کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
...Dear Dr.

Having received my exact date of interview on (December ###) at the U.S. Embassy Consular in Yerevan for a diversity visa, I'm requesting a medical appointment(for me/my family members) a few days before my interview to meet its requirements in time.

Thanks in advance
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
تشکر کنندگان: dreamer60 ، afs ، parsush ، amir82 ، mooj ، mohajer13 ، kasrafo ، hamedhamed
با سلام به دوستانی که منتظر مصاحبه هستند. با برگشتن تدریجی دوستان کم کم حجم سفرنامه ها تکمیل تر میشه و بقیه با کوله بار تجربه دیگران خاطر جمع سفر می کنند. هدف از نوشتن این قسمت روشن کردن برخی هزینه ها برای دوستان است. هزینه های ما سه نفر (خودمون دو تا و یک پسر پنج ساله) به این ترتیب بود:
1. هزینه پزشک ایران و واکسن 165000 تومان
2. بلیط پرواز از تهران 1375000 تومان برای سه نفر (بچه 67% حساب شد)
3. 1500 دلار با نرخ 3800 تومان. البته 1000 تاش استفاده شد.
4. 600 دلار مسافرتی جمعا 1540000 تومان
5. هزینه اجاره آپارتمان شبی 25 دلار (با تخفیف)
6. هزینه خورد و خوراک ما کم شد. چون تعدادی ماهی تن و مقداری برنج با خودمان برده بودیم و غذای بیرون نخوردیم. البته فرصت گشت و گذار هم نشد که بخواهیم رستوران بریم. هر چند روز نهارمون رو خیلی دیر می خوردیم.
7. ضمنا چون ترجمه مدارکم رو خودم انجام داده بودم هزینه اش صرفه جویی شد.
از خاطرا ت بسیار خوش سفر این بود که شب عید هالووین آنجا بودیم و مراسم مختلف رو دیدیم از جمله رقص نور و آب همزمان با پخش موسیقی که هیچ گاه چنین خاطره ای را فراموش نخواهیم کرد و هرگز چنین تجربه ای را در ایران نداشتیم.
با آرزوی سفر خوش و خاطر انگیز برای همه دوستان
دوستان لاتاري بد نيست يك موردي رو شما هم بدونيد دربين كيس هاي خانوادگي تقريبا از جولاي شروع كردن يك تعدادي از كيس ها رو از انكارا به ارمنستان انتقال دادن و اين طور كه از شواهد پيداست به زودي تعداد پرونده هاي منتقل شده به ارمنستان به اتمام ميرسه ، به عنوان مثال در همين مهاجرسرا فقط يك نفر ديگه مونده كه بايد بره ارمنستان و دوستان ديگه كه تقريبا" ده روز بعد از ايشون مصاحبه دارن در همون انكارا به كارشون رسيدگي خواهد شد.( يعني مصاحبه هايي كه از اخر نوامبر به بعد هست)
من اين احتمال رو ميدم كه با توجه مشكلات پيش اومده براي سفارت انكارا اونها تصميم گرفتن كه به مدت محدودي از سفارت ايروان كمك بگيرند و اين مدت شايد رو به اتمام باشه..... اگه حدث من درست باشه اين ميتونه خبر خوبي براي افراديكه شامل كليرنس شدن باشه ، چراكه شايد به زودي و به شدت از حجم كار سفارت در ايروان كم شه و فرصت بيشتري براي تمركز بر پرونده هاي باقي مونده داشته باشن. Smile
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
تشکر کنندگان: Acaro ، Saeedv13 ، lilac ، afs ، Gole baba ، mooj ، مانترا ، Almond ، ali2316 ، ehsan_ati ، amir82 ، Szsanazsz ، goody ، امیر مهاجر ، kasrafo ، Hedieh20
دریمر جان تجزیه تحلیلی که کردی عالی بود و کاملا منطقی
آفرین به ذکاوت و ریزبینی ات. خوشحالم کردی Smile
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: dreamer60 ، parsush ، سارا2013 ، ali2316 ، ehsan_ati ، Szsanazsz ، ani_sheiton
سلام دوستان عزیز مهاجرسرا
من 30 اکتبر مصاحبه داشتم که خوشبختانه یکضرب ویزا گرفتم. نکته جالب این بود که ویزام رو یک روزه صادر کردند. متاسفانه بدلیل عدم دسترسی به اینترنت تو ارمنستان دیر اطلاع رسانی کردم که بایستی منو ببخشید. ولی می خوام بگم هیچ نگران نباشید. همه چیز خیلی خوب پیش میره!!! به امید موفقیت و خوشحالی همتونShyWinkBig Grin

راستی باید بگم ارمنستان خیلی خیلی خوش می گذره. توی هتلهاتون نمونید. برید بیرون و از زندگی لذت ببرید! بخصوص اگه مثل من دوستای خوبی هم پیدا کنید که دیگه عالیهWink غذاهای خوشمزه نوشیدنیهای خوب مردم خوب و آخر اکتبر که هواش هم عالی بود. البته با این دلار خرید یک کم گرون بود. استرس رو کنار بگذارید و از زندگی در هر حالتی لذت ببریدSmileBig Grin
(2012-11-06 ساعت 08:35)Mehrdad 81 نوشته:  سلام دوستان عزیز مهاجرسرا
من 30 اکتبر مصاحبه داشتم که خوشبختانه یکضرب ویزا گرفتم. نکته جالب این بود که ویزام رو یک روزه صادر کردند.
مهرداد جان در صورت امکان در مورد کیست ٫ شغل ٫ سربازی و رشته تحصیلیت برامون بگو البته اگر دوست داشتی
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: parsush ، reza6966 ، far-dv2013 ، Szsanazsz
من 30 اکتبر مصاحبه داشتم که خوشبختانه یکضرب ویزا گرفتم. نکته جالب این بود که ویزام رو یک روزه صادر کردند. متاسفانه بدلیل عدم دسترسی به اینترنت تو ارمنستان دیر اطلاع رسانی کردم که بایستی منو ببخشید. ولی می خوام بگم هیچ نگران نباشید. همه چیز خیلی خوب پیش میره!!! به امید موفقیت و خوشحالی همتونShyWinkBig Grin

راستی باید بگم ارمنستان خیلی خیلی خوش می گذره. توی هتلهاتون نمونید. برید بیرون و از زندگی لذت ببرید! بخصوص اگه مثل من دوستای خوبی هم پیدا کنید که دیگه عالیهWink غذاهای خوشمزه نوشیدنیهای خوب مردم خوب و آخر اکتبر که هواش هم عالی بود. البته با این دلار خرید یک کم گرون بود. استرس رو کنار بگذارید و از زندگی در هر حالتی لذت ببریدSmileBig Grin

هوراااااااااااااااااااااا مبارکه مبارکه
لطفا سفرنامه تون بذارWink

(2012-11-06 ساعت 03:00)dreamer60 نوشته:  دوستان لاتاري بد نيست يك موردي رو شما هم بدونيد دربين كيس هاي خانوادگي تقريبا از جولاي شروع كردن يك تعدادي از كيس ها رو از انكارا به ارمنستان انتقال دادن و اين طور كه از شواهد پيداست به زودي تعداد پرونده هاي منتقل شده به ارمنستان به اتمام ميرسه ، به عنوان مثال در همين مهاجرسرا فقط يك نفر ديگه مونده كه بايد بره ارمنستان و دوستان ديگه كه تقريبا" ده روز بعد از ايشون مصاحبه دارن در همون انكارا به كارشون رسيدگي خواهد شد.( يعني مصاحبه هايي كه از اخر نوامبر به بعد هست)
من اين احتمال رو ميدم كه با توجه مشكلات پيش اومده براي سفارت انكارا اونها تصميم گرفتن كه به مدت محدودي از سفارت ايروان كمك بگيرند و اين مدت شايد رو به اتمام باشه..... اگه حدث من درست باشه اين ميتونه خبر خوبي براي افراديكه شامل كليرنس شدن باشه ، چراكه شايد به زودي و به شدت از حجم كار سفارت در ايروان كم شه و فرصت بيشتري براي تمركز بر پرونده هاي باقي مونده داشته باشن. Smile

امیدوارم عزیزم همینی که گفتی باشه و زودتر تکلیفمون معلوم شه ببینم ژانویه امریکا هستم یا نه ......Big Grin
دوست عزیزم اگه این گفته شما و حرف خود آقا افیسر نازه درست باشه باید واسه من تا 10 روز دیگه اعلام شهBig Grin
تشکر کنندگان: Almond ، ehsan_ati ، dreamer60 ، ensan ، rezagh ، reza6966 ، mrr777 ، mohajer13
(2012-11-06 ساعت 01:46)afshin06 نوشته:  با سلام به دوستانی که منتظر مصاحبه هستند. با برگشتن تدریجی دوستان کم کم حجم سفرنامه ها تکمیل تر میشه و بقیه با کوله بار تجربه دیگران خاطر جمع سفر می کنند. هدف از نوشتن این قسمت روشن کردن برخی هزینه ها برای دوستان است. هزینه های ما سه نفر (خودمون دو تا و یک پسر پنج ساله) به این ترتیب بود:
1. هزینه پزشک ایران و واکسن 165000 تومان
2. بلیط پرواز از تهران 1375000 تومان برای سه نفر (بچه 67% حساب شد)
3. 1500 دلار با نرخ 3800 تومان. البته 1000 تاش استفاده شد.
4. 600 دلار مسافرتی جمعا 1540000 تومان
5. هزینه اجاره آپارتمان شبی 25 دلار (با تخفیف)
6. هزینه خورد و خوراک ما کم شد. چون تعدادی ماهی تن و مقداری برنج با خودمان برده بودیم و غذای بیرون نخوردیم. البته فرصت گشت و گذار هم نشد که بخواهیم رستوران بریم. هر چند روز نهارمون رو خیلی دیر می خوردیم.
7. ضمنا چون ترجمه مدارکم رو خودم انجام داده بودم هزینه اش صرفه جویی شد.
از خاطرا ت بسیار خوش سفر این بود که شب عید هالووین آنجا بودیم و مراسم مختلف رو دیدیم از جمله رقص نور و آب همزمان با پخش موسیقی که هیچ گاه چنین خاطره ای را فراموش نخواهیم کرد و هرگز چنین تجربه ای را در ایران نداشتیم.
با آرزوی سفر خوش و خاطر انگیز برای همه دوستان

شما از چه طریق آپارتمان گرفتید؟
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
تشکر کنندگان:

مهرداد جان تبریک می گم بهتون ... ایشالاه که در همه مراحل زندگیتون موفق و خوش شانس باشین... میشه بگید چه سوالاتی ازتون کردن؟ و اینکه شغل و تحصیلات شما چیه؟
تشکر کنندگان:
(2012-11-06 ساعت 08:35)Mehrdad 81 نوشته:  راستی باید بگم ارمنستان خیلی خیلی خوش می گذره. توی هتلهاتون نمونید. برید بیرون و از زندگی لذت ببرید! بخصوص اگه مثل من دوستای خوبی هم پیدا کنید که دیگه عالیهWink غذاهای خوشمزه نوشیدنیهای خوب مردم خوب و آخر اکتبر که هواش هم عالی بود. البته با این دلار خرید یک کم گرون بود. استرس رو کنار بگذارید و از زندگی در هر حالتی لذت ببریدSmileBig Grin

منظورت آب و چایی که نیست ؟ Big GrinWink
تشکر کنندگان: reza6966 ، مانترا ، Acaro ، dreamer60 ، rezagh ، Szsanazsz ، amir82 ، goody ، Saeedv13 ، kasrafo ، hamedhamed ، jazirehh
خرید بلیط هواپیمایی ارمنستان با کارت شتاب:
http://aas-co.org/default.aspx
سایت رسمیه نه آژانس
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، aziking ، kasrafo ، hamedhamed
(2012-11-06 ساعت 08:47)Acaro نوشته:  
من 30 اکتبر مصاحبه داشتم که خوشبختانه یکضرب ویزا گرفتم. نکته جالب این بود که ویزام رو یک روزه صادر کردند.
مهرداد جان در صورت امکان در مورد کیست ٫ شغل ٫ سربازی و رشته تحصیلیت برامون بگو البته اگر دوست داشتی
حتماً
من مجردم، مهندس عمران- مدیرفنی، سربازی معاف (سن پدر)، لیسانس عمران- فوق لیسانس خاک و پی
اگر اطلاعات دیگری هم لازم بود در خدمتم
(2012-11-06 ساعت 14:46)aaghaafi نوشته:  

مهرداد جان تبریک می گم بهتون ... ایشالاه که در همه مراحل زندگیتون موفق و خوش شانس باشین... میشه بگید چه سوالاتی ازتون کردن؟ و اینکه شغل و تحصیلات شما چیه؟
خیلی متشکرم منم براتون آرزوی بهترین چیزایی که دوست دارید دارمShy
از من در مورد اینکه چرا می خوام برم آمریکا، دقیقا کارم تو ایران چیه، تخصصم چیه، کارفرماهای ما (طرفهای کاری) چه کسانی یا سازمانهایی هستند، چرا سربازی معاف شدم، آدرسی که دادم مال کیه و آیا می خوام در این آدرس زندگی کنم یا نه سئوال کرد.
من توصیه میکنم به هر سئوال با آرامش، با لبخند، مختصر، کلی و با راستی پاسخ بدید نگران هیچی هم نباشید چون سئوالات سخت و پیچیده ای نیستند

راستی دوستان میخواستم بگم از گرفتن ورقه آبی برای خودتون تابو درست نکنید.
با اینکه دوست دارم (بخاطر وقت و هزینه سفر) همه یکضرب ویزا بگیرند ولی واضحه که بطور معمول اغلب کیسهایی که پذیرفته می شوند برگه آبی میگیرند. منظورم اینه که اصل موضوع گذراندن مرحله مصاحبه است. یکضرب و دو مرحله ایش دیگه حاشیه است.
بهر حال هیچ راهی برای گرفتن اقامت آمریکا ساده تر، کم خرج تر و سریعتر از برنده شدن در لاتاری نیستCool
بهر حال خدا رو شکر ما همگی رو شانس بودیم. پس با استرس و وسواس حال خوشتونو خراب نکنید
(2012-11-06 ساعت 19:40)Mehrdad 81 نوشته:  
(2012-11-06 ساعت 14:46)aaghaafi نوشته:  

خیلی متشکرم منم براتون آرزوی بهترین چیزایی که دوست دارید دارمShy
از من در مورد اینکه چرا می خوام برم آمریکا، دقیقا کارم تو ایران چیه، تخصصم چیه، کارفرماهای ما (طرفهای کاری) چه کسانی یا سازمانهایی هستند، چرا سربازی معاف شدم، آدرسی که دادم مال کیه و آیا می خوام در این آدرس زندگی کنم یا نه سئوال کرد.
من توصیه میکنم به هر سئوال با آرامش، با لبخند، مختصر، کلی و با راستی پاسخ بدید نگران هیچی هم نباشید چون سئوالات سخت و پیچیده ای نیستند

راستی دوستان میخواستم بگم از گرفتن ورقه آبی برای خودتون تابو درست نکنید.
با اینکه دوست دارم (بخاطر وقت و هزینه سفر) همه یکضرب ویزا بگیرند ولی واضحه که بطور معمول اغلب کیسهایی که پذیرفته می شوند برگه آبی میگیرند. منظورم اینه که اصل موضوع گذراندن مرحله مصاحبه است. یکضرب و دو مرحله ایش دیگه حاشیه است.
بهر حال هیچ راهی برای گرفتن اقامت آمریکا ساده تر، کم خرج تر و سریعتر از برنده شدن در لاتاری نیستCool
بهر حال خدا رو شکر ما همگی رو شانس بودیم. پس با استرس و وسواس حال خوشتونو خراب نکنید
تبریک میگم بهتون بابت ویزا و به امید موفقیت در تمام مراحل زندگی برای شما دوست عزیز
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
تشکر کنندگان: ehsan_ati ، مانترا ، پروا ، ali2316 ، سارا2013
تبریک میگم مهندس، همیشه موفق باشید
خیلی امیدوارکننده بود، چون رشته تحصیلی شما هم مشمول اون alert list تخصص ها میشه(رشته های معماری و عمران) و این نشون میده که مجموعه ای از شرایط برای گرفتن ویزا به اصطلاح یک ضرب موثر هست و صرف قرارگرفتن تو اون لیست و داشتن تخصص نمیتونه ملاک چک آبی! بشه.
موفق باشید
(2012-11-06 ساعت 19:28)Mehrdad 81 نوشته:  
(2012-11-06 ساعت 08:47)Acaro نوشته:  
حتماً
من مجردم، مهندس عمران- مدیرفنی، سربازی معاف (سن پدر)، لیسانس عمران- فوق لیسانس خاک و پی
اگر اطلاعات دیگری هم لازم بود در خدمتم
تشکر کنندگان: Almond ، سارا2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان