتر است سفارت آمریکا هم می شود خیابان آبوویان کمی بالاتر از میدان هرا باراک ( چمهوری ) ارمنیها اکثرا فارسی بلد هستند ارمنی ایرانی هم اونجا زیاد است اجاره یک حانه دو خوابه شبی سی یا چهل دلار است غذا هم ارزان است
2013AS000061##، دیدن قبولی: 8 می ، ارسال فرمهای اولیه: 15 می، کنسولگری: ابوظبی، افراد کیس: 3 نفر، مصاحبه:هفته سوم آپريل:کلیر 43 روز.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
آدرس دقیق سفارت آمریکا واقع در ایروان - ارمنستان :
Embassy of the United States of America
1 American Avenue
Yerevan 0082, Republic of Armenia
Telephone: (+37410) 464-700
Fax: (+37410) 464-742
نقشه :
>> لینک نقشه گوگل مپ سفارت <<
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یه سوال دارم باید برای ایروان قد و وزن رو بگیریم یا خودشون میگیرن اونجا؟
آنفولانزاروهم حتما باید بزنیم ؟ممنون می شم راهنمایی کنید
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
با توجه به وضعیت زیبای ارزی در کشور دو تا سوال دارم
آیا قیمت واحد پول ارمنستان (درام) به همون نسبت دلار آمریکا افزایش قیمت داشته؟
و اینکه حدودا چقدر پول ارمنی نیاز هست و از کجا میشه تأمین کرد؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-27 ساعت 02:40)sahar2311 نوشته: سلام دوستان
با توجه به وضعیت زیبای ارزی در کشور دو تا سوال دارم
آیا قیمت واحد پول ارمنستان (درام) به همون نسبت دلار آمریکا افزایش قیمت داشته؟
و اینکه حدودا چقدر پول ارمنی نیاز هست و از کجا میشه تأمین کرد؟
مقدار افزایش درام را نسبت به گذشته را اطلاعی ندارم ولی خوب مسلم است که با کم ارزش شدن ریال واحد پول ارمنستان نیز برای ما تغییر کرده. در حال حاضر ظاهرا هر درام برابر با ۹ تومان است.
بهترین راه اینه که با خودتون دلار ببرید و اونجا چنچ کنید. مقدار مورد نیاز هم بستگی داره که چه هتلی میرید و ... خلاصه بستگی به لایف استایلتون داره. اگر سفرنامه دوستان رو بخونید می تونید اطلاعات کلی رو بدست بیارید که حداقل چه مقدار نیاز دارید.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
1 نکته کوچولو بگم شايد مفيد باشه، نرخ تبديل دلار در حال حاضر در فرودگاه به ازاي هر دلار آمريکا 399 درام و در فروشگاهها مثل SAS مبلغ 405 درام پرداخت ميشود.