کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-12-01 ساعت 01:14)Acaro نوشته:  
(2012-11-30 ساعت 23:21)mooj نوشته:  البته با صحبتهای که با آکارو داشتم هاستل گرمی(grammy) بودن و اونجا رو تایید می کرد و خیلی راضی بود . قراره عکسایی که خودشون گرفتن هم بذارن.

از دوستانی که رفتن مصاحبه 2 تا سوال دارم:

1- همه عکسایی که میبریم، چه برای مدیکال و چه مصاحبه باید پشت نویسی بشن؟

2- چه چیزهایی رو پشت عکسها باید بنویسیم؟
Smile

من قویا توصیه می کنم در صورتی که مایل هستید یک هاستل خوب رزرو کنید با هزینه پایین روی گزینه Grammy فکر کنید من برای ۵ روز اول سی و پنج هزار درام پرداخت کردم و در حال حاضر چون با صاحب اینجا دوست شدم الان برای هر روز پنج هزار درام از من می گیره به غیر از من فقط دو تا مسافر دیگه هستند که اهل چک و اسلواکی هستند که فردا صبح بر می گردند و کل هاستل دست خودمه Tongue
از امکاناتش براتون بگم آشپزخانه کامل ، سالن غذاخوری ، ماشین لباسشویی ، صبحانه کامل (هر روز یک صبحانه محلی متفاوت با نان خانگی ) قهوه ، چای و آب معدنی رایگان به هر میزان که دوست داشته باشید کارکنان مهربان و مثبت خلاصه هر چی بگم کمه با توجه به قیمت بسیار معقول و مناسب
دوست من ، بنده پشت عکس های ۴*۳ و ۵*۵ را فقط اسم و فامیل را به انگلیسی با ماژیک سی دی نوشتم مشکلی هم پیش نیامد
با سلام،
دوست عزیز میشه لطف کنی بگی از چه سایتی و چطوری میشه Grammy رو رزرو کرد. ما یه زن و شوهر و یه بچه کوچک دارم به نظر شما کدوم گزینه خوب هست؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من توی سفرنامه ها خوندم که سفارت آنکارا لیست مصاحبه ها رو اعلام میکنه.آیا سفارت ارمنستان چنین لیستی داره؟دوستان در این مورد اطلاعی دارید؟
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
تشکر کنندگان:
(2012-12-01 ساعت 01:33)rayanmoli نوشته:  [quote='Acaro' pid='244178' dateline='1354308240']

به غیر از من فقط دو تا مسافر دیگه هستند که اهل چک و اسلواکی هستند که فردا صبح بر می گردند و کل هاستل دست خودمه
با سلام،
دوست عزیز میشه لطف کنی بگی از چه سایتی و چطوری میشه Grammy رو رزرو کرد. ما یه زن و شوهر و یه بچه کوچک دارم به نظر شما کدوم گزینه خوب هست؟

خوب آکارو جان اگه اینجوری باشه که از هتل هم بهترهWink

سایت هاستل گرمی برای رزرو http://www.grammyhostel.com/
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان: Acaro ، Sepasttian ، hamedhamed ، bardia9 ، khmp ، مهدي پارس ، مانترا ، goody
[quote='mooj' pid='244206' dateline='1354311953']
[quote='rayanmoli' pid='244187' dateline='1354309404']
[quote='Acaro' pid='244178' dateline='1354308240']

به غیر از من فقط دو تا مسافر دیگه هستند که اهل چک و اسلواکی هستند که فردا صبح بر می گردند و کل هاستل دست خودمه
-----------------------------------------------------------------------
سلام دوست عزیز آیا اونجا - گرمی - سوییت هم داره منظورم اطاق با آشپزخونه و حموم مستقله برای ما که پرجمعیتیم اینجوری بهتره.
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
تشکر کنندگان: hamedhamed
(2012-12-01 ساعت 03:14)farokhi21 نوشته:  سلام دوست عزیز آیا اونجا - گرمی - سوییت هم داره منظورم اطاق با آشپزخونه و حموم مستقله برای ما که پرجمعیتیم اینجوری بهتره.
سوییت نداره ولی اتاق های چند تخته داره
آشپزخانه و حموم و دستشویی ها مشترک است فوق العاده هم تمیز و مرتب است روزی دوبار همه جا رو تمیز می کنند

(2012-12-01 ساعت 01:53)farokhi21 نوشته:  سلام دوستان من توی سفرنامه ها خوندم که سفارت آنکارا لیست مصاحبه ها رو اعلام میکنه.آیا سفارت ارمنستان چنین لیستی داره؟دوستان در این مورد اطلاعی دارید؟

سایت سفارت ارمنستان چنین لیستی مشابه سایت سفارت آنکارا ندارد

(2012-12-01 ساعت 01:33)rayanmoli نوشته:  با سلام،

از سایت booking.com هم می تونید رزرو کنید از طریق ایمیل یا تلفن هم میشه
هزینه ترنسفر فرودگاهی برای ۱ تا ۴ نفر کلا ۳۰۰۰ درام است
راستش در مورد اینکه برای شما خوب است یا نه نمی تونم نظر بدم چون سطح توقع شما رو نمی دونم ولی فلسفه من میگه به جای اینکه در ارمنستان هزینه کنم ذخیره می کنم تا در آمریکا خوش بگذرونم ولی برای افرادی که بچه دارند هم مناسب است و مشکلی نیست
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: hamedhamed ، Saeedv13 ، afs ، mooj ، Blaze ، مهدي پارس ، مانترا ، goody ، nooshshahnar ، Hedieh20
در تایید صحبتهای آکارو باید عرض کنم هاستل گرمی grammy hostel جای خوبیه و در خیابان heratsi واقع شده که با چند دقیقه پیاده روی به خیابون abovian می رسید. در نزذیکه اون فروشگاه sas قرار داره که برای خرید مایحتاجتون می تونید به اونجا مراجعه کنید. با توجه به اینکه الان مسافر برای ایروان خیلی کمه اونجا خیلی خلوته و به قول آکارو هاستل در اختیار خودتونه.
من هم اونجا بودم و کاملا راضی هستم. بویژه اینکه برخلاف بیشتر هاستل ها که دستشویی و حمام مشترک داره، اینجا با اینکه مشترکه ولی برای خانمها و آقایون مجزاست. یعنی 2سری دستشویی و حمام مخصوص خانمها و 2سری مخصوص آقایون.
جای بسیار تمیزیه، پرسنل خیلی خوبی دارن، بسیار مهربون و خوش برخورد، ما کاملا دوست شده بودیم با اونها. صبجانه های خوبی داره و اینکه واقعا چای و قهوه و آب معدنی فراوان در اختیارتون هست و اصلا برای چنین چیزهایی هزینه نخواهید کرد(در حالیکه در آپارتمان این هزینه ها بر عهده خودتون خواهد بود). ظرف و ظروف به اندازه لازم موجود است.همچنین نیازی به بردن صابون و مایع شستشوی ظروف یا دست نیست.شامپو در حمام موجوده ولی خوب بهتره شامپوی خودتون رو ببرید، بویژه خانمها که برای حمام کردن چند قلم جنس نیاز دارن(شامپوی مخصوص خودشون، نرم کننده مو و...)Wink. در اتاقها حوله کوچک موجوده ولی اگر نیاز دارید حوله بزرگتری هم همراه ببرید. دمپایی هم فراموش نشه.
هزینه ترنسفر فرودگاهی نسبت به سایر هتل و هاستلها کمتره و اگر 2 یا 3نفر با هم باشید بین خودتون تقسیم میشه. ضمن اینکه در صورت درخواست خودتون برای رفت و آمد به بیمارستان، سفارت و .. براتون تاکسی رو هماهنگ می کنند. و اگه از راننده بخواهید که تاکسیمتر رو روشن کنه هزینه مناسب خواهد بود( هرچند اکثر راننده ها در ایروان در مقابل این درخواست کمی مقاومت می کنند چون به صرفشون نیست).
برای پخت و پز گاز و برای شستشوی لباسها ماشین لباسشویی موجود هست. 3تا کامپیوتر هست که یکی از اونها به اینترنت وصله و چون زمانی که من اونجا بودم مسافر زیاد نبود و در طول روز تقریبا به غیر از خودشون کس دیگری نبود من به طور کامل از اینترنت اونجا استفاده میکردم(با خودم لپ تاپ نبرده بودم) . ولی در تمام ساختمان وای فای قابل دسترسی هست.

ولی این نکته رو هم در نظر بگیرید که از نظر مسافت کمی دوره و برای رسیدن به میدون ریپابلیک بایستی حدوا 20 تا 25 دقیقه پیاده روی کنید ( تنها نکته منفی گرمی همین دور بودن اونه). البته این مسافت در مقایسه با پیاده رویهایی ما در ایران بویژه تهران و علی الخصوص برای آقایون نباید چیزی باشه.
برای آقایون جوون گزینه خیلی خوبیه و مسیر پیاده رویش مشکلی نخواهد بود. ولی برای خانمها شاید کمی سخت باشه (البته اگه مثل من یه کوچولو در پیاده رویهای طولانی تنبل باشنTongue ). در کل برای زوجهای جوان مناسبه. ولی برای خانواده های همراه با بچه به نظر من شاید راحت نباشه (هم مسیر و هم نبودن حمام دستشویی در اتاق).
برای خانواده ها شاید گرفتن آپارتمان به صرفه تر هم باشه. یک خانواده 3نفره باید برای هرشب 18000درام پرداخت کنه که چیزی حدودا 43_44 دلار میشه. با این قیمت آپارتمان در این فصل میشه گرفت که سرویس دستشویی هم دیگه مشترک نیست ولی در اون صورت باید برای صبحانه و چای و... خودتون هزینه کنید.
این نکته رو اضافه کنم که اینجا یک هاستله نه یک هتل، بنابراین بایستی انتظاراتمون رو در حد هاستل داشته باشیم ولی نسبت به خیلی از هاستلهای دیگه و قیمتی که می پردازید جای خوبیست. من به شخصه ترجیح می دادم چندرغازی که میتونم جور کنم رو به آمریکا ببرم تا اینکه در ایروان خرجش کنم.
به طور کامل شرایط اونجا رو نوشتم تا با بررسی همه جوانب انتخاب کنید. این هم آدرس وب سایتش: www.grammyhostel.com

در آخر هم لینک چند تا عکس که در مدت اقامتم از اونجا گرفتم براتون میذارم. البته عکسهای با کیفیت تر تو سایت هاستل هست و همونجوریه که تو عکسها نشون داده شده.

http://img4up.com/up2/30944408807010190835.jpg
http://img4up.com/up2/10941415326559375904.jpg
http://img4up.com/up2/49652007996123494691.jpg
http://img4up.com/up2/00616571695248318535.jpg
http://img4up.com/up2/11128646912996869888.jpg
http://img4up.com/up2/12671911451399493796.jpg
http://img4up.com/up2/52935041279201294856.jpg
http://img4up.com/up2/46032211108281408963.jpg
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

هفته اول Dec شروع شد ..... واسه بچه هایی که این روزا مصاحبه دارن دعا کنیم .... ایشالا که همه یه ضرب ویزا رو بگیرن تا روحیه بشه واسه بقیه کسایی که تو نوبتن .....

خدایا دمت گرم خیلی باحالی ... تا اینجا که با ما راه اومدی .... تا تهش تنهامون نذار.... دوست داریم هوارتا
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
تشکر کنندگان: afs ، sharmin66 ، s.s.h ، Acaro ، SOROUSHSOFT ، Saiban ، مانترا ، Sepasttian ، sara79 ، Gole baba ، hamedhamed ، goody ، ani_sheiton ، afshin06 ، DEMAR001
(2012-12-01 ساعت 00:29)SOROUSHSOFT نوشته:  بچه ها این تابلوی پرواز ها در فرودگاه امامه مال همین الان (10 آذر ساعت 23:30)
فقط به تاخیر پرواز آرماویا یک نگاه بندازید!!!
[عکس: 42531815244320698240.jpg]

آسمان وضعیتش چطوره؟
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
تشکر کنندگان: afshin06
(2012-11-30 ساعت 23:21)mooj نوشته:  
(2012-11-30 ساعت 22:06)خانه نوشته:  سلام بچه ها من یه اتاق توی theater hostel از طریق سایت booking.com رزرو کردم که اتاقه برای سه شب به صورت
single with shared bathroom قیمتش شده 59.16 دلار حالا میخواستم بدونم که قیمتش چطوره و میشه رفت اونجا چونه بزنی کمتر بشه و اصلا کسی هست که تو این هاستل بوده باشه چجور جاییه؟
در ضمن یه اتاق single room هم داره که private bathroom داره ولی سه شب میشه 96.14 دلار اون چجوره؟
راستی برای رفت و اومد به سفارت و بیمارستان و فرودگاه فاصلش خوبه یا نه.
مرسی ممنون

سلام دوست عزیزSmile
اتفاقا منم از همین هاستل رزرو کردم البته از سایت خودش.
طی چندین ایمیلی که با هم رد و بدل کردیم تقریبا با صاحابش آقای الکساندر هاکوبیان رفیق شدیم. این هاستل از نظر موقعیت خیلی خوبه. من با اطلاعاتی که از مطالب آکارو و تحقیقات خودم داشتم اینجارو رزرو کردم.البته آقای هاکوبیان گلایه هم می کرد که 80% ایرانیایی که رزرو می کنن دنبالشو نمی گیرن!
توی سایتشون هم عکسایی از هاستل هست که می تونید ببنید. در کل جای معمولی هستش.قیمتا در سایتش به درام زده شده و برای این فصل آف هم خورده.قیمت اتاق دابل با همه چی (دارای آشپزخونه کوچیک و حمام ودستشویی) 15000 درام (برای یک شب)هستش که فک می کنم میشه چیزی حدود
$37
البته با صحبتهای که با آکارو داشتم هاستل گرمی(grammy) بودن و اونجا رو تایید می کرد و خیلی راضی بود . قراره عکسایی که خودشون گرفتن هم بذارن.

از دوستانی که رفتن مصاحبه 2 تا سوال دارم:

1- همه عکسایی که میبریم، چه برای مدیکال و چه مصاحبه باید پشت نویسی بشن؟

2- چه چیزهایی رو پشت عکسها باید بنویسیم؟
Smile

در رابطه با هاستل theatre بهترین امتیازش محل اونه که با میدون ریپابلیک 7_8 دقیقه پیاده روی فاصله داره. ولی بهتره بیشتر بررسی کنید . چون سرویس دستشویی و حمام مشترکش تعداد کمتری نسبت به هاستل گرمی هست. ضمن اینکه برای رفت و آمد به اتاقهای خصوصی اش که انتهای راهرو قرار دارند باید از میان خوابگاه (dormitory) گذشت. توصیه می کنم حتما review هایی که راجع به هر هاستل در سایت بوکینگ هست رو بخونید. اطلاعات خوبی میده.
نکات مثبت theatre مکان اون و وجود یک آشپزخانه کوچک در اتاقهای خصوصی هست.

ولی یک خواهشی که از دوستان دارم اگر جایی رو که رزرو کردید و بعد نظرتون تغییر کرد حتما حتما اون رو کنسل کنید هم از سایت بوکینگ و هم اگر به خودشون ایمیل زده بودید از اون طریق. همینطور به حال خودش رها نکنید تا باعث ایجاد دید منفی نسبت به ایرانی ها نشه (همچنان که آقای الکساندر گفته اند)، ضمن اینکه جا برای شخص دیگری که می خواد اون رو رزرو کنه باز میشه. ممنونم

(2012-12-01 ساعت 22:19)yalda.irannejad نوشته:  
(2012-12-01 ساعت 00:29)SOROUSHSOFT نوشته:  بچه ها این تابلوی پرواز ها در فرودگاه امامه مال همین الان (10 آذر ساعت 23:30)
فقط به تاخیر پرواز آرماویا یک نگاه بندازید!!!
[عکس: 42531815244320698240.jpg]

آسمان وضعیتش چطوره؟

همونطور که در تصویر کاملا مشخص هست ، آسمان on time هست یلدا جان !
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
تشکر کنندگان:
دوستانی که از گرمی هاستل تعریف میکنن ، اینکه اصلا سینگل روم نداره ! حداقلش اینه که باید با یک نفر دیگه هم اتاقی شیم ! در صورتیکه هاستل های دیگه سینگل روم هم دارن ، تازه به قول شما دور هم هست ... ولی Glide hostel سینگل روم هم داره و فکر کنم تنها هاستلی باشه سینگلش بدون share حمام هست ، تماما مستقل هست ، تازه قیمتش هم مناسب تر ه
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
تشکر کنندگان: amir82 ، afshin06 ، nooshshahnar
(2012-12-02 ساعت 02:16)Sepasttian نوشته:  دوستانی که از گرمی هاستل تعریف میکنن ، اینکه اصلا سینگل روم نداره ! حداقلش اینه که باید با یک نفر دیگه هم اتاقی شیم ! در صورتیکه هاستل های دیگه سینگل روم هم دارن ، تازه به قول شما دور هم هست ... ولی Glide hostel سینگل روم هم داره و فکر کنم تنها هاستلی باشه سینگلش بدون share حمام هست ، تماما مستقل هست ، تازه قیمتش هم مناسب تر ه

دوست عزیز اتاقهای 2تخته اش رو میشه یکنفر رزرو کنه. در این موقع از سال کلا ایروان و هتل و هاستل ها خلوت هستند و مسافر کمه. من خودم تاکید کرده بودم که اتاق خصوصی برای یکنفر می خواهم که یکی از اتاقهای 2تخته رو به من اختصاص دادند به قیمت شبی 7000درام.
glide hostel هم هاستل خوبیه ولی از نظر مسافت اگه تو نقشه دقت کنی از grammy هم دورتره . به همین علته که قیمتش ارزونتره.
ضمنا شما مختار به انتخاب هرجایی که می خواهید هستید!! اینجا برای راهنمایی دوستان معایب و محاسن اونجا رو نوشتیم و توصیه هم کردیم که با بررسی بیشتر همه جوانب انتخاب کنید و همه می دونیم هیچ اجباری در کار نیست و ما ذینفع نیستیم.
ضمن اینکه دیدن یکسری اطلاعات در سایت راجع به هتل و هاستل ها با موندن در اونجا قطعا فرق می کنه.
محلهای زیادی در ایروان برای اقامت هستند که شما می تونید اطلاعات راجع به اونها رو در اینترنت مشاهده کرده و در نهایت موردی رو که مناسب شماست انتخاب کنید

تشکر کنندگان: Gole baba ، hamedhamed ، مانترا ، afs ، Sepasttian ، amir82 ، goody ، Saiban ، mooj ، ali2316 ، afshin06 ، nooshshahnar ، parsush ، iman63ir ، Hedieh20
(2012-12-02 ساعت 08:54)mohajer13 نوشته:  دوست عزیز اتاقهای 2تخته اش رو میشه یکنفر رزرو کنه. در این موقع از سال کلا ایروان و هتل و هاستل ها خلوت هستند و مسافر کمه. من خودم تاکید کرده بودم که اتاق خصوصی برای یکنفر می خواهم که یکی از اتاقهای 2تخته رو به من اختصاص دادند به قیمت شبی 7000درام.
glide hostel هم هاستل خوبیه ولی از نظر مسافت اگه تو نقشه دقت کنی از grammy هم دورتره . به همین علته که قیمتش ارزونتره.
ضمنا شما مختار به انتخاب هرجایی که می خواهید هستید!! اینجا برای راهنمایی دوستان معایب و محاسن اونجا رو نوشتیم و توصیه هم کردیم که با بررسی بیشتر همه جوانب انتخاب کنید و همه می دونیم هیچ اجباری در کار نیست و ما ذینفع نیستیم.
ضمن اینکه دیدن یکسری اطلاعات در سایت راجع به هتل و هاستل ها با موندن در اونجا قطعا فرق می کنه.
محلهای زیادی در ایروان برای اقامت هستند که شما می تونید اطلاعات راجع به اونها رو در اینترنت مشاهده کرده و در نهایت موردی رو که مناسب شماست انتخاب کنید
امنیت هاستل چه طوره؟؟؟شب نیان سروقتمون...+ مدارک و پول و بذاریم بریم بیرون امنه؟؟!
2013AS32xx | Yerevan | Jan w4 | Visa : Day of interview
سفرنامه
تشکر کنندگان: Gole baba ، Sepasttian ، afshin06
(2012-12-02 ساعت 12:30)tatoole نوشته:  امنیت هاستل چه طوره؟؟؟شب نیان سروقتمون...+ مدارک و پول و بذاریم بریم بیرون امنه؟؟!

همین جا اعلام می کنم من هنوز زنده هستم و هنوز شب سر وقتم نیامدن شاید هنوز نوبتم نشده Cool
مدارک و پولهام هم تا الان امن و امان بوده
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: tatoole ، mohajer13 ، afs ، Gole baba ، eli irani ، Blaze ، Saeedv13 ، goody ، sayeh_m ، Saiban ، ali2316 ، hamedhamed ، pooyash ، afshin06 ، iman63ir ، mrr777 ، سلی ، Hedieh20
دوستان گرامی سلام

من باید تا فردا بلیط رو بخرم و سوال دارم که درصورتیکه سفارت در ایروان ویزای یکضرب بخواد بده، معمولا تا چند روز بعد از مصاحبه باید منتظر موند؟

میدونم که این سوال تکراری هست، و یادمه که تو تاپیکی خونده بودم تا 2 روز بعد ویزا صادر میشه ولی آژانس فروشنده بلیط میگه باید 2 هفته بعدش بمونی! دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنن لطفا

با سپاس
2013/ 3نفر/ ایروان/ ایمیل فرمها:Aug, 2012/ مصاحبه: W3-Jan/ سفرنامه /كلير:34 روز بعد/ ویزا: W1-Mar/پرواز:W2-May/مقصد: SFO
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان