موضوعها: 0
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
2012-12-18 ساعت 19:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-18 ساعت 19:27 توسط elima1980.)
(2012-12-18 ساعت 11:52)neved نوشته: (2012-12-18 ساعت 11:20)sayeh_m نوشته: (2012-12-18 ساعت 10:52)neved نوشته: سلام
دوستان من متوجه شدم اصل شناسنامه رو یادم رفته بیارم ولی ترجمه کامل و دادگستری این حرفام رفته ....
البته شنبه برام DHL کردن اینجا ...میخوام ببینم حتما لازممه؟
بله حتماً لازمه .
من متاسغانه به مادرم گفته بودم مدارک رو بزاره برام ....
الان متوجه شدم فقط ترجمه ها رو که همه هم مهر دادگستری و ...داره روگذاشته.
خوشبختانه شنبه با dhl کارت معافی و شناسنامه رو فرستاده ولی کارت ملی رو نفرستاده .
هنوزم که 3شنبه است نرسیده اینجا ....
نمیدونم خیلی حالم بده فقط ...
یکی کمک کنه لطفا
تهران ساعت 2 ازآزادی اتوبوس میره ایروان میدادن یه اتوبوس واست بیاره
دوستان ازمتروایروان غافل نشید.دوتاازایستگاههای متروبه بیمارستان وسفارت نزدیکه میتونیداستفاده کنید وهزینه کمتری بابت حمل ونقل پرداخت کنید بخش مرکزی شهرمتروداره که میدان هراپراگ وخیابان باقرامیان پوشش میده .
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
ببخشید کمی دیر شد ما دیروز مصاحبه داشتیم و برگه آبی گرفتیم به لطف بچه های مهربان و دوست داشتنی مهاجرسرا تمام مراحل پزشکی و مصاحبه به ساده ترین نحو و با کمترین استرسی برگزار شد و جا داره از همه شما عزیزان تشکر کنم و در اولین فرصت سفرنامه رو مینویسم.
من به دلیل معلولیت کمی استرسم از بقیه بیشتر بود اما هیچ تاثیری در روند کارم نداشت فقط کمی توضیح در این مورد به خانم دکتر دادم که اونم در گزارشش نوشت که به دلیل عارضه مادرزادی در کودکی پایم را قطع کردند و از بچه گی از پای مصنوعی استفاده میکنم.
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مدتی است که من توی این موضوع سر نزده بودم و از وقتی از سفر ارمنستان برگشتم کمتر به این موضوع آمدم. هفته گذشته من برای بار دوم به ارمنستان رفته بودم و خیال داشتم سفرنامه به ارمنستان را با اتوبوس برای دوستانی که تا بحال سفر نکرده اند بنویسم اما با این اوضاع شاید کمی به کسی نکنه. من از شنیدن خبر ناراحت کننده حادثه اتوبوس بسیار ناراحت شدم. من روز جمعه از ارمنستان برگشتم و جاده نسبتا بد نبود. گرچه جاهایی نیاز به دقت بیشتر داشت اما راننده باید حواسش رو جمع کنه تا حادثه ای بوجود نیاد. برای همه مجروحان آرزوی شفای کامل و سریع دارم .
توی چند صفحه اخری که مرور میکردم جند نکته رو دیدم که خاطر دوستان را نگران کرده بود. می خواستم بعنوان کسی که این مراحل را طی کرده توضیحاتی بدهم:
1. دوستی که شناسنامه اش را جا گذاشته بود، کلیرنس خوردن مربوط به کسر مدارک نمی شود و این مرحله چک امنیتی است که توسط FBI انجام میشود. اگر مدرکی کسر داشته باشید در جدولی که در برگه آبی وجود دارد برای شما علامت میزند که زمان مراجعه بعدی با خود ببرید. بنابراین ذهن خودتان را درگیر این مسئله بی اهمیت نکنید و مصاحبه را با اطمینان خاطر انجام دهید.
درباره کارت ملی باید بگویم تا کنون از کسی کارت ملی خواسته نشده و از ما هم نخواستند.
کرایه تاکسی که دوستان گفته بودند تقریبا همین اندازه است برای مسیرهای حدود 10 دقیقه داخل شهر حدود 800 درام است و برای مسیرهایی نظیر بیمارستان 1500 درام. اما من به همه اتوبوسهای عمومی را توصیه می کنم که به شکل تاکسی ون های خودمان است با رنگ سفید و البته قدیمی تر یا اتوبوسهای زرد رنگ بزرگ و یا مترو. کرایه این وسایل به ترتیب 100، 50 و 100 درام است. واز همه مطمئن تر ون های سفید رنگ است که به همه جای شهر سرویس می دهند وشبها هم تا دیر وقت (تا 11 شب را مطمئن هستم) کار میکنند. برای گرفتن این اتوبوسهای عمومی توی ایستگاه که بیاستید خیلی زود می ایند چون خیلی فراوان هستند. فقط کافی است بپرسید کدام شماره را باید سوار شوید.
در مورد نامه دوم که احتمالا از روی سایت برداشته شده اصلا لازم نیست نگران باشید چون تا بحال از کسی نامه دوم را نخواسته اند فقط کافیه شماره و مشخصات کیستون رو داشته باشید.
ضمنا من هفته گذشته ویزاهامون رو هم دریافت کردم.
IF THERE IS A WILL, THERE IS A WAY
ورود به آمریکا مارچ 2013 ساکن سیاتل
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی از قیمت های جدید هواپیمایی آسمان به ارمنستان اطلاعی نداره؟
هنوز نرخ همون ششصد و خورده ای هست یا اینکه فرق کرده؟
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-20 ساعت 14:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-22 ساعت 16:28 توسط Saeedv13.)
سفرنامه ارمنستان قسمت نخست
با سلام به دوستان
من این هفته تصمیم داشتم سفرنامه خودم رو برای دوستانی که در انتخاب وسیله مناسب برای سفر به ارمنستان دچار تردید هستند بنویسم اما با فضای بوجود آمده در سایت نسبت به اتوبوس منصرف شدم. که باز با پیامهای دوستان بهتر دیدم سفرنامه خودم رو بنویسم.
سفر با اتوبوس به این ترتیب است که ابتدا باید اتوبوسهای مسیر ارمنستان را پیدا کنید. تنها یک شرکت مسافربری در ایران هست که برای مسیر ایروان سرویس می دهد. این اتوبوسها فقط از تهران حرکت دارند. ابتدای مسیر حرکت از نارمک تهران است. برای رزرو اتوبوس باید با شرکت دیدار سیر در نارمک تماس بگیرید. اتوبوسهای ایروان از نارمک حرکت میکنند. اما پس از حرکت به ترمینال آزادی می آیند و تعدادی مسافر هم در ترمینال غرب (آزادی) سوارمیکنند. البته ناگفته نماند که بیشتر مسافرین هم در این ایستگاه سوار میشوند. شرکت دیدار سیر همه روزه ساعت 11 و 1 ظهر برای ایروان دو سرویس دارد: یکی اتوبوس VIP 25 نفره تک صندلی با کرایه 130 هزار تومان و دیگری اتوبوس 32 نفره با کرایه 110 هزار تومان. اتوبوس 32 نفره خیلی راحت نیست و صندلیهای کوچکتری دارند. اما 25 نفره صندلیهای به مراتب بهتری دارند و سرویس دهی بهتر. البته هر دو سرویس پس از حرکت نهار گرم برای مسافرین سرو می کنند (روز حرکت من نهار پلو بود با نوعی خورش مرغ با سیب زمینی) کیفیت نهار هم مثل خوراکهای هواپیما است و خوب است. سرویس نخست این اتوبوسها از نارمک ساعت 11 و از ترمینال آزادی ساعت 12 است. سرویس دوم هم ساعت 1 بعد از ظهر از نارمک و 2 از ترمینال آزادی. حرکت ها هم با تاخیر خیلی کمی صورت میگیرد و تقریبا سر ساعت حرکت میکنند بنابراین باید طوری زمان بندی بکنید که از اتوبوس جا نمانید. این شرکت در طول مسیر هم تا مرز با هماهنگی قبلی مسافر سوار میکنند البته با همان کرایه تهران چون صندلی آنها را رزرو می کنند و ضمنا توقف آنها خیلی کوتاه است. شماره های تماس شرکت دیدار سیر در تهران 44663893-44630411-44659543 و 44630412 هستند. این شرکت برای آنکارا، استانبول، انتالیا و تاشکند و چند شهر دیگر در کشورهای مختلف هم سرویس دارد. دفتر شرکت در ترمینال آزادی در انتهای سالن ترمینال قرار دارد.
برای رزرو اتوبوس می توانید تلفنی با شرکت تماس بگیرید و با کارت های شتاب پول را در وجه مدیر شرکت پرداخت نمایید و روز حرکت با مراجعه به دفتر بلیط خود را دریافت کنید.
IF THERE IS A WILL, THERE IS A WAY
ورود به آمریکا مارچ 2013 ساکن سیاتل
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها تا جایی که ممکن پرواز open نگیرید ما وقتی میخواستیم برگردیم جا تو اون کلاس بلیطمون پر شده بود و مجبور شدیم نفری 33 $ بدیم تا تو یه کلاس دیگه بهمون بلیط بدن
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec مدیکال :7 dec مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan صدور ويزا: 24 jan مقصد=هیوستون/تگزاس ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک : 2013 29oct
تاریخ Approve مدارک : 4 2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april