موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-03 ساعت 23:24)SOROUSHSOFT نوشته: (2012-11-03 ساعت 23:10)yalda.irannejad نوشته: ماهایی که 3 شنبه وقت مصاحبمونه با این اوصاف کی وقت بگیریم .... جمعه اگه باشه باید 5 شنبه راه بیفتیم .... فکر میکنید تکلیفمون چقدر بعدش معلوم میشه ... از الان رو بی کار شدن حساب باز کنیم دیگه .... من تا عید به کارم احتیاج دارم به خدا
به نظر من شنبه از دكتر كريستين وقت بگير چون مثل اينكه شنبه ها تا ساعت 12 هستن
واسه چي رو بي كار شدن حساب باز كنيد؟؟
مرخصی بیشتر از 1 هفته = بیکار شدن .....
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec مدیکال :7 dec مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan صدور ويزا: 24 jan مقصد=هیوستون/تگزاس ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک : 2013 29oct
تاریخ Approve مدارک : 4 2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان و سروران گرامی
ما درخواست دادیم سفارتمون تو ایروان باشه. خوب با کیس 900 هنوز نامه دوم نیومده. ما یه بچه سه ساله داریم کسی می دونه چند روز قبل از مصاحبه اونجا باشیم؟ راستی واسه محل اقامت کسی پیشنهادی داره؟
با تشکر و امتنان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
کسی میدونه اگه کسی زمینی بره بهش ارز می دن؟ راستی کجا می شه سفر نامه کسایی رو که امسال رفتن ارمنستان مصاحبه دید؟
با تشکر
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-04 ساعت 03:24)rayanmoli نوشته: سلام،
کسی میدونه اگه کسی زمینی بره بهش ارز می دن؟ راستی کجا می شه سفر نامه کسایی رو که امسال رفتن ارمنستان مصاحبه دید؟
با تشکر
اینجا میتونید سفرنامه دوستانی که رفتن مصاحبه را بخوانید.
http://mohajersara.com/thread-5613.html
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-04 ساعت 04:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-04 ساعت 04:44 توسط farokhi21.)
سلام دوستان مصاحبه ما روز دوشنبه است با خانم لوسی تماس گرفتم صبح جمعه وقت دادند . وقتی گفتم ما سه نفریم و یکیمون بچه ده سالست (با توجه به تعطیلی شنبه و یکشنبه) آیا جواب تست تا صبح دوشنبه آماده میشه ؟ ایشون جواب دادند که بله.به دکتر کریستسن هم میل زدم برای تایید و قطعی کردن زمان تست ایشون هم جواب دادند نگران نباشید جواب آماده میشه.
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها به نظرتون اگه دکتر برای جمعه وقت داد و گفت جواب آزمایشها برای مصاحبه دوشنبه آماده میشه، جمعه وقت بگیرم و پنج شنبه بلیط؟
2013AS000026xx
ارسال مدارک با ایمیل 30 May، کارنت: اکتبر، ایروان،
مصاحبه: Dec 10، کلیرنس: Jan 14، دریافت ویزا jan 24
College station,Texas
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-03 ساعت 19:52)Saiban نوشته: (2012-11-03 ساعت 00:18)goody نوشته: انگار همه مصاحبه ها سه شنبه و پنج شنبه است!!!! کسی غیر این روزا هست؟ اگه وقت مدیکال رو روز پنج شنبه بگیریم فکر میکنین کی جوابش رو بدن؟
ما چهارشنبه هستیم
ما هم چهارشنبه ايم
قبولي:١ مي ٢٠١٢،پست:ارامكس كارنت: نوامبر، مصاحبه ايروان: w2dec
case:21xx نتيجه:آبي . كليرنس: 5feb
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
سلام بر دوستان عزیزی که به زودی می ردن به ارمنستان(از یک هفته تا دو ماه آینده)
راستش من یک کتاب می خوام برام بخرید با شرایط زیر
1- کار ومصاحبه تون تموم شد می خرید
2- تمام سعیم رو میکنم که بهتون بگم ازکجا بخرید دقیقا
3- هزینه رفت و آمدن داخل شهرتون هم می پردازم
4- هزینه کتاب هم می پردازم به دلار
5- اگر رفتید و برگشید و نتونستید بخرید به هر دلیلی باز هم گله ای نیست و با هم دوستیم حسابی
اگر کمکی از دستتون بر میاد پیام خصوصی بگذارید تا بیشتر با هم صحبت کنیم و به توافق برسیم
خیلی ممنونم
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
مشخصات کتاب رو لطفا ذکر کن ، هر کدوم کاری از دستمون بر بیاد انجام میدیم
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-05 ساعت 03:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-05 ساعت 03:21 توسط dreamer60.)
والا من خودم عاشق مطالعه هستم شايد باوركردنش سخت باشه ولي براي راحت مطالعه كردن كتب الكترونيكي آيپد خريدم ، به خاطر همين علاقه در ارمنستان به چند تا كتاب فروشي سر زدم ولي اونهايي كه من ديدم متاسفانه همه كتاب هايي كه داشتن يا به زبان ارمني بود يا روسي- پيشنهاد ميكنم يه سري به itunes بزنيد شايد بتونيد اونجا با قيمت كمتري كتابتون رو پيدا كنيد . همچنين اگه به كرديت كارت دسترسي داريد آموزون هم گزينه مناسبي هست.
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من این سفرنامه رو برای دوستانم به خصوص اونهائیکه بچه کوچک دارند می نویسم چون افشین خان حق مطلب را ادا کرده اند.
بخش اول سفرنامه ( توضیحات اولیه وکلی) :
ما با پرواز آسمان با اندکی تاخیر به ایروان رسیدیم. اونجا یه پسر گل منتظر ما بود تا مارو ببر هتلمون. من اتاق دبل هتل متروپل رو برای 5 شب رزرو کرده بودم جمعا 800 دلار ناقابل. با دلار اونموقع (یک ماه پیش) 2780 تومان.
دو تا سیم کارت اعتباری بیلاین هم بهم داد.هتل بسیار خوب و تمیزی بود وبرای من که یه بچه دو ساله دارم ایده آل بود تا یک هفته استرس رو در شرایط مساعد محیطی طی کنم.
هتل، صبحانه بسیار کاملی داشت، البته برای ما که حلال بودن غذا مهم بود فقط تخم مرغ آبپز ونیمرو وپنیروکره ومربا قابل خوردن بود.
من یه پلوپز خریده بودم با خودم بردم.چون بچم برنج ایرانی می خوره مجبور بودم از ایران واسش برنج هم ببرم. خیلی به دردمون خورد چون هم پلو توش دم میکردیم هم غذا گرم میکردیم. دوشاخه های وسایل برقی ایران به پریزهای اونجا می خوره و 220 ولت هم هستند.
من برای یافتن غذای حلال از اون پسر گل کمک گرفتم و یک رستوران ایرانی با غذای حلال در منطقه هزارپله پیدا کردم که بعضی مواقع اونجا غذا می خوردیم و همچنین غذا می گرفتم تو هتل با پلو گرم می کردیم می خوردیم.( ببخشید این طور می نویسم فکر میکنم برای اونهائی که بچه کوچک دارند این چیزها مهم باشه.)
چلو کباب کوبیده :2200 درام ، چلو جوجه :2200 درام ، قیمه : 1500 درام ، آش سپاس (توصیه می کنم میل کنید): 600 درام.
توصیه :
- کالسکه برای بچتون بیارید توی راه پیمائیها خیلی کمکتون می کنه
- وقتی تاکسی می گیرین دقت کنید که تاکسیمتر داشته باشه وبهش هم تاکید کنید که تاکسیمتر رو کار بندازه
- از هتل ما تا جاهای مختلف که داخل شهر می رفتیم زیر 1000 درام تموم می شد.
- هوای اونجا تو مدتی که بودیم مثل هوای تهران بود حتی اندکی گرمتر.
2013/ايروان/مصاحبه:Nov W1/كليرec W1/صبح روزي پشت در مي آيد و من نيستم ، قصه دنيا به سر مي آيد و من نيستم