کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-01-27 ساعت 20:51)Ghazal1363 نوشته:  usamohajer، یه ایمیل بهتون زدم. خیلی متشکر. Smile منتظر ایمیلتون هستم.

فایل رو فرستادم ببین مشکلی نداره ؟

(2013-01-27 ساعت 20:53)usamohajer نوشته:  
(2013-01-27 ساعت 20:51)Ghazal1363 نوشته:  usamohajer، یه ایمیل بهتون زدم. خیلی متشکر. Smile منتظر ایمیلتون هستم.

فایل رو فرستادم ببین مشکلی نداره ؟

دو صفحه ای قدیمیه. اون رو هم دارم براتون می فرستم.
تشکر کنندگان:
این فرم یک صفحه س؟ من شنیده بودم دو صفحه ایه و باید پشت و رو پرینت بشه..
تشکر کنندگان:
(2013-01-27 ساعت 21:00)Ghazal1363 نوشته:  این فرم یک صفحه س؟ من شنیده بودم دو صفحه ایه و باید پشت و رو پرینت بشه..

دو صفحه ای رو هم براتون فرستادم.
تشکر کنندگان:
بله دیدم. دستتون درد نکنه. سفر به خیر! Smile
تشکر کنندگان: usamohajer
سلام به همه دوستان گل 2013
یاد گیری گوگل ارت و جی پی اس نه یک کار مردانه و نه یک کار زنانه است. درست مثل استفاده از اینترنت و کامپیوتر ، همگی مهاجران باید بتوانند استفاده کنند.
عزیزانی که تا بحال با این برنامه آشنا نبوده اند
دست راستم را بالا میاورم و به شما قول میدهم :
که کار با گوگل ارت بسیار بسیار ساده است
کار با این برنامه خیلی جذاب است
مدت زمانی که برای یادگیری صرف خواهید کرد به چند ساعت نخواهد کشید
و اطمینان میدهم که حتما لازم میشود وکمکتان خواهد کرد.
کیس نامبر 2013xxx همراه - 11 ژانویه کلیر
سفرنامه
مکان یابی با استفاده از google earth و gps
تشکر کنندگان: mohajer13 ، Almond ، mooj ، parsush ، afs ، r_ent ، سمانه777 ، nooshshahnar
دوستان من هم ویزای یک ضرب گرفتم، خیلی راحت و سریع از زمان ورود به سفارت و خروج کمتر از 1 ساعت طول کشید. Big Grin
واقعا همچی راحت تر از اونی که فکر میکنید پیش میره
موفق باشید

نکته مهم: من مدیکال دستی بردم (یعنی دکتر به من و چند نفر دیگه اینجوری داد) کسی که مدارک میگیره اگه خودتون ندید نمیگیره، که کیس قبلی من دچار همین مسئله شد که قرار شد با ایمیل مکاتبه کنه(چون دیگه اجازه نمیدن برید داخل)
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mk_2002ir ، amir82 ، mrr777 ، shiraz2013 ، usa lover ، tatoole ، el333 ، r_ent ، mooj ، Sepasttian ، tajhizgaran ، sasbk ، girl-y ، iman63ir ، nooshshahnar ، hamedhamed
(2013-01-29 ساعت 12:37)hamidnamdar نوشته:  دوستان من هم ویزای یک ضرب گرفتم، خیلی راحت و سریع از زمان ورود به سفارت و خروج کمتر از 1 ساعت طول کشید. Big Grin
واقعا همچی راحت تر از اونی که فکر میکنید پیش میره
موفق باشید

نکته مهم: من مدیکال دستی بردم (یعنی دکتر به من و چند نفر دیگه اینجوری داد) کسی که مدارک میگیره اگه خودتون ندید نمیگیره، که کیس قبلی من دچار همین مسئله شد که قرار شد با ایمیل مکاتبه کنه(چون دیگه اجازه نمیدن برید داخل)
اون کیس قبلی که صحبتشو کردی بنده هستمBig GrinBig Grin ولی با دکتر حرف زدم اوکی شد... اون زنگ زد گفت من ببرم دوباره! فکر کن تا رسیدم خونه دوباره برگشتم سفارت Big Grin انداختم تو صندوق Big Grin
2013AS32xx | Yerevan | Jan w4 | Visa : Day of interview
سفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mk_2002ir ، r_ent ، hamidnamdar ، mooj ، s.s.h ، tajhizgaran ، girl-y ، lover usa ، mrr777 ، nooshshahnar ، hamedhamed ، jazirehh
سلام من ميخواستم بدونم أيا بايد اصل مدارك ترجمه را به ايروان بست كرد يا ميشه همراه خود برد؟ روز مصاحبه ما دوشنبه ٢٥ مارس است كه دو نفر بزرك سال و يك بجه دو ساله ويكي ٧ ساله وقت براي جند شنبه وقت دكتر بكيرم خوبه؟ هزينه سفارت جطوري برداخت كنيم ؟
تشکر کنندگان:
(2013-01-31 ساعت 02:38)golshad نوشته:  سلام من ميخواستم بدونم أيا بايد اصل مدارك ترجمه را به ايروان بست كرد يا ميشه همراه خود برد؟ روز مصاحبه ما دوشنبه ٢٥ مارس است كه دو نفر بزرك سال و يك بجه دو ساله ويكي ٧ ساله وقت براي جند شنبه وقت دكتر بكيرم خوبه؟ هزينه سفارت جطوري برداخت كنيم ؟

برای ایروان لازم نیست مدارک پست کنید و روز مصاحبه با خودتون ببرید
برای مدیکال هم بهتره با دکتر تماس بگیرید و شرایطتون رو بگید اون بهترین زمان رو بهتون می گه.
اما فکر می کنم مثل آنکارا لازم نیست چند روز برای بچه ها وقت بگذارید.
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: amir82 ، Saeedv13 ، fashist ، hamedhamed
(2013-01-31 ساعت 13:53)shimoda نوشته:  
(2013-01-31 ساعت 02:38)golshad نوشته:  سلام من ميخواستم بدونم أيا بايد اصل مدارك ترجمه را به ايروان بست كرد يا ميشه همراه خود برد؟ روز مصاحبه ما دوشنبه ٢٥ مارس است كه دو نفر بزرك سال و يك بجه دو ساله ويكي ٧ ساله وقت براي جند شنبه وقت دكتر بكيرم خوبه؟ هزينه سفارت جطوري برداخت كنيم ؟

برای ایروان لازم نیست مدارک پست کنید و روز مصاحبه با خودتون ببرید
برای مدیکال هم بهتره با دکتر تماس بگیرید و شرایطتون رو بگید اون بهترین زمان رو بهتون می گه.
اما فکر می کنم مثل آنکارا لازم نیست چند روز برای بچه ها وقت بگذارید.

خانم شیمودا، لطفاً اگه اطلاعاتی به دست آوردید به بنده هم خبر بدید. منم تقریباً سوالاتم مثل شماست که همین الان یکیش حل شد ! پس نیازی نیست مدارک رو پست کنیم، با خودمون میبریم !! اونجا هتل و اینا کجا میخواهید برید ؟ هزینه ها رو خبری گرفتید ؟ بلیط بگیریم خودمون بریم بهتره یا با تور ؟! شما چیکار کردید ؟
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
تشکر کنندگان: fashist
(2013-01-31 ساعت 15:06)arash_r15 نوشته:  خانم شیمودا، لطفاً اگه اطلاعاتی به دست آوردید به بنده هم خبر بدید. منم تقریباً سوالاتم مثل شماست که همین الان یکیش حل شد ! پس نیازی نیست مدارک رو پست کنیم، با خودمون میبریم !! اونجا هتل و اینا کجا میخواهید برید ؟ هزینه ها رو خبری گرفتید ؟ بلیط بگیریم خودمون بریم بهتره یا با تور ؟! شما چیکار کردید ؟

دوست عزیز ما هم هنوز برنامه مشخصی نداریم
واسه هتل به احتمال زیاد میریم اونجا بعد می گیریم(شاید هم از همینجا گرفتیم)
واسه بلیط هم که امروز سوپرایز شدیم, دنبال بلیط 700 تومنی می گشتیم و بلیطهای 970 تومنی رو نخریدیم, به سلامتی الان بلیط آسمان یه میلیون و دویست هست
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، fashist ، hamedhamed
با سلام دوستان گرامی ما الان ایروان هستیم .برای بلیط منتظر پرواز آرماویا نشینین چون که وزارت نیرو اون رو تا عید فعلا رزرو کرده پس هر چه سریعتر از "آسمان که نرخش روز به روز گرونتر میشه بگیرید .لطفا زود اقدام کنید چون خود ما به فاصله یک هفته تعلل برای گرفتن بلیط به جای 620000 تومان مجبور شدیم 967000 تومان پرداخت کنیم . برای هتل هم اینجا چون فصل مسافر پذیرش نیست تقریبا هتلهاشون خالیه و میتونید بیایید و همین جا با چونه زدن ارزونتر بگیرید . اطراف هتل ها هم معمولا چند نفر از این آدمهایی که خونه هاشون رو اجاره میدن و فارسی هم تقریبا بلدن پیدا میشن که حاضرن خونه های 2 خوابه رو به قیمت 35 تا 50 یا 60 دلار بابت هر شب کرایه بدن . در مورد دکتر هم از قبل وقتتون رو بگیرید که معطل نشید یه ایمیل به هر کدوم از پزشکاش بزنید بهتون وقت دقیق میدن . ما با دکتر کریستین دیروز وقت داشتیم که فوق العاده مهربون و با حوصله بود . کارت واکسن ایران رو قبول کرد و هیچ واکسنی به خودمون و بچه مون نزد ( پسر ما سه سالشه ) و در مورد واکسن آبله پسرم پرسید که گفتم سه سالشه و هنوز نگرفته و ما توی ایران واکسن آبله رو به خاطر تحریم ها نداریم بنابراین نزده . و ایشون فقط گفت اوکی و اصلا براش نزد . کاری هم نداشت . برای من و همسرم عکس قفسه سینه و آزمایش خون گرفتن و از بچه مون نگرفتن پس نگران بچه هاتون نباشین . و به علت جیغ های بنفشی که بچه من موقع دیدن دکتر میکشه ( که داشت میکشید ) حتی معاینه اش هم نکرد فقط گوشی پزشکیش رو روی سینه اش گذاشت و دید فایده نداره اون رو هم انجام نداد و گفت اوکی بچه رو اذیت نکنین . لازم نیست مدارکتون رو پست کنین ،دستی بیارین همین جا ازتون میگیرن . بهر حال این اندک اطلاعاتی بود که بنده داشتم . اگه سوالی و یا موردی بود که لازم بود براتون بپرسم بگید بنده و همسرم در خدمت هستیم . امیدوارم سفر همگیتون به خیر باشه و با خوشحالی به وطنمون برگردیم .
تشکر کنندگان: shimoda ، amir82 ، javid737 ، seti-n ، mk_2002ir ، sweety.alireza ، mrr777 ، afs ، mooj ، arash_r15 ، Saeedv13 ، iman63ir ، siyavash ، sadfar ، nooshshahnar ، fariba_a ، hamedhamed
(2013-01-31 ساعت 18:14)hasti_rara نوشته:  با سلام دوستان گرامی ما الان ایروان هستیم .برای بلیط منتظر پرواز آرماویا نشینین چون که وزارت نیرو اون رو تا عید فعلا رزرو کرده پس هر چه سریعتر از "آسمان که نرخش روز به روز گرونتر میشه بگیرید .لطفا زود اقدام کنید چون خود ما به فاصله یک هفته تعلل برای گرفتن بلیط به جای 620000 تومان مجبور شدیم 967000 تومان پرداخت کنیم . برای هتل هم اینجا چون فصل مسافر پذیرش نیست تقریبا هتلهاشون خالیه و میتونید بیایید و همین جا با چونه زدن ارزونتر بگیرید . اطراف هتل ها هم معمولا چند نفر از این آدمهایی که خونه هاشون رو اجاره میدن و فارسی هم تقریبا بلدن پیدا میشن که حاضرن خونه های 2 خوابه رو به قیمت 35 تا 50 یا 60 دلار بابت هر شب کرایه بدن . در مورد دکتر هم از قبل وقتتون رو بگیرید که معطل نشید یه ایمیل به هر کدوم از پزشکاش بزنید بهتون وقت دقیق میدن . ما با دکتر کریستین دیروز وقت داشتیم که فوق العاده مهربون و با حوصله بود . کارت واکسن ایران رو قبول کرد و هیچ واکسنی به خودمون و بچه مون نزد ( پسر ما سه سالشه ) و در مورد واکسن آبله پسرم پرسید که گفتم سه سالشه و هنوز نگرفته و ما توی ایران واکسن آبله رو به خاطر تحریم ها نداریم بنابراین نزده . و ایشون فقط گفت اوکی و اصلا براش نزد . کاری هم نداشت . برای من و همسرم عکس قفسه سینه و آزمایش خون گرفتن و از بچه مون نگرفتن پس نگران بچه هاتون نباشین . و به علت جیغ های بنفشی که بچه من موقع دیدن دکتر میکشه ( که داشت میکشید ) حتی معاینه اش هم نکرد فقط گوشی پزشکیش رو روی سینه اش گذاشت و دید فایده نداره اون رو هم انجام نداد و گفت اوکی بچه رو اذیت نکنین . لازم نیست مدارکتون رو پست کنین ،دستی بیارین همین جا ازتون میگیرن . بهر حال این اندک اطلاعاتی بود که بنده داشتم . اگه سوالی و یا موردی بود که لازم بود براتون بپرسم بگید بنده و همسرم در خدمت هستیم . امیدوارم سفر همگیتون به خیر باشه و با خوشحالی به وطنمون برگردیم .
با درود فراوان به یاران گرامی ، خبری که امروز به دست من رسیده اینه که تمام خطوط هوایی امروز با نرخ دلار آزاد که در ساعت 6 بعد از ظهر به 3920 رسیده محاصبه میشه .. با توجه به این خبر نرخ پرواز به ایروان میشه حدود 12500 که در حدود 30 در صدرصد گرون میشه ...
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
تشکر کنندگان: amir82
من امروز ظهر رفتم واسه بلیط ایروان.
اسمان برای مسیر رفت جای خالی داشت ولی همه پروازهای برگشت که میخورد به اخر اسفند پر بود و پرواز بسته شده بود. احتمالا به علت بازگشت دانشجویان برا تعطیلات عید هست.
یکسره رفت رو هم هر کاری کردیم نداد بهمون. Sad
فکر می کنم در شرایط فعلی مسیر زمینی بهترین گزینه باشه. Smile
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: سمانه777 ، shimoda ، amir82 ، mk_2002ir ، afs ، nooshshahnar ، hamedhamed
سلام دوستان ما 25 مارس مصاحبه داریم چند تا سوال دارم
1- تو نامه دوم ما گفته شده که 330 دلار برای هر نفر باید واریز کنیم ولی هیچ توضیحی در مورد نحوه پرداخت آن نداده
2- دوستان میگویند نمیخواهد اصل مدارک و ترجمه مدارک را به ایروان می شود دستی برد .حالا این مدارک رو باید کی باید تحویل سفارت آمریکا داد؟
3- آیا فرمی مثل فرم اولی که به kcc فرستادیم باید پر کنیم یا نه؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان