کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستان یه سوال : این کپی که از اصل مدارک باید ببریم خب به ترجمه منگنه شده دیگه ...همومن بسه یا باید غیر از اونم کپی داشته باشیم از اصلشون ؟
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
تشکر کنندگان:
ازدوستان کسی نیست راهنمایی کنه ؟
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
تشکر کنندگان:
(2012-11-25 ساعت 23:43)sharmin66 نوشته:  دوستان یه سوال : این کپی که از اصل مدارک باید ببریم خب به ترجمه منگنه شده دیگه ...همومن بسه یا باید غیر از اونم کپی داشته باشیم از اصلشون ؟
دوست من
منظور از کپی مدرک همون نسخه ای است که به پیوست ترجمه آن ارایه میدهید. مگر مدارکی که دو نسخه از ترجمه آن نیاز است مانند سند ازدواج.
IF THERE IS A WILL, THERE IS A WAY
ورود به آمریکا مارچ 2013 ساکن سیاتل
تشکر کنندگان: afs ، sharmin66 ، SOROUSHSOFT ، amir82 ، Sepasttian ، Saeedv13 ، hamedhamed ، مانترا
(2012-11-26 ساعت 00:37)afshin06 نوشته:  
(2012-11-25 ساعت 23:43)sharmin66 نوشته:  دوستان یه سوال : این کپی که از اصل مدارک باید ببریم خب به ترجمه منگنه شده دیگه ...همومن بسه یا باید غیر از اونم کپی داشته باشیم از اصلشون ؟
دوست من
منظور از کپی مدرک همون نسخه ای است که به پیوست ترجمه آن ارایه میدهید. مگر مدارکی که دو نسخه از ترجمه آن نیاز است مانند سند ازدواج.
lممنون دوست عزیز خواستم اگر لازمه کپی بگیرم
تشکر کنندگان:
(2012-11-21 ساعت 03:27)Sepasttian نوشته:  Birth certificate of Applicant and any accompanying Family Members: Original document and original notarized and certified translation of the “Shenasname” and “Cart e Meli” must be provided. Applicants born in a country other than their country of citizenship must present a birth-certificate from the country in which they were born

جالب توجه دوستانی که بی جهت واسه بردن کارت ملی باهم بحث میکنند ! اصلا بدون کارت ملی مگه میتونید از گیت فرودگاه رد شین ؟ تا اونجا چندین بار نیاز میشه حتی اگه تو سفارت نیاز نباشه ! که اینجا تاکید کرده باید همراه باشه چه بخوان چه نخوان

تو فرودگاههای بین المللی که پروازهای خارجی انجام میشه مدرک شناسایی شما پاسپورت هست نه کارت ملی

(2012-11-23 ساعت 10:25)mohajer13 نوشته:  
(2012-11-23 ساعت 09:49)Almond نوشته:  سلام دوستان
شما برای ارز مسافرتی چکار کردید؟ باید ابتدا ویزای ارمنستان رو بگیریم از سفارت ارمنستان در ایران و بعد برای ارز مسافرتی اقدام کنیم؟ یعنی حتما ویزا لازمه؟ دوستانی که در فرودگاه ارمنستان ویزا گرفتند هیچ کدام ارز مسافرتی دریافت نکرده اند؟

خودشون در جریان هستند که ویزا رو تو فرودگاه میدن به همین علت بدون ویزا هم حواله ارزی رو میدن. من حواله اش رو گرفتم تا تو فرودگاه ارز رو بگیرم. البته وقتی رفتم بانک رو در و دیوار بانک زده بود که یکروز قبل از سفر برای دریافت ارز مراجعه کنید ولی سفر من تو روزهای تعطیله، تونستم بگیرم

عزیز
بانک ارزی فرودگاه 24 ساعته هست ساعت اداری نداره
کدوم بانک رفتی حوالتو نقد کنی؟!!!!!!!!!!!!!
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان:
دوستان درسته که در فرودگاه مدرک شناسایی پاسپورته، ولی حتما کارت ملی رو هم همراه خودتون ببرید.
هنگام چک کردن پاسپورت به عکس پاسپورت من گیر دادند و تا کارت ملی منو چک نکردند و یکسری سوالات راجع به مشخصات شخصیم نپرسیدند اجازه ندادند رد بشم.

(2012-11-26 ساعت 02:11)refiusa نوشته:  [quote='Sepasttian' pid='240238' dateline='1353452265']
Birth certificate of Applicant and any accompanying Family Members: Original document and original notarized and certified translation of the “Shenasname” and “Cart e Meli” must be provided. Applicants born in a country other than their country of citizenship must present a birth-certificate from the country in which they were born

جالب توجه دوستانی که بی جهت واسه بردن کارت ملی باهم بحث میکنند ! اصلا بدون کارت ملی مگه میتونید از گیت فرودگاه رد شین ؟ تا اونجا چندین بار نیاز میشه حتی اگه تو سفارت نیاز نباشه ! که اینجا تاکید کرده باید همراه باشه چه بخوان چه نخوان
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: eli irani ، rouzbehdarvishi ، afs ، Almond ، Saeedv13 ، SOROUSHSOFT ، Acaro ، ali2316 ، hamedhamed ، rezazaman ، jazirehh
(2012-11-26 ساعت 13:35)mohajer13 نوشته:  دوستان درسته که در فرودگاه مدرک شناسایی پاسپورته ...

مدیکال چه طور بود همه چیز خوب پیش رفت؟
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: mohajer13
(2012-11-26 ساعت 13:35)mohajer13 نوشته:  دوستان درسته که در فرودگاه مدرک شناسایی پاسپورته، ولی حتما کارت ملی رو هم همراه خودتون ببرید.
هنگام چک کردن پاسپورت به عکس پاسپورت من گیر دادند و تا کارت ملی منو چک نکردند و یکسری سوالات راجع به مشخصات شخصیم نپرسیدند اجازه ندادند رد بشم.

(2012-11-26 ساعت 02:11)refiusa نوشته:  [quote='Sepasttian' pid='240238' dateline='1353452265']
Birth certificate of Applicant and any accompanying Family Members: Original document and original notarized and certified translation of the “Shenasname” and “Cart e Meli” must be provided. Applicants born in a country other than their country of citizenship must present a birth-certificate from the country in which they were born

البته که کار عقلانی هست که کارت ملی داری با خودت ببری تو سفر داخلی هم همه مدارک شناسایی میبرن با خودشون حتی وقتی با ماشین سفر میکنی!. وزنی که نداره نه؟!!!!!
ولی از برای خروج بهش احتیاج نداری مگر موارد خاص مثل اینکه عکس شما با با خودتون مطابقت نداشته باشه و برای تطبیق دادن بخوان.
اگر دقت میکردین دوست عزیزمون گفته بود 'اصلا بدون کارت ملی مگه میتونید از گیت فرودگاه رد شین ' منظور حرف من این بود که :
بلهههههههههههههههههههههههه میشههههههههههههههههههه
به همین سادگی
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان: dreamer60 ، ali2316
(2012-11-26 ساعت 14:00)afs نوشته:  
(2012-11-26 ساعت 13:35)mohajer13 نوشته:  دوستان درسته که در فرودگاه مدرک شناسایی پاسپورته ...

آره افشین جان همه چیز خوب و ساده انجام شد. خدارو شکر.
با اون سفرنامه دقیقت خداوند 10 در دنیا 100 در آخرت بهت نیکی بده Wink
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: Almond ، Gole baba ، sharmin66 ، afs ، مهدي پارس ، Saeedv13 ، Acaro ، ali2316 ، hamedhamed ، goody ، iman63ir
(2012-11-26 ساعت 15:30)mohajer13 نوشته:  
(2012-11-26 ساعت 14:00)afs نوشته:  

آره افشین جان همه چیز خوب و ساده انجام شد. خدارو شکر.
با اون سفرنامه دقیقت خداوند 10 در دنیا 100 در آخرت بهت نیکی بده Wink

چقدر خوب. خیلی خوشحالم. امیدوارم مصاحبه هم همین طور باشه.
فقط اگر جای 10 و 100 رو هم عوض کنید دیگه شاهکار می شه Wink
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
دوستان عزیز
من امروز با سفارت ارمنستان در تهران تماس گرفتم ، هزینه ویزا 21 روزه 6 یورو هست و 3 روز کاری هم بیشتر طول نمی کشه و فقط هم پاسپورت،کپی پاسپورت و 1 عکس می خواد.زنگ زدم صراف امروز یوره 3780 تومان بود که 6 یورو می شه 22680 تومان، به نظرم همین جا ویزا بگیریم خیلی بهتره تا بریم در فرودگاه درام بدیم.
تشکر کنندگان: Sepasttian
(2012-11-26 ساعت 15:03)refiusa نوشته:  
(2012-11-26 ساعت 13:35)mohajer13 نوشته:  دوستان درسته که در فرودگاه مدرک شناسایی پاسپورته، ولی حتما کارت ملی رو هم همراه خودتون ببرید.

البته که کار عقلانی هست که کارت ملی داری با خودت ببری تو سفر داخلی هم همه مدارک شناسایی میبرن با خودشون حتی وقتی با ماشین سفر میکنی!. وزنی که نداره نه؟!!!!!
ولی از برای خروج بهش احتیاج نداری مگر موارد خاص مثل اینکه عکس شما با با خودتون مطابقت نداشته باشه و برای تطبیق دادن بخوان.
اگر دقت میکردین دوست عزیزمون گفته بود 'اصلا بدون کارت ملی مگه میتونید از گیت فرودگاه رد شین ' منظور حرف من این بود که :
بلهههههههههههههههههههههههه میشههههههههههههههههههه
به همین سادگی

نه دیگه ببین ،به این سادگی هم که شما میگی نیست ... Wink بچه ها بیشتر با من موافقن Tongue
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
تشکر کنندگان:
(2012-11-26 ساعت 16:23)ahmadi.k نوشته:  دوستان عزیز
من امروز با سفارت ارمنستان در تهران تماس گرفتم ، هزینه ویزا 21 روزه 6 یورو هست و 3 روز کاری هم بیشتر طول نمی کشه و فقط هم پاسپورت،کپی پاسپورت و 1 عکس می خواد.زنگ زدم صراف امروز یوره 3780 تومان بود که 6 یورو می شه 22680 تومان، به نظرم همین جا ویزا بگیریم خیلی بهتره تا بریم در فرودگاه درام بدیم.
سلام دوست عزيزم
اونجا بگيري راحتتره،اگر فرم ازقبل پركني 5دقيقه توصف ميايستي،اگر اونجا فرم پركني15دقيقه طول ميكشه. نفري هم 3000 درام هست. يعني 7.5 دلار
2013/ايروان/مصاحبه:Nov W1/كليرBig Grinec W1/صبح روزي پشت در مي آيد و من نيستم ، قصه دنيا به سر مي آيد و من نيستم
تشکر کنندگان: dreamer60 ، tatoole ، mohajer13 ، afs ، ali2316 ، hamedhamed ، ahmadi.k
(2012-11-26 ساعت 23:03)manotousa نوشته:  دوستان به نظر شما بهترين روش ممكن واسه سفر به ارمنستان كدوم روش ميتونه باشه؟
سفر با تور؟ سفر با بليط سيستمي و رزرو هتل يا هاستل از همينجا؟ سفر با بليط سيستمي و اجاره آپارتمان در ارمنستان؟ يا ... ؟
واقعا چه روشي براي يكنفر مسافر(single) ميتونه از همه اوكي تر باشه؟
ممنون ميشم نظرتونو بگيد
شما پسری یا دختر ؟

ملاکت ایرانه ؟ تنها تا حالا جایی رفتی ؟

اگر دختری و اعتماد به نفس داشته باشی می تونی از ابتدا بری خودت یه هتل و بمونی. از لحاظ امنیت مشکلی نیست که اپارتمان بگیری ولی خب بالاخره شهر غریبه ، من تو بعضی محله هاش دیدم یه سری جوون الاف نشستن و کلن بیکار!!! که آدم وقتی داره میره تو خونه احساس ناخوشآیندی به آدم دست میده. اگر خانم خودم بود حتما اگر تنها بود هتل میگفتم بره . شما هم شک نکن برو هتل. کلا خونه ها یکم ظاهرش نا خوش احواله ولی درونش خوبه مخصوصا اگر A باشه.

من هتل سیلاچی رو بابت قیمت ارزونش پیشنهاد میدم .

اگر پسری که مرد باش شجاع باش ! پست های بچه ها رو بخون راجع به هیور سرویس، یه آپارتمان A بگیر اینترنتی ،برو خرید کن برا شام و نهار و خوراکی و بیرونم برو حالشو ببر و کلا زندگیتو بکن. پاشو برو ایروان کشف کن . کلیسای گغارد رو برو ببین حال کن.

اگرم حسشو نداری و تنهایی آزارت میده ، بازم سیلاچی را پیشنهاد میدم.

سیلاچی رو اینترنتی میشه رزرو کرد.

== حالا پسری یا دختر ؟!

البته از اونجایی که تشکرت صفره و صحبت های هیچ کسی برای شما ارزش نداشته که تشکر کنی !!! ، پس منتظر جوابت نمیشیم !
هوووووووورررررراااااا
دوستان من مصاحبه ام 3 ژانویه در ایروان و وسط تعطیلات بیمارستان بود که خوشبختانه با نامه نگاری با سفارت قانع شدن که عوضش کنن به هفته سوم ژانویه Smile
کس دیگه ای هم 3 ژانویه هست؟ به مشکل نخورید برای مدیکال؟

کیا هفته سوم ژانویه هستن؟
ما یه خانواده 3 نفره هستیم
2013/ 3نفر/ ایروان/ ایمیل فرمها:Aug, 2012/ مصاحبه: W3-Jan/ سفرنامه /كلير:34 روز بعد/ ویزا: W1-Mar/پرواز:W2-May/مقصد: SFO
تشکر کنندگان: pr.kia ، Blaze ، ali2316 ، dreamer60 ، Saeedv13 ، AsemanAbee ، hamedhamed

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان