کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-11-27 ساعت 23:25)Blaze نوشته:  یلدا خانم :

آدرس سفارت :

ՀՀ-ում ԱՄՆ դեսպանություն
Հայաստանի Հանրապետություն,
ք. Երևան 0082, Ամերիկյան փողոց 1
հեռախոս` (+37410) 464-700
ֆաքս`: (+37410) 464-742
էլ. փոստ`

U.S. EMBASSY
1 AMERICAN AVENUE
YEREVAN 0082
====

آدرس بیمارستان و دکتر :

Äîêòîð Êðèñòèíà Õà÷àòðÿí
Университетская больница “Ìурацан”
2-й этаж (вход со стороны поликлиники)
Кабинет 222
Ул. Мурацана 114
Teë. (37410) 56-72-65 (раб.)
(37491) 20-51-43 (моб.)

Muratsan University Hospital
2nd floor (entrance from policlinic side)
Examination Room 222
114 Muratsan St

9am – 4pm Monday-Saturday
Tel. (37410) 56-72-65 (work)
(37491) 20-51-43 (mobile)

مرسی دوست خوبم .... خدا ایشالا ویزای یک ضرب بهت بده ....
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
تشکر کنندگان: Blaze ، sharmin66 ، iranzamin_99 ، arta_namazi2000
ما مصاحبه هم رفتیم، چک هم خوردیم، کلیر هم شدیم اما هنوز ویزا نداریم چون اسپانسر نداریم و مشکل دامسایل،

خدا بخواد ایشاله مدارک جور بشه ، بلکه دو ضربشو بگیریم ، ضربه های بعدی را نمیتونم دیگه تحمل کنم ! اوت میشم....

نکنه یلدا خانم ویزای اون دنیا رو می گید ؟ Tongue
تشکر کنندگان: afs ، hamedhamed ، mgolchin13 ، Saeedv13 ، مانترا ، ali2316 ، ani_sheiton
(2012-11-19 ساعت 23:27)iranzamin_99 نوشته:  
(2012-11-19 ساعت 01:30)rayanmoli نوشته:  سلام دوستان و سروران زیز

با نهایت تشکر از تمامی دوستان و به خصوص آقا افشین گل که با اطلاع رسانی جامعش کلی به همه ما کمک نمود. راستش ما مصاحبه مون هفته اول ژانویه هست و چند تا سوال داشتم که ممنون می شم اگه دوستان راهنمایی کنند
1- دقیقا" چه مدارکی برای ارائه به سفارت نیاز هست
2- مدارکی که مثلا" 3سال یش ترجمه و مهر دادگستری خورده معتبر می باشد؟اصلا" نیازی به مهر دادگستری هست؟
3- برای سه نفر چقدر تو حساب بانکی باشه کفایت می کنه؟
4- سند خانه را حتما" باید ترجمه کنیم
با تشکر و امتنان

سلام دوست گرامی
با توجه به اینکه مصاحبتون هفته اول هست و تعصیلات آخر سال میلادی، مشکلی در قرار دکتر نداشتید؟ احتمالا باید 10 روز زودتر تشریف ببرید، درسته؟ اخه من هم همون تاریخ مصاحبه دارم و نگرانم Sad

سلام دوست عزیز
راستش من به سفارت email زدم (IranIVYerevan@state.gov) که قرار مصاحبه که اوایل ژانویه بود رو تاید کنه اول گفت چنین پرونده ای رو نداریم و بعد یک هفته که کپی از سایت واسش فرستادم گفت بخاطر یک سری مشکلات تکنیکی زمان مصاحبه شما اواسط ژانویه می باشد.نمی دونم چیکار کنم
تشکر کنندگان:
(2012-11-28 ساعت 00:05)rayanmoli نوشته:  
(2012-11-19 ساعت 01:30)rayanmoli نوشته:  سلام دوستان و سروران
...

...؟ اخه من هم همون تاریخ مصاحبه دارم و نگرانم Sad

سلام دوست عزیز
راستش من به سفارت email زدم (IranIVYerevan@state.gov) که قرار مصاحبه که اوایل ژانویه بود رو تاید کنه اول گفت چنین پرونده ای رو نداریم و بعد یک هفته که کپی از سایت واسش فرستادم گفت بخاطر یک سری مشکلات تکنیکی زمان مصاحبه شما اواسط ژانویه می باشد.نمی دونم چیکار کنم
سلام

دوست عزیز نگرانی نداره ، یک بار دیگه میل بزن بازم بپرس که مطمئن باشی،

بعدش نامه سفارتو پرینت کن همرات باشه، برو دنبال بلیط یا اگر گرفتی تغییر زمان و بعدش کارهای لازمه برای وقت مصاحبه.

10 روز هم زیاده، 4 روز کاری قبل مصاحبت ایروان باشی کافیه. که به کارای دکترت با خیال راحت برسی و بدونی جواب دکتر وصول شده و آزمایش مجددی نیاز نیست. حتی زودتر هم میشه مثلا 2 روزه که باید با دکتر هماهنگ کنی ولی کلا پیشنهاد نمیدم.

موفق باشی
تشکر کنندگان: hamedhamed ، iranzamin_99
سلام دوست عزیز

(2012-11-20 ساعت 20:36)khmp نوشته:  
(2012-11-19 ساعت 08:03)sh_60 نوشته:  دوستان سلام
من با یه بنز سواری اومدم که 100 $ گرفت دم مرز منتظر ما بود اما از مزر ایران بگم مامور گمرک رفته بود خونش یه کم 15 مین منتطرش بودیم اومئ و رد کرد ما رو کلا یک ساعتی طول میکشه برسید اونور یه کم پیاده راه داره ار مرز ایران تا مرز ارمنستان
راستس ما با ماشین خودمون رفتیم مرز آخه تبریز میشینیم دم مرز هموطن هامون کلی ادمو میپیچونن و میترسونن دو قدم راهو ما رو سوار تاکسی کردن که دوره 4000 توان گرفت نامرد البته فدای سرمون مرز ایران و رد کردیم 300 متری پباده رفتیم Smile))))
از اونجا نه درام بگیرید و نه حرف کسی و باور کنید همشون همدستن

ما تو راه خیلی واستادیم هم هوا خوب بود و هم بخاطر بچه 2 حرکت کردیم 10 خونمون بودیم ایروان راننده آدم درست و خوبیه خیلی چیزا یادمون داد و گفته کاری داشتین زنگ بزنید قطع کنید من خودم زنگ میزنم دوتام سیم کارته مجانی داد بهمون Smile الان هوا خوبه اینجام گرمه +11 بود شهرش اما زمستون اطلاعی ندارم

بازم سوالی باشه بفرمایید ما داریم میریم دکتر Smile

آپارتمان گرفتین؟ از کجا گرفتین؟ شبی چند؟ کلا 100$ گرفت یا نفری؟ در مورد کارهای گمرکی مرز اگه میشه بیشتر توضیح بدین ممنون

سلام دوست عزیز
می شه شماره موبایل راننده رو اعلام نمایید

ممنون می شم.
تشکر کنندگان:
از تهران به ایروان : بچه ها هوا چطوره ؟خیلی سرده یا یکم سرده یا مثل تهرانه ؟
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
تشکر کنندگان: sara79 ، مانترا ، ani_sheiton
بچه ها بلیت ارمنستان ، آسمان ، بهترین نرخی که تا الان پیدا کردم
610،000.... کسی بلیت نگرفته؟
2013AS32xx | Yerevan | Jan w4 | Visa : Day of interview
سفرنامه
تشکر کنندگان: hamedhamed ، Gole baba
(2012-11-28 ساعت 12:17)tatoole نوشته:  بچه ها بلیت ارمنستان ، آسمان ، بهترین نرخی که تا الان پیدا کردم
610،000.... کسی بلیت نگرفته؟

خیلی خوبه من 700 گرفتم
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
تشکر کنندگان: tatoole
اقا یه سوال مهم من دونسخه مدارک برای سفارت تهیه کردم .
کی باید برای سفارت بفرستم مدارکمو؟
من 19 dec وقت سفارت دارم در ایروان .
تشکر کنندگان: ani_sheiton
(2012-11-28 ساعت 12:45)neved نوشته:  اقا یه سوال مهم من دونسخه مدارک برای سفارت تهیه کردم .
کی باید برای سفارت بفرستم مدارکمو؟
من 19 dec وقت سفارت دارم در ایروان .
برای ارمنستان لازم به پست مدارک نیست همون روز مصاحبه همه مدارکُ با خودتون ببریدWink
2013AS32xx | Yerevan | Jan w4 | Visa : Day of interview
سفرنامه
تشکر کنندگان: star** ، hamedhamed ، Gole baba ، ani_sheiton
(2012-11-28 ساعت 12:13)sharmin66 نوشته:  از تهران به ایروان : بچه ها هوا چطوره ؟خیلی سرده یا یکم سرده یا مثل تهرانه ؟

سلام
مثل تهرانه دوست من
مصاحبه : 29نوامبر ارمنستان
سفر به آمريكا: اواخر فبريه دالاس
كلير :١١ژانويه
وضعيت : ٣ نفر ، معاف ، شغل خصوصي
**14
تشکر کنندگان: sharmin66 ، sara79 ، Blaze ، مانترا ، ani_sheiton
(2012-11-28 ساعت 00:09)Blaze نوشته:  
(2012-11-28 ساعت 00:05)rayanmoli نوشته:  
(2012-11-19 ساعت 01:30)rayanmoli نوشته:  سلام دوستان و سروران
...

...؟ اخه من هم همون تاریخ مصاحبه دارم و نگرانم Sad

سلام دوست عزیز
سلام

دوست عزیز نگرانی نداره ، یک بار دیگه میل بزن بازم بپرس که مطمئن باشی،

بعدش نامه سفارتو پرینت کن همرات باشه، برو دنبال بلیط یا اگر گرفتی تغییر زمان و بعدش کارهای لازمه برای وقت مصاحبه.

10 روز هم زیاده، 4 روز کاری قبل مصاحبت ایروان باشی کافیه. که به کارای دکترت با خیال راحت برسی و بدونی جواب دکتر وصول شده و آزمایش مجددی نیاز نیست. حتی زودتر هم میشه مثلا 2 روزه که باید با دکتر هماهنگ کنی ولی کلا پیشنهاد نمیدم.

موفق باشی
من هم به همین آدرس ایمیل زدم و داستان رو گفتم که با توجه به تعطیلات و بسته بودن بیمارستان و نبودن پزشکها از 29Dec تا 6Jan لطفا تاریخ مصاحبه من رو عقب بندازید که فرداش ایمیل زدن که در حال بررسی هستن و بعد از یک هفته ایمیل زدن که مصاحبه شما دو هفته عقب افتاد. من هم تشکر کردم و پرسیدم که آیا همین ایمیل شما بعنوان مدرک برای تاریخ جدید مصاحبه من قبول هست که 2 ساعت بعدش جواب دادن که نگران نباش و همین ایمیل سفارت بعنوان مدرک کفایت میکنه. به KCC هم زنگ زدم و داستان رو گفتم و اینکه آیا KCC هم نامه دوم منو عوض میکنه، گفتن که لازم نیست و از اینجا به بعدش بین شما و سفارت هر توافقی صورت بگیره همونه.
امیدوارم مختصر و مفید توضیح داده باشم.
2013/ 3نفر/ ایروان/ ایمیل فرمها:Aug, 2012/ مصاحبه: W3-Jan/ سفرنامه /كلير:34 روز بعد/ ویزا: W1-Mar/پرواز:W2-May/مقصد: SFO
تشکر کنندگان: Gole baba ، SOROUSHSOFT ، afs ، Blaze ، Saeedv13 ، mooj ، ali2316 ، pooyash ، iman63ir ، jazirehh
سلام اقا من دو روز قبل از وقت سفارت وقت ازمایشگاه گرفتم تو ایروان پیشه خانوم کریستین
زودتر باید بگیرم ؟؟؟؟
تشکر کنندگان: sara79
(2012-11-28 ساعت 15:59)neved نوشته:  سلام اقا من دو روز قبل از وقت سفارت وقت ازمایشگاه گرفتم تو ایروان پیشه خانوم کریستین
زودتر باید بگیرم ؟؟؟؟

سلام دوست عزيز كافيه ما هم دو روز قبل رفتيم دكتر و مدارك پزشكيمون به موقع آماده شد.
مصاحبه : 29نوامبر ارمنستان
سفر به آمريكا: اواخر فبريه دالاس
كلير :١١ژانويه
وضعيت : ٣ نفر ، معاف ، شغل خصوصي
**14
تشکر کنندگان: Almond ، Blaze ، afs ، sara79 ، ani_sheiton
دوستان من امروز با سفارت ایروان تلفنی صحبت کردم که تاریج جدید مصاحبه ام رو که هفته اول ژانویه بود و توسط درخواست ایمیلی خودم جابجا شده بود رو تاییدیه بگیرم که تلفنی هم تایید کردن و گفتن که جای نگرانی نیست و همون ایمیلی که از سفارت گرفتید و تاریخ جدید توش ذکر شده سند هست.

اما نکته ای که گفت این بود که کلا تمام مصاحبه های هفته اول ژانویه رو جابجا کرده اند!
سوالم اینه که از بین دوستان اینجا کسی هست که مصاحبه اش توسط KCC هفته اول ژانویه تعیین شده باشه اما سفارت ایروان تاریخ رو عوض کرده باشه؟
و آیا کسی هست که هفته اول ژانویه بوده اما هنوز ایمیل جابجایی تاریخ رو از سفارت نگرفته؟
2013/ 3نفر/ ایروان/ ایمیل فرمها:Aug, 2012/ مصاحبه: W3-Jan/ سفرنامه /كلير:34 روز بعد/ ویزا: W1-Mar/پرواز:W2-May/مقصد: SFO
تشکر کنندگان: sara79 ، Blaze ، مهدي پارس ، dreamer60

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان