کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
به يك همسفر جهت سفر به ارمنستان در هفته چهارم ژانويه نيازمنديم
I'm single
لطفا پي ام بگذاريد
تشکر کنندگان: neved
(2012-11-27 ساعت 23:57)Blaze نوشته:  ما مصاحبه هم رفتیم، چک هم خوردیم، کلیر هم شدیم اما هنوز ویزا نداریم چون اسپانسر نداریم و مشکل دامسایل،

خدا بخواد ایشاله مدارک جور بشه ، بلکه دو ضربشو بگیریم ، ضربه های بعدی را نمیتونم دیگه تحمل کنم ! اوت میشم....

نکنه یلدا خانم ویزای اون دنیا رو می گید ؟ Tongue

خوب من نمیدونستم .....خوب این یکی ضربو زودی از سر بگذرونید ایشالا ...
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
تشکر کنندگان: Blaze
(2012-11-28 ساعت 12:06)neved نوشته:  سلام
اقا من 17 dec میام ارمنستان کسی هست که ببینیمش ...؟
اهله تهرانم

به به پس هم سفریم نوید جان؟
تشکر کنندگان: neved
(2012-11-28 ساعت 22:27)manotousa نوشته:  به يك همسفر جهت سفر به ارمنستان در هفته چهارم ژانويه نيازمنديم
I'm single
لطفا پي ام بگذاريد
من و تو یو اس اِی جون شما که اول گفته بودی هفته سوم به من! که من گفتم هفته سوم نیستم.... الان یه هفته رفتی جلو؟؟؟Wink
2013AS32xx | Yerevan | Jan w4 | Visa : Day of interview
سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2012-11-28 ساعت 15:59)neved نوشته:  سلام اقا من دو روز قبل از وقت سفارت وقت ازمایشگاه گرفتم تو ایروان پیشه خانوم کریستین
زودتر باید بگیرم ؟؟؟؟
دکتر با سفارت کار میکنه و برنامه زمانبندی اش درسته نگران نباش
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: hamedhamed ، مهدي پارس
افشین عزیز در سفرنامه‏اش نوشته بود که برای رزرو پرواز آسمان به ارمنستان یک سایت اینترنتی وجود دارد. من که این سایت رو پیدا نکردم. کسی اگر این لینک رو داره (خصوصا خود افشین) لطفا اعلام کنه.
کیس : 3300
تشکر کنندگان:
ارمنستان 2 هفته دیگه نبود ؟؟؟ بابا اقلا یه هم سفری یه هم دردی ...شوخی میکنم دوست دارم از بروبچه های خوبه سایت
هم سفر بشیم تااااا امریکااا
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها من یه اتاق توی theater hostel از طریق سایت booking.com رزرو کردم که اتاقه برای سه شب به صورت
single with shared bathroom قیمتش شده 59.16 دلار حالا میخواستم بدونم که قیمتش چطوره و میشه رفت اونجا چونه بزنی کمتر بشه و اصلا کسی هست که تو این هاستل بوده باشه چجور جاییه؟
در ضمن یه اتاق single room هم داره که private bathroom داره ولی سه شب میشه 96.14 دلار اون چجوره؟
راستی برای رفت و اومد به سفارت و بیمارستان و فرودگاه فاصلش خوبه یا نه.
مرسی ممنون
تشکر کنندگان: jazirehh
(2012-11-30 ساعت 22:06)خانه نوشته:  سلام بچه ها من یه اتاق توی theater hostel از طریق سایت booking.com رزرو کردم که اتاقه برای سه شب به صورت
single with shared bathroom قیمتش شده 59.16 دلار حالا میخواستم بدونم که قیمتش چطوره و میشه رفت اونجا چونه بزنی کمتر بشه و اصلا کسی هست که تو این هاستل بوده باشه چجور جاییه؟
در ضمن یه اتاق single room هم داره که private bathroom داره ولی سه شب میشه 96.14 دلار اون چجوره؟
مرسی ممنون

سلام دوست عزیزSmile
اتفاقا منم از همین هاستل رزرو کردم البته از سایت خودش.
طی چندین ایمیلی که با هم رد و بدل کردیم تقریبا با صاحابش آقای الکساندر هاکوبیان رفیق شدیم. این هاستل از نظر موقعیت خیلی خوبه. من با اطلاعاتی که از مطالب آکارو و تحقیقات خودم داشتم اینجارو رزرو کردم.البته آقای هاکوبیان گلایه هم می کرد که 80% ایرانیایی که رزرو می کنن دنبالشو نمی گیرن!
توی سایتشون هم عکسایی از هاستل هست که می تونید ببنید. در کل جای معمولی هستش.قیمتا در سایتش به درام زده شده و برای این فصل آف هم خورده.قیمت اتاق دابل با همه چی (دارای آشپزخونه کوچیک و حمام ودستشویی) 15000 درام (برای یک شب)هستش که فک می کنم میشه چیزی حدود
$37
البته با صحبتهای که با آکارو داشتم هاستل گرمی(grammy) بودن و اونجا رو تایید می کرد و خیلی راضی بود . قراره عکسایی که خودشون گرفتن هم بذارن.

از دوستانی که رفتن مصاحبه 2 تا سوال دارم:

1- همه عکسایی که میبریم، چه برای مدیکال و چه مصاحبه باید پشت نویسی بشن؟

2- چه چیزهایی رو پشت عکسها باید بنویسیم؟
Smile
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان: خانه ، hamedhamed ، مانترا ، jazirehh
(2012-11-30 ساعت 23:21)mooj نوشته:  از دوستانی که رفتن مصاحبه 2 تا سوال دارم:
Smile

من هیچکدوم رو پشت نویسی نکرده بودم. مشکلی هم پیش نیومد. اما شاید بد نباشه الان که یکم دکتر و سفارت شلوغتر شده یه کیس نامبری اسم و فامیلی چیزی بنویسید.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: sayeh_m ، neved ، خانه ، abas_kashan ، mooj ، hamedhamed ، مانترا ، ali2316 ، ani_sheiton ، nooshshahnar
(2012-11-30 ساعت 23:38)afs نوشته:  
(2012-11-30 ساعت 23:21)mooj نوشته:  از دوستانی که رفتن مصاحبه 2 تا سوال دارم:
Smile

من هیچکدوم رو پشت نویسی نکرده بودم. مشکلی هم پیش نیومد. اما شاید بد نباشه الان که یکم دکتر و سفارت شلوغتر شده یه کیس نامبری اسم و فامیلی چیزی بنویسید.

بهتره عکسهای مدیکال رو پشت نویسی کنید. در بیمارستان ازتون میخوان که پشت نویسی شده تحویلشون بدید
من که نام و نام خانوادگی، سال تولد به میلادی و کیس نامبرم رو نوشته بودم
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: mooj ، afs ، hamedhamed ، mgolchin13 ، مانترا ، goody ، ali2316 ، ani_sheiton ، jazirehh
سلام
عزیزان هتل خوبه ارزون نزدیک کجا هست ؟صبحانه دار باشه بهتر
مرسی بازم
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
تشکر کنندگان:
بچه ها این تابلوی پرواز ها در فرودگاه امامه مال همین الان (10 آذر ساعت 23:30)
فقط به تاخیر پرواز آرماویا یک نگاه بندازید!!!
[عکس: 42531815244320698240.jpg]
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
تشکر کنندگان: Blaze ، manotousa ، مانترا ، mooj ، pr.kia ، Sepasttian ، battosai ، hamedhamed ، amir82 ، sara79 ، sayeh_m ، ali2316
(2012-11-30 ساعت 23:21)mooj نوشته:  
(2012-11-30 ساعت 22:06)خانه نوشته:  سلام بچه ها من یه اتاق توی theater hostel از طریق سایت booking.com رزرو کردم که اتاقه برای سه شب به صورت
مرسی ممنون

سلام دوست عزیزSmile
اتفاقا منم از همین هاستل رزرو کردم البته از سایت خودش.
طی چندین ایمیلی که با هم رد و بدل کردیم تقریبا با صاحابش آقای الکساندر هاکوبیان رفیق شدیم. این هاستل از نظر موقعیت خیلی خوبه. من با اطلاعاتی که از مطالب آکارو و تحقیقات خودم داشتم اینجارو رزرو کردم.البته آقای هاکوبیان گلایه هم می کرد که 80% ایرانیایی که رزرو می کنن دنبالشو نمی گیرن!
توی سایتشون هم عکسایی از هاستل هست که می تونید ببنید. در کل جای معمولی هستش.قیمتا در سایتش به درام زده شده و برای این فصل آف هم خورده.قیمت اتاق دابل با همه چی (دارای آشپزخونه کوچیک و حمام ودستشویی) 15000 درام (برای یک شب)هستش که فک می کنم میشه چیزی حدود
$37
البته با صحبتهای که با آکارو داشتم هاستل گرمی(grammy) بودن و اونجا رو تایید می کرد و خیلی راضی بود . قراره عکسایی که خودشون گرفتن هم بذارن.

Smile

خوب دوست عزیز معلومه ، اتاق هاش کوچه خیلی و در مقایسه با هیور سرویس که آپارتمان اجاره میده اصلا مناسب نیست. البته این نظر شخصی بنده هست.

یه سر هم به سایت هیور سرویس بزنید، آف هم خورده ، محل خونه هاشو تو نقشه ببینید ، جاهای خوب شهر و و اکثرا بهتر از موقعیت های مکانی هاستل های ایروان هستند.

از روی عکس های خونه ها و هاستل خودتون بهترین مقایسه رو میتونید داشته باشید و انتخاب کنید.
تشکر کنندگان: SOROUSHSOFT ، Acaro ، afs ، mooj ، hamedhamed ، Saiban ، مهدي پارس
(2012-11-30 ساعت 23:21)mooj نوشته:  البته با صحبتهای که با آکارو داشتم هاستل گرمی(grammy) بودن و اونجا رو تایید می کرد و خیلی راضی بود . قراره عکسایی که خودشون گرفتن هم بذارن.

Smile

من قویا توصیه می کنم در صورتی که مایل هستید یک هاستل خوب رزرو کنید با هزینه پایین روی گزینه Grammy فکر کنید من برای ۵ روز اول سی و پنج هزار درام پرداخت کردم و در حال حاضر چون با صاحب اینجا دوست شدم الان برای هر روز پنج هزار درام از من می گیره به غیر از من فقط دو تا مسافر دیگه هستند که اهل چک و اسلواکی هستند که فردا صبح بر می گردند و کل هاستل دست خودمه Tongue
از امکاناتش براتون بگم آشپزخانه کامل ، سالن غذاخوری ، ماشین لباسشویی ، صبحانه کامل (هر روز یک صبحانه محلی متفاوت با نان خانگی ) قهوه ، چای و آب معدنی رایگان به هر میزان که دوست داشته باشید کارکنان مهربان و مثبت خلاصه هر چی بگم کمه با توجه به قیمت بسیار معقول و مناسب
دوست من ، بنده پشت عکس های ۴*۳ و ۵*۵ را فقط اسم و فامیل را به انگلیسی با ماژیک سی دی نوشتم مشکلی هم پیش نیامد
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان