کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-12-21 ساعت 13:44)Sepasttian نوشته:  
(2012-12-20 ساعت 18:20)mk_2002ir نوشته:  
(2012-12-20 ساعت 14:46)yalda.irannejad نوشته:  بچه ها تا جایی که ممکن پرواز open نگیرید ما وقتی میخواستیم برگردیم جا تو اون کلاس بلیطمون پر شده بود و مجبور شدیم نفری 33 $ بدیم تا تو یه کلاس دیگه بهمون بلیط بدن

در تائید حرف شما منم دیروز بلیطمو گرفتم، می‌خواستم اوپن بگیرم که متوجه شدم بهتره بلیطتون رو OK کنید، بعدا اگه خواستید عوض کنید دفتر آسمان(تو فرودگاه ایروان) ۴۰،۰۰۰ تومن میگیره و بلیط جدید براتون صادر می‌کنه، اما اگه اون کلاس پروازی جا نده همونطور که یلدا گفت باید اختلاف کلاس پروازی رو هم بپردازید.
مطمئنم که منظورتون اینه که بلیط رو اپن بگیرید ، ولی ! ولی برگشتتون رو هم بگیرید که اگه نخواستین تغیرش بدین نیازی به پرداخت 40 تومن یا ترس از پر شدنش نداشته باشین ، کاری که خودم انجام داده بودم

نه دیگه سپاستین جان! دقیقا منظرشون این بود که رفت و برگشت رو ok کنن اگه ایشالله برگه سفید گرفتن تاریخ برگشت رو با پرداخت 40 هزار تومن جریمه جابجا کنن! به نظر منم فکر خوبیه، چون ما هم open گرفتیم و چون 5 شنبه جا نداشت 2 روز مجبور شدیم بیشتر بمونیم!!البته که خالی از لطف نبودBig Grin
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: mk_2002ir ، خانه ، parsush
(2012-12-21 ساعت 16:47)مانترا نوشته:  
(2012-12-20 ساعت 14:46)yalda.irannejad نوشته:  بچه ها تا جایی که ممکن پرواز open نگیرید ما وقتی میخواستیم برگردیم جا تو اون کلاس بلیطمون پر شده بود و مجبور شدیم نفری 33 $ بدیم تا تو یه کلاس دیگه بهمون بلیط بدن

در تائید حرف شما منم دیروز بلیطمو گرفتم، می‌خواستم اوپن بگیرم که متوجه شدم بهتره بلیطتون رو OK کنید، بعدا اگه خواستید عوض کنید دفتر آسمان(تو فرودگاه ایروان) ۴۰،۰۰۰ تومن میگیره و بلیط جدید براتون صادر می‌کنه، اما اگه اون کلاس پروازی جا نده همونطور که یلدا گفت باید اختلاف کلاس پروازی رو هم بپردازید.
مطمئنم که منظورتون اینه که بلیط رو اپن بگیرید ، ولی ! ولی برگشتتون رو هم بگیرید که اگه نخواستین تغیرش بدین نیازی به پرداخت 40 تومن یا ترس از پر شدنش نداشته باشین ، کاری که خودم انجام داده بودم

نه دیگه سپاستین جان! دقیقا منظرشون این بود که رفت و برگشت رو ok کنن اگه ایشالله برگه سفید گرفتن تاریخ برگشت رو با پرداخت 40 هزار تومن جریمه جابجا کنن! به نظر منم فکر خوبیه، چون ما هم open گرفتیم و چون 5 شنبه جا نداشت 2 روز مجبور شدیم بیشتر بمونیم!!البته که خالی از لطف نبودBig Grin

برای بار دوم هم نیاز هست اپن بگیریم ؟ یا 2 شنبه رفت 5 شنبه برگشت کافیه ؟ اینجوری 3 شنبه صبح پاسپورتمون رو میدیم تا 5 شنبه ؟ به نظرتون حاضر میشه ؟
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
تشکر کنندگان:
(2012-12-21 ساعت 17:32)yalda.irannejad نوشته:  

برای بار دوم هم نیاز هست اپن بگیریم ؟ یا 2 شنبه رفت 5 شنبه برگشت کافیه ؟ اینجوری 3 شنبه صبح پاسپورتمون رو میدیم تا 5 شنبه ؟ به نظرتون حاضر میشه ؟
یلدا خانوم یه جا دیگه جور دیگه پرسیده بودین

من خودم 2 شنبه صبح مدارکو دادم ، 3 شنبه عصر زنگ زدن گفتن 4 شنبه بیا ببر، توی سایتشم نوشته هر روزی بدین چه روزی تحویل می گیرین.

5 شنبه عصر اگر به شما مدارکو بدن باید همه چی آماده باشه برین سریع فرودگاه، البته من ریسک نکردم چون پرواز 6:10 عصره و سوار شدن حداکثر تا 5:45، حالا شما فکر کنید که چه ساعتی دقیقا پاس رو میدن ، چمدون باید کجا بزارین ، چه جوری برین از سفارت فرودگاه توی عجله چمدون بدین و سوار بشین.

شدنیه ولی ریسکیه ، نیازمند اینه که خیلی فرز باشید و شانس همراهتون باشیه هیچچ جای کار نلنگه ! کلا ولی میگم شدنیه ...
تشکر کنندگان: raam12000 ، afshin06 ، parsush

مانترا ! اپن گرفتن با OK کردن زمان برگشت لزوما متعارض نیست بلکه میتونه متقارن باشه ،در هر صورت بلیطمون اپن هست و صددر صد بهتره که زمان برگشت را OK کنیم که فقط در صورت سفید بودن برای تغییرش 40 تومان جریمه بدیم ، یلدا جان به احتمال زیاد روز سوم کاری آماده هست و بهترین گزینه واسه گرفتن بلیط همین پیشنهاد شماست
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
تشکر کنندگان: SOROUSHSOFT ، raam12000 ، afshin06
(2012-12-21 ساعت 17:51)Blaze نوشته:  
(2012-12-20 ساعت 18:20)mk_2002ir نوشته:  در تائید حرف شما منم دیروز بلیطمو گرفتم، می‌خواستم اوپن بگیرم که متوجه شدم بهتره بلیطتون رو OK کنید، بعدا اگه خواستید عوض کنید دفتر آسمان(تو فرودگاه ایروان) ۴۰،۰۰۰ تومن میگیره و بلیط جدید براتون صادر می‌کنه، اما اگه اون کلاس پروازی جا نده همونطور که یلدا گفت باید اختلاف کلاس پروازی رو هم بپردازید.

یلدا خانوم یه جا دیگه جور دیگه پرسیده بودین

من خودم 2 شنبه صبح مدارکو دادم ، 3 شنبه عصر زنگ زدن گفتن 4 شنبه بیا ببر، توی سایتشم نوشته هر روزی بدین چه روزی تحویل می گیرین.

5 شنبه عصر اگر به شما مدارکو بدن باید همه چی آماده باشه برین سریع فرودگاه، البته من ریسک نکردم چون پرواز 6:10 عصره و سوار شدن حداکثر تا 5:45، حالا شما فکر کنید که چه ساعتی دقیقا پاس رو میدن ، چمدون باید کجا بزارین ، چه جوری برین از سفارت فرودگاه توی عجله چمدون بدین و سوار بشین.

شدنیه ولی ریسکیه ، نیازمند اینه که خیلی فرز باشید و شانس همراهتون باشیه هیچچ جای کار نلنگه ! کلا ولی میگم شدنیه ...
Blaze جان شما چطوری و کی بهشون شماره tel دادین که باهاتون تماس گرفتن؟
۲۰۱۳
تشکر کنندگان: Sepasttian ، SOROUSHSOFT ، afshin06
raam12000 جان ،

وقتی رفتم سفارت که بسته نقص مدارک + پاس رو بدم شماره سیم کارت ارمنستان ازم خواستن و من بهشون دادم.
افسره گفت بنویس رو این تکه کاغذی که بهت دادم و همین.
تشکر کنندگان: Sepasttian ، SOROUSHSOFT ، neved ، hamedhamed ، afshin06
[/quote]

[/quote]
f
با درود دوست من
با این شکل کارتون خیلی ریسکه. چون من برای گرفتن ویزا رفتم و دوشنبه دادم و عصر پنج شنبه گرفتم. دیگر دوستان هم که با من برای دریافت ویزا مراجعه کرده بودند زمینی امده بودند و کارشان همین اندازه زمان برده بود. شما اگر دوشنبه با پرواز برید باید سه شنبه پاس رو تحویل بدبد و ممکنه پنج شنبه آماده نشه. یکی دیگه از دوستان که توی صف سفارت برای دریافت ویزا آمده بود برای رسیدن به پروازش ناچار شده بود ایمیل بزنه و ازشون درخواست کنه سریعتر ویزاش رو بدهند البته اونها هم موافقت کرده بودند. اما من فکر میکنم ریسکه. با اینحال تصمیم با شماست.
IF THERE IS A WILL, THERE IS A WAY
ورود به آمریکا مارچ 2013 ساکن سیاتل
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، raam12000 ، hamedhamed ، mohajer13 ، afs ، Blaze ، مانترا ، parsush
سلام دوستان گل امیدوارم خوب باشین اگر کسی بود که وقت سفارت داشت لطفآ به من بگه یه سوال از سفارت دارم ممنون میشم .
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان ببخشید که دیر اومدم خبر میدم ولی چه کنم ارمنستان گیر کردم بیلیط گیرم نمیومد.من 17مصاحبه داشتم خداروشکر یک ضربم گرفتم ایشالا زود میام سفرنامه ام مینویسم
CN:2013AS2XXX
سفارت:ایروان
افراد این کیس:1
مصاحبه:w3dec
دریافت ویزا:یکضربCool
بچههايي كه تو ارمنستان هستن .... ميشه بگين هوا چقدر سرده .... قراره واسه مصاحبه ي آرين من هم بيام ارمنستان .... اما من بدجور سرماييم ..... مي خوام بدونم ميتونم زنده بمونم يا نه ... همكاراي ارمنستاني من اينجا منو حسابي از سرماي ارمنستان ترسوندن Sad((((
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
تشکر کنندگان: پروا
سلام به دوستان عزیز مهاجرسراییم
بالاخره منم ویزام گرفتم البته سعی میکنم در اولین فرصت سفرنامم بنویسم چون الان وقتی برای نوشتن ندارم ولی هر سوالی داشته باشید با کمال میل جواب میدم . فقط می خواستم البته اول از همه با اجازه مدیران سایت خانمی که در یروان تمام کارهای من انجام دادن از لحظه ورود با شما دوستان آشنا کنم. من قبل از رفتنم شماره این خانم از کساتی که قبلا برای ویزا یا تفریح به یروان رفته بودن گرفتم . این خانم ارمنی هستند و فارسی خیلی خوب حرف میزنه . من که نمیدونم چه جوری گذشت این چتد روز از سادگی و خوبی چون دردسری از هیچ بابت نداشنم همه کارام تند انجام میشد . این خانم عزیز با ایرانیها خیلی خویه و مهربون . برای من هم حکم تاکسی داشتن هم حکم مترجم و هم حکم دوست خلاصه راه انداز چون در اصل ایشون همه کارهام انجام دادن فقط موقع مصاجبه من تنها تو سفارت رفتم . برای هزینشون هم گفتن هرچقدر دوست دارید بدید شما هم اگر خواستید با این خانم آشنا شید لطفا به من پیغام خصوصی بدید تا شمارش در اختیارتون بزارم .
با ارزوی موفقیت برای همه
شماره کیس : 2013AS00002XXX
تاریخ رویت قبولی : 10 JUNE
کنسولگری : آنکارا
تعداد افراد منظور در کیس : فقط خودم
ارسال فرمهای سری اول: 13JUNE با DHL
رسیدن مدارک به KCC: روز 19 JUNE
تایید دریافت مدارک از KCC روز: هنور جواب ایمیل ندادند
کارنت شدن کیس: ؟
تاریخ مصاحبه : ؟
دریافت ویزا : ؟
تاریخ ورود به امریکا : ؟
تاریخ دربافت گرین کارت : ؟
جمع تقریبی هزینه ها : 5000 عکس - 88000 DHL POST - ......
تشکر کنندگان: mohajer13 ، afs ، Saeedv13 ، kiasina ، مانترا ، parsush ، afshin06 ، omnia ، Sepasttian ، amir82 ، tatoole ، پروا ، mehdiii ، ani_sheiton ، dreamer60 ، hamedhamed
(2012-12-23 ساعت 01:58)آناهيتا نوشته:  بچههايي كه تو ارمنستان هستن .... ميشه بگين هوا چقدر سرده .... قراره واسه مصاحبه ي آرين من هم بيام ارمنستان .... اما من بدجور سرماييم ..... مي خوام بدونم ميتونم زنده بمونم يا نه ... همكاراي ارمنستاني من اينجا منو حسابي از سرماي ارمنستان ترسوندن Sad((((
دوست من
من ده روز پیش که تهران آفتابی بود رفتم ایروان هوا خیلی سرد بود. البته من هم لباس زیادی همراهم نبود. ولی یک چیزی رو در مورد ارمنستان بگویم که چون سوخت توی این کشور گران هست هتلها و مردم در گرم کردن کمی خسیس هستند و گرمای ساختمانها به سبک ایران که با لباس راحتی توی خانه راه بروند اصلا خبری نیست. بنابراین از سایتهای هواشناسی هوای ایروان را پیش از سفرت چک بکن اما با حسابی که گفتی لباس گرم با خودت زیاد ببر چون توی خانه هم باید با لباس بشینی. من که از هتلم راضی بودم اما سرد بود و معمولا برای گرم شدن میرفتم پیش دوستم که چون رستوران داشت هوای مغازه اش گرم بود.
پیروز باشید
IF THERE IS A WILL, THERE IS A WAY
ورود به آمریکا مارچ 2013 ساکن سیاتل
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، afs ، Sepasttian ، amir82 ، پروا ، آناهيتا ، mrr777
(2012-12-23 ساعت 12:42)afshin06 نوشته:  
(2012-12-23 ساعت 01:58)آناهيتا نوشته:  بچههايي كه تو ارمنستان هستن .... ميشه بگين هوا چقدر سرده .... قراره واسه مصاحبه ي آرين من هم بيام ارمنستان .... اما من بدجور سرماييم ..... مي خوام بدونم ميتونم زنده بمونم يا نه ... همكاراي ارمنستاني من اينجا منو حسابي از سرماي ارمنستان ترسوندن Sad((((
دوست من
من ده روز پیش که تهران آفتابی بود رفتم ایروان هوا خیلی سرد بود. البته من هم لباس زیادی همراهم نبود. ولی یک چیزی رو در مورد ارمنستان بگویم که چون سوخت توی این کشور گران هست هتلها و مردم در گرم کردن کمی خسیس هستند و گرمای ساختمانها به سبک ایران که با لباس راحتی توی خانه راه بروند اصلا خبری نیست. بنابراین از سایتهای هواشناسی هوای ایروان را پیش از سفرت چک بکن اما با حسابی که گفتی لباس گرم با خودت زیاد ببر چون توی خانه هم باید با لباس بشینی. من که از هتلم راضی بودم اما سرد بود و معمولا برای گرم شدن میرفتم پیش دوستم که چون رستوران داشت هوای مغازه اش گرم بود.
پیروز باشید

با سلام
من 2روز پیش اومدم هوا تو خ مشتوتس تا4 درجه بالی صفر هم رسید و پایین ترینش هم 1- درجه بود.
تشکر کنندگان: afshin06 ، ani_sheiton ، kiasina ، آناهيتا ، alih

ايروان اينروزها هواي خيلي سردي داره، اگر درجه هواي اون رو چك كنيد ممكنه خيلي زير صفر نباشه اما به علت رطوبت زياد سرماي بيشتري حس خواهيد كرد، پس لباس گرم فراموشتون نشه
تشکر کنندگان: مانترا ، afshin06 ، kiasina ، alih ، آناهيتا
سلام دوستان

کسی نقشه‏ی مترو و نقشه مسیرهای اتوبوسهای درون شهری ایروان را داره؟ عکسی؟ سایتی؟ چیزی ..

با تشکر
کیس : 3300
تشکر کنندگان: rasti_110

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان