کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-02-03 ساعت 12:54)30NAP30 نوشته:  
(2013-02-03 ساعت 12:42)شهزاد نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 20:30)iman63ir نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 15:42)شهزاد نوشته:  شانس عزيز سلام،
ممنون از اطلاعات مفيدتون و تبريك بابت پذيرش و اميدوارم هرچه زودتر كلير بشين. من يه سئوال داشتم ميشه لطفا بفرمايين در مجموع زماني كه مادر ارمنستان خواهيم بود چند روزه؟ يعني كارمون چند روز طول مي كشه؟ و اينكه چند روز جلوتر از زمان مصاحبه بايد اونجا باشيم؟ ما 7 مارچ مصاحبه داريم و من مي خوام بدونم براي چه زماني بايد بليط بگيرم.
پيشاپيش تشكر مي كنم.

بستگی به روز مصاحبتون داره.با توجه به اینکه 7 مارچ 5 شنبه هست(البته بهتر بود زمان دقیق رو اعلام نمیکردیدSmile ) به نظر من دوشنبه بلیط رفت بگیرید،سه شنبه هم مدیکال و پنجشنبه هم مصاحبه و برگشت به ایران (البته بستگی به کلیرنس خوردن هم داره). در کل شرایط شما مثل استاد افشین عزیزه Wink با خوندن سفرنامه ی کاملش میتونین به خوبی برنامه ریزی کنید.

دوستان سلام
اول از ايمان تشكر مي كنم به خاطر اينكه لطف كرد و پاسخ سئوال قبلي منو داد.
يه سئوال از دوستاني كه مصاحبه اشون تموم شده دارم. من الان 2 تا مشكل دارم يكي اينكه واكسيناسيونم كامل نيست يعني هپاتيت مرحله سوم رو نزدم. به دليل اينكه قبولي مرحله دوم بودم و تازه اخر اكتبر نتيجه رو ديدم هنوز 6 ماه نشده و بنابراين واكسن سوم هپاتيت رو نزدم . ايا براي مصاحبه و ارائه مدارك پزشكي مشكل پيدا مي كنم؟
دومين مشكلم اينه كه من اسپانسر ندارم و هنوزم سند خونه ام اماده نيست كه ترجمه كنم و ببرم. ايا براي اثبات تمكن مالي مشكل پيدا مي كنم؟
اگه يكي از دوستان كه تجربه داره لطف كنه و جواب منو بده يك دنيا ممنون ميشم.
همگي موفق و پيروز باشيد

در مورد واکسن هپاتیت شما باید عرض کنم که مشکل خاصی پیش نمیاد . یا ایروان تزریق میشه یا اصلا تزریق نمیشه و بهتون میگن که آمریکا تزریق کنین . فقط ای کاش بقیه واکسنهاتون رو زده باشین Smile مثل دیفتری کزار ، ام ام آر ، آنفلوآنزا ، مننژیت و ...

در مورد تمکن مالی هم نیاز نیست حتما سند خونه رو ببرین . میتونین مبلغ 30 تا 40 میلیون ( این مبلغ خیلی هم میتونه باشه واسه یک نفر ) به حسابتون واریز کنین و از بانک یک پرینت لاتین درخواست کنین. به همین راحتی ....
ممنونم سيناي عزيز
واكسن ام ام آر يك دفعه كافيه؟ نكته ديگه اينكه درسته كه بايد از يك ماه قبل هيچ واكسني نزده باشم؟

(2013-02-03 ساعت 15:48)شهزاد نوشته:  
(2013-02-03 ساعت 12:54)30NAP30 نوشته:  
ممنون از اطلاعات مفيدتون و تبريك بابت پذيرش و اميدوارم هرچه زودتر كلير بشين. من يه سئوال داشتم ميشه لطفا بفرمايين در مجموع زماني كه مادر ارمنستان خواهيم بود چند روزه؟ يعني كارمون چند روز طول مي كشه؟ و اينكه چند روز جلوتر از زمان مصاحبه بايد اونجا باشيم؟ ما 7 مارچ مصاحبه داريم و من مي خوام بدونم براي چه زماني بايد بليط بگيرم.
پيشاپيش تشكر مي كنم.

بستگی به روز مصاحبتون داره.با توجه به اینکه 7 مارچ 5 شنبه هست(البته بهتر بود زمان دقیق رو اعلام نمیکردیدSmile ) به نظر من دوشنبه بلیط رفت بگیرید،سه شنبه هم مدیکال و پنجشنبه هم مصاحبه و برگشت به ایران (البته بستگی به کلیرنس خوردن هم داره). در کل شرایط شما مثل استاد افشین عزیزه Wink با خوندن سفرنامه ی کاملش میتونین به خوبی برنامه ریزی کنید.

دوستان سلام
يه سئوال از دوستاني كه مصاحبه اشون تموم شده دارم. من الان 2 تا مشكل دارم يكي اينكه واكسيناسيونم كامل نيست يعني هپاتيت مرحله سوم رو نزدم. به دليل اينكه قبولي مرحله دوم بودم و تازه اخر اكتبر نتيجه رو ديدم هنوز 6 ماه نشده و بنابراين واكسن سوم هپاتيت رو نزدم . ايا براي مصاحبه و ارائه مدارك پزشكي مشكل پيدا مي كنم؟
دومين مشكلم اينه كه من اسپانسر ندارم و هنوزم سند خونه ام اماده نيست كه ترجمه كنم و ببرم. ايا براي اثبات تمكن مالي مشكل پيدا مي كنم؟
همگي موفق و پيروز باشيد

در مورد واکسن هپاتیت شما باید عرض کنم که مشکل خاصی پیش نمیاد . یا ایروان تزریق میشه یا اصلا تزریق نمیشه و بهتون میگن که آمریکا تزریق کنین . فقط ای کاش بقیه واکسنهاتون رو زده باشین Smile مثل دیفتری کزار ، ام ام آر ، آنفلوآنزا ، مننژیت و ...

در مورد تمکن مالی هم نیاز نیست حتما سند خونه رو ببرین . میتونین مبلغ 30 تا 40 میلیون ( این مبلغ خیلی هم میتونه باشه واسه یک نفر ) به حسابتون واریز کنین و از بانک یک پرینت لاتین درخواست کنین. به همین راحتی ....
ممنونم سيناي عزيز
واكسن ام ام آر يك دفعه كافيه؟ نكته ديگه اينكه درسته كه بايد از يك ماه قبل هيچ واكسني نزده باشم؟

انفولانزا و منژيت هم بايد هممون بزنيم؟ حتي 14 15 ساله ها؟
كيس نامبر:**2013AS50 ، تاريخ مشاهده قبولي: 4 نوامبر، ارسال مدارك: 17 نوامبر، تاريخ مصاحبه: هفته اول مارچ، تعداد: 3 نفر مقصد: لس آنجلس
تشکر کنندگان: DEMAR001
(2013-02-03 ساعت 13:47)arian307 نوشته:  دوستان زمینی رفتن خیلی خیلی خیلی به صرفه تره... من زمینی رفتم و اصلا پشیمون نیستم... میتونید به سفرنامه که در امضام هست مراجعه کنید... از تهران تا آمریکا در میاد 2 تومن اونوقت اسمان نشسته کلاه برداری میکنه.. البته که حتما میخواد به نشانه ی احترام کلاه از سر برداره !!

همسر بنده هم زمینی رفته و ناراضی نبود خدا رو شکر. سر فرصت توضیح میدم
خیلی نامردیه که الان آنکارا در بدترین وضع ممکن با 3 ساعت پرواز هزینش طرفای 600 درمیاد ولی ارمنستان با 1 ساعت پرواز یه تومن!!!!
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: arian307 ، 30NAP30 ، Saeedv13 ، usa lover ، mohajer13 ، afs ، parsush ، DEMAR001 ، سلی
(2013-02-03 ساعت 16:51)مانترا نوشته:  
(2013-02-03 ساعت 13:47)arian307 نوشته:  دوستان زمینی رفتن خیلی خیلی خیلی به صرفه تره... من زمینی رفتم و اصلا پشیمون نیستم... میتونید به سفرنامه که در امضام هست مراجعه کنید... از تهران تا آمریکا در میاد 2 تومن اونوقت اسمان نشسته کلاه برداری میکنه.. البته که حتما میخواد به نشانه ی احترام کلاه از سر برداره !!

خیلی نامردیه که الان آنکارا در بدترین وضع ممکن با 3 ساعت پرواز هزینش طرفای 600 درمیاد ولی ارمنستان با 1 ساعت پرواز یه تومن!!!!

وقتی پرواز ارمنستان در انحصار یک شرکت زبونم لال ، روووم به دیوار ، رووووم به دیوار ، روووم به دیوار آسمان باشه ، وضعیت بهتر از این نمیشه !!!!
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، arian307 ، iman63ir ، مانترا ، رویا زالی ، DEMAR001 ، nooshshahnar

اونوقت نامردی نیست شما دکتر کریستین رو دارین ما اونگان رو شما واکسن هم نرده باشین براتون نمیرنن ما 2 تا 2تا باید بزتیم اونم چی 100 $ 100$
اونوقت نامردی نیست بچه های ما باید تست سل بدن 2 روز هم بیشتر پول هتل بدیم بعد شما بچه هاتون اگه گریه کنن اصلا افیسر سئوال هم نمیکنه تو مصاحبه ازتونBig Grin
من باب مزاخ بود البته.
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: sweety.alireza ، arian307 ، el333 ، afs ، mooj ، مانترا ، Danoosh ، sasbk ، parsush ، DEMAR001 ، سلی
از لحاظ پزشکی که ارمنستان عالیه.. منم ترکیه بودم ترنسفر کردم به یروان... دکتر کریستین هم خیلی خوشرو و برخورده و هم خیلی منصف.. اما میدونم این اوران گوتان ترکیه کم کم 200 تا شارژ میکنه ادم رو.. هزینه ی سفر هم کمتره.. البته با این وضعیت پیش اومده همه جا گرون شده.. سفارتش هم کم تر سخت گیری میکنه.. البته رو کیس ما که نامزدی هستیم کمتر که اونم شامل حال من نشد و چک خوردم... امیدوارم همه موفق باشن تو مصاحبه هاشون
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: el333 ، usa lover ، afs ، amir82 ، Saeedv13 ، mooj ، sharmin66 ، DEMAR001 ، nooshshahnar

آره نامردی که خیلی نامردیه اما دیگه این نامردیا کاملا طبیعی شده برا ماهاTongue
حالا فقط خلبان یه مردونگی کنه و سالم برسونتمونو یه چندتا آهنگ اتوبوسیم بزاره ما ازش رازی هستیم Big Grin
•49xx •مصاحبه:ایروان-مارچ •برگه آبی + ۹ سوالی(کلیر شده در 30+7 روز) • چرندنامه
تشکر کنندگان: refiusa ، mooj ، mk_2002ir ، مانترا ، parsush
(2013-02-03 ساعت 08:44)30NAP30 نوشته:  
(2013-02-03 ساعت 03:10)DEMAR001 نوشته:  سلام به همهٔ بچه‌های مهاجر سرا .....من هفته سوم مارث مصاحبه دارم در ایروان....تا اینجا که ۲ نفری هستیم برای رفتن و با اتو بوس از تهران میریم ،،،اگه کسی‌ از بچه‌ها می‌خواد با ما بیاد یه پیام خصوصی بده تا اگه امکان باهم رفتن باشه بتونیم اینکارو انجام بدیم.....اگه کسی‌ هم می‌تونه راجع‌به ثبت نام خدمت جدید اینترتی یا سی‌ اس‌ سی‌ که کدوم پست رپ در چه منطقه‌ای انتخاب کردن منو کمک کنه ممنون میشم ....متشکر از همه یه بچه‌های مهاجر سرا

واسه ارمنستان نیازی به ثبت نام در CSC نیست ... تا حاییکه من می دونم .

(2013-02-03 ساعت 01:23)arash.d نوشته:  
(2013-02-03 ساعت 00:52)کاوه شیز نوشته:  دوست عزیز، شما وقت مدیکالتون پنج روز قبل از مصاحبست؟ شما اگر 4شنبه مصاحبه داشته باشید، مدیکالتون 2شنبه باشه مناسب تره، دوستانی که ایروان بودن بهتر می دونن و راهنمایی میکنن
و در مورد برگشت هم بستگی به صدور ویزاتون داره، اگر چک بخورید که همون روز یا فرداش تشریف میارید منزل، ولی اگر چک نخورید، طبق تجربه دوستان، از 2 تا 4-5 روز کاری بعد از مصاحبه زمان میبره
موفق باشید
(2013-02-03 ساعت 00:39)arash.d نوشته:  سلام به همه ی دوستان
من و همسرم برای اواخر اسفند وقت مصاحبه داریم(چهارشنبه) و وقت دکتر هم جمعه است.ایا واسه پنج شنبه بلیت رفت بگیریم خوبه؟بلیط برگشت رو برای چه زمانی باید گرفت؟یعنی معمولا چقدر باید در ارمنستان بمونیم؟ با توجه به اینکه نزدیک عید تمام بلیت ها چارتر میشن از کجا میتونم بلیت بگیرم؟ من توو این سایت جدید هستم.ممنون میشم راهنمایی کنید.

یک سوال دیگه:سفر نامه ها رو کجا میتونم بخونم؟؟؟
دکتر کریستین خودش واسه جمعه وقت داده وگرنه نظر خودمون هم روی دوشنبه بود.

بهش ایمیل بزن و بگو که مشکل داری و نمی تونی این همه زود تر از موعد مصاحبه اونجا باشی ... ایشالله که نتیجه بده .
اگر هم نتیجه نداد به دکتر لوسی ایمیل بزن و از ایشون بخواه که تاریخ مصابت رو دو روز قبل از مصاحبت SET کنه .
سلام دوستان.دکتر کریستین اصرار داره که همون جمعه وقت بده و میگه نتیجه آزمایش ممکنه از دوشنبه تا چهارشنبه آماده نشه.اما دکتر انوش واسه دوشنبه وقت میده و گفته اگه آزمایشها مشکلی نداشته باشن تا چهارشنبه آماده خواهند بود.
دوستان به نظر شما چکار کنیم.اگه نتایج آزمایشها آماده نشن تا روز مصاحبه چی میشه؟آدم یه کم زودتر بره ولی خیالش راحت باشه بهتر نیست؟

سلام دوستان.دکتر کریستین اصرار داره که همون جمعه وقت بده و میگه نتیجه آزمایش ممکنه از دوشنبه تا چهارشنبه آماده نشه.اما دکتر انوش واسه دوشنبه وقت میده و گفته اگه آزمایشها مشکلی نداشته باشن تا چهارشنبه آماده خواهند بود.
دوستان به نظر شما چکار کنیم.اگه نتایج آزمایشها آماده نشن تا روز مصاحبه چی میشه؟آدم یه کم زودتر بره ولی خیالش راحت باشه بهتر نیست؟
یه مساله دیگه:مگه دکتر انوش روز های فرد نیست؟!!!!!چطوری واسه دوشنبه وقت میده؟!!!!
تشکر کنندگان: DEMAR001
پيشاپيش تشكر مي كنم.

دوستان سلام
همگي موفق و پيروز باشيد

سلام دوست عزيز
جواب سوال قبلي شما را در پيغام خصوصي خدمتتان ارسال نمودم
در زمينه نداشتن اسپانسر من هم اسپانسر نداشتم ولي تمكن مالي گواهي موجودي حساب و سند آپارتمان و ماشين بردم. ولي فقط همان گواهي موجودي حساب به زبان انگليسي را برداشت و گفت بقيه لازم نيست
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، afs ، nooshshahnar
دوستان میدونم که راجع به این مطب یجا خوندم ولی یادم نیست کجا Sad
من منتظر کلیر هستم. کسی میدونه برای تغییر آدرس و ایالت دریافت اقامت و گرین کارت چه کاری باید کرد؟
آیا ایمیل/تلفن بزنم به سفارت در ایروان یا KCC؟
آیا موقع گرفتن ویزا به افسر بگم؟
آیا موقع ورود در فرودگاه مقصد در اداره مهاجرت بگم؟ در اینصورت گیر نمیدن که ایالت ورودیت با اونی که تو فرم بوده یکسان نیست؟

با سپاس
2013/ 3نفر/ ایروان/ ایمیل فرمها:Aug, 2012/ مصاحبه: W3-Jan/ سفرنامه /كلير:34 روز بعد/ ویزا: W1-Mar/پرواز:W2-May/مقصد: SFO
تشکر کنندگان:
دوستانی که زمینی رفتین
تو زمستون جاده خطرناک نیست؟
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان:
سلام همراه گرامی مهاجرسرایی
ما الان ارمنستان هستیم . 2 روزه که هوا آفتابیه . و گرمه ولی وقتی برفی و یا بارونی میشه چون جاده اش کوهستانیه و پر از پیچ و خم یه کم خطرناک میشه . ما خودمون با هواپیما اومدیم ولی کسی که اینجا تور لیدرمونه میگه روزهای آفتابیش مشکلی نداره . میتونید با ماشین بیاین . ولی متاسفانه روی سایت هوا شناسیش نمیتونید حساب کنید چون وقتی میگه فردا هوا برفی شدیدیه یهو هوا کلا آفتابی و گرم میشه و وقتی میگه فردا هوا آفتابیه میبینی از صبح تا خود شب برف شدید میباره .
تشکر کنندگان: mrr777 ، parsush ، refiusa
دوستان سلام.
متاسفانه هنوز موفق به تهیه بلیط هواپیما نشده ایم. اگه هفته دوم مارچ مصاحبه دارید ، ما به احتمال زیاد حول و حوش ۲۰ اسفند از طریق زمینی می ریم ایروان کسی دوست داره همسفر باشیم پیام خصوصی بده لطفا.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، shimoda ، parsush ، mooj ، afs
(2013-02-04 ساعت 14:07)refiusa نوشته:  دوستانی که زمینی رفتین
تو زمستون جاده خطرناک نیست؟

خطرناک که هست اما جای نگرانی نیست... رننده هاش و ماشیناش عالیه...... خطرناکیش هم فقط وقتی تشریف میبرین خطرناکه.. چون مسیر خطرناکش تو شب میوفته... برگشتنی اما عالیه و از مناظر زیباش میتونی لذت ببری... برای دبدن عکس از جاده و ایناش هم میتونی به سفرنامه ی من که تو امضام هست مراجعه کنی
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، parsush ، mooj ، hamedhamed ، مانترا ، Fariborz560
(2013-02-04 ساعت 15:54)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-04 ساعت 14:52)hasti_rara نوشته:  سلام همراه گرامی مهاجرسرایی
ما الان ارمنستان هستیم . 2 روزه که هوا آفتابیه . و گرمه ولی وقتی برفی و یا بارونی میشه چون جاده اش کوهستانیه و پر از پیچ و خم یه کم خطرناک میشه . ما خودمون با هواپیما اومدیم ولی کسی که اینجا تور لیدرمونه میگه روزهای آفتابیش مشکلی نداره . میتونید با ماشین بیاین . ولی متاسفانه روی سایت هوا شناسیش نمیتونید حساب کنید چون وقتی میگه فردا هوا برفی شدیدیه یهو هوا کلا آفتابی و گرم میشه و وقتی میگه فردا هوا آفتابیه میبینی از صبح تا خود شب برف شدید میباره .
هستی خانم سلام
چه خبرا؟ شیرین یا روباه به قول معروف؟ فرداست؟ مدیکال تموم شد؟

سلام
هنوز نرفتیم مصاحبه . فردا انشاء الله میریم . ببینیم چی میشه ؟ برامون دعا کنین . خیلی بهش احتیاج داریم .حالا امشب فراخوان دعا میزنم همه با هم برامون ( ام یجیب و ... ) بخونین . پناه بر خدا . فردا همین موقع ها دیگه خبرش توی تالار میپیچه . فقط امیدوارم nana2013 رو بیشتر از همه خوشحال کنم . هر چند میدونم بچه های تالار همه خوشحال خواهند شد با خبر ما . البته امیدوارم . راستی مدیکال عالی و بدون مشکل بود . خیلی راحت تر از اون چیزی که فکرش رو میکردیم . جوابش رو هم بخودمون دادن که ببریم سفارت با خودمون . بهر حال مدیکالمون عالی بود تا ببینیم مصاحبون چی میشه ؟؟؟؟
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، parsush ، mk_2002ir ، iman63ir ، mohajer13 ، s.s.h ، mhpz ، afs ، mrr777 ، مانترا
یک نکته :تو ایروان پلیس های گیری داره که جریمه های سنگینی می کنند در حد 20 تا60 هزار درام مخصوصا اگه بفهمند ماشین از خارج ایروان اومده حسابی جیبشو خالی می کنند جریمه یا رشوه رو هم در همان لحظه دستی می گیرند جالبه چونه هم باهات می زنند
اگه با ماشین شخصی میرید مواظب این قضیه باشیییید
کیس نامبر :2013AS00003### تاریخ رویت قبولی:2 می(روز تولدم) کنسولگری:ارمنستان کارنت :نوامبر مصاحبه:اواخر ژانویه کلیرنس:اوایل مارچ
تشکر کنندگان: usa lover ، tajhizgaran ، Saeedv13 ، el333 ، afs ، hamedhamed ، Sepasttian

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان