موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-31 ساعت 14:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-01 ساعت 09:39 توسط byousefi_p.)
جهت اطلاع دوستان، به عقیده بنده، راه تهران به ایروان به 4 بخش تقسیم میشه:
1- تهران به تبریز = اتوبان و عالی در هر فصلی
2- تبریز به جلفا = دو طرفه مجزا - قابل اعتماد، ماشین سنگین داره و در فصول سرد دقت در رانندگی و زنجیر چرخ
3- جلفا به نودوز (مرز) = یک رفت، یک برگشت - کوهستانی و کم ماشین - بسیار خطرناک - فصول سرد اصلاً پیشنهاد نمیشه، فصول گرم با دقت - حدود 1:30 ساعت
4- نوردوز به ایروان = نرفتم ولی شنیدم کوهستانی با آسفالت نامناسب
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
سفرنامه
تجربیات
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
سوپیشینه واسه افرادی که مقیم ایران بودند وهستند وخارج ازکشوراقامتی نداشتند لازم نیست
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
آقا تبریک میگم.. مبارک باشه....
حالا من هم از دوستان یه سوال دارم...
من 2 3 هفته دیگه وقت دارم... از اونجایی که کیسم نامزدی هست و میخوام خونه بگیرم به اینترنت هم احتیاج دارم....که بعید میدونم خونه هاشوت اینترنت داشته باشه... دوستی بنده رو راهنمایی کردن که سیم کارت هاشون اینترنت داره و رایگان میدن خیلی جاها... حالا میخوام بدونم دوستانی که کارشون با سیم کارت ارمنستانشون تموم شده میتونن سیم کارتشون رو به من بدن؟ چون من ایفون دارم و میکرو سیم میخوره.. نمیدونم اونجا میکرو سیم هم هست یا نه.. میخوام سیم کارت رو اینجا پانچ کنم که میکرو شه و بتونم تو ارمنستان از گوشیم استفاده کنم...
از دوستان اگر کسی میتونه این لطف رو بکنه پیغام خصوصی بده.. ضمن این که بنده ساکن تهران هستم
ممنون
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-01 ساعت 01:02)arian307 نوشته: آقا تبریک میگم.. مبارک باشه....
حالا من هم از دوستان یه سوال دارم...
من 2 3 هفته دیگه وقت دارم... از اونجایی که کیسم نامزدی هست و میخوام خونه بگیرم به اینترنت هم احتیاج دارم....که بعید میدونم خونه هاشوت اینترنت داشته باشه... دوستی بنده رو راهنمایی کردن که سیم کارت هاشون اینترنت داره و رایگان میدن خیلی جاها... حالا میخوام بدونم دوستانی که کارشون با سیم کارت ارمنستانشون تموم شده میتونن سیم کارتشون رو به من بدن؟ چون من ایفون دارم و میکرو سیم میخوره.. نمیدونم اونجا میکرو سیم هم هست یا نه.. میخوام سیم کارت رو اینجا پانچ کنم که میکرو شه و بتونم تو ارمنستان از گوشیم استفاده کنم...
از دوستان اگر کسی میتونه این لطف رو بکنه پیغام خصوصی بده.. ضمن این که بنده ساکن تهران هستم
ممنون
سلام
اقا اصلا نگران نباش روز اول همه چي تهيه ميكني حول نزن .
همه چيز هست
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبم
من از سفرم 22 دسامبر برگشتم واقآ تجربه عالی بود
زمینی رفتم و برگشتم،یکی از جذاب ترین و بهترین جاده های بود که تا به حال دیدم .
به شماهم پیشنهاد میکنم .
من با خانواده رفته بودم تا به ترمینال اونجا رسیدیم کلی آدم از زن و مرد گرفته تا پیر و جوان ریختن سرمون کلی هم کارت بهم دادن و همه ام میگفتن مال من بهتره و مال اونیکی ها بده
اما از اونجاکه با خوانواده بودم دوست داشتم هیچی کم نزارم خلاصه یه یکی ازدوستان شماره کسی که اونجا درس میخوند رو به من داد و من بهش زنگ زدم ،
شکر خدا پسر خوبی بود، قرار شد بیاد دنبالمون ، و قبل از ما اونجابود .
باهم 2تا ماشین گرفتیم رفتیم تا خونه ببینیم منم شرایط رو بهش از قبل گفته بودم و اونم یکی از بهترین دوستاشو که میشناختش انتخاب کرده بود
اولین خونه ای که دیددیم رو پسند کردیم باقیمت شبی 38دلار تو خیابان مشتوتس با امیریان جای خوبی بود
راستی اونی که خونه رو به ما داد ایرانی بود و بچه شیراز بود
یه سیم کارت 500 درامی هم مجانی به ما داد و کلی هم جای خوب به ما معرفی کرد
اونجا هم شرایط خونه رو به 2 از بچه ها گفتم کلی استقبال کردندر نهایت اگر کسی از دوستان نیازی به خونه داشت نگران نباشه.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میخواستم بدونم این مبلغ 165 دلار جدید برای ویزا را تا الان کسی پرداخت کرده ؟
کیس نامبر :2013AS00003### تاریخ رویت قبولی:2 می(روز تولدم) کنسولگری:ارمنستان کارنت :نوامبر مصاحبه:اواخر ژانویه کلیرنس:اوایل مارچ
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-04 ساعت 02:33)tatoole نوشته: (2013-01-04 ساعت 01:31)sokot نوشته: سلام میخواستم بدونم این مبلغ 165 دلار جدید برای ویزا را تا الان کسی پرداخت کرده ؟
نه مثکه! ویزاهایی که از 1 فوریه به بعد صادر میشن مشمول اند ....
چون تو سایت آمریکا نوشته این پول موقع دریافت پکیج ویزا گرفته میشه ما هم ممکنه کلیرنس بخوریم در اینصورت بعد از فوریه ویزا را میگیریم پس اون موقع باید پرداخت کنیم اینطور نیست؟
کیس نامبر :2013AS00003### تاریخ رویت قبولی:2 می(روز تولدم) کنسولگری:ارمنستان کارنت :نوامبر مصاحبه:اواخر ژانویه کلیرنس:اوایل مارچ