کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-10-30 ساعت 00:12)سارا2013 نوشته:  
(2012-10-29 ساعت 22:05)mohajer13 نوشته:  دوستانی که تو ارمنستان مصاحبه رفتید، نامه موجودی بانکی که ارائه دادید موجودیتون به دلار هم بوده؟ یا نرخ ارز تو نامه اتون ثبت شده بوده؟ من از بانکهای سپه و ملت پرسیدم میگن نامه رو به لاتین و فقط به ریال میدنSad
به نظرتون اگه فقط ریال باشه، مورد قبول هست؟

سلام دوست عزیز نامه تمکن مالی من از بانک ملی بود با 45 میلیون و به لاتین شماره حساب و موجودی حساب اعلام شده بود و در آخرنامه زده بود که هر دلار 12260 ریال هست و در سفارت اصلا به مشکل نخوردم و نگران نباشید.

ممنونم سارا جان، اگه همین یک جمله که هر دلار برابر 12260ریال هست ذکر بشه کار راه میوفته . ولی مشکل من اینه که اینو هم ذکر نمی کنند
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان:
دوستان تو اين لحظه احسان داره مصاحبه ميكنه يه دعاي دسته جمعي و يه عالمه انرژي مثبت بفرستيد براش كه انشا ... يك ضرب ويزاشو بگيره. Shy
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، Almond ، aziking ، far-dv2013 ، mohajer13 ، sharmin66 ، sayeh_m ، ehsan_ati ، raham ، mooj ، پدی ، maneia ، achi686 ، ali2316 ، lilistar ، rezagh ، مانترا
با خبر شدم احسان عزيز هم كليرنس خورده ء Sad

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
تشکر کنندگان: ehsan_ati ، mooj ، battosai ، lilistar
(2012-10-30 ساعت 11:05)dreamer60 نوشته:  با خبر شدم احسان عزيز هم كليرنس خورده ء Sad

:‏(
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: dreamer60 ، ehsan_ati
به غير از خودم که کليرنس خوردم، 3 تا کیس ديگه رو هم با خبر هستم. 1 آقاي مجرد امروز 1 ضرب گرفت. 1 خانم مجرد کليرنس خورد. 1 زن و شوهر مسن که کیس خانوادگی بودن هم کليرنس خوردن.
در ضمن در مورد نامه مالی، هيچ اشکالی به نامه من (از لحاظ اينکه مبلغ فقط به ريال درج شده بود) وارد نشد و گفتن همه چيز اوکي هست.
(2012-10-30 ساعت 14:08)ehsan_ati نوشته:  به غير از خودم که کليرنس خوردم، 3 تا کیس ديگه رو هم با خبر هستم. 1 آقاي مجرد امروز 1 ضرب گرفت. 1 خانم مجرد کليرنس خورد. 1 زن و شوهر مسن که کیس خانوادگی بودن هم کليرنس خوردن.
در ضمن در مورد نامه مالی، هيچ اشکالی به نامه من (از لحاظ اينکه مبلغ فقط به ريال درج شده بود) وارد نشد و گفتن همه چيز اوکي هست.
دتس اوكي احسان عزيز...مهم اينه كه رد نشدي....به همين سادگي كه ميگم...يكم فكر كنيم ميبينيم كه درست ميگمSmile
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
تشکر کنندگان: ehsan_ati ، sayeh_m ، mdna ، dreamer60 ، mohajer13 ، mooj ، afs ، shima1364 ، achi686 ، ali2316 ، مانترا ، Hedieh20
(2012-10-30 ساعت 14:15)Szsanazsz نوشته:  
(2012-10-30 ساعت 14:08)ehsan_ati نوشته:  به غير از خودم که کليرنس خوردم، 3 تا کیس ديگه رو هم با خبر هستم. 1 آقاي مجرد امروز 1 ضرب گرفت. 1 خانم مجرد کليرنس خورد. 1 زن و شوهر مسن که کیس خانوادگی بودن هم کليرنس خوردن.
دتس اوكي احسان عزيز...مهم اينه كه رد نشدي....به همين سادگي كه ميگم...يكم فكر كنيم ميبينيم كه درست ميگمSmile

منم با ساناز موافقم. اینکه رد نشدی و همه موارد اوکی هست. به سرعت این زمان میگذره و کلیر میشی.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: ehsan_ati ، Szsanazsz ، sayeh_m ، mooj ، afs ، پدی ، achi686 ، ali2316
(2012-10-23 ساعت 17:50)ehsan_ati نوشته:  
(2012-10-23 ساعت 16:53)Legend نوشته:  سلام بر همگی دوستان عضو و پیش کسوت مهاجرسرا. من در حال حاضر در ایروان هستم و امروز صبح در سفارت آمریکا مصاحبه داشتم. افسر بخش کنسولی بعد از مصاحبه به من اعلام کرد که مدارکم کامل هست و ویزا رو خواهم گرفت. بنابراین ویزا رو یک ضرب می گیرم. منتها باید سه تا پنج روز کاری منتظر بمونم تا هر وقت گذرنامه ام حاضر شد به من زنگ بزنند. لازم می دونم همین جا از همه اعضای مطلع و یاری رسان این وبسایت تشکر کنم، چون درحقیقت بخش اعظمی از موفقیت خودم رو همه شما می دونم که باعث شدید من در طول این پروسه اطلاعات مورد نیاز رو کسب کنم و در نهایت بتونم پرونده قابل قبول و کاملی ارائه بدم. از همه شما سپاسگزارم. آرزو می کنم همه متقاضیان ویزا هم بتونند به راحتی و بدون دردسر ویزای خود رو دریافت کنند. (:
سلام، خيلي تبريک ميگم. Smile اگر ممکنه یکم راجع به کیستون بيشتر اطلاعات بدين. تعداد نفرات؟ وضعيت خدمت سربازی؟ شغل دولتي يا خصوصی؟ سن؟ و هرچي ديگه که خودتون صلاح ميدونين. Big Grin به نظرت مهم ترين عاملي که باعث شد 1 ضرب ويزا بگيري چي بود؟ چون خيلي از بچه ها تو اين 2 هفته کليرنس خوردن.
سلام. از اینکه دیر جواب می دم، معذرت می خوام. از اون روز تا الآن به مهاجرسرا نیومده بودم.
در مورد اطلاعات بیشتر، باید بگم که من یک نفر هستم. خانم هستم و بنابراین خدمت سربازی در مورد من صدق نمی کنه. در حال حاضر کارمند یکی از دفاتر سازمان ملل در ایران هستم. 44 سال سن دارم و مجردم. به نظر من مهم ترین عاملی که باعث شد یک ضرب ویزا بگیرم، سوابق کاری من در چندین سازمان بین المللی، و از همه مهمتر در سفارت کانادا در ایران بود. چون پیش از اینکه کسی رو در سفارت استخدام کنند، لازمه که اون شخص انگشت نگاری بشه و گواهی عدم سوءپیشینه رو به سفارت ارائه کنه و در همون فاصله برای اون شخص کلیرنس می گیرند و بعد اون رو استخدام می کنند. بنابراین من قبلاً این مرحله رو طی کرده بودم. جالبه بدونید که افسر کنسولی در مصاحبه من به اولین نکته ای که اشاره کرد سابقه کاری من در سفارت کانادا بود و به نظر می رسید که این مطلب براشون اهمیت زیادی داره. و در کمال تعجب من، همون روز مصاحبه از سفارت با من تماس گرفتند و گفتند که ویزای شما حاضره و می تونید فردا بیائید گذرنامه اتون رو تحویل بگیرید. درحالیکه همونطور که شما هم گفتید خیلی ها برگه آبی گرفتند و کلیرنس خوردند.
امیدوارم پاسخ سئوالات شما را داده باشم. Smile
دوستان
کسی آدری ایمیل دکتر کریستین رو میدونه ؟ من این آدرسو kristinkhachatryan@yahoo.com میزنم ارسال میشه و لی بعد یه ریپلای errori .
C.N. : 2013AS000014##
ارسال مدارک : May 28
کنسولگری : ایروان
تعداد نفرات : 3
کارنت : Oct 15
مصاحبه : اواخر NOV - کلیرنس 43 روزه - jan 11
دریافت ویزا :jan-24-2013
تشکر کنندگان:
(2012-10-30 ساعت 15:37)Legend نوشته:  
(2012-10-23 ساعت 16:53)Legend نوشته:  سلام بر همگی دوستان عضو و پیش کسوت مهاجرسرا. من در حال حاضر در ایروان هستم و امروز صبح در سفارت آمریکا مصاحبه داشتم. افسر بخش کنسولی بعد از مصاحبه به من اعلام کرد که مدارکم کامل هست و ویزا رو خواهم گرفت. بنابراین ویزا رو یک ضرب می گیرم. منتها باید سه تا پنج روز کاری منتظر بمونم تا هر وقت گذرنامه ام حاضر شد به من زنگ بزنند. لازم می دونم همین جا از همه اعضای مطلع و یاری رسان این وبسایت تشکر کنم، چون درحقیقت بخش اعظمی از موفقیت خودم رو همه شما می دونم که باعث شدید من در طول این پروسه اطلاعات مورد نیاز رو کسب کنم و در نهایت بتونم پرونده قابل قبول و کاملی ارائه بدم. از همه شما سپاسگزارم. آرزو می کنم همه متقاضیان ویزا هم بتونند به راحتی و بدون دردسر ویزای خود رو دریافت کنند. (:
سلام، خيلي تبريک ميگم. Smile اگر ممکنه یکم راجع به کیستون بيشتر اطلاعات بدين. تعداد نفرات؟ وضعيت خدمت سربازی؟ شغل دولتي يا خصوصی؟ سن؟ و هرچي ديگه که خودتون صلاح ميدونين. Big Grin به نظرت مهم ترين عاملي که باعث شد 1 ضرب ويزا بگيري چي بود؟ چون خيلي از بچه ها تو اين 2 هفته کليرنس خوردن.
سلام. از اینکه دیر جواب می دم، معذرت می خوام. از اون روز تا الآن به مهاجرسرا نیومده بودم.
در مورد اطلاعات بیشتر، باید بگم که من یک نفر هستم. خانم هستم و بنابراین خدمت سربازی در مورد من صدق نمی کنه. در حال حاضر کارمند یکی از دفاتر سازمان ملل در ایران هستم. 44 سال سن دارم و مجردم. به نظر من مهم ترین عاملی که باعث شد یک ضرب ویزا بگیرم، سوابق کاری من در چندین سازمان بین المللی، و از همه مهمتر در سفارت کانادا در ایران بود. چون پیش از اینکه کسی رو در سفارت استخدام کنند، لازمه که اون شخص انگشت نگاری بشه و گواهی عدم سوءپیشینه رو به سفارت ارائه کنه و در همون فاصله برای اون شخص کلیرنس می گیرند و بعد اون رو استخدام می کنند. بنابراین من قبلاً این مرحله رو طی کرده بودم. جالبه بدونید که افسر کنسولی در مصاحبه من به اولین نکته ای که اشاره کرد سابقه کاری من در سفارت کانادا بود و به نظر می رسید که این مطلب براشون اهمیت زیادی داره. و در کمال تعجب من، همون روز مصاحبه از سفارت با من تماس گرفتند و گفتند که ویزای شما حاضره و می تونید فردا بیائید گذرنامه اتون رو تحویل بگیرید. درحالیکه همونطور که شما هم گفتید خیلی ها برگه آبی گرفتند و کلیرنس خوردند.

