موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-23 ساعت 17:09)eli irani نوشته: سلام ![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
بچه ها اینجا هوا خیلی سرد نیست و آفتابیه , همه چیز دقیقا مثل سفرنامه افشین عزیزه ,یعنی اگه میخونیدش دقیقا خودتونو تصور کنید که اینجایید .
امروز مدیکال داشتم اما فک کنم دکتر اقا افشین بیشتر از من دوست داشته چون واسش کروکی کشیده بود اما من با کروکی افشین جان رفتم ![Wink Wink](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/wink.png)
کروکی کو /؟؟؟؟ راستی آدرس بیمارستان و سفارت به ارمنی چی میشه ؟؟؟
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec مدیکال :7 dec مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan صدور ويزا: 24 jan مقصد=هیوستون/تگزاس ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک : 2013 29oct
تاریخ Approve مدارک : 4 2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
هتلهای خوب و با قیمت نسبتا مناسب و متوسط رجینه، اربونی، باس بوتیک و سیلاچی هستند که 3 ستاره هستند. رجینه و اربونی تقریبا از نظر قیمتی یکسان هستند ولی رجینه به فروشگاه ساس و استار نزدیکتره و هتل اربونی به میدان جمهوری نزدیکتره یعنی دقبقا توی میدان جمهوریه روبروی هتل ماریوت است و به مراکز دیدنی و مرکز شهر و مراکز خرید نزدیکتره. هتل باس بوتیک هم یک کمی قیمتش از این دو تا بالاتره ولی یکی از دوستان در قسمت سفرنامه از سرویسش خیلی تعریف کرده و گویا راضی بودند از همه چی و انگار هتل نوساز و نسبتا شیکی هستش. حالا از دوستان هر کی تجربه و یا آشنایی با هر کدوم از این هتلها رو داره بفرمایند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز حرف شما متین در صورتیکه همه چیز خوب پیش بره ، من قبلاً به ایروان سفر کردم و پرواز که تاخیر داره صف ویزا وحشتناک می شه چون همزمان پرواز های دیگه هم می رسند و شبی که ما رسیدیم(اون موقع با کاسپین بود) دستگاه خود پرداز هم کار نمی کرد و فقط گیشه ها فعال بودند.من خیلی خوشحال بودم که ما از ایران ویزامونو گرفته بودیم و خیلی سریع تر از بقیه آمدیم بیرون.در ضمن همیشه تاکید می کنم همیشه تبدیل ارز ذر فرودگاه و هتل توصیه نمی شه چون از بیرون ارزونتر بر می دارند.البته این موضوع سلیقه ای است و بستگی به شانس آدما هم داره که همه چیز خوب پیش بره.
دوستان عزیز
من امروز با سفارت ارمنستان در تهران تماس گرفتم ، هزینه ویزا 21 روزه 6 یورو هست و 3 روز کاری هم بیشتر طول نمی کشه و فقط هم پاسپورت،کپی پاسپورت و 1 عکس می خواد.زنگ زدم صراف امروز یوره 3780 تومان بود که 6 یورو می شه 22680 تومان، به نظرم همین جا ویزا بگیریم خیلی بهتره تا بریم در فرودگاه درام بدیم.
[/quote]
دوستان به نظر من گرفتن ویزا از سفارت ارمنستان اذیت کردن خودتونه. چه کاریه خوب وقتی تو فرودگاه به راحتی بهتون ویزا رو میدن!!
1. فرم رو از قبل (تو ایران) پرینت گرفته و چه دستی چه تایپ پر کنید و با خودتون بیارید.
2. در فرودگاه توسط دستگاهای مخصوص تبادل ارز دلارتون رو به درام تبدیل کنید.
3. برید تو صف دریافت ویزا و با پرداخت 3000 درام ویزای 21 روزه دریافت کنید.
تمام این کارها 5دقیقه بیشتر طول نمی کشه.
بیشتر افراد برای تبدیل ارز به باجه تو فرودگاه مراجعه می کنند. به همین علت دستگاهها خیلی خلوته.
وقتی دیگران در جال گرفتن فرم ویزا و پر کردن اون در فرودگاه هستند، شما با در دست داشتن فرم از قبل پر شده و پول سریعا ویزا رو دریافت می کنید.
ضمن اینکه به عکس هم نیازی نیست و نرخ صدور ویزا از تهران هم ارزونتر در میاد.
[/quote]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان خوب.
مطلب مهم:
كارت ملي و ترجمه اون بايد همراهتون باشه چون جزو مدارك درخواستي سفارت تو ارمنستانه.
جهت اطلاع لطفا به سايت سفارت در ارمنستان شاخه iranian applicant مراجعه كنيد.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-27 ساعت 00:53)tatoole نوشته: (2012-11-27 ساعت 00:35)yalda.irannejad نوشته: (2012-11-23 ساعت 17:09)eli irani نوشته: سلام ![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
بچه ها اینجا هوا خیلی سرد نیست و آفتابیه , همه چیز دقیقا مثل سفرنامه افشین عزیزه ,یعنی اگه میخونیدش دقیقا خودتونو تصور کنید که اینجایید .
امروز مدیکال داشتم اما فک کنم دکتر اقا افشین بیشتر از من دوست داشته چون واسش کروکی کشیده بود اما من با کروکی افشین جان رفتم ![Wink Wink](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/wink.png)
کروکی کو /؟؟؟؟ راستی آدرس بیمارستان و سفارت به ارمنی چی میشه ؟؟؟
اون لینکه که واسه مدیکال ارمنستان است آخرش به ارمنی نوشته آدرس دکتر رو از همین جا پرینت کنین![Wink Wink](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/wink.png)
http://photos.state.gov/libraries/adana/...icians.pdf
آدرس سفارت به ارمنی هم از این لینک استفاده کنید که قسمت contact us سایت سفارت به زبان ارمنی هست (آدرسش همون پارگراف اول است ) :
http://armenian.armenia.usembassy.gov/hy...ct-us.html
می بخشید این لینک ها نمی ره توش چرا ؟
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-27 ساعت 22:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-27 ساعت 22:59 توسط refiusa.)
(2012-11-27 ساعت 13:00)mgolchin13 نوشته: (2012-11-26 ساعت 15:03)refiusa نوشته: (2012-11-26 ساعت 13:35)mohajer13 نوشته: دوستان درسته که در فرودگاه مدرک شناسایی پاسپورته، ولی حتما کارت ملی رو هم همراه خودتون ببرید.
هنگام چک کردن پاسپورت به عکس پاسپورت من گیر دادند و تا کارت ملی منو چک نکردند و یکسری سوالات راجع به مشخصات شخصیم نپرسیدند اجازه ندادند رد بشم.
(2012-11-26 ساعت 02:11)refiusa نوشته: [quote='Sepasttian' pid='240238' dateline='1353452265']
Birth certificate of Applicant and any accompanying Family Members: Original document and original notarized and certified translation of the “Shenasname” and “Cart e Meli” must be provided. Applicants born in a country other than their country of citizenship must present a birth-certificate from the country in which they were born
جالب توجه دوستانی که بی جهت واسه بردن کارت ملی باهم بحث میکنند ! اصلا بدون کارت ملی مگه میتونید از گیت فرودگاه رد شین ؟ تا اونجا چندین بار نیاز میشه حتی اگه تو سفارت نیاز نباشه ! که اینجا تاکید کرده باید همراه باشه چه بخوان چه نخوان
البته که کار عقلانی هست که کارت ملی داری با خودت ببری تو سفر داخلی هم همه مدارک شناسایی میبرن با خودشون حتی وقتی با ماشین سفر میکنی!. وزنی که نداره نه؟!!!!!
ولی از برای خروج بهش احتیاج نداری مگر موارد خاص مثل اینکه عکس شما با با خودتون مطابقت نداشته باشه و برای تطبیق دادن بخوان.
اگر دقت میکردین دوست عزیزمون گفته بود 'اصلا بدون کارت ملی مگه میتونید از گیت فرودگاه رد شین ' منظور حرف من این بود که :
بلهههههههههههههههههههههههه میشههههههههههههههههههه
به همین سادگی
اصلا هم به این سادگی نیست عزیزم!
شما موظف هستین برای خروج از کشور در صورت درخواست افسر مربوطه علاوه بر پاسپورت یک مدرک عکس دار معتبر مثل شناسنامه یا کارت ملی ارائه بدین. این رو از روی تجربه شخصی میگم که بهمون گیر دادن و خوشبختانه شناسنامه خودم و همسرم همراهمون بود و یارو کِنِف شد!![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
عزیزم
کسی که بخواد گیر بده همه جا هست . من قبلا هم گفتم همه مدارکتون رو ببرید حتما.
تشخیص هویت شما وظیفه افسر هست نه شما در جریان باشید پس مشکل اونه که کارت نداشته باشید نه شما(ولی تلاش کنید بی استرس سفر کنید. آخر گیر دادنش اینه که بفرسته دفتر گذرنامه که اونها هم یه چک میکنن و میفرستن.
من هم از روی تجربه کاریم میگم نه تجربه سفرم تا امروز ندیدم که کسی از مسافرهامون رو گذرنامه به خاطر نداشتن کارت ملی یا این جور چیزا از مسافرت منع کنن
بد نیست اگر حقوق خودتون رو بدونید!
من نه گفتم که نبرید کارت ملیتون رو نه گفتم بهتون گیر نمیدن
من فقط جواب سو تفاهم یکی از دوستام رو دادم که بله بدون کارت ملی هم میشه از گیت گذرنامه رد شد(حالا با گیر یا بدون گیر)(تازشم نگفتم که نبرید گفتم حتما حتما ببرید )
دوستون دارم ببخشید که یاد خاطرات تلخ فرودگاهیتون افتادین
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-27 ساعت 23:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-27 ساعت 23:30 توسط Blaze.)
یلدا خانم :
آدرس سفارت :
ՀՀ-ում ԱՄՆ դեսպանություն
Հայաստանի Հանրապետություն,
ք. Երևան 0082, Ամերիկյան փողոց 1
հեռախոս` (+37410) 464-700
ֆաքս`: (+37410) 464-742
էլ. փոստ`
U.S. EMBASSY
1 AMERICAN AVENUE
YEREVAN 0082
====
آدرس بیمارستان و دکتر :
Äîêòîð Êðèñòèíà Õà÷àòðÿí
Университетская больница “Ìурацан”
2-й этаж (вход со стороны поликлиники)
Кабинет 222
Ул. Мурацана 114
Teë. (37410) 56-72-65 (раб.)
(37491) 20-51-43 (моб.)
Muratsan University Hospital
2nd floor (entrance from policlinic side)
Examination Room 222
114 Muratsan St
9am – 4pm Monday-Saturday
Tel. (37410) 56-72-65 (work)
(37491) 20-51-43 (mobile)