کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-12-28 ساعت 20:48)mooj نوشته:  سلام به همگیSmile
ما امروز صبح از ایروان ساعت 6:30 حرکت کردم و 7 شب رسیدیم خونه.
دیروز مصاحبه داشتیم و آخرین کیس بودیم و خدا رو شکر همه چی مرتب بود و آبی شدیم.
در فکر تنظیم سفرنامه هستم.

(2012-12-29 ساعت 10:19)rayanmoli نوشته:  

سلام دوست عزیز،
خوشحالم که مصاحبه تون با موفقیت انجام شد. فکر کنم شما زمینی رفتید ایروان. می شه یک کم راجع به نحوه رفتنتون توضیح بدید. جاده چطور بود؟ در ضمن اگر راننده ماشین خوب بوده شماره شو بذاری؟

با تشکر و امتنان
تشکر کنندگان: rasti_110
با سلام خدمت دوستان عزیز
شاید این سوال اینجا جاش نباشه قبلا معذرت می خوام ولی یک از بچه نوشته بود قانون مصاحبه عوض شده ، یعنی چه؟ لطفا توضیح بدید یا تاپیکی که راهنمایی کرده را بگید..
تشکراز همه عزیزان خصوصا دست اندرکاران خوب
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
به تازگی کسی قیمت بلیط هواپیمایی آسمان چک کرده؟
من امروز پرسیدم 967700 تومان اعلام کردند
تشکر کنندگان: Sepasttian ، Blaze
(2012-12-29 ساعت 10:17)omnia نوشته:  
(2012-12-29 ساعت 05:33)آناهيتا نوشته:  
(2012-12-27 ساعت 15:50)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام دوستان اگه مصاحبه کسی ارمنستان باشه موقع مصاحبه باهاش فارسی مصاحبه می کنند یا نه؟ و اگه پاسخ آری است چگونه می تونیم محل مصاحبه مون رو از آنکارا به ایروان عوض کنیم؟

اگر ميخواين مصاحبتون رو به ايروان عوض كنين بايد به سفارت ايروان ايمل بفرستين و بگين كيس شما با اين شماره تو آنكاراست و شما ميخواين كه به ايروان منتقل بشه .... من اين كارو انجام دادم و چند روز بعد بهتون ايميل ميدن كه درخواستتون انجام ميدن
اونوقت این کار پروسه رو تاخیر نمیندازه ؟
بستگی به ویزا کتگوریتون داره.... واسه ما که نامزدی بودیم که 13 روز طول کشید و من خیلی خوشحالم که ترنسفر کردم.... 20 روز دیگه وقت دارم که اگر ترکیه میموندم باید 5 ماه دیگه منتظر وقت میموندم... چون الان تا اخر مارچ تقریبا رزرو شده سفارت...
شما هنوز اپروو نشدی ... ترنسفر کنی هم فکر کنم زود ترنسفر شه چون هنوز تو مرحله اپرووه... بازم یه ایمیل بزن بپرس
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: آناهيتا ، omnia ، mgolchin13
(2012-12-27 ساعت 15:50)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام دوستان اگه مصاحبه کسی ارمنستان باشه موقع مصاحبه باهاش فارسی مصاحبه می کنند یا نه؟ و اگه پاسخ آری است چگونه می تونیم محل مصاحبه مون رو از آنکارا به ایروان عوض کنیم؟

اگر ميخواين مصاحبتون رو به ايروان عوض كنين بايد به سفارت ايروان ايمل بفرستين و بگين كيس شما با اين شماره تو آنكاراست و شما ميخواين كه به ايروان منتقل بشه .... من اين كارو انجام دادم و چند روز بعد بهتون ايميل ميدن كه درخواستتون انجام ميدن

نه چون به نظر مياد انكارا الان حسابي شلوغه به خاطر لاتاريها ... و حدودا دو هفته طول ميكشه تا مدارك برسه ايروان و بعد زود ميتونين وقت مصاحبه بگيرين ... اگه بخواين انكارا بمونه تازه بايد مداركتونو پست كنين ( اما واسه ايروان مداركو با خودتون ميبرين ونيازي به پست نيست) وقتي مدارك رسيد انكارا بهتون وقت مصاحبه ميدن .... به نظرم ايروان سريعتر ميشه.... باز هم تصميم با خودتونه ....
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
تشکر کنندگان: arian307 ، omnia
(2012-12-29 ساعت 12:42)arian307 نوشته:  

بستگی به ویزا کتگوریتون داره.... واسه ما که نامزدی بودیم که 13 روز طول کشید و من خیلی خوشحالم که ترنسفر کردم.... 20 روز دیگه وقت دارم که اگر ترکیه میموندم باید 5 ماه دیگه منتظر وقت میموندم... چون الان تا اخر مارچ تقریبا رزرو شده سفارت...
شما هنوز اپروو نشدی ... ترنسفر کنی هم فکر کنم زود ترنسفر شه چون هنوز تو مرحله اپرووه... بازم یه ایمیل بزن بپرس
ممنون از شما و آناهیتا /
باید به ایروان میل بزنم ؟
یعنی کلاً ایروان خلوت تره یا تو این ماه اینجوریه ؟
تشکر کنندگان:
سلام
به نظر دوستان مصاحبه با کیس ***8 آنکارا باشه بهتر هست یا ایروان؟
من احساس می کنم درخواست تعویض به ایروان بدهم بهتر باشه اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید
تشکر کنندگان:
(2012-12-29 ساعت 11:53)hamidnamdar نوشته:  سلام دوستان
به تازگی کسی قیمت بلیط هواپیمایی آسمان چک کرده؟
من امروز پرسیدم 967700 تومان اعلام کردند
واسه اینکه فقط کلاس S که اپن 6 ماهه هست باز شده که قیمتش همینه که گفتین
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
تشکر کنندگان: lilac ، amir82 ، hamedhamed
دوستان در مورد قیمت بلیط خدمتتون بگم که تو بازه ژانویه فعلا کلیه پروازها کلاسهای قیمت پاینشون بسته شده. در واقع خود کلاس اکونومی چند ردیف با قیمتهای مختلف داره و لی اسمان تمام قیمتهای پایین رو بسته و امکان رزروشون نیست. به همین دلیل هم بلیط دو سره الان شده 967700 تومان ناقابل
کیس : 2013ASXXX
تعداد : 3
کنسولگری: آنکارا یهو شد ایروان
نامه دوم: 26 sep
مصاحبه: oct16 عقب انداختیم 31 Jan
کلیر 12 مارچ
دریافت ویزا: 5 اپریل
مقصد: دالاس
تشکر کنندگان: amir82 ، Saeedv13

سلام دوست عزیز،
خوشحالم که مصاحبه تون با موفقیت انجام شد. فکر کنم شما زمینی رفتید ایروان. می شه یک کم راجع به نحوه رفتنتون توضیح بدید. جاده چطور بود؟ در ضمن اگر راننده ماشین خوب بوده شماره شو بذاری؟

با تشکر و امتنان
سلام دوست عزیز
ممنون از شما و بله زمینی رفتیم و برگشتیم.
سعی میکنم تا فردا قسمت اول سفرنامه رو بذارم.
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان: sare ، مانترا ، ani_sheiton
(2012-12-29 ساعت 14:31)omnia نوشته:  

ممنون از شما و آناهیتا /

اگه از انكارا ايميل گرفتين كه كيستون اونجاست .... بله به ايروان بايد ايميل بدين شماره كيس و اطلاعاتتونو بدين و بگيين كه به ميخواين فايلتون از انكارا به ايروان بياد ....
به نظر ميآد كه ارمنستان خيلي خلوتتره نيبت به انكارا ....ولي اطلاع ندارم هميشه اينطوره يا فقط الان
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
تشکر کنندگان: omnia ، ani_sheiton
سلام دوستان

من مکاتباتی با KCC و همینطور سفارت امریکا در ارمنستان انجام دادم مبنی بر تغییر محل مصاحبه ... با این احتمال که موافقت بشه تصمیم گرفتیم که با اتومبیل خودمون به ارمنستان بریم ...

مزید امتنان میشه اگه راهنمائی های خودتون رو از من دریغ نکنین .

برو طواف دلی کن که کعبه خود سنگ است
که این خلیل بنــا کرد و آن خــــــدای خلیــــل
تشکر کنندگان:
دوستان اینجا برم صرافی درام بخرم؟ برم ارمنستان دلار بدم درام بگیرم؟... یا کلا ریال ببرم ارمنستان درام بگیرم؟ کدوم و پیشنهاد میکنین؟
امروز میخواستم درام بگیرم که گفتن هر درام 10 تومن که به نظرم گرون بود... چون الان سال نو هست ...
نظر و پیشنهاد و راهنمایی بفرمایید Wink
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان:
(2012-12-30 ساعت 22:16)arian307 نوشته:  دوستان اینجا برم صرافی درام بخرم؟ برم ارمنستان دلار بدم درام بگیرم؟... یا کلا ریال ببرم ارمنستان درام بگیرم؟ کدوم و پیشنهاد میکنین؟
امروز میخواستم درام بگیرم که گفتن هر درام 10 تومن که به نظرم گرون بود... چون الان سال نو هست ...
نظر و پیشنهاد و راهنمایی بفرمایید Wink

دوست عزیز
توی ارمنستان ریال قبول نمی کنند. بصرفه ترین راه اینه که دلار ببرید اونجا چنج کنید.
C.N. : 2013AS000014##
ارسال مدارک : May 28
کنسولگری : ایروان
تعداد نفرات : 3
کارنت : Oct 15
مصاحبه : اواخر NOV - کلیرنس 43 روزه - jan 11
دریافت ویزا :jan-24-2013
تشکر کنندگان: arian307 ، آناهيتا ، mooj ، ani_sheiton ، afshin06
(2012-12-30 ساعت 11:43)30NAP30 نوشته:  سلام دوستان

من مکاتباتی با KCC و همینطور سفارت آمریکا در ارمنستان انجام دادم مبنی بر تغییر محل مصاحبه ... با این احتمال که موافقت بشه تصمیم گرفتیم که با اتومبیل خودمون به ارمنستان بریم ...

مزید امتنان میشه اگه راهنمائی های خودتون رو از من دریغ نکنین .

برو طواف دلی کن که کعبه خود سنگ است
که این خلیل بنــا کرد و آن خــــــدای خلیــــل
سلام
شما کارنت شدید؟

(2012-12-30 ساعت 05:42)آناهيتا نوشته:  
(2012-12-29 ساعت 14:31)omnia نوشته:  
(2012-12-29 ساعت 05:33)آناهيتا نوشته:  اگر ميخواين مصاحبتون رو به ايروان عوض كنين بايد به سفارت ايروان ايمل بفرستين و بگين كيس شما با اين شماره تو آنكاراست و شما ميخواين كه به ايروان منتقل بشه .... من اين كارو انجام دادم و چند روز بعد بهتون ايميل ميدن كه درخواستتون انجام ميدن
ممنون از شما و آناهیتا /

اگه از انكارا ايميل گرفتين كه كيستون اونجاست .... بله به ايروان بايد ايميل بدين شماره كيس و اطلاعاتتونو بدين و بگيين كه به ميخواين فايلتون از انكارا به ايروان بياد ....
به نظر ميآد كه ارمنستان خيلي خلوتتره نيبت به انكارا ....ولي اطلاع ندارم هميشه اينطوره يا فقط الان
سلام
آناهیتا خانم، شما برنده ی لاتاری هستید؟ من فکر میکردم تغییر محل مصاحبه فقط باید تا قبل از کارنت شدن درخواست بشه!!
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: آناهيتا ، afshin06

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان