کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام بچه ها جون ...
من دارم کم کم آماده میشم که برم و با ویزا برگردمBig Grin
اگه کسی کاری،سوالی،چیزی داره و من کاری از دستم بر میاد بهم بگه اگه بتونم حتماً انجام می دم Smile
2013AS32xx | Yerevan | Jan w4 | Visa : Day of interview
سفرنامه
تشکر کنندگان: shimoda ، afs ، Saeedv13 ، Almond ، sasbk ، hamedhamed ، r_ent
(2013-01-22 ساعت 15:20)tatoole نوشته:  اگه من کاری از دستم بر میاد بهم بگه اگه بتونم حتماً انجام می دم Smile
قربونت یه کاری انجام بده، خیر از جوونیت ببینی.
بدون ویزا برنگرد.
اون تاپیک کلیرنس دیگه جا نداره.
جلو جلو ممنون.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، tatoole ، amir82 ، kiasina ، tajhizgaran ، nooshshahnar ، hamedhamed ، Danoosh ، r_ent ، unique ، iman63ir
(2013-01-20 ساعت 07:25)Ghazal1363 نوشته:  سلام دوستان عزیز،

مجددا اگر کسی از بین شما تصمیم داره تو یکی دو هفته آینده به ارمنستان بره، ممنون میشم اطلاع بده.

با تشکر،
غزل
سلام
ما داریم شنبه 26 ژانویه میریم
کیس : 2013ASXXX
تعداد : 3
کنسولگری: آنکارا یهو شد ایروان
نامه دوم: 26 sep
مصاحبه: oct16 عقب انداختیم 31 Jan
کلیر 12 مارچ
دریافت ویزا: 5 اپریل
مقصد: دالاس
تشکر کنندگان:
(2013-01-21 ساعت 09:38)shans نوشته:  سلام به همه دوستان
ضمن تشكر از اطلاعات مفيدتون
بنده هفته آينده مصاحبه در ارمنستان دارم. راستش قراره يكي از دوستان دنبالمون بيادو محل اقامت رو برامون رديف كنه ولي خدا رو چه ديديد اگه نيومد...
خلاصه مي خواستم چند تا از اسم نفراتي كه در ايروان باهاشون براي اقامت در اونجا كار كرديد و از خدماتشون راضي بوديد با شماره تلفن به من معرفي كنيد تا در صورت نياز باهاشون تماس بگيرم و كاراي اقامت در اونجا رو برامون رديف كنه
ما جمعا 3 نفر ( مرد و زن و بچه 9 ساله) فكر كنم آپارتمان مستقل برامون مناسب باشه ( يعني دستشويي و حمام جداگانه )
در هرصورت پيشاپيش از راهنمايي شما عزيزان كمال تشكر را دارم.
ارادتمند

با سلام خدمت همه دوستان لطفا مرا راهنمايي نماييد.
با سپاس
تشکر کنندگان:
(2013-01-22 ساعت 15:54)ash نوشته:  
(2013-01-20 ساعت 07:25)Ghazal1363 نوشته:  سلام دوستان عزیز،

مجددا اگر کسی از بین شما تصمیم داره تو یکی دو هفته آینده به ارمنستان بره، ممنون میشم اطلاع بده.

با تشکر،
غزل
سلام
ما داریم شنبه 26 ژانویه میریم
دعای خیرمان همراهتان امیدوارم تمام افرادی که میروند موفق باشند
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: ash ، مانترا
دوستان برای آپارتمان قیمت ها الان در این فصل خیلی خیلی کمتر از اونی است که توی سایت اعلام میکنند.... یعنی تخفیف میتونید بگیرید قشنگ....
فروشگاه ساس هم قیمت هایش یک کم بالا است....
اگه می تونید میوه و مواد غذایی از ایران ببرید بهتره اونجا همه چیز گرونه!
تشکر کنندگان: amir82 ، Almond ، مانترا ، mooj ، nooshshahnar ، hamedhamed
سلام
دوستان من ایروانم و هوا خوشبختانه خوبه و حوالی صفر جابجا میشه
نرخ برابری درام به دلار 405 هست.
از همه دوستان(به ویژه افشین عزیز) تشکر میکنم چون امروز واقعا کار دریافت ویزا و تبدیل ارز خیلی سریع انجام شد.
پرواز هم خوب و آرام بود
نرخ غذا:KFC چیکن برگر 950 درام و نوشابه 250 درام
نوشیدنی هم که ارزوننننن :-)))))
تشکر کنندگان: amir82 ، s.s.h ، afs ، mooj ، Saiban ، sweety.alireza ، nooshshahnar ، far-dv2013 ، Danoosh ، hamedhamed ، tajhizgaran
(2013-01-22 ساعت 18:26)shans نوشته:  
بنده هفته آينده مصاحبه در ارمنستان دارم. راستش قراره يكي از دوستان دنبالمون بيادو محل اقامت رو برامون رديف كنه ولي خدا رو چه ديديد اگه نيومد...
خلاصه مي خواستم چند تا از اسم نفراتي كه در ايروان باهاشون براي اقامت در اونجا كار كرديد و از خدماتشون راضي بوديد با شماره تلفن به من معرفي كنيد تا در صورت نياز باهاشون تماس بگيرم و كاراي اقامت در اونجا رو برامون رديف كنه
ما جمعا 3 نفر ( مرد و زن و بچه 9 ساله) فكر كنم آپارتمان مستقل برامون مناسب باشه ( يعني دستشويي و حمام جداگانه )
ارادتمند

با سپاس

سلام من یه دوستی اونجا پیدا کردم که واقعا انسان خوبی بود و کلی راهنمایی کرد و از همه مهمتر که ایرانی بود و بچه شیراز اسمشم رضا بود
من با خانواده بودم و تمتم اعضای خانواده هم راضی بودن این هم شمارش هستش0037477036767 -0037496090501
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، nooshshahnar
(2013-01-21 ساعت 17:27)سمانه777 نوشته:  
(2013-01-21 ساعت 17:05)aminkhoshgeleh نوشته:  شرمنده من يدونه بچه دارم

پزشك معتمد سفارت كي ها هستند؟

تا جایی که من مصاحبه بچه هارو خوندم مثل انکارا نیازی نیست از بچه ها تست های مختلف بگیرن برای همین نیازی نیست مثلا 4 روز قبل از مصاحبه برید واسه مدیکال . حالا بگردین دوستانی که بچه داشتن و پیدا کنید و ازشون بپرسین بهتره؟ از امضا منم میتونید استفاده کنید .

سلام
در زمينه تست بچه ها در ارمنستان نيازي به چند روز جلوتر رفتن نيست ضمنا بچه ها هم تست خون و عكس برداري نيز نداشته و هزينه انها نيز كمتر است كلا خيالتون راحت باشه

(2013-01-27 ساعت 13:32)soheil77 نوشته:  
(2013-01-22 ساعت 18:26)shans نوشته:  
ارادتمند

با سپاس

سلام من یه دوستی اونجا پیدا کردم که واقعا انسان خوبی بود و کلی راهنمایی کرد و از همه مهمتر که ایرانی بود و بچه شیراز اسمشم رضا بود
من با خانواده بودم و تمتم اعضای خانواده هم راضی بودن این هم شمارش هستش0037477036767 -0037496090501

باسلام و احترام
ممنون از لطف شما
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز،

امکانش هست کسی فرم ویزای ارمنستان رو که یه pdf هست اینجا آپلود کنه؟ من هرچی سعی میکنم صفحه وزارت خارجه ارمنستان باز نمیشه...

با تشکر
غزل
تشکر کنندگان:
(2013-01-27 ساعت 20:27)Ghazal1363 نوشته:  سلام دوستان عزیز،

امکانش هست کسی فرم ویزای ارمنستان رو که یه pdf هست اینجا آپلود کنه؟ من هرچی سعی میکنم صفحه وزارت خارجه ارمنستان باز نمیشه...

با تشکر
غزل

تو این پست قبلا گذاشتم

http://mohajersara.com/thread-5584-post-...#pid242605
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: r_ent ، nooshshahnar
با سلام
مصاحبه من ساعت 14:15 هست. ساعت 13 برم خوبه؟ یا زودتر برم؟
تشکر کنندگان:
مهاجر 13 ممنون از جوابتون ولی حتی این لینک هم دانلودش نمیکنه. خیلی عجیبه چون حجمش هم زیاد نیست. ..امکانش هست براتون فایلش رو واسه م ایمیل کنین؟ یه دنیا ممنون میشم.

غزل
تشکر کنندگان:
(2013-01-27 ساعت 20:37)Ghazal1363 نوشته:  مهاجر 13 ممنون از جوابتون ولی حتی این لینک هم دانلودش نمیکنه. خیلی عجیبه چون حجمش هم زیاد نیست. ..امکانش هست براتون فایلش رو واسه م ایمیل کنین؟ یه دنیا ممنون میشم.

غزل

سلام غزل من فایل رو دارم. ایمیل بدید براتون بفرستم. من فردا عازم ارمنستان هستم
تشکر کنندگان:
usamohajer، یه ایمیل بهتون زدم. خیلی متشکر. Smile منتظر ایمیلتون هستم.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان