کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
اگر کسی از دوستان تا بحال با قطار رفته ایروان یا اطلاعاتی در زمینه قیمت بلیط، مدت سفر، نوع قطار و غیره داره لطفا در اینجا ذکر کنه.
ممنون
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: parsush ، سمانه777 ، nooshshahnar
(2013-01-20 ساعت 23:27)mrr777 نوشته:  اگر کسی از دوستان تا بحال با قطار رفته ایروان یا اطلاعاتی در زمینه قیمت بلیط، مدت سفر، نوع قطار و غیره داره لطفا در اینجا ذکر کنه.
ممنون
ارمنستان كه قطار نداره تركيه رو ميشه با قطار رفت
تشکر کنندگان: mrr777
فکر کنم تا جلفا داره ، تا تبریز که مطمئنم میشه رفت
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
تشکر کنندگان: مانترا ، mrr777 ، hamedhamed
(2013-01-21 ساعت 00:15)parsush نوشته:  فکر کنم تا جلفا داره ، تا تبریز که مطمئنم میشه رفت

تا جلفا مستقیم داره هفته ای ۳ بار، تو سایت رجا دیدم.
ولی میخوام بدونم مستقیم تا ایروان هم داره یا نه؟
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-01-21 ساعت 00:15)parsush نوشته:  فکر کنم تا جلفا داره ، تا تبریز که مطمئنم میشه رفت

تا جلفا داره. البته باید برین تبریز از اونجا هم تا جلفا میتونین با قطار برین. از اونجا به بعد هم تا مرز با ماشین و از اونجا هم یکسری ماشین دیگه هست که گمونم الان 100 دلار به ازای هر ماشین میگیره و میبره. اگه تعداد باشین این هزینه مسلما تقسیم میشه فقط اینجوری چون باید چند بار قطار و ماشین عوض کنین یه کم خسته میشین. به نظرم برای زمینی همون اتوبوس از تهران گزینه بهتری باشه
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: parsush ، mrr777 ، raam12000 ، Saeedv13 ، Sepasttian ، mooj ، usa lover ، hamedhamed
(2013-01-21 ساعت 00:21)مانترا نوشته:  

تا جلفا داره. البته باید برین تبریز از اونجا هم تا جلفا میتونین با قطار برین. از اونجا به بعد هم تا مرز با ماشین و از اونجا هم یکسری ماشین دیگه هست که گمونم الان 100 دلار به ازای هر ماشین میگیره و میبره. اگه تعداد باشین این هزینه مسلما تقسیم میشه فقط اینجوری چون باید چند بار قطار و ماشین عوض کنین یه کم خسته میشین. به نظرم برای زمینی همون اتوبوس از تهران گزینه بهتری باشه

مانترای عزیز تا جلفا مستقیم داره، درجه یک شش تخته با قیمت نفری ۱۴۳۵۰، یکشنبه، سه شنبه و جمعه ساعت ۱۶:۵۰
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، مانترا ، Sepasttian ، mooj ، سمانه777 ، kiasina
(2013-01-21 ساعت 00:36)mrr777 نوشته:  

مانترای عزیز تا جلفا مستقیم داره، درجه یک شش تخته با قیمت نفری ۱۴۳۵۰، یکشنبه، سه شنبه و جمعه ساعت ۱۶:۵۰

احتمالا از تهران، درسته؟ از شهرستانها گمون نمیکنم...
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: سمانه777
(2013-01-21 ساعت 02:35)مانترا نوشته:  
(2013-01-21 ساعت 00:36)mrr777 نوشته:  

احتمالا از تهران، درسته؟ از شهرستانها گمون نمیکنم...

بله، از تهران
تشکر کنندگان: hamedhamed
(2013-01-20 ساعت 18:53)Almond نوشته:  دوستان کسی این روزها مثلا برای هفته دیگه یا 2 هفته آینده بلیت هواپیما گرفته؟ رفت و برگشت نفری چند بوده؟

با سلام و احترام . ما هفته پیش یعنی 21 دی ماه برای 9 بهمن بلیط رو نفری 967000 تومن گرفتیم و برای بچمون که 3 سالشه 609000 تومن که جمعا شد 2543000 ناقابل . برگشتمون هم 19 بهمن هستش.
تشکر کنندگان: Almond ، Sepasttian ، mooj ، Saeedv13 ، usa lover ، nooshshahnar ، hamedhamed
سلام به همه دوستان
ضمن تشكر از اطلاعات مفيدتون
بنده هفته آينده مصاحبه در ارمنستان دارم. راستش قراره يكي از دوستان دنبالمون بيادو محل اقامت رو برامون رديف كنه ولي خدا رو چه ديديد اگه نيومد...
خلاصه مي خواستم چند تا از اسم نفراتي كه در ايروان باهاشون براي اقامت در اونجا كار كرديد و از خدماتشون راضي بوديد با شماره تلفن به من معرفي كنيد تا در صورت نياز باهاشون تماس بگيرم و كاراي اقامت در اونجا رو برامون رديف كنه
ما جمعا 3 نفر ( مرد و زن و بچه 9 ساله) فكر كنم آپارتمان مستقل برامون مناسب باشه ( يعني دستشويي و حمام جداگانه )
در هرصورت پيشاپيش از راهنمايي شما عزيزان كمال تشكر را دارم.
ارادتمند
تشکر کنندگان: Sepasttian ، nooshshahnar
سلام وخسته نباشيد
دوستان اگه يادتون باشه يك ماه پيش ارمنستان بودم كه
هواپيما هم رفتم و سفر نامه هم نوشتم .
ديشب با يكي از دوستان تصميم گرفتيم ٢-٣ هفته
ديگه با ماشين بريم اونجا .
فقط ميخوام بدونم تشريفات گمركي چطوريه دمه مرز؟
چجوري ميگردن و ...
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
تشکر کنندگان:
(2013-01-21 ساعت 10:42)neved نوشته:  سلام وخسته نباشيد
دوستان اگه يادتون باشه يك ماه پيش ارمنستان بودم كه
هواپيما هم رفتم و سفر نامه هم نوشتم .
ديشب با يكي از دوستان تصميم گرفتيم ٢-٣ هفته
ديگه با ماشين بريم اونجا .
فقط ميخوام بدونم تشريفات گمركي چطوريه دمه مرز؟
چجوري ميگردن و ...

فكر خوبيه فقط بخاطر فصل يكم سخته مخصوصا زنجير چرخ و ولباس گرم ببرين اگر وسيله ممنوع همراهتون نباشه هيچ مشكلي نيست قبلش به گمرك محل سكونت خودتون مراجعه كنيد و برگ كاپوتاژ رو بگيريد و سپس به يكي از نمايندگي هاي كانون اتومبيل راني مراجعه و پلاك و شناسنامه بين المللي و گواهينامه را دريافت كنيد فقط مواظب باشيد توي جاده هاي ارمنستان پليس هميشه مستقر هست و اگر سرعت زياد باشه حتما جريمه ميشيد
تشکر کنندگان:
(2013-01-21 ساعت 16:40)aminkhoshgeleh نوشته:  آيا مدارك و قبلا مثل آنكارا بايد بفرستيم يا نه ضمنا چند روز قبل از مصاحبه بايد به ارمنستان برويم و پزشك معتمد سفارت كي ها هستند؟
دوست عزیز اگر تاپیک و از اول بخونید همه سوالاتون و جواب دادن اما نیازی نیست مدارک و از قبل بفرستین و اگر بچه ندارید 1 روز مدیکالتون و روز بعد جواب و 1 روز مصاحبه ابیاه دوستانی هم که بچه داشتن همینجوری رفتن ارمنستان مثل انکارا نیست.
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: hamedhamed
شرمنده من يدونه بچه دارم

پزشك معتمد سفارت كي ها هستند؟
تشکر کنندگان:
(2013-01-21 ساعت 17:05)aminkhoshgeleh نوشته:  شرمنده من يدونه بچه دارم

پزشك معتمد سفارت كي ها هستند؟

تا جایی که من مصاحبه بچه هارو خوندم مثل انکارا نیازی نیست از بچه ها تست های مختلف بگیرن برای همین نیازی نیست مثلا 4 روز قبل از مصاحبه برید واسه مدیکال . حالا بگردین دوستانی که بچه داشتن و پیدا کنید و ازشون بپرسین بهتره؟ از امضا منم میتونید استفاده کنید .
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: amir82 ، Tomas ، Danoosh ، hamedhamed

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان