موضوعها: 0
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
به غير از خودم که کليرنس خوردم، 3 تا کیس ديگه رو هم با خبر هستم. 1 آقاي مجرد امروز 1 ضرب گرفت. 1 خانم مجرد کليرنس خورد. 1 زن و شوهر مسن که کیس خانوادگی بودن هم کليرنس خوردن.
در ضمن در مورد نامه مالی، هيچ اشکالی به نامه من (از لحاظ اينکه مبلغ فقط به ريال درج شده بود) وارد نشد و گفتن همه چيز اوکي هست.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
کسی آدری ایمیل دکتر کریستین رو میدونه ؟ من این آدرسو kristinkhachatryan@yahoo.com میزنم ارسال میشه و لی بعد یه ریپلای errori .
C.N. : 2013AS000014##
ارسال مدارک : May 28
کنسولگری : ایروان
تعداد نفرات : 3
کارنت : Oct 15
مصاحبه : اواخر NOV - کلیرنس 43 روزه - jan 11
دریافت ویزا :jan-24-2013
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-30 ساعت 15:37)Legend نوشته: (2012-10-23 ساعت 17:50)ehsan_ati نوشته: (2012-10-23 ساعت 16:53)Legend نوشته: سلام بر همگی دوستان عضو و پیش کسوت مهاجرسرا. من در حال حاضر در ایروان هستم و امروز صبح در سفارت آمریکا مصاحبه داشتم. افسر بخش کنسولی بعد از مصاحبه به من اعلام کرد که مدارکم کامل هست و ویزا رو خواهم گرفت. بنابراین ویزا رو یک ضرب می گیرم. منتها باید سه تا پنج روز کاری منتظر بمونم تا هر وقت گذرنامه ام حاضر شد به من زنگ بزنند. لازم می دونم همین جا از همه اعضای مطلع و یاری رسان این وبسایت تشکر کنم، چون درحقیقت بخش اعظمی از موفقیت خودم رو همه شما می دونم که باعث شدید من در طول این پروسه اطلاعات مورد نیاز رو کسب کنم و در نهایت بتونم پرونده قابل قبول و کاملی ارائه بدم. از همه شما سپاسگزارم. آرزو می کنم همه متقاضیان ویزا هم بتونند به راحتی و بدون دردسر ویزای خود رو دریافت کنند. (:
سلام، خيلي تبريک ميگم. اگر ممکنه یکم راجع به کیستون بيشتر اطلاعات بدين. تعداد نفرات؟ وضعيت خدمت سربازی؟ شغل دولتي يا خصوصی؟ سن؟ و هرچي ديگه که خودتون صلاح ميدونين. به نظرت مهم ترين عاملي که باعث شد 1 ضرب ويزا بگيري چي بود؟ چون خيلي از بچه ها تو اين 2 هفته کليرنس خوردن.
سلام. از اینکه دیر جواب می دم، معذرت می خوام. از اون روز تا الآن به مهاجرسرا نیومده بودم.
در مورد اطلاعات بیشتر، باید بگم که من یک نفر هستم. خانم هستم و بنابراین خدمت سربازی در مورد من صدق نمی کنه. در حال حاضر کارمند یکی از دفاتر سازمان ملل در ایران هستم. 44 سال سن دارم و مجردم. به نظر من مهم ترین عاملی که باعث شد یک ضرب ویزا بگیرم، سوابق کاری من در چندین سازمان بین المللی، و از همه مهمتر در سفارت کانادا در ایران بود. چون پیش از اینکه کسی رو در سفارت استخدام کنند، لازمه که اون شخص انگشت نگاری بشه و گواهی عدم سوءپیشینه رو به سفارت ارائه کنه و در همون فاصله برای اون شخص کلیرنس می گیرند و بعد اون رو استخدام می کنند. بنابراین من قبلاً این مرحله رو طی کرده بودم. جالبه بدونید که افسر کنسولی در مصاحبه من به اولین نکته ای که اشاره کرد سابقه کاری من در سفارت کانادا بود و به نظر می رسید که این مطلب براشون اهمیت زیادی داره. و در کمال تعجب من، همون روز مصاحبه از سفارت با من تماس گرفتند و گفتند که ویزای شما حاضره و می تونید فردا بیائید گذرنامه اتون رو تحویل بگیرید. درحالیکه همونطور که شما هم گفتید خیلی ها برگه آبی گرفتند و کلیرنس خوردند.
امیدوارم پاسخ سئوالات شما را داده باشم.
سلام ضمن عرض تبریک میخواستم بپرسم که اگه میشه بفرمایید که پرینت بانکی شما چه مبلغی بوده؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013