سلام ضمن عرض تبریک میخواستم بپرسم که اگه میشه بفرمایید که پرینت بانکی شما چه مبلغی بوده؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mohajer13

این کلیرنس خوردن هم یه مرحله از پروسه گرفتن ویزا هست احسان جان ،البته برای ایرانیا به صورت ویژهSad اینی که بعضی از دوستان ما به صورت یه ضرب ویزا میگیرن یه جورایی یه مرحله رو زیر سیبیلی ردکردن Big Grin
انشالا که این چند هفته رو هم خیلی راحت پشت سر میزاری و تا چشم بهم بزنی دوباره باید برای گرفتن ویزات بری ایروان
بهت تبریک میگم
همیشه سالم و سلامت باشیWink
2013AS28** --- Single --- Ankara --- Current:8th Nov 12 --- Interview:2nd Jan 13 --- Clearance:7th Feb 13 --- Entry:20th Sep 13 Washington D.C --- SS Card: 3rd Oct 13 --- Raleigh,NC

تشکر کنندگان: پدی ، amir82 ، ehsan_ati
(2012-10-30 ساعت 18:30)Saiban نوشته:  دوستان
کسی آدری ایمیل دکتر کریستین رو میدونه ؟ من این آدرسو kristinkhachatryan@yahoo.com میزنم ارسال میشه و لی بعد یه ریپلای errori .
دوست من ادرس صحيحش اين هست:
Kristinekhachatryan@ymail.com
در ضمن خودشون شماره يك خانم ارمني كه به فارسي مسلط هستند رو هم به من دادن به نام خانم yasi كه شمارشون اين هست: ٠٠٣٧٤٩٦٠٤٧٣٣٣
Shy

تشکر کنندگان: reza6966 ، amir82 ، Saiban ، battosai ، مانترا ، goody
(2012-10-30 ساعت 19:01)پدی نوشته:  
(2012-10-30 ساعت 15:37)Legend نوشته:  

سلام ضمن عرض تبریک میخواستم بپرسم که اگه میشه بفرمایید که پرینت بانکی شما چه مبلغی بوده؟
سلام. از پیام تبریکتون ممنونم. پرینت بانکی من به مبلغ 56 میلیون تومان بود. البته باید اضافه کنم که من اسپانسر هم داشتم.
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، mohajer13 ، lilistar ، rezagh ، hassanghobadi ، پدی ، jordanir ، رجبعلی ، ali2316
(2012-10-26 ساعت 16:50)Almond نوشته:  سلام دوستان ببخشید برای دریافت ویزا حال چه از طریق سفارت در تهران باشه چه در مرز نوردوز و یا در فرودگاه ایروان آیا فقط باید افرادی که برنده شده اند اقدام بکنند منظورم اینست که اگر شخصی جز برنده ها نباشد و خب طبعا نامه هم از طرف ویزا آفیس نداشته باشد و قصد همراهی ما را داشته باشد باز هم میتواند ویزای ارمنستان را دریافت بکند؟ چند نفر از بستگان ما میخواهند ما را همراهی بکنند و بلیط بگیرند نکند به اونها ویزای ارمنستان ندهند؟
به طور کلی شما دوستان که ویزا گرفتید اصلا موقعیتی پیش آمد که ازتون بپرسند علت سفرتون چیست و شما چی پاسخ دادید؟

مثل آب خوردن ویزا میدن. اصلا نگران نباش
حتی زمینی
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: پدی ، Almond
سلام دوستانSmile
دوستانی که از برنامه پروازهای آسمان اطلاع دارن: آیا از ایروان به تهران فقط شنبه ها و دو شنبه ها پرواز هست؟روزهای پنجشنبه پرواز برگشت ندارن؟
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان