کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
جهت اطلاع دوستان، به عقیده بنده، راه تهران به ایروان به 4 بخش تقسیم میشه:
1- تهران به تبریز = اتوبان و عالی در هر فصلی
2- تبریز به جلفا = دو طرفه مجزا - قابل اعتماد، ماشین سنگین داره و در فصول سرد دقت در رانندگی و زنجیر چرخ
3- جلفا به نودوز (مرز) = یک رفت، یک برگشت - کوهستانی و کم ماشین - بسیار خطرناک - فصول سرد اصلاً پیشنهاد نمیشه، فصول گرم با دقت - حدود 1:30 ساعت
4- نوردوز به ایروان = نرفتم ولی شنیدم کوهستانی با آسفالت نامناسب
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: omnia ، amir82 ، mgolchin13 ، مانترا ، Saeedv13 ، ani_sheiton ، Sepasttian ، barmak ، el333 ، afshin06 ، hamedhamed
(2012-12-31 ساعت 12:12)fariba_a نوشته:  
(2012-12-30 ساعت 11:43)30NAP30 نوشته:  سلام دوستان

من مکاتباتی با KCC و همینطور سفارت آمریکا در ارمنستان انجام دادم مبنی بر تغییر محل مصاحبه ... با این احتمال که موافقت بشه تصمیم گرفتیم که با اتومبیل خودمون به ارمنستان بریم ...

مزید امتنان میشه اگه راهنمائی های خودتون رو از من دریغ نکنین .

برو طواف دلی کن که کعبه خود سنگ است
که این خلیل بنــا کرد و آن خــــــدای خلیــــل
سلام
شما کارنت شدید؟

(2012-12-30 ساعت 05:42)آناهيتا نوشته:  
(2012-12-29 ساعت 14:31)omnia نوشته:  
(2012-12-29 ساعت 12:42)arian307 نوشته:  
(2012-12-29 ساعت 10:17)omnia نوشته:  اونوقت این کار پروسه رو تاخیر نمیندازه ؟
بستگی به ویزا کتگوریتون داره.... واسه ما که نامزدی بودیم که 13 روز طول کشید و من خیلی خوشحالم که ترنسفر کردم.... 20 روز دیگه وقت دارم که اگر ترکیه میموندم باید 5 ماه دیگه منتظر وقت میموندم... چون الان تا اخر مارچ تقریبا رزرو شده سفارت...
شما هنوز اپروو نشدی ... ترنسفر کنی هم فکر کنم زود ترنسفر شه چون هنوز تو مرحله اپرووه... بازم یه ایمیل بزن بپرس
ممنون از شما و آناهیتا /
باید به ایروان میل بزنم ؟
یعنی کلاً ایروان خلوت تره یا تو این ماه اینجوریه ؟

اگه از انكارا ايميل گرفتين كه كيستون اونجاست .... بله به ايروان بايد ايميل بدين شماره كيس و اطلاعاتتونو بدين و بگيين كه به ميخواين فايلتون از انكارا به ايروان بياد ....
به نظر ميآد كه ارمنستان خيلي خلوتتره نيبت به انكارا ....ولي اطلاع ندارم هميشه اينطوره يا فقط الان
سلام
آناهیتا خانم، شما برنده ی لاتاری هستید؟ من فکر میکردم تغییر محل مصاحبه فقط باید تا قبل از کارنت شدن درخواست بشه!!

نه دوست من آنا نزدیک به 10 ساله که امریکاست و الان ما با هم برای ویزای نامزذی اقدام کردیم... واسه نامزدی که این شکلی بود و ما به راحتی تغییر دادیم لاتاری رو بازم از بچه های لاتاری که ترنسفر کردن جویا شو که یه وقت اگر فرق کنه شرمندت نشیم
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: fariba_a ، ani_sheiton
(2012-12-31 ساعت 12:12)fariba_a نوشته:  [quote='30NAP30' pid='256465' dateline='1356851595']
سلام دوستان

من مکاتباتی با KCC و همینطور سفارت آمریکا در ارمنستان انجام دادم مبنی بر تغییر محل مصاحبه ... با این احتمال که موافقت بشه تصمیم گرفتیم که با اتومبیل خودمون به ارمنستان بریم ...

سلام
شما کارنت شدید؟

خیر . اما این ماه کارنت میشم ... جواب KCC این بود که Review میشه . اما هنوز بعد از سه روز از سفارت آمریکا در ایروان جوابی نگرفتم ... به محض اینکه جواب بدن خبرتون میکنم .
تشکر کنندگان: fariba_a
سوپیشینه واسه افرادی که مقیم ایران بودند وهستند وخارج ازکشوراقامتی نداشتند لازم نیست
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: amir82 ، سمانه777
آقا تبریک میگم.. مبارک باشه....
حالا من هم از دوستان یه سوال دارم...
من 2 3 هفته دیگه وقت دارم... از اونجایی که کیسم نامزدی هست و میخوام خونه بگیرم به اینترنت هم احتیاج دارم....که بعید میدونم خونه هاشوت اینترنت داشته باشه... دوستی بنده رو راهنمایی کردن که سیم کارت هاشون اینترنت داره و رایگان میدن خیلی جاها... حالا میخوام بدونم دوستانی که کارشون با سیم کارت ارمنستانشون تموم شده میتونن سیم کارتشون رو به من بدن؟ چون من ایفون دارم و میکرو سیم میخوره.. نمیدونم اونجا میکرو سیم هم هست یا نه.. میخوام سیم کارت رو اینجا پانچ کنم که میکرو شه و بتونم تو ارمنستان از گوشیم استفاده کنم...
از دوستان اگر کسی میتونه این لطف رو بکنه پیغام خصوصی بده.. ضمن این که بنده ساکن تهران هستم
ممنون
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان:
(2013-01-01 ساعت 01:02)arian307 نوشته:  آقا تبریک میگم.. مبارک باشه....
من 2 3 هفته دیگه وقت دارم... از اونجایی که کیسم نامزدی هست و میخوام خونه بگیرم به اینترنت هم احتیاج دارم....که بعید میدونم خونه هاشوت اینترنت داشته باشه... دوستی بنده رو راهنمایی کردن که سیم کارت هاشون اینترنت داره و رایگان میدن خیلی جاها... حالا میخوام بدونم دوستانی که کارشون با سیم کارت ارمنستانشون تموم شده میتونن سیم کارتشون رو به من بدن؟ چون من ایفون دارم و میکرو سیم میخوره.. نمیدونم اونجا میکرو سیم هم هست یا نه.. میخوام سیم کارت رو اینجا پانچ کنم که میکرو شه و بتونم تو ارمنستان از گوشیم استفاده کنم...
از دوستان اگر کسی میتونه این لطف رو بکنه پیغام خصوصی بده.. ضمن این که بنده ساکن تهران هستم
ممنون

سلام
اقا اصلا نگران نباش روز اول همه چي تهيه ميكني حول نزن .
همه چيز هست
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
تشکر کنندگان: omnia ، arian307
(2013-01-01 ساعت 01:02)arian307 نوشته:  آقا تبریک میگم.. مبارک باشه....
ممنون

اكثر آپارتمان ها اينترنت خيلي خوبي هم دارند قبل از رزو آپارتمان ازشون بپرسيد و بگيد اينترنت لازم دارين .وقتي سيم كارت مي گيريد هر دو نوع سيم كارت معمولي و ميكرو هم دارن من بي لاين گرفتم كه به راحتي خودش تبديل به ميكرو ميشه سيم كارت بدون فعال سازي اينترنت گرفتم چون جايي كه بودم اينترنت داشت و لپ تاپ همراه داشتم.
تشکر کنندگان: arian307 ، Saeedv13
سلام دوستان خوبم
من از سفرم 22 دسامبر برگشتم واقآ تجربه عالی بود
زمینی رفتم و برگشتم،یکی از جذاب ترین و بهترین جاده های بود که تا به حال دیدم .
به شماهم پیشنهاد میکنم .
من با خانواده رفته بودم تا به ترمینال اونجا رسیدیم کلی آدم از زن و مرد گرفته تا پیر و جوان ریختن سرمون کلی هم کارت بهم دادن و همه ام میگفتن مال من بهتره و مال اونیکی ها بده
اما از اونجاکه با خوانواده بودم دوست داشتم هیچی کم نزارم خلاصه یه یکی ازدوستان شماره کسی که اونجا درس میخوند رو به من داد و من بهش زنگ زدم ،
شکر خدا پسر خوبی بود، قرار شد بیاد دنبالمون ، و قبل از ما اونجابود .
باهم 2تا ماشین گرفتیم رفتیم تا خونه ببینیم منم شرایط رو بهش از قبل گفته بودم و اونم یکی از بهترین دوستاشو که میشناختش انتخاب کرده بود
اولین خونه ای که دیددیم رو پسند کردیم باقیمت شبی 38دلار تو خیابان مشتوتس با امیریان جای خوبی بود
راستی اونی که خونه رو به ما داد ایرانی بود و بچه شیراز بود
یه سیم کارت 500 درامی هم مجانی به ما داد و کلی هم جای خوب به ما معرفی کرد
اونجا هم شرایط خونه رو به 2 از بچه ها گفتم کلی استقبال کردندر نهایت اگر کسی از دوستان نیازی به خونه داشت نگران نباشه.
تشکر کنندگان: sasbk ، amir82 ، مانترا ، Saeedv13 ، آناهيتا ، el333 ، kiasina ، rayanmoli ، khmp ، byousefi_p ، afshin06 ، hamedhamed
(2013-01-01 ساعت 00:13)elima1980 نوشته:  سوپیشینه واسه افرادی که مقیم ایران بودند وهستند وخارج ازکشوراقامتی نداشتند لازم نیست
یه کم زن و شوهر همدیگه رو لایک کنینTongue بد نگذره ؟Big Grin
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mohajer13 ، afs ، ani_sheiton ، hamedhamed
(2012-12-31 ساعت 12:12)fariba_a نوشته:  
(2012-12-30 ساعت 11:43)30NAP30 نوشته:  سلام دوستان

سلام
شما کارنت شدید؟

(2012-12-30 ساعت 05:42)آناهيتا نوشته:  
(2012-12-29 ساعت 14:31)omnia نوشته:  
(2012-12-29 ساعت 12:42)arian307 نوشته:  
(2012-12-29 ساعت 10:17)omnia نوشته:  اونوقت این کار پروسه رو تاخیر نمیندازه ؟
بستگی به ویزا کتگوریتون داره.... واسه ما که نامزدی بودیم که 13 روز طول کشید و من خیلی خوشحالم که ترنسفر کردم.... 20 روز دیگه وقت دارم که اگر ترکیه میموندم باید 5 ماه دیگه منتظر وقت میموندم... چون الان تا اخر مارچ تقریبا رزرو شده سفارت...
شما هنوز اپروو نشدی ... ترنسفر کنی هم فکر کنم زود ترنسفر شه چون هنوز تو مرحله اپرووه... بازم یه ایمیل بزن بپرس
ممنون از شما و آناهیتا /
باید به ایروان میل بزنم ؟
یعنی کلاً ایروان خلوت تره یا تو این ماه اینجوریه ؟

اگه از انكارا ايميل گرفتين كه كيستون اونجاست .... بله به ايروان بايد ايميل بدين شماره كيس و اطلاعاتتونو بدين و بگيين كه به ميخواين فايلتون از انكارا به ايروان بياد ....
به نظر ميآد كه ارمنستان خيلي خلوتتره نيبت به انكارا ....ولي اطلاع ندارم هميشه اينطوره يا فقط الان
سلام
آناهیتا خانم، شما برنده ی لاتاری هستید؟ من فکر میکردم تغییر محل مصاحبه فقط باید تا قبل از کارنت شدن درخواست بشه!!

نه عزيز ... ما ويزاي نامزدي هستيم .... اگه شما كيس ديگه اي دارين به نظرم به سفارتي كه الان كيستون اونجاست ايميل بدين و از خودشون بپرسين .... در عرض دو سه روز جواب ميدن بهتون
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
تشکر کنندگان:
(2013-01-01 ساعت 23:17)lover usa نوشته:  دوستان
ما كه مصاحبمون ارمنستانه بايد از سيستم جديد ثبت نام كنيم ؟
من 15 روز ديگه مصاحبه دارم و نميدونم با اين سيستم پيش برم يا با روش قديمي ؟
دوستان لطفا راهنمايي كنيد.
ممنون
سلام دوست عزيز،
شما كه از قبل وقت مصاحبتون مشخص شده نياز به هيچ ثبت نامي نداريد. من خودم به سفارت نامه زدم و ازشون اين جواب رو گرفتم:
You need to have all the necessary documents during the interview. You don’t need to register in the mentioned website. You need to do the payment during the interview at the embassy in cash.
1. شما بايد كليه مدارك رو هنگام مصاحبه با خودتون ببريد.
2. شما احتياج به ثبت نام در سيستم وب سايت جديد نداريد.
3. هزينه ويزا رو داخل سفارت بايد بدهيد.
موفق باشيد
تشکر کنندگان: sweety.alireza ، lover usa ، Saeedv13 ، mk_2002ir ، sokot ، s.s.h ، arta_namazi2000 ، sasbk ، iman63ir ، hamedhamed
سلام میخواستم بدونم این مبلغ 165 دلار جدید برای ویزا را تا الان کسی پرداخت کرده ؟
کیس نامبر :2013AS00003### تاریخ رویت قبولی:2 می(روز تولدم) کنسولگری:ارمنستان کارنت :نوامبر مصاحبه:اواخر ژانویه کلیرنس:اوایل مارچ
تشکر کنندگان:
(2013-01-04 ساعت 01:31)sokot نوشته:  سلام میخواستم بدونم این مبلغ 165 دلار جدید برای ویزا را تا الان کسی پرداخت کرده ؟

نه مثکه! ویزاهایی که از 1 فوریه به بعد صادر میشن مشمول اند .... Big Grin
2013AS32xx | Yerevan | Jan w4 | Visa : Day of interview
سفرنامه
تشکر کنندگان: amir82 ، lover usa ، hamedhamed
(2013-01-04 ساعت 02:33)tatoole نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 01:31)sokot نوشته:  سلام میخواستم بدونم این مبلغ 165 دلار جدید برای ویزا را تا الان کسی پرداخت کرده ؟

چون تو سایت آمریکا نوشته این پول موقع دریافت پکیج ویزا گرفته میشه ما هم ممکنه کلیرنس بخوریم در اینصورت بعد از فوریه ویزا را میگیریم پس اون موقع باید پرداخت کنیم اینطور نیست؟
کیس نامبر :2013AS00003### تاریخ رویت قبولی:2 می(روز تولدم) کنسولگری:ارمنستان کارنت :نوامبر مصاحبه:اواخر ژانویه کلیرنس:اوایل مارچ
تشکر کنندگان: lover usa
(2013-01-04 ساعت 02:50)sokot نوشته:  
(2013-01-04 ساعت 02:33)tatoole نوشته:  

چون تو سایت آمریکا نوشته این پول موقع دریافت پکیج ویزا گرفته میشه ما هم ممکنه کلیرنس بخوریم در اینصورت بعد از فوریه ویزا را میگیریم پس اون موقع باید پرداخت کنیم اینطور نیست؟
اگه کلرنس بخوریم که نمیخوریم Big Grin میوفته بعد ِ فوریه که درسته همون موقع که ویزا رو میگیریم باید پولُ بدیم... حالا یکی از دوستان یه جا نوشته بود که اگرم ندیم تو آمریکا ازمون میگیرن نمیدونم از کجا میدونست! به هر حال باید داد این پولُBig Grin
sokot جون شمام مثکه هفته آخر ژانویه ای! همسفری یه جورایی با من! Big Grin
2013AS32xx | Yerevan | Jan w4 | Visa : Day of interview
سفرنامه
تشکر کنندگان: lover usa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان