کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام بر همه دوستان گرامي

ما هم ١٦ ژانويه مصاحبه داشتيم و آبي گرفتيم!

سفرنامه اينجا هست، شاد و سربلند باشيد.
2013/ 3نفر/ ایروان/ ایمیل فرمها:Aug, 2012/ مصاحبه: W3-Jan/ سفرنامه /كلير:34 روز بعد/ ویزا: W1-Mar/پرواز:W2-May/مقصد: SFO
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، afs ، mohajer13 ، javid737 ، amir82 ، soheil77 ، battosai ، مانترا ، s.s.h ، tatoole ، IN.USA@2013 ، far-dv2013 ، Tomas ، mooj
(2013-01-18 ساعت 00:14)lover usa نوشته:  سلام دوستان

من در ایروان هستم فردا مدیکال و چند روز دیگه هم مصاحبه دارم در ضمن اشتباه در تاریخ تولد در فرم آنلاین هم دارم

التماس دعا

فرم آپ دیت شده رو با خودت ببر میتونی موقع تحویل مدارک اعلام کنی که فرمت رو عوض میکنی ... در این مورد مشکلی پیدا نمیکنی
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
تشکر کنندگان: lover usa ، Tomas
سلام دوستان عزیز،

آیا از بین دوستان کسی‌ هست که هفته آینده بخواد برای گرفتن ویزا (بعد از کلیرنس) به ارمنستان بره؟

با تشکر،

غزل
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
ما هفته گذشته ایروان بودیم و آبی گرفتیم. راجع به سفر نکاتی وجود داره که فکر کنم واسه دوستان مفید باشه.
اول از همه در ارتباط با مسیر زمینی باید بگم که فاصله زمینی از تهران تا تبریز در حدود 600 کیلومتر و از تبریز تا نوردوز در حدود 170 کیلومتر و از مرز نوردوز تا ایروان 388 کیلومتر جاده کوهستانی
دوستان اگه چند نفری مسافرت می کنند یا با خانواده هستند. توصیه من اینه که اگه تو سایتهای هواشناسی دیدن که هوا بارونی و برفی نیست می تونند به جای اتوبوس از روشهای دیگری مثلا" تا مرز برن و از اونجا با یک سواری بنز که قیمتش 100 دلار هست و خیلی راحته برن ایروان ( من با آقای سام ول که در اینجا یکی از دوستان معرفی کرد برگشتم که آدم فوق العاده ای بود و واقعا" خیلی خوش گذشت اگه دوستان تصمیمشون جدی بود بگن موبایلشو بدم ولی حتما" و حتما" در صورتی که تمیمتون جدی بود باهاش تماس بگیرید). راستی تا یادم نرفته بگم من کارم دوشنبه ساعت 11 تمام شد و اتوبوسها رفته بودند و با سام ول اومدم مرز و از اونجا همیشه سواری هست واسه تبریز و ترمینال و از اونجا هم همیشه اتوبوس هست واسه تهران که با این روش 20 ساعته از ایروان رسیدیم تهران و ما که سه نفر بودیم نسبت به اتوبوس 100 هزارتومان هم هزینه کمتری پرداخت کردیم.

با تشکر و امتنان
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Sepasttian ، afs ، tatoole ، iranzamin_99 ، mooj ، Saiban ، kiasina ، usa lover ، far-dv2013 ، dreamer60 ، Tomas ، nooshshahnar
(2013-01-17 ساعت 14:26)tajhizgaran نوشته:  دوستانی که برای مصاحبه به ارمنستان می روند :

شاید دیدن سایت زیر کمی به شما کمک کند . با آرزوی موفقیت همه دوستان

http://www.armanestan.co

در تأیید پست شما به این نکته برخوردم شاید به درد خیلیا بخوره! خودم که یه کیسه قرص گذاشته بودم کنار حالا نمیدونم چی کار کنم Sad

از آوردن هر گونه همراه داشتن داروی مسکن (از جمله شربت و قرصهای کدئین دار) و داروهای اعصاب بدون نسخه جدا خودداری کنید. اینگونه داروها در کشور ارمنستان جزء مواد مخدر محسوب میگردد و درصورت به همراه داشتن آن ضمن ارائه نسخه پزشک معالج، این مسأله حتماً می بایست درگمرک ارمنستان آنرا بصورت کتبی اظهار نموده و مجوز دریافت نمائید. در اینباره خیلی حساس باشید.
2013AS32xx | Yerevan | Jan w4 | Visa : Day of interview
سفرنامه
تشکر کنندگان: mgolchin13 ، Saeedv13 ، mohajer13 ، Saiban ، kiasina ، usa lover ، mooj ، el333 ، dreamer60 ، Tomas ، nooshshahnar
(2013-01-18 ساعت 19:54)Ghazal1363 نوشته:  سلام دوستان عزیز،

آیا از بین دوستان کسی‌ هست که هفته آینده بخواد برای گرفتن ویزا (بعد از کلیرنس) به ارمنستان بره؟

با تشکر،

غزل

غزل جون من 2 شنبه میرم
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
تشکر کنندگان: SOROUSHSOFT ، Saiban ، Tomas
(2013-01-18 ساعت 22:32)yalda.irannejad نوشته:  
(2013-01-18 ساعت 19:54)Ghazal1363 نوشته:  سلام دوستان عزیز،

با تشکر،

غزل

غزل جون من 2 شنبه میرم

با سلام دوست عزیز
ما روز دوشنبه 9 بهمن میریم . اگه کاری از دستمون بر میاد بفرمایید .
تشکر کنندگان: Saiban
سلام هستی جان، (Hasti_rara)

ممنون از جوابتون،
امکانش هست من آدرس ایمیل یا شماره شما رو داشته باشم؟ یا میتونم شماره خودم رو براتون ایمیل کنم.

با تشکر،
غزل
تشکر کنندگان: Saiban ، Tomas
(2013-01-19 ساعت 11:44)Ghazal1363 نوشته:  سلام هستی جان، (Hasti_rara)

ممنون از جوابتون،
امکانش هست من آدرس ایمیل یا شماره شما رو داشته باشم؟ یا میتونم شماره خودم رو براتون ایمیل کنم.

با تشکر،
غزل

سلام غزل جان
من برای شما یک ایمیل فرستادم . لطفا بخونین
تشکر کنندگان:
ممنون هستی عزیز، باهاتون تماس میگیرم.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
ما تاریخ مصاحبمون احتمالا june هست و انکارا ولی می خوایم به ایروان تغییرش بدیم به نظرتون کار درستیه و چطوری باید اینکارو بکنیم اگر متن نامشو دارید لطفا برام بفرستید.[/font]

سلام
چطوری میشه سفارت رو از آنکارا به ایروان تغییر داد؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز،

مجددا اگر کسی از بین شما تصمیم داره تو یکی دو هفته آینده به ارمنستان بره، ممنون میشم اطلاع بده.

با تشکر،
غزل
تشکر کنندگان:
(2013-01-20 ساعت 00:30)roshana نوشته:  سلام دوستان
ما تاریخ مصاحبمون احتمالا june هست و انکارا ولی می خوایم به ایروان تغییرش بدیم به نظرتون کار درستیه و چطوری باید اینکارو بکنیم اگر متن نامشو دارید لطفا برام بفرستید.[/font]

سلام
چطوری میشه سفارت رو از آنکارا به ایروان تغییر داد؟

دوست عزیز به این تاپیک مراجعه کنید. اگر کامل مطالعه کنید جواب سوالهاتون رو خواهید گرفت.
http://mohajersara.com/thread-5348-post-...#pid190097
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: Tomas ، nooshshahnar ، hamedhamed
دوستان کسی این روزها مثلا برای هفته دیگه یا 2 هفته آینده بلیت هواپیما گرفته؟ رفت و برگشت نفری چند بوده؟
C/N:2*** office: ایروان Interview: W2 DEC
تشکر کنندگان:
من فردا رفتنی شدم 960 ... سری اول یعنی 1 ماه پیش 760 بود ... آسمان هر روز گرونتر از دیروز دینگ دینگ
---------
تشکر کنندگان: mrr777 ، afs ، مانترا ، amir82 ، Almond ، Sepasttian

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان