کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-12-27 ساعت 16:48)arian307 نوشته:  دوستان من هفته ی سوم ژانویه مصاحبه دارم... دیروز زنگ زدم واسه بیلیط ارمنستان هواپیمایی اسمان قیمت داد 707 هزار تومن رفت و برگشت... الان رفتم بخرم میگن 1 میلیون تومن...میگن گرون شده!!!!!!!!!!!!!.. مگه ماست که گرون شه؟ مگه نرخ مصوب نداره این خراب شده؟؟؟واقعا یعنی چی آخه ... اعصاب ندارم به خدا عجب جای بی در و پیکری زندگی میکنیم.... زمانی که آکارو رفت تفاوت زمینی با هوایی 200 تومن بود الان دقیقا سفر زمینی 1 دهم قیمت سفر هوایی شده.. آکارو همین 1 ماه پیش رفت دیگه.. الان سفر زمینی vip با صندلی تخت خواب شو در میاد 130 هزار تومن بعد پرواز هوایی 1 میلیون تومن!!!!.. تازه از یه ایرلاین ارمنی هم پرسیدم یک میلیون 700 هزار تومن!!!..حالا به نظر شما زمینی برم ؟ خطرناک نیست؟ راهیان نور نشم؟ Big Grin
مرگ دست خداست ، ولی جادش کوهستانیه
ماه پیشم یک اتفاق افتاده (گفتی خطرناک نیست مینویسم)
http://www.chapoo.ir/ads/21
تشکر کنندگان: mgolchin13 ، amir82 ، Blaze ، afshin06 ، arian307
(2012-12-27 ساعت 16:48)arian307 نوشته:  دوستان من هفته ی سوم ژانویه مصاحبه دارم... دیروز زنگ زدم واسه بیلیط ارمنستان هواپیمایی اسمان قیمت داد 707 هزار تومن رفت و برگشت...

راستش خیلی‌ دیر واسه گرفتن بلیط اقدام کردی، این افزایش قیمت بخاطر افزایش نرخ بلیط نیست بلکه بخاطر اینه که کلاس‌های پروازی به ترتیب پر می‌شه.

منم حدوداً برا همون تاریخ اما ۲هفته زودتر از شما بلیط گرفتم که قیمت رفت و برگشت شد ۶۸۰ تومن! فکر می‌کنم الان بخاطر تعطیلات ژانویه هم یه مقدار قیمت پرت باشه. میتونید یه مقدار صبر کنید تا این چند روز بگذره و مثلا ۵ژانویه دوباره قیمت بگیرید.

در مورد سفر زمینی‌ هم اگه فصل دیگری بود واقعا گزینهٔ خوبی بود ولی‌ الان(بخصوص با اتفاقی‌ که چند وقت پیش تو همین مسیر افتاد و خاطره‌ بعدش هنوز پاک نشده) یه مقدار ریسکش بالاست. بازم شما باید تصمیم بگیرید...

خوش باشی‌ Wink
کیس:2013AS3xxx ، مصاحبه:ایروان ، یکضربWink , سفرنامه ارمنستان
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mgolchin13 ، amir82 ، Blaze ، afshin06 ، arian307 ، آناهيتا
(2012-12-27 ساعت 11:45)lover usa نوشته:  دوستان سلام
من 20 روز ديگه عازم ارمنستانم اما هنوز بين grammy hostel و theatre hostel شك دارم
هر دو هاستل از نظر قيمت در يك سطح و مناسبند
تياتري هاستل صبحانه كم ميده، يكي از بچه هايي كه 1 ماه پيش اونجا بود ميگفت اتاقش سرد بوده و وقتي بهشون گقته يه هيتر به اتاقش اضافه كردن كه بهتر شده ولي مسافتش تا مركز شهر كمتر از جرمي هاستل هست و مسيرش تا بيمارستان سرراستره
جرمي هاستل صبحانه مفصل ميده با چاي و آب معدني رايگان و نامحدود و از نظر بچه هايي كه رفتن اونجا اوكي بوده فقط مسيرش تا مركز شهر دوره (با توجه به سردي هواي ارمنستان در اين موقع) كه حدود 20 - 25 دقيقه پياده روي داره
حالا با اين اوصاف، بهتره من كدوم رو انتخاب كنم ؟
پيشاپيش از همگيتون ممنونم
فقط گرمی Big Grin آخه 20 دقیقه هم راهه؟؟ تازه موقعی که ما بودیم اتاقاش سرد نبود، خییییییییییلیم مهربوننWink
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: lover usa ، Sepasttian ، amir82 ، afshin06 ، hamedhamed
به محض این که وقتم رو گرفتم رفتم بیلیط بگیرم... تازه فکر میکردم 1 ماه زود تر بلیط بگیرم خیلی هم بچه ی خوبی هستم!!!.. ای بابا ... نمیدونم چه غلطی کنم حالا....SadSad:
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: amir82 ، آناهيتا
(2012-12-27 ساعت 16:48)arian307 نوشته:  دوستان من هفته ی سوم ژانویه مصاحبه دارم... دیروز زنگ زدم واسه بیلیط ارمنستان هواپیمایی اسمان قیمت داد 707 هزار تومن رفت و برگشت... الان رفتم بخرم میگن 1 میلیون تومن...میگن گرون شده!!!!!!!!!!!!!.. مگه ماست که گرون شه؟ مگه نرخ مصوب نداره این خراب شده؟؟؟واقعا یعنی چی آخه ... اعصاب ندارم به خدا عجب جای بی در و پیکری زندگی میکنیم.... زمانی که آکارو رفت تفاوت زمینی با هوایی 200 تومن بود الان دقیقا سفر زمینی 1 دهم قیمت سفر هوایی شده.. آکارو همین 1 ماه پیش رفت دیگه.. الان سفر زمینی vip با صندلی تخت خواب شو در میاد 130 هزار تومن بعد پرواز هوایی 1 میلیون تومن!!!!.. تازه از یه ایرلاین ارمنی هم پرسیدم یک میلیون 700 هزار تومن!!!..حالا به نظر شما زمینی برم ؟ خطرناک نیست؟ راهیان نور نشم؟ Big Grin
زمینی بهاربه بعدخوبه
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: amir82 ، arian307
عزیزان من چند روز دیگه مصاحبه دارم..... می خواستم بدونم آیا قوانین جدید ی که از 17 دسامبر در مورد ویزا و ثبت نام و پسورد ...هستش، برای ما هم صادقه؟
آنهایی که بعد از اون تاریخ رفتند مصاحبه هم این مراحل را طی کردند؟
تشکر کنندگان:
(2012-12-27 ساعت 17:20)مانترا نوشته:  
من 20 روز ديگه عازم ارمنستانم اما هنوز بين grammy hostel و theatre hostel شك دارم
تياتري هاستل صبحانه كم ميده، يكي از بچه هايي كه 1 ماه پيش اونجا بود ميگفت اتاقش سرد بوده و وقتي بهشون گقته يه هيتر به اتاقش اضافه كردن كه بهتر شده ولي مسافتش تا مركز شهر كمتر از جرمي هاستل هست و مسيرش تا بيمارستان سرراستره
جرمي هاستل صبحانه مفصل ميده با چاي و آب معدني رايگان و نامحدود و از نظر بچه هايي كه رفتن اونجا اوكي بوده فقط مسيرش تا مركز شهر دوره (با توجه به سردي هواي ارمنستان در اين موقع) كه حدود 20 - 25 دقيقه پياده روي داره
فقط گرمی Big Grin آخه 20 دقیقه هم راهه؟؟ تازه موقعی که ما بودیم اتاقاش سرد نبود، خییییییییییلیم مهربوننWink
تازشم انقدر صبحانه های خوبی داره که نگو ....Wink
2013AS00002XXX , Armenia ,interview: December ,clear:5 Feb,destination: L.A ,29 August
تشکر کنندگان: lover usa ، mohajer13 ، SOROUSHSOFT ، مانترا
سلام
من همین امروز گرفتم1066000 تومان. خراب بشه این.....
تشکر کنندگان: arian307 ، rasti_110 ، mgolchin13
(2012-12-27 ساعت 22:00)arta_namazi2000 نوشته:  عزیزان من چند روز دیگه مصاحبه دارم..... می خواستم بدونم آیا قوانین جدید ی که از 17 دسامبر در مورد ویزا و ثبت نام و پسورد ...هستش، برای ما هم صادقه؟
آنهایی که بعد از اون تاریخ رفتند مصاحبه هم این مراحل را طی کردند؟

نه دیگه شما اگر تاریخ و ساعت و کانفرمیشن نامبر واسه مصاحبت داری احتیاجی نیست... واسه من که ایمیل اومد فقط نوشته بود شما دعوت به سفارت شدین و گرفتن وقت و پرداخت پولش و باقی آنلاین بود که انجام دادم..
مدیران عزیز این سوال و جواب میدونم جاش اینجا نبود اما گفتم این بنده خدا رو راهنمایی کنم.... اگر مشکلی بود انتقالش بدین به تاپیک مربوطه
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: mk_2002ir ، arta_namazi2000 ، hamedhamed
سلام به همگیSmile
ما امروز صبح از ایروان ساعت 6:30 حرکت کردم و 7 شب رسیدیم خونه.
دیروز مصاحبه داشتیم و آخرین کیس بودیم و خدا رو شکر همه چی مرتب بود و آبی شدیم.
در فکر تنظیم سفرنامه هستم.
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان: Saeedv13 ، dreamer60 ، mk_2002ir ، مانترا ، Almond ، tatoole ، mohajer13 ، rezagh ، mrr777 ، Sepasttian ، mgolchin13 ، fariba_a ، hamedhamed
دوستان براي ٨ ژانويه به شدت دنبال همسفر هستم ، مايل بودين پيغام خصوصي بگذارينBig Grin
با اون آواتار پدر خوانده ات و با این شدتی که دنبال همسفر هستی منه پیرمرد که جرات نمی کنم باهات بیام. بقیه که جای خود دارند.سعیدBig Grin.
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
تشکر کنندگان: مانترا ، omnia ، ani_sheiton ، mrr777 ، mgolchin13 ، Blaze ، goody ، hamedhamed
(2012-12-28 ساعت 21:03)dreamer60 نوشته:  دوستان براي ٨ ژانويه به شدت دنبال همسفر هستم ، مايل بودين پيغام خصوصي بگذارينBig Grin
با اون آواتار پدر خوانده ات و با این شدتی که دنبال همسفر هستی منه پیرمرد که جرات نمی کنم باهات بیام. بقیه که جای خود دارند.سعیدBig Grin.

دریمر عزیز دلتنگتون شدیم... تو تاپیک ازدواجی ها نیستی دیگه.... سراغت رو از بجه ها گرفتم... من 20 روز بعد از شمام اگر نه با هم بودیم.... حالا شما رفتی باید قدم به قدم راهنماییمون کنی که ما هم کارامون راست و ریست شه

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، dreamer60 ، Sepasttian ، Blaze ، hamedhamed
grammy hostel بهتره. 20 دقیقه پیاده روی چیزی نیست. در عوض محیط دوستانه و خوبی داره. خیابانهای اطرافش هم زیباست.در ضمن شما از این مرکز شهر مگه چی میخوایید؟ همه چیز همون اطراف هست.
تشکر کنندگان: mohajer13 ، lover usa ، مانترا
(2012-12-27 ساعت 15:50)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام دوستان اگه مصاحبه کسی ارمنستان باشه موقع مصاحبه باهاش فارسی مصاحبه می کنند یا نه؟ و اگه پاسخ آری است چگونه می تونیم محل مصاحبه مون رو از آنکارا به ایروان عوض کنیم؟

اگر ميخواين مصاحبتون رو به ايروان عوض كنين بايد به سفارت ايروان ايمل بفرستين و بگين كيس شما با اين شماره تو آنكاراست و شما ميخواين كه به ايروان منتقل بشه .... من اين كارو انجام دادم و چند روز بعد بهتون ايميل ميدن كه درخواستتون انجام ميدن
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
تشکر کنندگان: omnia ، rasti_110 ، mgolchin13 ، hamedhamed
(2012-12-29 ساعت 05:33)آناهيتا نوشته:  
(2012-12-27 ساعت 15:50)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام دوستان اگه مصاحبه کسی ارمنستان باشه موقع مصاحبه باهاش فارسی مصاحبه می کنند یا نه؟ و اگه پاسخ آری است چگونه می تونیم محل مصاحبه مون رو از آنکارا به ایروان عوض کنیم؟

اگر ميخواين مصاحبتون رو به ايروان عوض كنين بايد به سفارت ايروان ايمل بفرستين و بگين كيس شما با اين شماره تو آنكاراست و شما ميخواين كه به ايروان منتقل بشه .... من اين كارو انجام دادم و چند روز بعد بهتون ايميل ميدن كه درخواستتون انجام ميدن
اونوقت این کار پروسه رو تاخیر نمیندازه ؟
تشکر کنندگان: rasti_110

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان