کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-11-01 ساعت 00:10)mooj نوشته:  سلام دوستانSmile
دوستانی که از برنامه پروازهای آسمان اطلاع دارن: آیا از ایروان به تهران فقط شنبه ها و دو شنبه ها پرواز هست؟روزهای پنجشنبه پرواز برگشت ندارن؟

>> این لینک را مطالعه کنید <<
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: mooj ، afs ، lilac ، lilistar ، ali2316
(2012-11-01 ساعت 00:16)Acaro نوشته:  
دوستانی که از برنامه پروازهای آسمان اطلاع دارن: آیا از ایروان به تهران فقط شنبه ها و دو شنبه ها پرواز هست؟روزهای پنجشنبه پرواز برگشت ندارن؟

سلام آکاروی عزیزSmile
از اطلاعات مفید شما خیلی استفاده کردم . ولی وقتی از اطلاعات سایت آسمان برای پنجشنبه ها برگشت از ایروان رو انتخاب می کنی جوابی نداره و فقط برای شنبه ها و دوشنبه ها هست ولی رفت برای پنجشنبه ها هم داره.
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان: Acaro ، مانترا ، jazirehh
راستش دوست عزیز اطلاعاتی که من قرار دادم مربوط به هفته گذشته است در مراجعه ای که به دفتر هواپیمایی آسمان واقع در میدان فاطمی برای تهیه بلیط داشتم سعی کردم کلیه اطلاعات لازم برای ارمنستان را از مسول فروش جویا شوم و اطلاعات درج شده در تاپیک دقیقا مطابق با گفته های مسول فروش است.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: mooj ، sayeh_m ، مانترا
(2012-10-30 ساعت 14:08)ehsan_ati نوشته:  به غير از خودم که کليرنس خوردم، 3 تا کیس ديگه رو هم با خبر هستم. 1 آقاي مجرد امروز 1 ضرب گرفت. 1 خانم مجرد کليرنس خورد. 1 زن و شوهر مسن که کیس خانوادگی بودن هم کليرنس خوردن.
در ضمن در مورد نامه مالی، هيچ اشکالی به نامه من (از لحاظ اينکه مبلغ فقط به ريال درج شده بود) وارد نشد و گفتن همه چيز اوکي هست.

ننننههههههههههههههههههه آخه چرا اذیت میکنن. خیلی حالم گرفت حس بدیه. انشاله برای شماهم زودتر این روزا بگذره و بریم وبزا بگیریم
تشکر کنندگان: ehsan_ati ، mooj
(2012-11-01 ساعت 09:51)سارا2013 نوشته:  
(2012-10-30 ساعت 14:08)ehsan_ati نوشته:  به غير از خودم که کليرنس خوردم، 3 تا کیس ديگه رو هم با خبر هستم. 1 آقاي مجرد امروز 1 ضرب گرفت. 1 خانم مجرد کليرنس خورد. 1 زن و شوهر مسن که کیس خانوادگی بودن هم کليرنس خوردن.
در ضمن در مورد نامه مالی، هيچ اشکالی به نامه من (از لحاظ اينکه مبلغ فقط به ريال درج شده بود) وارد نشد و گفتن همه چيز اوکي هست.

ننننههههههههههههههههههه آخه چرا اذیت میکنن. خیلی حالم گرفت حس بدیه. انشاله برای شماهم زودتر این روزا بگذره و بریم وبزا بگیریم
بابا جان چه اذیتی؟؟؟!!!
روند اداریه دیگه. چرا سختش میکنین. نگران نباشید با شما کاری ندارند. مثلا نیست ادارات خودمون سیم سوت ثانیه جواب میدن.
شما تو ایران pcc گرفتی. همون عدم سو پیشینه.
تو یه استان تو پلیس +‌۱۰ هست تو یکی تو آگاهی تو یکی تو مواد مخدر تو یکی یه سال باید میرفتی بیرون شهر تو یه کلانتری سال بعد تو پلیس +‌۱۰ بعد تو مواد مخدر بعد تو آگاهی مرکزی سال بعدش تو آگاهی جنوب. حالا را نمیدونم.
پس یکم بیخیال بشین.
نه کسی کاری به شما داره. نه میخوان کاری بکنند. نگران ویزاتون هم نباشین. این همه کیس کلیر خورده و بعد ویزا دادن. کلیر خوردن به معنی ویزا نگرفتن نیست . کلیر نشدن به معنی عدم دریافت ویزاست. شما اگه از خودت مطمپنی دیگه برای چه نگرانی. یکی از دوستان همین انجمن در سپاه کار میکردند ولی شغلشون هیچ ربطی به اونها نداشت. با خود ما مصاحبه داشتند و خانم بچه ها ویزا گرفتند و به خودشون کلیر زدند.
حالا خود شما این قضیه را نگاه کن ببین اگه میخواستن اذیت کنند!!!! برای چه به خانواده شون ویزا دادن؟؟؟!!!
یکم خوشبین باشید. ببینید یک کلام هیچ کدوم از کارمندهای سفارت مرض ندارند. عذر میخوام انقدر صریح گفتم. به تاپیک های مصاحبه ها برگردین و مطالعه کنید تا این حس و حال ازتون بره.
البته بهتون حق میدم که نگران باشید بخصوص اگر با روند ایران مقایسه کنید. که علت اون را هم من در بیشتر موارد عدم رعایت قانون میدونم نه مرض داشتن. ولی نگران نباشید Edge عزیز که ویزا گرفت (البته خیلی زحمت کشید و با انگیزه عالی پیش رفت)دیگه بزرگترین موج مثبت برای همه باید باشه.

ان شا الله ویزا را گرفتین شیرینی ما یادتن نره.
تشکر کنندگان: achi686 ، lilistar ، mooj ، parsush ، مانترا ، amir82 ، ali2316 ، goody ، Saeedv13 ، jazirehh
(2012-11-01 ساعت 10:37)jordanir نوشته:  
(2012-11-01 ساعت 09:51)سارا2013 نوشته:  

بابا جان چه اذیتی؟؟؟!!!
روند اداریه دیگه. چرا سختش میکنین. نگران نباشید با شما کاری ندارند. مثلا نیست ادارات خودمون سیم سوت ثانیه جواب میدن.
شما تو ایران pcc گرفتی. همون عدم سو پیشینه.
تو یه استان تو پلیس +‌۱۰ هست تو یکی تو آگاهی تو یکی تو مواد مخدر تو یکی یه سال باید میرفتی بیرون شهر تو یه کلانتری سال بعد تو پلیس +‌۱۰ بعد تو مواد مخدر بعد تو آگاهی مرکزی سال بعدش تو آگاهی جنوب. حالا را نمیدونم.
پس یکم بیخیال بشین.
نه کسی کاری به شما داره. نه میخوان کاری بکنند. نگران ویزاتون هم نباشین. این همه کیس کلیر خورده و بعد ویزا دادن. کلیر خوردن به معنی ویزا نگرفتن نیست . کلیر نشدن به معنی عدم دریافت ویزاست. شما اگه از خودت مطمپنی دیگه برای چه نگرانی. یکی از دوستان همین انجمن در سپاه کار میکردند ولی شغلشون هیچ ربطی به اونها نداشت. با خود ما مصاحبه داشتند و خانم بچه ها ویزا گرفتند و به خودشون کلیر زدند.
ان شا الله ویزا را گرفتین شیرینی ما یادتن نره.

آخه من میخواستم امشب که هالووین بود اونجا باشم همه اونجان و من این جا.............
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، nagoo ، Almond ، jazirehh
من هرچی دارم این صفحات مهاجرسرا رو بالا پایین میکنم به سرچشمه خبر انتقال کیس ها به ایروان نمیرسم....میشه توضیح بدین جریان چیه؟ آنکارایی ها افتادن ایروان؟آنکارایی ها درخواست کردن بیفتن ایروان؟آنکارایی ها اگه درخواست کنن میتونن بیفتن ایروان؟؟؟؟ :Big Grin:
قایقی خواهم ساخت کیس نامبر: 2013AS00070xx سفارت: ابوظبی MAY ویزا: یکضرب مقصد:هرچه پیش آید خوش آید سفرنامه: http://goo.gl/jV9e2
تشکر کنندگان: battosai
(2012-11-01 ساعت 11:45)sumya نوشته:  من هرچی دارم این صفحات مهاجرسرا رو بالا پایین میکنم به سرچشمه خبر انتقال کیس ها به ایروان نمیرسم....میشه توضیح بدین جریان چیه؟ آنکارایی ها افتادن ایروان؟آنکارایی ها درخواست کردن بیفتن ایروان؟آنکارایی ها اگه درخواست کنن میتونن بیفتن ایروان؟؟؟؟ :Big Grin:

اسمتون که خیلی سخته اما دوست عزیز
در نامه اول همون انکارا بودیم اما وقتی تاریخ مصاحبه معلوم شد در نامه دوم خودشون زدن ایروان و من هم رفتم مصاحبه در سفارت ایروان و بنا بر حکمت خداوند که ما بنده ها نمیدونیم چیه کلیرنس شدم و با برگه آبی به کشور عزیزم برگشتم. و اگر زحمتی نباشه یه وقتی بذارید و همه تاپیکهای مربوطه رو بخونید و اطلاعات خیلی خوبی بدست میاریدو جا داره باز از این سایت تشکر کنم که خیلی خیلی عالی هست و امیدوارم دوستان عزیزم همه یه ضرب ویزا بگیرن................
تشکر کنندگان: lilistar ، Almond ، jazirehh
(2012-11-01 ساعت 11:45)sumya نوشته:  من هرچی دارم این صفحات مهاجرسرا رو بالا پایین میکنم به سرچشمه خبر انتقال کیس ها به ایروان نمیرسم....میشه توضیح بدین جریان چیه؟ آنکارایی ها افتادن ایروان؟آنکارایی ها درخواست کردن بیفتن ایروان؟آنکارایی ها اگه درخواست کنن میتونن بیفتن ایروان؟؟؟؟ :Big Grin:

ظاهراً خود KCC برخی از کیسهای آنکارا را پس از کارنت شدن به ایروان منتقل کرده و این موضوع در نامه دوم دوستان درج شده.Smile

آتشی نمى سوزاند "ابراهیم" را
و دریایى غرق نمی کند "موسى" را
کودکی، مادرش او را به دست موجهاى "نیل" می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش
دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند
که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد نمی توانند

از این "قِصَص" قرآنى هنوز هم نیاموختی ؟!
او که یگانه تکیه گاه من و توست !
پس
به "تدبیرش" اعتماد کن
به "حکمتش" دل بسپار
به او "توکل" کن
و به سمت او "قدمی بردار"
تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: sumya ، Szsanazsz ، parsush ، ali2316 ، hassanghobadi
(2012-11-01 ساعت 12:20)سارا2013 نوشته:  

اسمتون که خیلی سخته اما دوست عزیز
در نامه اول همون انکارا بودیم اما وقتی تاریخ مصاحبه معلوم شد در نامه دوم خودشون زدن ایروان و من هم رفتم مصاحبه در سفارت ایروان و بنا بر حکمت خداوند که ما بنده ها نمیدونیم چیه کلیرنس شدم و با برگه آبی به کشور عزیزم برگشتم. و اگر زحمتی نباشه یه وقتی بذارید و همه تاپیکهای مربوطه رو بخونید و اطلاعات خیلی خوبی بدست میاریدو جا داره باز از این سایت تشکر کنم که خیلی خیلی عالی هست و امیدوارم دوستان عزیزم همه یه ضرب ویزا بگیرن................

سومیا Smile خوشوقتم از آشناییتون و آرزوی شادی زودهنگام براتون دارم.
قایقی خواهم ساخت کیس نامبر: 2013AS00070xx سفارت: ابوظبی MAY ویزا: یکضرب مقصد:هرچه پیش آید خوش آید سفرنامه: http://goo.gl/jV9e2
تشکر کنندگان: سارا2013
سلام بچه ها یه سوال دارم:فاصله زمانی بین تاریخ واکسنام تا تاریخ مصاحبم حدودا 8 ماه میشه به نظرتون دکتر ایروان واکسنام رو قبول میکنه؟
مرسی
تشکر کنندگان:
(2012-11-01 ساعت 13:37)خانه نوشته:  سلام بچه ها یه سوال دارم:فاصله زمانی بین تاریخ واکسنام تا تاریخ مصاحبم حدودا 8 ماه میشه به نظرتون دکتر ایروان واکسنام رو قبول میکنه؟
مرسی

خانه عزیز، تصور من این است که پزشک ارمنستان در هیچ حالتی واکسنی تزریق نمی کند چه واکسیناسیون شما کامل باشد چه نباشد. لااقل هیچ یک از بچه هایی که ایروان مصاحبه داشتند نگفتند که واکسنی دریافت کرده باشند.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: مانترا ، پدی ، خانه ، mooj ، ali2316 ، Saeedv13 ، jazirehh ، گل نهال
(2012-11-01 ساعت 00:22)mooj نوشته:  

سلام آکاروی عزیزSmile
از اطلاعات مفید شما خیلی استفاده کردم . ولی وقتی از اطلاعات سایت آسمان برای پنجشنبه ها برگشت از ایروان رو انتخاب می کنی جوابی نداره و فقط برای شنبه ها و دوشنبه ها هست ولی رفت برای پنجشنبه ها هم داره.
نه دوست من با اطمينان بهتون ميگم كه پنجشنبه ها هم پرواز برگشت داره همين امروز كه پنج شنبه هست ٤ نفر از دوستان من با پرواز اسمان به ايران بر ميگردن .
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
تشکر کنندگان: Acaro ، مانترا ، ehsan_ati ، mooj ، Blaze ، ali2316
بچه ها؟ما مصاحبمون نیمه دوم دسامبره و میخواستیم اگه امکانش باشه برای من رفت وبرگشت رو اکی کنیم و برای همسرم برگشت رو اپن بگیریم ولی الان فهمیدم اگه بخوان ویزای یه ضرب بدن منم مجبورم بمونم چون پاسم دستشون باید بمونهSad از طرفی من اصلا نمیتونم بیشتر بمونم به نظرتون راهی هست یا نه؟
ما تیر امسال رفتیم ترکیه و ارز گرفتیم نمیشه یه راهی باشه که الانم بتونیم بگیریم؟Smile
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: ali2316
(2012-11-01 ساعت 15:10)dreamer60 نوشته:  
(2012-11-01 ساعت 00:22)mooj نوشته:  

سلام آکاروی عزیزSmile
نه دوست من با اطمينان بهتون ميگم كه پنجشنبه ها هم پرواز برگشت داره همين امروز كه پنج شنبه هست ٤ نفر از دوستان من با پرواز اسمان به ايران بر ميگردن .
عزيزم یکي کم شمردي Wink ما پنج تاييم Big Grin
تشکر کنندگان: dreamer60 ، sayeh_m ، afs ، mooj ، saljoogh ، ali2316

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان