موضوعها: 0
رتبه:
122
3 تشکر در 0 ارسال
2012-11-08 ساعت 20:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-08 ساعت 20:13 توسط afs.)
ممنون که این پیشنهاد رو دادید، خیلی هم بجاست
اما اگر من اونجا یه کلمه دیگه بنویسم همه دوستان شاکی می شند که بابا این قدر شلوغ نکن. پس خواهشا دیگه من رو معاف کنید
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
آقا افشین عزیز حالا که ویزا را به سلامتی گرفتی ان شاله کی وکجا عازم هستی البته اگه فضولی نباشه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
پس ما خیلی هولیم که از حالا هم جا وهم زمانمون را معلوم کردیم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-08 ساعت 20:42)ASALI نوشته: خوووووووووووووووش به حال شماهایی که میرین ایروان برای مصاحبه ...داشتن پشتیبان اطلاعاتی قوی مثل افشین نعمتیه به خدا ...قدرشو بدونین ![Smile Smile](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/smile.png)
افشین جون دوستت داریم.همینطور باقی دوستان خوبی که با نوشتن سفرنامه و شرح کارهاشون برای ما و بقیه دوستان راهگشا میشن.دست همتون درد نکنه.
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز ،
من هم سه شنبه 6th oct ویزای یک ضرب گرفتم.
با بهترین واژه هایی که دارم ، صمیمانه از همه کسانی که با نوشته ها ، تجربیات و راهنماییهاشون در این مسیر کمکم کردند تشکر می کنم.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-08 ساعت 23:07)مانترا نوشته: هی داریم بالا پایین میکینم که واسه چند روز مرخصی بگیریم؟ از یه طرف میگیم شاید خدا خواست و یک ضرب گرفتیم از طرفیم میگیم شاید نشه! کار منم لعنتی طوری نیس راحت بتونم 10 روز - بدون دلیل موجه - مرخصی بگیرم
موندیک بلاتکلیف... سفارت ایروان هم عشقی کار میکنه واسه ویزا دادن...کمممممممممممممممک
دوست خوبم
یکم اینکه چون دو نفر هستید احتمال گرفتن ویزا یک ضرب خیلی کمتر میشه. بنابراین ممکنه کارتون زود تمام شه. خود من به دلایلی اصلا گمان نمیکردم ویزا بهم ندند اما خوب متاسفانه اینطور شد. از اون گذشته نمیفهمم با سفارت ارمنستان چکار دارید. ویزای شما در فرودگاه ایروان صادر میشه بنابراین با سفارت کاری نخواهید داشت.
موفق باشید
IF THERE IS A WILL, THERE IS A WAY
ورود به آمریکا مارچ 2013 ساکن سیاتل
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-09 ساعت 12:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-09 ساعت 12:57 توسط ali2316.)
فکر می کنید , دلیلش چی بوده علی آقا ؟؟؟
سربازی شما ؟
کار ؟
...
[/quote]
سلام رضا جان ؛
با توجه به اينكه در ابتداي ورود من برگه ي آبي رو پر شده روي پرونده ديدم ، فكر ميكنم اصلي ترين دليل شغلم بود و اولويت بعدي خدمت .
به اين صورت كه :
سوال اول در مورد شغلم با جزييات كاملش بود كه وقت اساسي رو گرفت و در مورد خدمتم فقط پرسيد اونجايي كه خدمت كردي تحت پوشش چه ارگان نظامي هست كه پاسخ من هم ارتش بود .
لازم به ذكر است كه يه فرم ٩ سوالي همون روز مصاحبه براي من ايميل كردند ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
قابل توجه همه عزیزان
می خواهم خدمت دوستان خوبی که مصاحبه آنها در پیش رو است و ممکنه هنوز مدارک خودشان را ترجمه نکرده باشند عرض کنم: دوستان ترجمه رسمی مدرک لزوما به معنی داشتن مهر دادگستری و وزارت خارجه نیست. داشتن مهر مترجمی که صلاحیت آن را مراجع با صلاحیت تایید کرده اند برای کارهای سفارت کافی است و هیچ سفارتی برای نداشتن مهر دادگستری برای امور مهاجرتی متقاضی را دچار مشکل نمی کند. این را از این بابت گفتم که هزینه اضافی پرداخت نکنید چون هر تمبر دادگستری و مهر وزارت خارجه حدود 8000 تومان می شود و اگر شما 20 مدرک داشته باشید 160 هزار تومان باید هزینه اضافی پرداخت کنید. این را از روی تجربه کاری خودم میگویم که بطور مداوم با سفارتخانه های مختلف اروپایی و آمریکایی ارتباط دارم و مدارک خیلی زیادی را برای افراد مختاف ترجه کرده و فرستاده ام. مهر دادگستری فقط برای ادامه تحصیل لازم است. در ضمن خودم نیز مدارکم را بدون مهر دادگستری برای مصاحبه بردم و همه آنها مورد تایید سفارت قرار گرفتند.
با آرزوی موفقیت
IF THERE IS A WILL, THERE IS A WAY
ورود به آمریکا مارچ 2013 ساکن سیاتل