کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
نه مانترا جان اگه انشا... قرار بشه يك ضرب ويزاتون رو بدن پاسپورتتون رو ميگيرن. در مورد ارز هم همين كه يك بار درسال ميدن هم بايد خدا رو شكر كنيم.
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
تشکر کنندگان: مانترا
(2012-11-01 ساعت 13:58)afs نوشته:  
(2012-11-01 ساعت 13:37)خانه نوشته:  سلام بچه ها یه سوال دارم:فاصله زمانی بین تاریخ واکسنام تا تاریخ مصاحبم حدودا 8 ماه میشه به نظرتون دکتر ایروان واکسنام رو قبول میکنه؟
مرسی

خانه عزیز، تصور من این است که پزشک ارمنستان در هیچ حالتی واکسنی تزریق نمی کند چه واکسیناسیون شما کامل باشد چه نباشد. لااقل هیچ یک از بچه هایی که ایروان مصاحبه داشتند نگفتند که واکسنی دریافت کرده باشند.

درد وبلاشون بخوره فرق سر اونگان لکندی
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mooj ، dreamer60 ، achi686
(2012-11-01 ساعت 13:58)afs نوشته:  
(2012-11-01 ساعت 13:37)خانه نوشته:  سلام بچه ها یه سوال دارم:فاصله زمانی بین تاریخ واکسنام تا تاریخ مصاحبم حدودا 8 ماه میشه به نظرتون دکتر ایروان واکسنام رو قبول میکنه؟
مرسی

خانه عزیز، تصور من این است که پزشک ارمنستان در هیچ حالتی واکسنی تزریق نمی کند چه واکسیناسیون شما کامل باشد چه نباشد. لااقل هیچ یک از بچه هایی که ایروان مصاحبه داشتند نگفتند که واکسنی دریافت کرده باشند.

افشین جووووون خیلی ماهی بخدا ولی یه سوال دیگه:به نظرت من گواهی مالی مانده حسابم را باید بیام تهران از شعبه مرکزی بانک( پاسارگاد) تهیه کنم یا از همون شعبه ارزی که تو شهرستان هستش (مثلا شعبه ارزی بانک پاسارگاد تو اصفهان)باید بگیرم؟
دستت درد نکنه بابت این که وقت میذاری و سوالای ما رو جواب میدی خیلی میخوامت بخدااااااا
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi
(2012-11-01 ساعت 20:24)خانه نوشته:  به نظرت من گواهی مالی مانده حسابم را باید بیام تهران از شعبه مرکزی بانک( پاسارگاد) تهیه کنم یا از همون شعبه ارزی که تو شهرستان هستش (مثلا شعبه ارزی بانک پاسارگاد تو اصفهان)باید بگیرم؟

خواهش می کنم خوشحال می شم بتونم کمکی کنم
در مورد تمکن مالی هم مطمئن باشید هیچ فرقی بین شعبه تهرانی یا شهرستان وجود نداره. به خصوص این بانک های به اصطلاح خصوصی که همه شعبشون مثل هم هستند. تا اینجایی که من دیدم تمکن مالی که بانک پاسارگاد صادر می کنه خیلی قشنگ و خوش آب و رنگ هست.

من خودم از سامان شعبه زاینده رود اصفهان توی خیابان توحید گرفتم یه پاسارگاد هم یکم پایین ترش هست.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: dreamer60 ، sayeh_m ، Saeedv13 ، hamedhamed ، گل نهال
وايييي احسان راست ميگي من احسان و ساناز رو يه نفر حساب كردمBig Grin. راستي پروازتون چطور بود?
براي اطلاع دوستان امروز بعد از ظهر اسمان كلملا ابري و باراني همراه با رعد برق بود..... امروز اسمون ايروان هم به حال ما كليرنس خورده ها حسابي گريه كرد Sad

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
تشکر کنندگان: مانترا ، battosai ، ehsan_ati ، sayeh_m ، farshid.ok1 ، hamedhamed
(2012-11-01 ساعت 23:57)dreamer60 نوشته:  وايييي احسان راست ميگي من احسان و ساناز رو يه نفر حساب كردمBig Grin. راستي پروازتون چطور بود?
براي اطلاع دوستان امروز بعد از ظهر اسمان كلملا ابري و باراني همراه با رعد برق بود..... امروز اسمون ايروان هم به حال ما كليرنس خورده ها حسابي گريه كرد Sad

دریمر عزیز من که با خوندم شرح پرونده شما گفتم بابا چه صبری شما دارید
این در مقابل زمانی که شما منتظر بودید هیچی نیست خیلی زود کلیر می شید
با این وضع هوا خبر دارید پرواز احسان سر وقت انجام شده یا نه؟
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: dreamer60 ، ehsan_ati ، hamedhamed
عرض كنم كه اول گفتن پرواز تاخير داره ولي بعد كه احسان فرودگاه بود بهش زنگ زدم گفت پرواز سر موقع انجام خواهد شد.

تشکر کنندگان: afs ، achi686 ، battosai ، سارا2013 ، ehsan_ati
و بالاخره خبر خوب براي دوستان گل لاتاري كه امروز حداقل به دو تا خانم مجرد يكضرب ويزا رو دادن، اوليش سحر عزيز كه عضو مهاجرسرا هستن و ايشالا ميان يه سفرنامه توپ از خودشون به يادگار مي زارن و نفر بعدي رو هم نميدونم عضو هستن يا نه... در هر صورت امروز حداقل به دو تا خانم مجرد در بين بروبكس لاتاري يك ضرب ويزا دادن. بنده از همين جا بهشون تبريك عرض ميكنم Smile

تشکر کنندگان: مانترا ، achi686 ، ali2316 ، afs ، saljoogh ، battosai ، سارا2013 ، SOROUSHSOFT ، lilac ، ehsan_ati ، nagoo ، amir82 ، sayeh_m ، sasbk ، sharmin66 ، goody ، aziking ، Saeedv13 ، ensan ، hamedhamed ، jazirehh ، Hedieh20
(2012-11-01 ساعت 23:57)dreamer60 نوشته:  وايييي احسان راست ميگي من احسان و ساناز رو يه نفر حساب كردمBig Grin. راستي پروازتون چطور بود?
پروازمون با 1:10 تاخير ساعت 19:20 انجام شد. من اصلا نميدونستم هوا بده! Big Grin خلبان هم کلي صحبت کرد در حين پرواز و گفت همه چيز نرماله و تهران هم هوا خوبه. در کل پروازهاي ايران من به شخصه همين که سالم برسم راضی هستم و کلي همه رو دعا ميکنم و ازشون تشکر! Wink محمد عزیز انشالا یکماه نشده 2تایی ميایم با هم ويزا رو ميگيريم Wink
تشکر کنندگان: achi686 ، battosai ، afs ، dreamer60 ، مانترا ، Acaro ، amir82 ، sayeh_m ، ali2316 ، Saeedv13
مرسي احسان جان خوشحال شدم كه سالم رسيدين .اينجا عصر و شب هوا خيلي بد شده بود و حساب نگرانتون بودم .... راستي بروبكس مهاجر سرا منو با اسم دريمر ميشناسن نه ممد ....

تشکر کنندگان: مانترا ، Blaze ، ehsan_ati ، achi686 ، Saeedv13 ، hamedhamed
میگن به خانم های مجرد که شغل دولتی ندارن یه ضرب ویزا رو میدن . راستی سوالا در چه مورده چجوری باید جواب بدیم ، مد نظرشون چیه
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
تشکر کنندگان:
(2012-11-02 ساعت 16:25)yalda.irannejad نوشته:  میگن به خانم های مجرد که شغل دولتی ندارن یه ضرب ویزا رو میدن . راستی سوالا در چه مورده چجوری باید جواب بدیم ، مد نظرشون چیه

دوست عزیز شما جزء برنده های 2013 هستی ؟؟؟
کیس نامبرتون در چه حدوده ؟؟؟

لطفا سفرنامه های 2013 , 2012 و 2011 رو بخون کاملا متوجه میشی که چیا می پرسن
تشکر کنندگان: پدی ، sayeh_m ، dreamer60
(2012-11-01 ساعت 17:53)dreamer60 نوشته:  نه مانترا جان اگه انشا... قرار بشه يك ضرب ويزاتون رو بدن پاسپورتتون رو ميگيرن. در مورد ارز هم همين كه يك بار درسال ميدن هم بايد خدا رو شكر كنيم.

اگه پاسپورتمون رو عوض کرده باشیم چی؟ بازم ارز نمیدن؟ میفهمن که ما قبلا جیره ارزیمون رو گرفتیم؟Tongue
2013AS000026xx
ارسال مدارک با ایمیل 30 May، کارنت: اکتبر، ایروان،
مصاحبه: Dec 10، کلیرنس: Jan 14، دریافت ویزا jan 24
College station,Texas
تشکر کنندگان: ali2316 ، مانترا
(2012-11-02 ساعت 22:56)goody نوشته:  [quote='dreamer60' pid='230879' dateline='1351776239']

اگه پاسپورتمون رو عوض کرده باشیم چی؟ بازم ارز نمیدن؟ میفهمن که ما قبلا جیره ارزیمون رو گرفتیم؟Tongue
من اوایل امسال این کار رو کردم و مشکلی برام پیش نیومد و متوجه نشدند ...Wink
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
تشکر کنندگان: goody ، IN.USA@2013 ، dreamer60 ، مانترا ، hamedhamed
انگار همه مصاحبه ها سه شنبه و پنج شنبه است!!!! کسی غیر این روزا هست؟ اگه وقت مدیکال رو روز پنج شنبه بگیریم فکر میکنین کی جوابش رو بدن؟
2013AS000026xx
ارسال مدارک با ایمیل 30 May، کارنت: اکتبر، ایروان،
مصاحبه: Dec 10، کلیرنس: Jan 14، دریافت ویزا jan 24
College station,Texas
تشکر کنندگان: Saiban ، گل نهال

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان