کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-12-23 ساعت 22:55)Fariborz560 نوشته:  سلام دوستان

کسی نقشه‏ی مترو و نقشه مسیرهای اتوبوسهای درون شهری ایروان را داره؟ عکسی؟ سایتی؟ چیزی ..

با تشکر

از گوگل مپ ميتونيد بگيريد
تشکر کنندگان: alih ، hamedhamed
(2012-12-23 ساعت 21:58)پروا نوشته:  
(2012-12-23 ساعت 01:58)آناهيتا نوشته:  بچههايي كه تو ارمنستان هستن .... ميشه بگين هوا چقدر سرده .... قراره واسه مصاحبه ي آرين من هم بيام ارمنستان .... اما من بدجور سرماييم ..... مي خوام بدونم ميتونم زنده بمونم يا نه ... همكاراي ارمنستاني من اينجا منو حسابي از سرماي ارمنستان ترسوندن Sad((((

ايروان اينروزها هواي خيلي سردي داره، اگر درجه هواي اون رو چك كنيد ممكنه خيلي زير صفر نباشه اما به علت رطوبت زياد سرماي بيشتري حس خواهيد كرد، پس لباس گرم فراموشتون نشه
دوستان یک نکته ای رو در مورد سرمای ایروان باید در نظر داشته باشند که چون آپارتمانها خیلی گرم نیست کمترین سرما هم می تونه آدم رو کم طاقت کنه چون وقت شما شب توی رختخواب گرم نشید صبحش توی خیابون هم خیلی طاقت سرما رو ندارید. بنابراین فکر سرمای آپارتمانتان رو هم بکنید.
IF THERE IS A WILL, THERE IS A WAY
ورود به آمریکا مارچ 2013 ساکن سیاتل
تشکر کنندگان: mk_2002ir ، mohajer13 ، rasti_110 ، kiasina ، آناهيتا ، alih ، hamedhamed
(2012-12-23 ساعت 23:20)پروا نوشته:  

کسی نقشه‏ی مترو و نقشه مسیرهای اتوبوسهای درون شهری ایروان را داره؟ عکسی؟ سایتی؟ چیزی ..

با تشکر

گوگل مپ نقشه شهر رو داره ولی اینکه چه شماره خطی چه مسیری رو طی می‏کنه نداره
کیس : 3300
تشکر کنندگان: rasti_110 ، alih
می توانید به من اعلام کنید سایت ایروان برای کارنت شدن چست ادرس سایت را به من ااعلام میکنید
محل مصاحبه من ایراوان است ولی اطلاعاتی در مورد زمان ان ندارم
نامه دوم را دریافت نکرده ام چون مدارک را با توجه به اینکه کارنت شده بودم دیر ارسال کردم ارسال مدارک 10/10/2012
تشکر کنندگان: rasti_110 ، alih
(2012-12-24 ساعت 17:46)saeidsrn نوشته:  می توانید به من اعلام کنید سایت ایروان برای کارنت شدن چست ادرس سایت را به من ااعلام میکنید
محل مصاحبه من ایراوان است ولی اطلاعاتی در مورد زمان ان ندارم
نامه دوم را دریافت نکرده ام چون مدارک را با توجه به اینکه کارنت شده بودم دیر ارسال کردم ارسال مدارک 10/10/2012

درسته که شماره شما کارنت شده اما به دلیل اینکه مدارکتون رو دیر فرستادید باید منتظر بمونید که پرونده شما پروسس بشه هر وقت به جای نامه قبولیتون تاریخ مصاحبه داشتید می تونید آماده بشید واسه مصاحبه
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: lilac ، rasti_110 ، saeidsrn ، alih ، hamedhamed
سلام دوستان
فکر می کنم از آخرین بقایای مصاحبه های 2012 هستیم ما.
بالاخره رسیدیم ایروان. زمینی با سواری. ساعت 7 صبح از خونه زدیم بیرون و 6عصر رسیدیم ایروان. توضیح می دم همه رو. فردا مدیکال داریم.
امری بود در خدمتیم. هاستل گرمی هستیم.
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان: afs ، مانترا ، s.s.h ، mohajer13 ، Saeedv13 ، Sepasttian ، Blaze ، rasti_110 ، afshin06 ، Almond ، ani_sheiton ، alih ، arta_namazi2000 ، hamedhamed
سلام مگه تاریخ مصاحبه شما تو این هفته هست؟
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: alih
(2012-12-23 ساعت 12:42)afshin06 نوشته:  
(2012-12-23 ساعت 01:58)آناهيتا نوشته:  بچههايي كه تو ارمنستان هستن .... ميشه بگين هوا چقدر سرده .... قراره واسه مصاحبه ي آرين من هم بيام ارمنستان .... اما من بدجور سرماييم ..... مي خوام بدونم ميتونم زنده بمونم يا نه ... همكاراي ارمنستاني من اينجا منو حسابي از سرماي ارمنستان ترسوندن Sad((((
دوست من
من ده روز پیش که تهران آفتابی بود رفتم ایروان هوا خیلی سرد بود. البته من هم لباس زیادی همراهم نبود. ولی یک چیزی رو در مورد ارمنستان بگویم که چون سوخت توی این کشور گران هست هتلها و مردم در گرم کردن کمی خسیس هستند و گرمای ساختمانها به سبک ایران که با لباس راحتی توی خانه راه بروند اصلا خبری نیست. بنابراین از سایتهای هواشناسی هوای ایروان را پیش از سفرت چک بکن اما با حسابی که گفتی لباس گرم با خودت زیاد ببر چون توی خانه هم باید با لباس بشینی. من که از هتلم راضی بودم اما سرد بود و معمولا برای گرم شدن میرفتم پیش دوستم که چون رستوران داشت هوای مغازه اش گرم بود.
پیروز باشید
مرسي دوستم ممنون از راهنماييت .... سفرم حتمي شده و حتما كلي لباس گرم ميبرم با خودم ؛)
بازم ممنون

(2012-12-24 ساعت 00:50)afshin06 نوشته:  
(2012-12-23 ساعت 21:58)پروا نوشته:  

ايروان اينروزها هواي خيلي سردي داره، اگر درجه هواي اون رو چك كنيد ممكنه خيلي زير صفر نباشه اما به علت رطوبت زياد سرماي بيشتري حس خواهيد كرد، پس لباس گرم فراموشتون نشه
دوستان یک نکته ای رو در مورد سرمای ایروان باید در نظر داشته باشند که چون آپارتمانها خیلی گرم نیست کمترین سرما هم می تونه آدم رو کم طاقت کنه چون وقت شما شب توی رختخواب گرم نشید صبحش توی خیابون هم خیلی طاقت سرما رو ندارید. بنابراین فکر سرمای آپارتمانتان رو هم بکنید.
مرسي دوستان از راهناييتون .... پس با اين حساب من حسابي اونجا سرما ميخورم ....
بازم ممنون
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
تشکر کنندگان: alih
(2012-12-23 ساعت 14:31)soheil77 نوشته:  
(2012-12-23 ساعت 12:42)afshin06 نوشته:  
دوست من
من ده روز پیش که تهران آفتابی بود رفتم ایروان هوا خیلی سرد بود. البته من هم لباس زیادی همراهم نبود. ولی یک چیزی رو در مورد ارمنستان بگویم که چون سوخت توی این کشور گران هست هتلها و مردم در گرم کردن کمی خسیس هستند و گرمای ساختمانها به سبک ایران که با لباس راحتی توی خانه راه بروند اصلا خبری نیست. بنابراین از سایتهای هواشناسی هوای ایروان را پیش از سفرت چک بکن اما با حسابی که گفتی لباس گرم با خودت زیاد ببر چون توی خانه هم باید با لباس بشینی. من که از هتلم راضی بودم اما سرد بود و معمولا برای گرم شدن میرفتم پیش دوستم که چون رستوران داشت هوای مغازه اش گرم بود.
پیروز باشید

با سلام
من 2روز پیش اومدم هوا تو خ مشتوتس تا4 درجه بالی صفر هم رسید و پایین ترینش هم 1- درجه بود.

سلام
من تا 2 دی آنجا بودم . انقدر هم که میگن سرمای غیرقابل تحمل نداره. تهران هم گاهی به این سردی هست. لباس پشمی و اور کت یا کاپشن ببرید.
تشکر کنندگان: آناهيتا ، ani_sheiton ، alih
(2012-12-23 ساعت 23:20)پروا نوشته:  

با تشکر

اگه میخواین نقشه معمولی هم تهیه کنید از همینجا بگیرید اونجا 2000 درام پول یه نقشه زپرتی بود
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
تشکر کنندگان: Sepasttian ، alih ، dreamer60 ، آناهيتا

با تشکر

نقشه میتونی از گوگل مپ ببینی .مترودوتا ایستگاه داره که به بیمارستان ومرکزمعاینتات پزشکی وبه سفارت آمریکانزدیکه.ایستگاه sassountsi david به بیمارستان وایستگاه garegin nzhdeh squareنزدیکترین ایستگاه متروبه سفارت .
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: Sepasttian ، alih ، Fariborz560 ، سمانه777
سلام دوستان ما امروز مصاحبه داشتیم آبی گرفتیم . سفر نامه بعدا
بای
27/12/2012
شماره کیس:+++2013AS0002 --------- اخذویزا : MARCH 7
تاریخ رویت قبولی: 5 MAY
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: 28 JUNE
مصاحبه: ایروان 27 دسامبر - کلیرنس
کلیر : FEB 8
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، tatoole ، Blaze ، lilistar ، mk_2002ir ، goody ، پروا ، afs ، s.s.h ، mohajer13 ، Sepasttian ، amir82 ، dreamer60 ، mooj ، مانترا ، khmp ، rezagh ، mrr777
سلام دوستان اگه مصاحبه کسی ارمنستان باشه موقع مصاحبه باهاش فارسی مصاحبه می کنند یا نه؟ و اگه پاسخ آری است چگونه می تونیم محل مصاحبه مون رو از آنکارا به ایروان عوض کنیم؟
تشکر کنندگان: آناهيتا
(2012-12-27 ساعت 15:50)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام دوستان اگه مصاحبه کسی ارمنستان باشه موقع مصاحبه باهاش فارسی مصاحبه می کنند یا نه؟ و اگه پاسخ آری است چگونه می تونیم محل مصاحبه مون رو از آنکارا به ایروان عوض کنیم؟

بله، مصاحبه در ابوظبی، آنکارا و ایروان به زبان فارسی هم انجام می‌شه.

برای گرفتن اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی تغییر محل مصاحبه به اینجا مراجعه کنید.
کیس:2013AS3xxx ، مصاحبه:ایروان ، یکضربWink , سفرنامه ارمنستان
تشکر کنندگان:
دوستان من هفته ی سوم ژانویه مصاحبه دارم... دیروز زنگ زدم واسه بیلیط ارمنستان هواپیمایی اسمان قیمت داد 707 هزار تومن رفت و برگشت... الان رفتم بخرم میگن 1 میلیون تومن...میگن گرون شده!!!!!!!!!!!!!.. مگه ماست که گرون شه؟ مگه نرخ مصوب نداره این خراب شده؟؟؟واقعا یعنی چی آخه ... اعصاب ندارم به خدا عجب جای بی در و پیکری زندگی میکنیم.... زمانی که آکارو رفت تفاوت زمینی با هوایی 200 تومن بود الان دقیقا سفر زمینی 1 دهم قیمت سفر هوایی شده.. آکارو همین 1 ماه پیش رفت دیگه.. الان سفر زمینی vip با صندلی تخت خواب شو در میاد 130 هزار تومن بعد پرواز هوایی 1 میلیون تومن!!!!.. تازه از یه ایرلاین ارمنی هم پرسیدم یک میلیون 700 هزار تومن!!!..حالا به نظر شما زمینی برم ؟ خطرناک نیست؟ راهیان نور نشم؟ Big Grin
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: abas_kashan ، مانترا ، mgolchin13 ، Sepasttian ، Blaze ، dreamer60 ، hamedhamed

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان